×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris 20 - 24,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 188

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Keď sa vibráciami sústredíte len a iba na svoje najcitlivejšie miesto, čo sa asi stane? Veľmi rýchlo explodujete! Lenže pre takú presnú stimuláciu logicky potrebujete presnú hračku. A presne taký je Hyphy, vysokofrekvenčný vibrátor pre okamžité orgazmy! Poďte sa o ňom dozvedieť viac, vrátane toho, že ho môžete ovládať cez aplikáciu , meniť mu nadstavce, alebo použiť aj jeho druhý koniec.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Hľadáte kompaktnú, avšak výkonnú masážnu hlavicu? Flip splní vaše priania! Skrýva v sebe skutočnú silu a vďaka flexibilnej hlave si s ňou budete môcť vychutnávať nielen stimuláciu erotogénnych zón, ale tiež relaxačnú masáž stuhnutých svalov na celom tele. Doprajte si úžasné vibrácie skryté v tejto pôvabnej hlavici!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Luxusná slasť? Áno! Masážna hlavica z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Hračka dokáže potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale tiež unavené svaly na celom tele. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Nova 2

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predčí všetky svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústa v explozívny duálny orgazmus. Dokonalé zacielenie na správne miesta vďaka flexibilite v kombinácii s ovládaním cez aplikáciu dohromady tvoria králika snov. Okúste jeho funkcie a už nikdy nebudete chcieť iného!

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Elegantný vibrátor Trinity ponúka ohromujúce trojaké potešenie, ktoré poskytuje naraz a súčasne! Jeho premyslená konštrukcia zahŕňa pevné telo, výkonný stimulátor klitorisu a úžasný dráždič zadných vrátok. Všetky vaše vlhké sny sa teraz môžu stať skutočnosťou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Tento rabbit vibrátor Embrace Me stimuluje súčasne klitoris a bod G pomocou vibrácií dvoch výkonných motorov. Vibrátor kombinuje vďaka prídržnému krúžku praktickú manipuláciu s plnou stimuláciou bodov potešenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Purple

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe navrhli skutoční profesionáli na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je, a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku nebudete potrebovať.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavice s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Ponorte sa do hlbokej noci as týmto magickým masážnym prístrojom od Pretty Love. Jeho kúzelné vibrácie budú masírovať váš klitoris až do hypnotického tranzu, ktorý bude naplnený úžasnými orgazmickými pocitmi, ktorými sa nebudete môcť nabažiť. A čo viac, súčasťou balenia sú aj 2 nástavce, takže svojich milencov môžete ľubovoľne striedať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Konečně našla hračku, ktorá dokonalo uspokojí všetky jej intímne potreby. Miluje vibrácia, prirážanie, krúživé pohyby, teplo a zároveň stimuláciu klitorisu. Nemohla sa dočkať chvíle, keď ju vyskúša.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Úchvatné vibračné dildo s pacičkou, ktorá sa postará o váš klitoris! Jeho dokonalé realistické spracovanie vás úplne uhranie a akonáhle pridáte vibrácie o 20 režimoch ovládateľné cez diaľkový ovládač, dostanete sa na hranu príjemného vzrušenia. Vychutnajte si duálnu stimuláciu a vyskúšajte aj hrátky bez použitia rúk vďaka koncovej prísavke!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Pink

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe bol navrhnutý skutočnými profesionálmi na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku potrebovať nebudete.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Chcete niečo, čo vás realistickým spôsobom isto iste dostane do neba? Prirážajúci vibrátor je stávka na istotu a značka Paloqueth je stávka na spokojnosť. Krásny dizajn s ozdobným kamienkom je len začiatok, do kolien vás dostane hlavne funkcia prirážania, vibrácie na g-bod a klitoris a dômyselný tvar, ktorý rozumie vášmu telu. Poďte sa dozvedieť viac a presvedčiť sa o tom, že túto hračku naozaj potrebujete!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Black

