×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 15 - 19,9 cm

Položky 129 až 160 z celkom 294

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • RealRock Vibrating Realistic Cock 6" with Scrotum Skin

    Pôvabne realistické dildo, ktorému sa sotva niečo vyrovná! Jeho vzhľad dokonale kopíruje skutočný penis, všimnite si sfarbenie, žaluď a starostlivo vymodelované žilky. Disponuje vibráciami, silnou prísavkou a vyrobené je z príjemnej gumy.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Medium

    Pozvite si do svojich zadných vrátok Heavy Hita a nebudete ľutovať! Je dômyselne zakrivený a veľmi pohodlný na nosenie. Príjemne sa utrie o vašu prostatu a bude ju láskať svojich zamatovo hebkým zovňajškom aj ťažkou hmotnosťou vnútorného kovu. Nechce sa naplniť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Dr. Tim 7.5 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Kvalitný PVC materiál bezpečný pre telo si určite obľúbite rovnako ako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Tima na intímnu prehliadku k sebe domov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kokos Sandara Masturbator

    Nežná Sandara je kompaktná a realistická. Zvonku je tiež pôvabná a zvnútra úplne neodolateľná. Vychutnajte si jedinečnú stimuláciu, podľahnite jej textúre a príjemne mäkkému a flexibilnému materiálu. Prajete si Sandaru už zajtra na svojom penise?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Black

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 10

    Nudia vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných díld, z ktorých toto vás zaujme svojím dizajnom, ktorý pripomína chobotnicu. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť , tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zizi Megamen Bite ZZ58BK Čierna

    Užite si poriadnu dĺžku a objem, ktorý vám poskytne tento návlek na penis od celosvetovo obľúbenej značky Zizi. Vďaka uchyteniu za semenníky vám pri akcii nikdy neskĺzne a vysoko pružný materiál očarí vás i vášho partnera.

    53,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Avant D7 Ergo Violet

    Snívate o modernom a štýlovom dilde? Avant je ručne vyrobené dildo, ktorého krivky sú tvarované tak, aby vám prinášali čo najväčšie potešenie. Je z úžasne hebkého silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, bezpečný pre telo a ľahko sa tiež čistí. Užite si cestu k cieľu s kvalitným dildom Avant D7!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Plus 7 Inch Girthy Posable Dildo with Balls Chocolate

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonalé uspokojenie? Je neuveriteľne realistický, vo vnútri pevný ako skutočná erekcia a na povrchu hodvábne hebký. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Oral Stroker

    Užite si najlepší orálny sex vášho života, ku ktorému budete potrebovať len a len Pipedream Extreme Elite Air Tight Oral Stroker! Robustné vonkajšie púzdro vám pohodlne a pevne padne do ruky a koncový ventil vám jednoducho umožní okúsiť vzrušujúce sanie. Príjemne hladký a realistický Fanta Flesh materiál by ste len sotva rozoznali od skutočného tela, avšak najlepšia je na ňom jeho vnútorná textúra, ktorá bude dokonale stimulovať váš penis. Zrátané podčiarknuté, dychberúci orálny sex ešte nikdy nebol tak nadosah ako s Air Tight Oral Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA12 Lifelike Silicone Dildo Quick Air Flesh 17cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úžasné realistické dildo na análne alebo vaginálne prenikanie z báječne hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Má Quick Air koncovku a v kombinácii s vašou šukacou mašinou vás vyložene donút zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného, lepšieho sveta!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Dream Masturbator

    Vaše sny sa konečne môžu stať skutočnosťou s týmto masturbátorom s viacerými vaginálnymi otvormi. Jeden sa na vás usmeje z prednej časti a ďalší z časti hornej. Kochajte sa príjemne mäkkým a pružným materiálom, lákavo vzrušujúcou vnútornou textúrou a realistickým spracovaním, ktoré nezabúda na detaily v podobe klitorisu a G-bodu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Addiction Fantasy Addiction Unicorn 18cm Purple

