×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 15 - 19,9 cm

Položky 193 až 224 z celkom 1003

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Vibrátor pre mužov Rocks-Off Rude-Boy je tvarovaný na súčasné dráždenie mužskej prostaty a semenníkov. Zaistí silnejšiu podporu erekcie a intenzívnejší orgazmus u mužov.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Purple Rose Nubby Glass Dildo

    Milujete skvostné doplnky? Toto sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hrátky ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo je možné zahriať alebo ochladiť a dildo je po celom svojom tele posiate stimulujúcimi vrúbkami, ktoré ešte zintenzívnia prenikaniu. Vychutnajte si jeho možnosti vo svojom análiku aj vagíne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Fialová

    Vibrátor Luna II vás určite poteší a vnesie do intímneho života viac erotiky. Jemné vrúbky a hladký povrch vás pošteklia v slabinách a vyčaria úsmev na perách!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 7.0" Brown

    Snívate o realistickom uspokojení? Toto silikónové dvojvrstvové dildo vám ho dopraje. Je autenticky tvarované, má výrazný žaluď a zmyselné semenníky, takže vás tak vo vnútri aj zvonku. A čo potom jeho rozmery, ktoré sú tak akurát! A silná koncová prísavka! A ten vzhľad! Tento malý tlsťuško bude pôvabnou ozdobou vašej zbierky erotických pomôcok!

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Double Penetration Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh

    Prahnete po dvojitej radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je navyše teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne a v nízkych teplotách tvrdne.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Pink

    Presvieťte svoj intímny život týmto žiarivo ružovým dildom! Jeho duálne telo v sebe ukrýva pevné jadro zabalené do mäkučkého a hebučkého PVC materiálu.Užite si autentické pocity spojené s realistickým spracovaním a to buď vaginálne alebo pokojne análne!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Large

    Análny kolík zužujúceho sa tvaru pre pohodlné zavádzanie s plochou základňou, obzvlášť vhodný pre pokročilých.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 5

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovaným detailmi, ktoré berú dych. Svoju jedinečnosť si získava okúzľujúcim vzhľadom z fúkaného skla.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vĺn, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn dopĺňa príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    Prístroj pre vaše maximálne uspokojenie! Heating Suck Machine je masturbátor, ktorý bude vaše mužstvo nasávať v 6 režimoch a poteší ho tiež vibráciami v 9 režimoch. Aby bol váš pôžitok ešte realistickejší a príjemnejší, zapnite funkciu zahrievania, vďaka ktorej sa vnútro masturbátora počas chvíľky zahreje na telesnú teplotu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Drive me Crazy - Sklenené dildo

    Sklenené dildo má po svojom obvode zvrásnenie, ktoré zintenzívňuje vaše erotické zážitky a jeho mierne zahnutie napomáha ľahšiemu dráždeniu bodu G.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Layla Pivoňka - Dvojitá vaginálna činka

    S Leyla Pivoňkou spojíte príjemné s užitočným. Jej nosenie vám zaistí príjemné pocity spojené s jemnou stimuláciou, ale predovšetkým si ňou spevníte svaly panvového dna. A prečo je dobré panvové dno posilňovať? Zúžite svoju vagínu (čo ocení predovšetkým váš partner) a v budúcnosti predídete nepríjemnému samovoľnému úniku moču, jej funkciu tiež oceníte po pôrode.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho prianie konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Novinka od obľúbenej značky Tenga, Flip Zero 0 vás nechá burácať na vlnách vibrujúceho vzrušenia! Elegantné puzdro v sebe ukrýva stimulujúcu elastickú textúru a tiež dve očarujúce vibračné centra. Kvalitné materiály a najmodernejšie technológie spolu išli ruka v ruke tak dlho, až dali vzniknúť masturbátoru Tenga Flip Zero 0. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil na únik vzduchu vytvárajúci neodolateľný sací efekt. Telo Flip Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    349 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 6" Glow in the Dark Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je navyše teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Flesh

    Všetko, čo potrebujete na okamžité a dokonalé uspokojenie! Sex In Can je sada obsahujúca masturábor pripomínajúceho vagínu a vhodný lubrikačný gél, aby to aj pekne kĺzalo. Urobí radosť nielen vám, ale aj každému mužovi, ktorému sa rozhodnete túto sadu venovať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys European Lover Small

    Realistické dildo telovej farby s výrazným žaluďom a autentickými žilkami.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Lid'L Extra - Návlek na penis

    Túžite po väčšej veľkosti a dokonalom uspokojení svojej milenky? Riešením pre vás je tento návlek na penis s výrazným žaluďom a dráždivými výstupkami. Vyrobený je zo želatínovej gumy, ktorá je pre telo bezpečná, a je vhodné ju kombinovať s lubrikantmi na báze vody.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Horny Fuckslut Mega Stroker