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenzívny potešiteľ všetkých vašich citlivých bodov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Od pradávna je známe, že číslo 3 je magické a magická bude aj trojitá stimulácia s týmto Revolution Hera vibrátorom! Je úžasne flexibilný a pripravený potešiť váš bod G, análik i klitoris zároveň. Užite si hebkosť kvalitného silikónu, silu presne cielených vibrácií a nadpozemskú slasť skrz trojitú stimuláciu!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Chystáte sa vstúpiť do sveta erotických hračiek a hľadáte tých pravých pomocníkov? Vyskúšajte GoPower, najnávykovejšie hračky na trhu! Medzi ne patrí aj Jamie, vibrátor v štýle králika s jedinečnou funkciou prírazov o 5 režimoch a tiež intenzívnymi vibráciami o 10 úrovniach. Má realistické prevedenie a silné telo čiernej farby, čo je super erotické kombo, ktorým si splníte všetky svoje erotické sny!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Máte pocit, že toho občas chcete viac, než ponúkajú aj tie najlepšie erotické hračky? Tak práve pre vás je tu táto jedinečná novinka! Je perfektná pre každú príležitosť, pretože má hneď 3 výkonné nezávislé motory a vy sa budete môcť rozhodnúť pre jednu alebo viac funkcií naraz. Čítajte ďalej a objavte 3 režimy tejto pomôcky, ktorá vás nikdy neomrzí!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Tento rabbit vibrátor Embrace Me stimuluje súčasne klitoris a bod G pomocou vibrácií dvoch výkonných motorov. Vibrátor kombinuje vďaka prídržnému krúžku praktickú manipuláciu s plnou stimuláciou bodov potešenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Snívate o úplnej spokojnosti? Táto hračka vám ju dopraje, pretože sa bude cielene venovať G-bodu a zároveň bude malým jazýčkom láskať perlu slasti zvanú klitoris. Jazýček má 10 stimulačných režimov a vnútorná vaginálna časť má zase 10 rôznych vibračných režimov. Užite si ich všetky a ohnite si vibrátor do takej polohy, ktorá vám bude vyhovovať najviac!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a ho mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorého prednosťou je funkcia zmyselného prirážania a okrem toho bude stimulovať aj váš klitoris. Podľahnúť mu bude tak jednoduché!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Pre bezkonkurenčné upokojujúce alebo intímne masáže sólo alebo v páre. Tento dobíjací vibrátor v štýle masážnej hlavice je v balení s 3 praktickými nástavcami. Má príjemne flexibilnú a silne vibrujúcu hlavu, ergonomický dizajn a dlhú rukoväť, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky miesta, ktoré potrebujete rozmasírovať či potešiť. Vyberte si z 3 nástavcov a užite si podľa svojich prestav.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance Rabbit je vybavený 2 výkonnými motormi F1, ktoré vám ukázu neskutočných 2x7200 otáčok za minútu! Vybrať si môžete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si vzrušujúcu funkciu zahrievania až na 42 °C. Vychutnajte si úžasnú stimuláciu nielen vnútra vagíny, ale predovšetkým klitorisu vďaka šikovnému vonkajšiemu ramienku.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Zažite intenzívnu pulzujúcu masáž nad i pod vodou s touto veľmi výkonnou hlavicou. Poďte smelo otvoriť dvere novým zážitkom, pocitom a vnemom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe 3 Pink

    Tretia generácia jednej z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, Gvibe 3 vás jednoducho bude baviť! Je super výkonný, pretože v sebe skrýva hneď 3 motory. Je pôvabný, ergonomicky tvarovaný a vyrobený z príjemne hebkého a flexibilného silikónu. Vychutnajte si ho a objavujte s ním nové vzrušenie, ktoré vám žiada iná hračka neukáže!re

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Legend Massager - Masážna hlavica Fialová

    Legend je masážne zariadenie so stopercentnou stimulačnou silou. Jemný na dotyk, moderný dizajn, jemná flexibilita, hladká rukoväť zaručuje skvelý zážitok. Má sedem vzrušujúcich funkcií, rôzne rýchlosti vibrácií a dá sa nabiť cez USB.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Snívate o realistickom dilde a prahnete po vzrušujúcich vibrácií? Zoznámte sa s Austinom! Je pôvabný autentický tvar vás úplne uhranie a čo potom, keď začnete objavovať 20 vibračných režimov. Austin navyše bude vďaka kratšiemu ramienku láskať aj váš klitoris a silu vibrácií si budete určovať cez diaľkové ovládanie. Pripevnite dildo pomocou koncovej prísavky na hladký povrch a vychutnajte si hands-free jazdu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 188

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.