    Vstúpte do sveta splnených fantázií s týmto nádherne sfarbeným dildom pripomínajúcim jednorožca. Jeho jedinečný tvar so spirálovitou textúrou a koncovou hlavou vás prenesie do inej dimenzie. Ľan počkajte, až sa dotkneme hedvábne hladkého silikónu, to sa začnú diať divy!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LUV EGG Green

    Pastelové farby sú tak nežné a nevinné! Toto zelenkavé vibračné vajíčko ale zas tak nevinné nie je. Nabáda totiž k tomu, aby ste si ho vzali von a partnerovi šupli do ruky ovládač, ktorým vám bude diktovať intenzitu a silu vibrácií. Znie to lákavo a vzrušujúco? Na tieto nekonečné noci s vibračným vajíčkom len tak nezabudnete, to nám verte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Almighty Ribbed Cock Sheath 18cm Clear

    Hľadáte niečo pre potešenie vaše i vášho partnera? Zoznámte sa s Brutom! Je to mocný textúrovaný návlek na penis z prvotriedneho TPE materiálu, ktorý vám pridá obvod a bude tešiť vás i váš náprotivok. Stimulačná textúra sa totiž nachádza nielen z vonkajšej strany, ale tiež zo strany vnútornej! Vkĺznite do sveta lahodnej stimulácie a doprajte ho aj svojej polovičke!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Avant D3 Summer Fling

    Láskyplné farebné dildo ručne vyrobené presne tak, aby vám prinášalo radosť a zároveň bolo elegantné a moderné. Jeho tvar je príjemne ergonomický a silikón, z ktorého je vyrobené, je nielen hodvábne hebký, ale aj úplne bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty. Toto pôvabné dildo je zakončené silnou prísavkou a je kompatibilné s postrojmi.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikónový model Satisfyer Twirling Joy stimuluje pomocou cirkulujúcich vibrácií všetky erotogénne zóny, napríklad klitoris, pysky ohanbia alebo prsné bradavky. Vibrácie je možné ovládať cez ovládací panel alebo aplikáciu Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Vibrating Strap-On Soft Touch Silicone Skin

    Chcete zasvätiť do výmeny rolí? Tento vibračný strap-on s pomerne menšími rozmermi bude ideálnym pre začiatočníkov i začiatočníčky. Svojej nositeľke pohodlne padne a jej partner či partnerka si obľúbia 10 vibračných režimov a hebký silikónový materiál. Vyskúšajte to, nuda to rozhodne nebude!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Kendall Purple

    Hľadáte pôvabné a kvalitné dildo s moderným vzhľadom? Tu ho máte! Kendall je luxusné silikónové dildo príjemne mäkké a hebké na dotyk. Zakončené je silnou prísavkou a jeho špeciálny špirálovitý tvar zasiahne tie správne miesta vo vašom tele za všetkých okolností. Nechajte sa ním rozmaznávať a rozšírte svoju erotickú zbierku o kvalitnú hračku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikáciou G-Spot Flex 4 Connect získate obzvlášť talentovaného milenca. Vďaka vnútornému drôtu sa z vibrátora bodu G jediným pohybom stane vibrátor rabbit. Ovládajte ho prostredníctvom aplikácie Satisfyer Connect pre individuálnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD Magical Orb Plug M

    Značka Weapons of Ass Destruction, v českom preklade zbrane análového ničenia, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich díld korešpondujúcich s názvom značky. Toto dildo menom Magical Orb nie je nič iné než obria magická guľa pre váš začarovaný análik, vykúzlite si poriadne potešenie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 rozmaznáva bod G a klitoris podľa vášho priania. Ohybný hriadeľ umožňuje premenu vibrátora na bod G na vibrátor rabbit. Dva výkonné motory vás privedú k horúcemu vyvrcholeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider 3 Pack - Sada masturbátorov 3ks