    Potešenie nielen na cesty! Táto vagínka vás bude tešiť všade, kam si ju vezmete so sebou. Je kompaktná a vyrobená z Fanta Flesh materiálu, ktorý je super mäkký, príjemný a realistický. Vnútorná textúra bola vyvinutá tak, aby pripomínala skutočnú vagínu, je vzrušujúco tesná a uzavretý koniec dokonca vytvorí sexi podtlak. Tak zasuňte!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Extension Skin

    Báječne mäkký a príjemne flexibilný! Tento návlek na penis vám dodá na dĺžke a príjemne prekvapí vašu drahú polovičku. Je z extrémne mäkkého silikónového materiálu, ktorý si zamilujete. Vnútri je zamatovo hladký a zvonku je super realistický. Majte konečne vytúžene dlhší penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy - G-Spot vibrátor Ružová

    Jednoduchý dizajn so zahnutou špičkou jemne opisuje vaše krivky a poskytuje vhodné potešenie pre stimuláciu bodu G, okolia klitorisu alebo pánskej prostaty.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Rozhliadate sa po svojom prvom vibrujúcom kamarátovi a nechce sa vám zatiaľ moc investovať? Tento vibrátor Blush Luxuriate predstavuje fajn kvalitu za rozumnú cenu. Má príjemný a hladký povrch a úroveň vibrácií sa ovláda koncovým krúžkom. Jeho silný motor si zamilujete! Rozvibruje sa pre vás silne a zmyselne, tak neváhajte a skúste niečo, čo vám zmení život!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Tento prémiový vibrátor za skvelú cenu je špecialista na váš G-bod! Jeho efektívny zakrivený dizajn pohodlne dosiahne na G-bod alebo aj na prostatu. Má jemný silikónový povrch, takže je jeho použitie extrémne pohodlné a príjemné. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Ahoj, som Irena a doprajem vášmu vzťahu na diaľku chýbajúcu vášeň. A nielen to, so mnou si budete môcť užívať aj na verejnosti, samozrejme diskrétne, pretože sa ovládam cez aplikáciu v mobile. Som dobíjacia, vodotesná a vyrobená z úžasne hebkého silikónu, vaša kvetinka ma bude milovať, neveríte? Presvedčte sa samé, nezruinujem vás, som cenovo dostupná. Som Irena!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LUV EGG Pink

    Pastelové farby sú tak nežné a nevinné! Toto ružovučké vibračné vajíčko ale zase tak nevinné nie je. Nabáda totiž k tomu, aby ste si ho vzali von a partnerovi šupli do ruky ovládač, ktorým vám bude diktovať intenzitu a silu vibrácií. Znie to lákavo a vzrušujúco? Na tieto nekonečné noci s vibračným vajíčkom len tak nezabudnete, to nám verte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Men Sex Puppet Beige

    To najdôležitejšie, čo každý muž zo ženy potrebuje, predstavuje tento realistický masturbátor Blush x5 Men Sex Puppet. Disponuje vaginálnym aj análnym otvorom s príjemne textúrovaným vnútrom pre tie najintenzívnejšie zážitky. Vyrobený je z dokonale realistického materiálu X5 Blush, ktorý je na nerozoznanie od skutočnej ľudskej pokožky, je mäkký, vysoko elastický a rýchlo sa zahrieva na telesnú teplotu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men si svojimi vibráciami podmanil mužov po celom svete a teraz prichádza s novinkou - vibrácie môžete ovládať cez aplikáciu! Zachovaný samozrejme zostáva elegantný dizajn aj ergonomický tvar, ktorý vám veľmi pohodlne padne do ruky. Otvor pre vstup je vyrobený z kvalitného a príjemného silikónu, tak ráčte vstúpiť.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Kira Noir Movie Download with Breakthrough Vagina & Ass Stroker

    Chcete vdýchnuť život svojím erotickým fantáziám? Kira Noir vám s tým pomôžete! Práve si totiž prezeráte dvojitý masturbátor, pre ktorý bola inšpiráciou. Je mäkký, pružný, poddajný a vyrobený z príjemného TPE materiálu. Okúsite najskôr vagínu alebo anál? Nezabudnite si k tomu stiahnuť aj video s Kirou Noir, ku ktorému získate prístup.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Snívate o hlboko uspokojivom potešení so štýlom? Tento luxusný a elegantný postroj s odnímateľným vibrátorom so 7 vibračnými režimami si zamilujete! Postroj ako taký je vďaka polstrovaniu a nastaveniu veľmi pohodlný na nosenie a vibrátor je dokonale tvarovaný a vďaka textúrovanej základni bude tešiť aj svoju nositeľku. Dovoľte, aby sa vaše sny stali skutočnosťou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Black Strong Edition

    Pôsobivo čierny a o niečo výkonnejší, taký je Tenga Flip Zero Strong Edition, pri výrobe ktorého boli použité ešte pevnejšie a kvalitnejšie materiály. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil na únik vzduchu vytvárajú neodolateľný sací efekt. Telo Flipu Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 7" Purple

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 1003

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.