×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 15 - 19,9 cm

Položky 129 až 154 z celkom 154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Strap U G-Tastic 17,8cm Metallic Silicone Dildo Pink

    Jedno z najkrajších dild ever, fakt! Má nádhernú ružovú metalickú farby a pôvabne sa leskne a trblieta. Vo vašej zbierke hračiek rozhodne vynikne. Navyše ho môžete spárovať s obľúbeným postrojom, alebo využiť jeho silnú koncovú prísavku a hrať sa bez použitia rúk. Je pevné a zároveň pružné a bude zmyselne masírovať vaše hlboké citlivé miesta.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Elena Vibrating Egg With Remote Control

    Posilňovanie panvového dna alebo vzrušujúce hrátky vo dvojici? Oboje je možné s týmto pôvabne modrým vibračným vajíčkom od Cala Azul. Vďaka zaoblenému tvaru a pružnej koncovej šnúrke sa ľahko zavádza aj vyberá. Vie vibrovať o 10 mocných režimoch a prepínať medzi nimi budete pomocou diaľkového ovládača. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a dobíjajte vajíčko ľahko cez USB kábel.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness Duo Purple

    Chcete skúsiť niečo nové a okoreniť svoje milostné hrátky vo dvojici? Vyskúšajte tento šikovný vibrátor! Je navrhnutý tak, aby sa dal pohodlne nosiť pri sexe, keď bude stimulovať klitoris a G-bod zároveň. Na svoje si samozrejme príde aj penis, ktorý vibrácie aj pocíti. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a dojdite na spoločný vrchol.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Purple

    Chcete si užívať intenzívnejšie a ľahšie dostupné orgazmy? A kto by nechcel! Kľúč je jednoduchý – je potrebné posilniť svoje panvové dno. A s tým vám pomôže táto súprava  venušiných guličiek rôznych veľkostí a hmotností. Začnite s najľahšou guličkou a dopracujte sa k tej najťažšej.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Your New Favourite Penis Vibrator Super Strong Yellow

    Čo tak dodať vašej ručnej práci trochu dynamiky? Račte sa zoznámiť s touto hračkou! Je nádherne žltá a má pružné vibračné krídelká, ktoré budú svojimi stimulačnými drážkami intenzívne masírovať penis. Vyberajte z 10 vibračných režimov a urobte zo svojej naháňačky nezabudnuteľný zážitok!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious G-Spot Vibe

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento úžasne zakrivený vibrátor s pohyblivou masážnou hlavou sa bude dômyselne venovať vášmu G-bodu, ale zoznámiť ho pokojne môžete aj s prostatou. Objavte jeho 10 vibračných funkcií pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jimmy K., ktorého dva motory vás rozparádia zvnútra aj zvonku!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Cello Vibrating Egg Light Teal

    Vychutnajte si vibrácie, ktoré si budete voliť cez diaľkové ovládanie! Romp Cello je diaľkovo ovládateľná vibračná hračka s hebkým silikónovým povrchom. Jej tvar bude rozmaznávať vaše citlivé intímne partie a vďaka dobíjaniu cez USB bude vždy pripravená na zábavu. Tak čo, komu zveríte ovládač?

    76,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Jeho meno je Skye je príjemne tenký a flexibilný. Postará sa nielen o vnútornú časť vašej kvetinky, ale vďaka šikovnému ramienku bude láskať aj klitoris. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dych vyrážajúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Ak vás táto vibračná hlavica zaujala na za fotke už na prvý pohľad, tak počkajte, až ju zbadáte naživo a zapnete vibrácie. Ohromí vás jej veľkolepá sila a dunivé vibrácie budú dráždiť ako vaše intímne miestečka, tak uvoľňovať svaly po celom tele. Znie to ako sen? Premeňte ho na skutočnosť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Yiva Massager Black

    Chcete sexy masáž? S touto kompaktnou masážnou hlavicou v ruke to bude perfektná slasť! Má moderný dizajn a hodí sa nielen pre začiatočníkov. Stimulácia vonkajších citlivých miest 10 vibračnými režimami s ňou bude super vzrušujúca, pretože má flexibilnú hlavu, ktorá sa prispôsobí vašim telesným kontúram a tiež veľmi výkonný motor. Užite si potešenie prameniace z erotickej stimulácie či masáže svalov kdekoľvek na tele.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Martina Rabbit Vibrator

    Potrebujete vibrátor, ktorý vám zaručene urobí dobre? Tento rabbit z kolekcie Cala Azul sa postará o G-bod a zároveň aj klitoris a je pre vás rozhodne tým pravým. Jeho mäkký luxusný silikónový materiál sa bude príjemne dotýkať vašich citlivých miest a 10 vibračných režimov vás vezme na vrchol blaha, tak si to nechajte páčiť.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Kisses 7.5" Handblown Double Ended Dildo

    Milujete krásne doplnky? V tom prípade by vašej pozornosti nemala uniknúť nová kolekcia Secret Kisses! Všetky hračky, ktoré obsahuje, boli navrhnuté s cieľom dopriať vám perfektné orgazmy a inak tomu nie je u tohto obojstranného dilda. Jeho dokonale zakrivený tvar a zúžené konce vám umožnia ľahké zavádzanie, a navyše ho môžete ľahko zahriať či ochladiť a dopriať si omamné chvíľky slasti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Magic Stick Pink

