×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 15 - 19,9 cm vodotesné

Položky 97 až 128 z celkom 222

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Pleasure z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Navyše, je v prostrednej časti ohybný, takže sa s nám pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size XXL Black

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size M Metallic Lilac

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Špirálová textúra víriaca spokojnosťou! Toto luxusné dildo sa zmestí do všetkých štandardných strap-on postrojov a má zamatovo hladký a flexibilný povrch z jemného liquid silikónu. Doprajte si 3 vibračné rýchlosti a 7 silných režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz diaľkový ovládač.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho priania konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Prahnete po niečom dokonalom? Predná značka erotických pomôcok Gvibe vaše prianie splní! Toto je Gcandy, prekrásny, kvalitný, účinný a výkonný. Do parády si vezme váš bod G a klitoris zároveň, očarí vás 2 motormi a tiež svojím mäkkým a príjemným silikónovým materiálom. Potešte sa tým naj, čo je na trhu v ponuke!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Objevte maximálnu vzrušujúcu všestrannosť so Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponúkne vám 3 motory a 2 funkcie so samostatným ovládaním. Rozmaznáva ako klitoris, tak G-bod a vedia tlakové vlny aj vibrácie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Black

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Black L

    Hľadáte kvalitné realistické dildo pre rozmanité hrátky? Máte ho! Toto dildo je vhodné na vaginálne i análne použitie, má úchvatné realistické spracovanie vrátane pôvabných semenníkov a vymodelovaných žiliek. Vychutnajte si s ním vášnivé chvíľky a nezabudnite ani na koncovú silnú prísavku, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Passion

    Análny vibrátor Hot Passion Connect App s objemným hriadeľom stimuluje prostatu silnými vibráciami a stimulačnou tepelnou funkciou. Mäkký silikónový povrch vás dostane do pohybu vďaka jemnému dotyku a prirodzenému pocitu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance The Vortex

    Tento masturbátor vás stlačí presne tam, kde to budete potrebovať! Jeho vnútorná realistická textúra podporí vašu fantáziu, pretože si budete pripadať ako v skutočnej vagíne. Dva otvory vám dajú na výber, kade budete chcieť do tunelíku prenikať, a super mäkký TPE materiál je veľmi pružný, takže sa pohodlne prispôsobí vašej veľkosti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova rozmaznáva klitoris smyslnými tlakovými vlnami a bod G silnými vibráciami. Vďaka flexibilnému reťazovému kĺbu sa tento silikónový vibrátor prispôsobí tvojmu telu a poskytne ti optimálnu stimuláciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikónový model Satisfyer Twirling Joy stimuluje pomocou cirkulujúcich vibrácií všetky erotogénne zóny, napríklad klitoris, pysky ohanbia alebo prsné bradavky. Vibrácie je možné ovládať cez ovládací panel alebo aplikáciu Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Čo skúsiť staviť na istotu a zvoliť overenú klasiku? Mr. Right alebo "ten pravý" je flexibilný vibrátor s dômyselne zakriveným tvarom, vďaka ktorému dosiahne na váš citlivý g-bod. Vyberte si z ponúkaných úrovní rýchlosťou a nechajte sa doviesť k přenádhernému vrchole blaha a spokojnosti!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LUV EGG Green

    Pastelové farby sú tak nežné a nevinné! Toto zelenkavé vibračné vajíčko ale zas tak nevinné nie je. Nabáda totiž k tomu, aby ste si ho vzali von a partnerovi šupli do ruky ovládač, ktorým vám bude diktovať intenzitu a silu vibrácií. Znie to lákavo a vzrušujúco? Na tieto nekonečné noci s vibračným vajíčkom len tak nezabudnete, to nám verte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Zdvojnásobte svoje potešenie s týmto hravým designom, ktorý kombinuje flexibilnú stimuláciu klitorisu s robustným hriadeľom. Luxusné ohrievacie funkcie napodobňuje teplo realistických dotykov a mala by dostať vaše napätie pod kontrolu a naplniť vašu šálku rozkoše.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho priania konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný vlnitý a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho zvlnený povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider 3 Pack - Sada masturbátorov 3ks