    Nemôžete si vybrať, ktorá diera je lepšia? Tak ich majte všetky! Sada masturbátorov s 3 rôznymi vstupmi. Tesný análny otvor, jemné pery alebo mäkkučká vagína, voľba je len na vás.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 6" Cock with Balls Tan

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou, realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože a žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doteraz mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu, a je kompatibilný so strap-onmi. Je vyrobený z materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a samozrejme je i bezpečný pre telo, hypoalergénny a neobsahuje ftaláty.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her Kegel Train-Her Set Purple

    Bolo to jej malé tajomstvo. Hoci začínala najprv s tou najľahšou guľôčkou, mala aj tak mierne obavy. Sprvu sa jej zdala pomerne ťažká, ale po tom, čo ju vložila do svojej vagíny, pocítila istotu, že by možno zvládla aj ťažšie závažia! Hebký a mäkký silikón bol jej pokožke príjemný, ešte príjemnejšie však boli reakcie tela na túto pomôcku, o ktorých vedela len ona. Pociťovala drobné záchvevy vzrušenia, vlhkosť a túžbu, ako sa na to asi bude tváriť priateľ? Po 2 týždňoch vymenila guľôčku za ťažšiu, ale nemohla sa dočkať, až si s ňou vyjde von a vyskúšala ju tiež na svojej pravidelnej lekcii jógy, kde v rôznych polohách zažívala ozajstné vzrušenie! Cítila, ako jej svaly silnia, užívala si intenzívnejšie orgazmy a užíval si aj jej priateľ, pretože jej vagína bola reálne užšia a pevnejšia. Vo chvíli, keď prišiel čas na najťažšiu guľôčku, vedela, že to nebude žiadny problém a radovala sa zo všetkých benefitov, ktoré jej tento vzrušujúci tréning priniesol.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Každý úsmev je malý zázrak, a preto bol tento roztomilý obšťastňovač pomenovaný na počesť dobrej nálady. Tá na seba totiž nenechá dlho čakať, keď so svojimi ergonomickými krivkami zavíta do vašich zákutí. Ako raz prepadnete jeho kúzlu, zvedie vás svojím priliehavým povrchom Silk Touch, zmyselne zaobleným tvarom a 12 intenzívnymi vibračnými programami, z ktorých sa vám zatají dych.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toylie Latex Penis Sleeve Erik 13cm Semitransparent

    Erikov hladký povrch a jemne vymodelovaný žaluď vás budú nekonečne zvádzať! Okrem toho vám zaručí pohodlné padnutie a kvalitu, ktorú predstavuje značka Toylie. Je vyrobený z prvotriedneho latexu a pri semenníkoch má praktický spevnený okraj a tiež otvor, z ktorého budú semenníky vytŕčať.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Cokey s tvarom a textúrou pre perfektnú a presnú stimuláciu G-bodu a ramienkom na láskanie klitorisu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Tapered Vibrating Penis Wand

    S týmto plugom to bude vážne! Nie je to hračka pre začiatočníkov, ale skôr pre skúsených milovníkov stimulácie močovej trubice zvnútra. Je vyrobená z kvalitnej 100% nerezovej ocele a sľubuje tak ľahké čistenie. Vychutnajte si slastné vibrácie na tom najcitlivejšom mieste vášho tela!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson American Bombshell Fat Man Gun Metal

    Doc Johnson predstavuje novú sériu delostrelectva! Misia zahájená v čele s týmto bad boyom, ktorý je vhodný pre všetky typy akcie. Bol ručne vyrobený v Spojených štátoch a patrí medzi to najlepšie, čo je na análnom trhu dostupné.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Brown

    Túžite celým svojim telom po pôvabnom realistickom dilde? Splnenie vašich snov je na dosah s týmto Silicone Studs dildóm! Zaistí vám intenzívne vzrušujúci zážitok, pretože působí extrémne autenticky, je skvele flexibilný a zakončený silnou prísavkou. Vychutnajte si jeho textúru, pôvabné varlatky a každý jediný sexy zážitok, ktorý vám dopraje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 294

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.