×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 15 - 19,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 128

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pretty Love Anal Stimulator with Rolling Beads Black

    Niekedy obyčajné vibrácie nestačia! Pre náročné a zvedavé análiky tu je tento stimulátor s rotujúcimi guľôčkami pre tých najslastnejšie pôžitky. Nenechajte sa prehovárať a potešte svoju prostatu vibráciami a svoj ritný otvor lahodnými rotáciami.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš G bod a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvolní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba triešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Black L

    Hľadáte kvalitné realistické dildo pre rozmanité hrátky? Máte ho! Toto dildo je vhodné na vaginálne i análne použitie, má úchvatné realistické spracovanie vrátane pôvabných semenníkov a vymodelovaných žiliek. Vychutnajte si s ním vášnivé chvíľky a nezabudnite ani na koncovú silnú prísavku, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Tan

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami. Užite si to spolu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Real Body Real Jo 18,5cm

    Viete, aký je najnovší trend na trhu s dildami? Realistické dildá s pohyblivou predkožkou! Presne také je aj dildo Real Body Real Jo, ktoré je neprekonateľne realistické, flexibilné, jemné a predovšetkým vybavené predkožkou pohybujúcou sa tam a späť aj pružnými semenníkmi s ťažšími vnútornými guličkami. Ako bonus je dildo zakončené účinnou prísavnou plochou, vďaka ktorej si môžete užívať obľúbené hands-free hrátky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 40

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomína akési zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 1" Silicone X-tension Light

    Chcete od svojho penisu nemožné? Tak pozor, s týmto návlekom je možné všetko! Zväčší váš obvod o 66% a pridá vám 5,1 cm na dĺžke. Jeho názov je X-tension a vyrobený je z kvalitného silikónu. Jednoducho sa nasadzuje a perfektne drží, navyše účinne podporí erekciu, čím iste poteší svojho nositeľa. Doprajte svojmu náprotivku vychutnať si bohatú textúru tohto návleku, jazda s ním bude stáť za to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojitá a trojitá stimulácia pre páry aj jednotlivcov! Tento extrémne flexibilný dvojitý vibrátor na diaľkové ovládanie sa stane vašou obľúbenou erotickou pomôckou. Ponúkne vám 10 vibračných režimov v každom svojom konci a vie tak stimulovať vonkajšie aj vnútorné hotspoty veľmi sexy spôsobom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Reverb Lilac

    Snívate o dokonalom potešení všetkých svojich citlivých miest? ROMP Reverb je duálne stimulačná hračka v zábavne farebnom prevedení. Vie nielen vibrovať, ale tiež disponuje technológiou Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Dildos Set for Universal Harness Purple S/M/L

    Trojica dild rôznych veľkosti z kvalitného a príjemného silikónu. Ich zakrivený tvar s výraznou špičkou pohodlne zacieli na citlivý G-bod alebo na prostatu. Sú univerzálne, hebké, šikovné a vhodné napríklad aj pre stra-on.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hismith HSA28 Two Cocks One Hole Silicone Dildo 8.5" Skin

    Snívate o poriadnom naplnení? Toto dildo predstavuje dva spojené  realistické penisy a pripája sa skrz koncovku KlickLock k šukacím strojom HiSmith. Je vyrobené zo silikónu najvyššej kvality a naplní vaše sny rovnako ako vás samotné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Syrene Purple

    Elegantné a moderné vibračné vajíčko Syrene čaká, až si ho všimnete! Má tvar príjemný a pohodlný na nosenie a keby nevedelo zmyselne a intenzívne vibrovať, snáď by ste aj zabudli, že sa ukrýva vo vašej vagíne. Má dlhý a pružný krk a diaľkové ovládanie, ktoré môžete zveriť svojmu náprotivku a vyraziť von, kde začne vzrušujúca predohra s vibračným vajíčkom Syrene.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Avant D6 Electra

    Láskyplné farebné dildo ručne vyrobené presne tak, aby vám prinášalo radosť a zároveň bolo elegantné a moderné. Jeho tvar je príjemne ergonomický a silikón, z ktorého je vyrobené, je nielen hodvábne hebký, ale aj úplne bezpečný pre telo, lebo neobsahuje ftaláty. Toto pôvabné dildo je zakončené silnou prísavkou a je kompatibilné s postrojmi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Snaky Metallic Black M

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Snaky vás úplne oslní svojim ostrým a majestátnym dizajnom. Jeho predĺžená špička a štíhli tvar si efektívne nájdu cestu k svojmu cieľu v análi aj vo vagíne. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 86

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550760 Black

    Análna sexi smršť pre znalcov! Tento vibračný análny kolík od značky ANOS v špirálovitom dizajne vám poskytne intenzívnejšiu masáž a má tiež diaľkové ovládanie. Tým budete ovládať nielen vibrácie, ale tiež rotujúce masážne guľôčky v spodnej časti kolíka okolo krku. Základňu zdobí guľaté zrkadlo a ním potom samozrejme ozdobíte aj svoj zadoček!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Multi-Stim Pleasure Wand Metal Anal Dildo

    Chcete luxusnú erotickú pomôcku na celý život? Multi-Stim Pleasure je dildo vyrobené z prvotriednej nerezovej ocele, má dva použiteľné konce a možno ho ľahko zahriať či ochladiť. Jeho tvar je ideálny pre stimuláciu G-bodu alebo prostaty, takže sa s ním pohrá ona aj on. Užite si svoje obľúbené hrátky s kvalitným dildom z kovu!