    Nezáleží na tom, či veríte alebo neveríte na kúzla, tento magický vibrátor vás tak aj tak očarí! Ukrýva v sebe dva silné motory, vďaka ktorým sa dostanete na ten najvyšší vrchol všetkých čias. Pulzujúci bod v špičke bude zmyselne dráždiť G-bod a pružné vonkajšie ušká sa budú venovať klitorisu. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a robte si to pokojne aj v kúpeľni, Magic Stick je vodotesný!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Yiva Massager Pink

    Chcete sexi masáž? S touto kompaktnou masážnou hlavicou v ruke to bude perfektná slasť! Má moderný dizajn a hodí sa nielen pre začiatočníkov. Stimulácia vonkajších citlivých miest 10 vibračnými režimami s ňou bude super vzrušujúca, pretože má flexibilnú hlavu, ktorá sa prispôsobí vašim telesným kontúram a tiež veľmi výkonný motor. Užite si potešenie prameniace z erotickej stimulácie či masáže svalov kdekoľvek na tele.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Obľúbený vibrátor so zacielením na G-bod je teraz dočkal dokonalosti! Okrem svojich 10 unikátnych vibračných funkcií, ktoré vašu stimuláciu ešte zintenzívnia a vy sa prepadnete blahom až tam, kde sa nachádza váš G-bod, je pre väčšie pohodlie dobíjací a jeho ovládacie tlačidlo pripomína krásny drahokam!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator 0555363 with Sleeve and 2 Functions

    Tento masturbátor vie zasiahnuť tie správne nervové zakončenia! Pohodlne padne do ruky a omámi vás 2 funkciami. Veľmi intenzívne trasie a pulzuje, čím masíruje celý penis. Silné impulzy budú stimulovať žaluď a citlivú uzdičku. Potrénuje svoju výdrž a užite si dych vyrážajúce vrcholy.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glow in the Dark Rabbit

    Aká ohromujúca žiara! A nielen to, na to tiež vzrušujúca stimulácia G-bod a klitorisu zároveň! To všetko získate jedine s vibrátorom Glow in the Dark od You2Toys. Má jedinečnú fluorescenčnú textúru, ktorá svieti v tme a vďaka vodotesnosti ho môžete použiť aj pod vodou. Vystavte ho svetlu a následne sa vydajte na erotické prieskumy so svietiacim vibrátorom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Treasure Hansel G-Spot Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci vibrátor Hansel. Ukrýva v sebe výkonný motor, ktorý sa postará 7 vibračnými režimami o vašu slasť a perfektný tvar vibrátora bude počúvať vaše telesné kontúry.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Ribbed Stick

    Snívate o rebrovanom povrchu a zmyselnom dráždení vašej dierky? Ribbed Stick premení vaše sny na skutočnosť! Má hrubú rukoväť, ktorá vám uľahčí manipuláciu, a tiež rebrovaný povrch pre maximálne potešenie.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klasický a štýlový pulzátor Satisfyer Pro 2 je vybavený patentovanou technológiou Air-Pulse, ktorá rozvibruje váš klitoris a privedie vás k vytúženému cieľu. Vďaka tichému motoru a mäkkej silikónovej hlavici vás Pro 2 uspokojí raz dva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasický a štýlový pulzátor Satisfyer Pro 2 je vybavený patentovanou technológiou Air-Pulse, ktorá rozvibruje váš klitoris a privedie vás k vytúženému cieľu. Vďaka tichému motoru a mäkkej silikónovej hlavici vás Pro 2 uspokojí raz dva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Vibration

    Maskulínny dizajn v luxusnom čiernom prevedení robí z tohto masturbátora decentnú pomôcku pre moderných mužov. Vďaka ergonomickému tvaru dokonale padne do ruky, takže môžete pohodlne palcom ovládať jeho tlačidlá, zatiaľ čo spodné zakrivenie sa prispôsobí vašej dlani a vaše prsty vkĺznu do postranných priehlbín. Vďaka nabíjaciemu akumulátoru robí pomôcka dobre nielen vám, ale aj životnému prostrediu. Ak tvoje pomôcke dôjde šťava, stačí ju jednoducho nabiť pomocou priloženého magnetického USB kábla.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Big Hero 6" Platinum Silicone Dildo Orange

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful 2in1 Sucking Clitoral Vibrator Purple

    Hľadáte hračku, ktorá by vedela nasávať váš klitoris, ale mala aj schopnosť vibrácií pre G-bod? Paloqueth 2 v 1 má dva použiteľné konce a dve skvelé funkcie. Z jednej strany bude nasávať váš klitoris v 6 intenzitách a z druhej strany bude zmyselne vibrovať v 8 úrovniach. Ktorý koniec si užijete ako prvý?

    76,90 €

    45,90 €

    Nie je skladom

  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento fialový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 129 až 154 z celkom 154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.