×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 15 - 19,9 cm texturovaný

Položky 33 až 64 z celkom 148

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto vibračného vajíčka s funkciou prírazov, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote, doma aj na verejnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Addiction Ben 7 Inch Black

    Posuňte svoje hranice s týmto dildom! Jeho jedinečný vzhľad v kombinácii s výraznou textúrou tvoria dohromady hračku, ktorá s vami bude robiť divy. Dildo je zakončenou silnou prísavkou, ktorej silu si užijete v kombinácii s postrojmi alebo na hladkom povrchu. Vychutnajte si každý centimeter tohto dilda s mierne zakriveným tvarom pre optimálnu stimuláciu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Ste prepracovaná, unavená a potrebujete trochu príjemného relaxu? Stres je civilizačná choroba, žijeme v každodennom zhone a času na seba má každá z nás málo. Poďte sa uvoľniť, nový Satisfyer Vibes Power Flower vám poskytne vytúžený orgazmus tesne po tom, čo prvýkrát zatvoríte oči slasťou. Oproti iným produktom kombinuje pôvab a účinnosť troch jemných trepotajúcich sa jazýčkov.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 7

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovaným detailami, ktoré berú dych. Svoju jedinečnosť u si získava okúzľujúcim vzhľadom z fúkaného skla.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Soft

    Objevte nový rozmer masturbácie! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga má špeciálnu strukturu a poskytne vám tiež neuveriteľné sanie, pokiaľ zakryje vzduchový otvor v dobrej časti. Užite si dych vyrážajúce potešenie a silne stimulujúce design.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glass Dildo The Twister

    Milujete dizajnové skvosty? Toto krásne sklenené dildo sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku a jeho zatočený povrch bude príjemne stimulovať vaše miesta vášne. A nielen tie, tiež vám poskytne rozmanité vzrušujúce pocity, pretože ho budete môcť veľmi jednoducho zahriať alebo ochladiť. Užite si mrazivé či hrejivé prenikanie s umeleckým dildom - skleneným dildom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Thunderplugs Silicone Swelling & Thrusting Plug

    Snívate o análnom potešení? Tento kolík bude do vašich zadných vrátok vzrušujúco prirážať a tiež sa jemne rozširovať. Ponúkne vám 3 úrovne a 5 vibračných vzorov a 5 stimulačných režimov ťahov. Jemná textúra sa postará o zmyselnú masáž a pri každom zásune sa kolík vo vašic zadných vrátkach ešte príjemne rozšíri. Tak uchopte ovládač a nechajte sa uniesť do orgazmického raja!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Reginald Pink

    Neuveriteľne príjemné potešenie? Áno! Úžasný Reginald vás bude stimulovať intenzívnymi vibráciami a múdro tvarovaným dizajnom. Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, má lesklú plastovú rukoväť a ponúkne vám hneď 12 výkonných režimov. Dovoľte mu, aby vám pomohol prebudiť vašu skutočnú rozkoš.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Meridian Fialová

    Vibe Therapy Meridian je elegantný vibrátor fialovej farby vyrobený zo zamatovo hebkého silikónu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše túžby nie sú ukojené, je vám smutno a potrebujete rozveseliť? Toto je Tracy, váš nový milenec, ktorý je pripravený vám do života priniesť slastné šťastie! Je príjemne hladký, báječne flexibilný a dokonale tvarovaný tak, aby potešil ako bod G, tak i klitoris. Nechajte sa unášať 7 intenzívnymi režimami a noc čo noc zažívajte orgazmus za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions Be Daring Hollow Silicone Strap-On Set

    Buďte takí, akí chcete byť s týmto unisex strap-onom od prednej značky Doc Johnson. Nová dokonalá kolekcia strap-onov je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, rozumie anatómii tela nositeľa aj jeho náprotivku a pohodlne padne ženám aj mužom. Silikónový postroj a dildo tvoria dohromady produkt sľubujúci maximálne pohodlie a potešenie zároveň.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Spríjemnite si svoje sexuálne zážitky s úžasným Spartacom, ktorý bol navrhnutý presne tak, aby uspokojil jeho aj ju a oboch spoločne priviedol až k orgazmu. Spája niekoľko preverených hračiek v 1 a funguje tak ako erekčný krúžok, dráždič klitorisu, masírovač semenníkov a návlek na penis zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Silky White

    Nechajte sa pohltiť špirálovitým, rebrovaným tvarom a dynamickým saním nového Tenga Flexu. Vyrobený je z najmodernejšieho poddajného materiálu, má špeciálne rebrovaný plášť, vďaka ktorému si užijete tzv. spinningovú stimuláciu. Ak počas používania zakryjete vzduchový otvor v hornej časti, užijete si dokonalé sacie pocity.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 18

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 24

    Pôvabné dildo s rôznymi typmi stimulačných výstupkov z naružovelého skla. Elegantný dizajn pripomínajúci morského koníka môžete vystaviť aj ako dekoráciu. Dokonale hladký povrch s použitím lubrikantu krásne kĺže.