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk treštiacim krásou, eleganciou, vzrušením a silou. Jeho mäkké, flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám svojím tvarom pomôže zacieliť presne na váš G-bod a kryštál Swarovski, ktorý hračku zdobí, robí zo Sassy skutočný skvost a vám dopraje pocit luxusu. Nechajte sa zlákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátora, ktorý ženy po celom svete nechcú dať z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Main Squeeze Belladonna Pussy

    Vagína Belladonna môže byť len vaša a môžete ju mať stále po ruke! Najpopulárnejšia pornohviezda prichádza na trh s masturbátorom tvarovaným podľa svojej vlastnej vagíny. Vnútro masturbátora je príjemne tesné, textúrované a vďaka koncovému uzáveru sľubuje príjemný sací efekt. Hračka je vyrobená z materiálu Ultraskyn, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky, takže sa môžete tešiť na naozaj autentický zážitok s Belladonna.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Duke - vibračný stimulátor prostaty a kráľ medzi stimulátormi! DUKE je znalec pánskeho análneho potešenia! Ergonomický tvar je dokonale prispôsobený mužskej anatómii tak, aby vibráciami so špeciálnou intenzitou stimuloval prostatu a oblasť hrádze. U tohto análneho vibrátora sú vrcholným dielom dizajnérov Fun Factory jeho dokonalé krivky, ktoré umožnia hlboké a bezbolestné pohladenie a privedú vás k extáze. Duke je jasný kandidát na titul: Najobľúbenejší pánsky stimulátor prostaty.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Main Squeeze Endurance Trainer

    Chcete sa stať bežcom na dlhú trať? Tento realistický masturbátor vám poskytne potrebný tréning, pretože ten ako jediný z vás urobí majstra. V elegantnom čiernom puzdre sa skrýva tesná vagína s texturovaným vnútrom, ktorého zovretie si budete sám regulovať pomocou zlatej časti. Zvýšte svoju výdrž a zintenzívnite orgazmy.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me P&G-Spot Dildo Black Size M

    Chcete skúsiť nové výšiny potešenia? Toto silikónové dildo vás presne do tých výšin vezme! Je kompatibilné s postrojmi a zakončené silnou prísavkou pre hands-free hry. Zakrivený tvar pohodlne dosiahne na bod G alebo na prostatu, takže si s dilsom P&G svoje nebeské potešenie vychutná ona i on.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Uvoľnite telo i myseľ a doprajte si potešenie, ktoré potrebuje každá z nás. Nebudete na to sama, parťáka vám bude robiť tento pôvabný fialový elegán, ktorý sa bude sústrediť hlavne na váš g-bod. Disponuje funkciou poklepkávania, je dômyselne zakrivený a úžasne flexibilný. Špička dosahujúca na g-bod je príjemne mäkká a vybavená stimulujúcou textúrou. Objavte silu 2 motorov, zamilujte si 7 vibračných režimov a tiež 3 režimy pulzujúceho poklepkávania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size L Metallic Blue

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Balls vás zvedie svojim progresívnym dizajnom, ktorý tvorí 3 guličky podobné veľkosti pre intenzívnu stimuláciu. Každá korálka vás poteší dávkou vzrušenia, tak neváhajte a užite si slasť centimeter po centimetri!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Chcete si naplno užívať svoje intímne chvíle sebalásky? V tom prípade potrebujete niečo viac, než len šikovnú pravačku! Tento stlačiteľný masturbátor z hebkého a kvalitného silikón je značka ideál. Ponúkne vám 6 vibračných rytmov a 3 rýchlosti, je skvele mäkký a môžete ho stlačiť a zvýšiť tak tlak na penis alebo ho ponechať voľne. A to nie je všetko! Vybavený je funkciou zahrievania, takže vám v ňom bude príjemne za všetkých okolností.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jaimy D, s ktorým veľmi pohodlne a príjemne dosiahnete na G-bod a skočíte do víru vášne!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 6

    Nudia vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných díld, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Griffin Barrows Dildo

    Myslíte si, že dokonalý penis neexistuje? Tak sa pozrite na prirodzenie úchvatného Griffina Barrowa! Ideálna dĺžka, šírka, jednoducho všetko. Navyše si práve prezeráte jeho realistickú kópiu vyrobenú z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Nafukovací vibrátor pre fajnšmekrov! Tento modrý fešák vás poteší svojím aerodynamickým tvarom, vďaka ktorému zasiahne všetky dôležité body 10 vibračnými režimami. Najlepšie na ňom ale je to, že sa jednoduchým stlačením tlačidla nafúkne a úžasne vás zaplní. Vychutnajte si tiež jeho stimulačné drážky a praktickú elegantnú rukoväť, bude to jazda.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Love Balls Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie, potešenie aj tréning svalov panvového dna. Tieto guličky majú výrazne stimulačnú textúru a je možné ich nafúknuť tak, že nimi budete doslova plná! Predstavujú efektívny tréning panvového dna a ponúknu vám aj 7 vibračných režimov. Vzrušujte sa a posilujte zároveň!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Hovoríte si, čo asi táto pôvabná hračka dokáže? Nie je toho málo! Panacea je robustná pomôcka s 2 výkonnými motormi so 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Jej základňa má ružovo-zlatú farbu, LED svetielka a dokonca sa vie aj zahriať! Potešte sa dotykom hebkého silikónu a užite si ten slastný orgazmický pocit!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 128

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.