×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 15 - 19,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 1003

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Ste pripravení na najlepšiu masturbáciu vášho života? PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker vám ju dopraje: Vaše potešenie bude zásluhou nielen vibrácií, ale tiež vášnivého stonania a skvelého Fanta Flesh materiálu, ktorý len sotva rozoznáte od skutočnej ľudskej pokožky. Dajte voľnosť svojej fantázii a zasuňte svoj úd do tejto jedinečnej hračky, ktorá sa nemôže dočkať, až vám ukáže, ako vyzerá dychberúci orgazmus.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Modrá

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Silicone Pleaser Black Silicone Anal Dildo with Suction Cup

    Ak milujete análne hry, tak sa z tejto novinky istoiste zbláznite. Svojím elegantným dizajnom vynikne vo vašej zbierke hračiek a obohatí ju, rovnako ako sa chystá obohatiť váš anál. Na spodnej časti disponuje prísavkou, vďaka ktorej sa môžete tešiť na bezchybné hands-free hrátky, napríklad v sprche. Na dokonalú stimuláciu je telo dilda zvlnené a zakončené žalu´dom, ktorý vám uľahčí zavádzanie. Je vyrobené z mäkkého a hebkého silikónu, ktorý nie je náročný na údržbu a po každom použití vám bude stačiť teplá mydlová voda alebo v lepšom prípade čistič erotických hračiek.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgee Classic Čierna

    Nájdite ho. Bod G. Tento masážny prístroj špeciálneho tvaru vás tam zavedie. Zaoblený na tom správnom mieste, vychutnáte si ultimátne potešenie znovu a znovu.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 6" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Potešte sa luxusom! Tento Satisfyer v novom neuveriteľne krásnom prevedení je tu pre všetky ženy, ktoré si potrpia na eleganciu a estetiku. Je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov a predstavuje vzrušujúci klenot, ktorý bude bezdotykovo pomocou tlakových vĺn a vibrácií stimulovať váš klitoris. A info pre pánov: ak hľadáte vhodný darček pre vašu milú, tak ste ho práve našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream Dillio 8 Inch - Dildo 18,5cm Ružová

    Svietivo ružové dildo od obľúbenej značky Pipedream. Je zakončené účinnou prísavkou, vďaka ktorej bude vždy držať na svojom mieste. Užite si jeho pôsobivú textúru, tvar a všetky príjemné pocity, ktoré s ním istotne zažijete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Plug, určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Bella

    Vreckový masturbátor s skvele mäkkou a dokonale realistickou vnútornou časťou pre tie najviac vzrušujúce zážitky. Presne taká je Bella, ktorú aj vy môžete spoznať na vlastný penis. Je vyrobená z vysoko kvalitného a naozaj príjemného TPE materiálu a má fakt sexy vulvu. Jej spodná časť z ABS plastu a jej pomocou môžete vytvoriť príjemné sanie. Doprajte si tú najlepšiu spoločníčku!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.33 Stretchy Penis Extension - Návlek na penis Transparentná

    Tento návlek na penis bol navrhnutý tak, aby pridal 2,5 vášmu penisu na dĺžke a 0,4 cm na obvode. Disponuje perfektnou objímkou, ktorá je tvarovaná tak, aby poskytovala úžasnú stimuláciu a vďaka popruhu na semenníky zostane návlek vždy na požadovanom mieste.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight GO - Surge Pink Lady

    Obľúbená Fleshlight v novom prevedení! Vďaka jej diskrétnemu, ľahkému a kompaktnému dizajnu si ju môžete vziať so sebou kamkoľvek budete chcieť. GO je cestovná verzia najobľúbenejšieho masturbátora Fleshlight, ktorá je ideálnym doplnkom do každého kufra či tašky. Vďaka nej zistíte, že aj menšie hračky môžu byť super účinné.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Perfect 2" Extension with Ball Strap - Prémiový návlek na penis

    Premeňte svoj penis a pridajte mu na obvode a dĺžke behom sekundy. Teraz môžete uspokojiť svojho partnera alebo partnerku takými rozmermi, po akých túži! Bezpečne, bez lekárov a tabletiek transformujte svoj penis na veľkého, uspokojivého a potešujúceho obra.