    84,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Kendra Life Size Vagina with Ass

    Kendra vám ponúkne svoju vagínku a anál a vy do nej budete môcť prenikať kedykoľvek sa vám zachce. Tento skvost je vyrobený z mäkkého a príjemného materiálu, ktorý sa podobá na skutočnú pokožku. Súčasťou balenia je DVD so 16 hodinami erotických videí s Kendrou, tak na čo ešte čakáte? Vezmite si Kendru za ženu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup

    Prémiové potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgazmickému vyvrcholeniu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Power Stud Sleeve Grey

    Chcete viac potešenia? Tento návlek môžete použiť na penis alebo vibrátor a transformovať ho do zmyselného, vrúbkovaného strojca slasti. Kvalitný a pružný TPE materiál sa prispôsobí veľkosti a vrúbky neuveriteľne zintenzívnia stimuláciu. Užite si to trochu inak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Silicone Vibrating Anal Beads

    Luxusné a mäkké, silikónové análne korálky ideálne aj pre začiatočníkov. Doprajte si radosť z análneho vzrušenia! Super hladké korálky z pružného silikónu majú odstupňovanú veľkosť a budú vás napĺňať postupne a vďaka odnímateľnému mini vibrátoru môžete tiež pridať vibrácie. Potešte svoje zadné vrátka!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Love Balls

    Viac ako stimulácia! Tieto čierne guľôčky Black Velvets na posilnenie svalov panvového dna bude radosť používať. Ich nosením totiž spojíte príjemné s užitočným, pretože guľôčky v sebe ukrývajú ešte ťažšie kovové gule, ktoré zmyselne narážajú do stien vonkajších guľôčok a spôsobujú tak príjemnú stimuláciu. Užite si tréning, ktorý vám prinesie vzrušujúce benefity.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 29

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovanými detailmi, ktoré vyrážajú dych. Svoju jedinečnosť si získava svojím vzhľadom z fúkaného skla.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Squeeze Regular

    Kombinácia mäkkých vankúšikov a technológie Air-Flow a Air-Tech dala vzniknúť tomuto poddajnému maturbátoru na opakované a predovšetkým dokonalé potešenie. Ovláda sa stiskom ruky, do ktorej vďaka svojmu tvaru padne úplne pohodlne, a vy si tak budete môcť veľmi ľahko voliť úroveň tlaku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock & Ball Ring

    Erekčný krúžok na semenníky a análne koráliky, chcete všetko? Máte to mať! Cock Ball ring obopne váš penis pri koreni a pozadu nenechá ani semenníky. Ako bonus s ním budete môcť potešiť aj vašu drahú polovičku análnymi korálikmi, takže vo finále si s touto hračkou užijete obaja. Kvalitný silikón si obľúbite pre jeho pružnosť, hebkosť i bezpečnosť a nič vám už nebude brániť v tom, aby ste realizovali svoje divoké sny.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Drops

    Vychutnávajte si análne potešenie s týmto kolíkom dymovej farby od značky You2Toys. Je veľmi flexibilný a vďaka svojmu tvaru tiež stimulačný. Vyrobený je z gélového materiálu a ak budete chcieť, poslúži vám aj vaginálne.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Hard

    Objavte nový rozmer masturbácie! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga má špeciálnu štruktúru a poskytne vám tiež neuveriteľné sanie, pokiaľ zakryje vzduchový otvor v dobrej časti. Užite si dych vyrážajúce potešenie a silne stimulujúce dizajn.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges and Orbs

    Tuzi do neustále vlhkej kundičky? Tento praktický masturbátor ukrýva v diskrétnom obale pôvabnú vagínu So schopnosťami samolubrikace, takže bude vždy úžasne klzká. Stlačte ju a podľa potreby otvor Alebo Zátvor vzduchový ventil po sací efekt. Neváhajte a podľahnite kozľa mäkké a pružné vagíny sa Senzačný vnútornej textúry.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Spojte príjemné s užitočným! Tieto guľôčky vedia zmyselne vibrovať, čo vám bude vzrušujúco príjemné a tiež s nimi posilníte svoje panvové dno, čo zas bude vášmu zdraviu prospešné. Tak uchopte ovládač a vyberte si úroveň vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Zoznámte sa s Anyou, výkonným vibrátorom s funkciou ohrevu. Vďaka svojej strednej veľkosti vám pohodlne padne do ruky a zacielite s ním na všetky dôležité miesta. Anya kombinuje obľúbené funkcie, prvotriedny silikónový materiál najvyššie kvality a moderný dizajn. Ponúkne vám všetko, po čom každá žena túži, a to vkusne, diskrétne a účinne.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Doprajte stimuláciu vašej prostate, análu a hrádzi naraz. Tento báječný stimulátor má hneď 3 ohromujúce funkcie, z ktorých každú ovládate zvlášť. Ponúkne vám 7 vibračných režimov stimuláciu hrádze, 5 "ťukajúcich" režimov v špičke a 5 úrovní otáčania v spodnej časti. Dobíja sa pohodlne cez USB kábel a je hodvábne hebký.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Male Masturbator Vagina Karen

    Moderné puzdro av ňom ukrytá úžasne hebká vagína, to je sen, ktorý sa môže stať vašou každodennou skutočnosťou! Práve si prezeráte kvalitný mastrubátor s neuveriteľne realisticky vytvarovanou vulvou. Je z hodvábne mäkkého materiálu, ktorý pohltí váš penis na prvý zásun, tak ráčte vstúpiť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 18

    Luxusné sklenené dildo Icicles No. 18 - čarovná univerzálna erotická pomôcka, ktorú je možné používať análne aj vaginálne. Takto elegantný predmet je súčasne aj vhodným - nenápadne vzrušujúcim - erotickým darčekom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Bobble Magic Marbles

    Hravý, farebný a vzrušujúce! Taký je tento masturbátor Bobble od prestížnej značky Tenga, ktorá dominuje trhu s pánskymi mastrubátormi. Transparentná gelová časť je neuveriteľne pružná a mäkká, zatiaľ čo vnútorné farebné tvary spôsobujúce dokonalú stimuláciu a sú mírne pohyblivé. Zasuňte medzi ne svoj penis a nechajte sa dokonale stimulovať.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 148

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.