    Nemôžete si vybrať, ktorá diera je lepšia? Tak ich majte všetky! Sada masturbátorov s 3 rôznymi vstupmi. Tesný análny otvor, jemné pery alebo mäkkučká vagína, voľba je len na vás.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Reverb Lilac

    Snívate o dokonalom potešení všetkých svojich citlivých miest? ROMP Reverb je duálne stimulačná hračka v zábavne farebnom prevedení. Vie nielen vibrovať, ale tiež disponuje technológiou Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikáciou G-Spot Flex 4 Connect získate obzvlášť talentovaného milenca. Vďaka vnútornému drôtu sa z vibrátora bodu G jediným pohybom stane vibrátor rabbit. Ovládajte ho prostredníctvom aplikácie Satisfyer Connect pre individuálnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 rozmaznáva bod G a klitoris podľa vášho priania. Ohybný hriadeľ umožňuje premenu vibrátora na bod G na vibrátor rabbit. Dva výkonné motory vás privedú k horúcemu vyvrcholeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Valiant Jelly Dildo

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenou? Valiant je značka ideál! Má sexy hladký tvar s miernym žaluďom, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného TPE materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Každý úsmev je malý zázrak, a preto bol tento roztomilý obšťastňovač pomenovaný na počesť dobrej nálady. Tá na seba totiž nenechá dlho čakať, keď so svojimi ergonomickými krivkami zavíta do vašich zákutí. Ako raz prepadnete jeho kúzlu, zvedie vás svojím priliehavým povrchom Silk Touch, zmyselne zaobleným tvarom a 12 intenzívnymi vibračnými programami, z ktorých sa vám zatají dych.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Trysta Violet

    Prahne váš bod G po dokonalej stimulácii? Luxusný vibrátor značky Svakom vypočuje jeho prianie a ukojí jeho i vaše túžby pohybujúcou sa guľôčkou. Volá sa Trysta a ponúkne vám 7 vibračných režimov s 5 intenzitami. Ukrýva v sebe 2 vysokofrekvenčné motory a do parády si hrdo vezme aj váš klitoris. Dosiahnete anjelský orgazmus!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    Dámy, hľadáte kvalitný vibrátor, ktorý vás nesklame? Značka Svakom patrí medzi top v rámci erotického trhu a top je taky vibrátor Iris. Jeho oválne textúrované zakončenie bude perfektné pre stimuláciu g-bodu, a to aj v prípade, že si stále myslíte, že žiadny taký bod nieto G nemáte. Iris je mäkký, silný, príjemný a výkonný, tak ho nenechajte čakať a urobte z neho svojho spoločníka!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Greal Mini Fuchsia

    Je tu revolúcia v realistických vibrátoroch! Greal mini e vyrobený z dokonalého materiálu Bioskin, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky. Navyše má úžasne vymodelované autentické detaily, je ekologický, bezpečný pre telo a ukrýva v sebe výkonný a pritom tichý motor so 6 vibračnými režimami. Jednoducho vibračný penis, ako má byť!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Purple S

    Hľadáte kvalitné realistické dildo pre rozmanité hrátky? Máte ho! Toto dildo je vhodné na vaginálne i análne použitie, má úchvatné realistické spracovanie vrátane pôvabných semenníkov a vymodelovaných žiliek. Vychutnajte si s ním vášnivé chvíľky a nezabudnite ani na koncovú silnú prísavku, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Snaky Metallic Black M

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Snaky vás úplne oslní svojim ostrým a majestátnym dizajnom. Jeho predĺžená špička a štíhli tvar si efektívne nájdu cestu k svojmu cieľu v análi aj vo vagíne. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Handle Cock 11" Flesh

    Snívate o skutočne realistickom uspokojení? S týmto dildom to pôjde jedna báseň! Vyrobené je z dvojvrstvového silikónu (vo vnútri pevné a na povrchu mäkké), má sexy vydutý žaluď a pôvabné textúrované semenníky, ktoré pôsobia skutočne autenticky. Zamilujte si prirodzený pocit, realistickú mäkkosť a pevnosť zároveň!

    109 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 222

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.