    49,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Lusty Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenu? Rider je značka ideál! Má sexy realistický tvar vrátane semenníkov, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného TPE materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 6" Cock - Pripínací penis 15cm Telová

    Pokukujete po dokonalom postroji, ktorý bude vyzerať a pôsobiť skutočne realisticky? Práve ste našli to, čo ste hľadáte! Cock Strap-On Harness od značky Pipedream je premyslený do posledného detailu, perfektne vám sadne a dopraje vám skutočne autentický zážitok.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dych vyrážajúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný sací stimulátor na použitie na klitoris alebo pokojne na aj bradavky. Disponuje silným motorom s 3 nastaveniami sacej sily od ľahkých až po silné. Dodatočné vzrušenie prinesie pohyblivý jazyk s 9 rytmami pohybu. Jeho tvar vám zmyselne dráždený zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre podtlakom a šikovným jazykom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 6" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Fialová

    Užite si dokonalý vzrušujúci zážitok s vibrátorom Luxe Touch-Sensitive. Je vrcholnom modernej technológie, pretože sa v jeho tele nachádzajú dva senzory, ktoré svojou aktiváciou zvyšujú silu vibrácií. Pocíťte dych berúci orgazmus a vyberte si z 10 vibračných a pulzujúcich funkcií, ktoré vám táto inovatívna hračka ponúka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Love Balls Soft Silicone Red

    Prémiové vaginálne guličky za bezkonkurenčnú cenu! Vychutnáte si s nimi jemnú stimuláciu vagíny a zároveň nimi posilníte svaly panvového dna. Výrazná stimulačná textúra, pružný praktický popruh a kvalitný silikónový materiál hebký na dotyk, to sú vlastnosti, ktoré zaručujú ľahké zavádzanie aj pohodlné nosenie. Navyše sa vo vnútri guličiek ukrýva závažie, ktoré sa bude pri prudších pohyboch hýbať a vzrušivo vás tak stimulovať.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Jelly Anal Vibrator Pink

    Relatívne štíhly vibrátor na análne, aj vaginálne dráždenie. Má realistický vzhľad a hravé, ružovo-červené prevedenie. Vyrobený je z gélového materiálu a vibrácie sa ovládajú koncovým kolieskom. Nechajte sa uspokojiť cenovo dostupnou hračkou!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Sasha Grey Movie Download With Realistic Vagina & Ass Stroker

    Vaše erotické fantázie s nádhernou Sashou Grey sa teraz môžu stať skutočnosťou! Bude to ako skutočné, pretože táto replika jej vagína je z príjemného a pružného TPR bude počúvať vaše potreby a vnútorná textúra vás rozparádi k zblázneniu. Načerpajte ďalšiu erotickú inšpiráciu v erotickom filme so Sashou Grey v hlavnej role, ku ktorej dostanete prístup!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Fabulous Four

    Objav naše najpredávanejšie výrobky v súprave Satisfyer Fabulous Four. Tá obsahuje análny vibrátor, rabbit vibrátor, vibrátor s tlakovými vlnami a masážny vibrátor. Všetky výrobky sú vyrobené zo silikónu a dajú sa ľahko vymeniť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 39

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý je úplne jedinečný. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Oranžová

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight GO - Ice Torque

    Obľúbená Fleshlight v novom prevedení! Vďaka jej diskrétnemu, ľahkému a kompaktnému dizajnu si ju môžete vziať so sebou kamkoľvek budete chcieť. GO je cestovná verzia najbobľúbenejšieho masturbátora Fleshlight, ktorá je ideálnym doplnkom do každého kufra alebo tašky. Vďaka nej zistíte, že aj menšie hračky môžu byť super účinné.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Power Pump Vibračná vákuová pumpa

    Vibračná vákuová pumpa na penis, ktorá udrží perfektnú erekciu. Pumpa je vybavená vibračným vajíčkom, ktoré je na diaľkové ovládanie s plynulou reguláciou vibrácie. Hĺbka je 19cm, priemer 5cm.

    37,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Luxuriate Black

    Rozhliadate sa po svojom prvom vibrujúcom kamarátovi a nechce sa vám zatiaľ moc investovať? Tento vibrátor Blush Luxuriate predstavuje fajn kvalitu za rozumnú cenu. Má príjemný a hladký povrch a úroveň vibrácií sa ovláda koncovým krúžkom. Jeho silný motor si zamilujete! Rozvibruje sa pre vás silne a zmyselne, tak neváhajte a skúste niečo, čo vám zmení život!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    Spojte príjemné s užitočným a posilňujte svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom. Tieto dobíjacie vibračné guličky RC Duo Love Balls majú 10 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať buď na koncovom chvostíku alebo pomocou diaľkového ovládača s dosahom 5 metrov. Skúste ho zveriť aj svojmu náprotivku a dopriať jemu, aby vám sám vybrať intenzitu vibrácií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvoľní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba čerešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Lover

    Zvlnený vibrátor s mierne zahnutou a zaoblenou špičkou vás dostane svojimi neodolateľnými vibráciami.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Loverboy The Pool Boy

    Toto dildo vás naučí plávať! Plávať vo svojom vzrušení, uspokojovaní, masturbácii a tak. Je úplne realistické a má perfektnú veľkosť. Naučíte sa s ním veľa nových vecí! Je vyrobené z príjemného PVC materiálu a je zakončené prísavkou. Poďte si s ním užiť!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 1003

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.