×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 20 - 24,9 cm penis

Položky 65 až 96 z celkom 147

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LoveToy Traning Master Double Side Stroker Mouth and Pussy Flesh

    Túžite po skutočných pocitoch? Dajte šancu tomuto masturbátoru, ktorý vás dostane do realistického raja a potrénuje vašu výdrž. Je obojstranný, báječne pružný a príjemný, lebo jeho vnútorná časť je vyrobená z kvalitného TPE materiálu. Zasuňte a nechajte sa rozparádiť stimulačnou autentickou textúrou!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový Autoblow 2 Extra Tight? Realistické pocity vďaka technológii piatich pružiniek z guličiek s pohybom hore a dole si vezmú do parády váš penis a pevne ho obopnú, lebo nový Autoblow 2 je o 50% tesnejší než predchádzajúci model. Čakajú vás ešte intenzívnejšie a lepšie orgazmy. Nechajte svoje ruky oddýchnuť si, Autoblow 2 ich k svojej práci potrebovať nebude.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Chcete, aby bola vaša masturbácia dokonalým zážitkom? S Fap-O-Matic to presne tak bude! Ponúkne vám výkonné prerušované sanie spôsobujúce vzrušujúce ťahy. Bude to dokonalá búrka pocitov pri intenzívnych sólo hrách, ktoré prispôsobíte svojej aktuálnej nálade. Vychutnajte si automatické ťahy okolo vášho penisu, ktoré budú simulovať prirážanie a dostaňte sa na tie najlepšie vrcholy.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? Alpha-Pro 7X P-STRAP premasíruje aj vašu hrádzu a váš penis a semenníky zovrie v príslušných otvoroch. Užite si silnejšiu a dlhšiu erekciu, zmyselné vibrácie, a hlavne presný pohyb v špičke pomôcky cieliacej na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite Uncut Silicone Penis Enhancer with Strap Tan

    Chcete od svojho penisu nemožné? Tak pozor, s týmto návlekom je možné všetko! Zväčší váš obvod o 66% a podporí vašu erekciu. Jeho názov je X-tension a vyrobený je z kvalitného silikónu. Jednoducho sa nasadzuje a perfektne drží, navyše má perfektný jedinečný dizajn s otvoreným koncom, takže žaluď zostane odhalený. Doprajte svojmu náprotivku vychutnať si bohatú textúru tohto návleku, jazda s ním bude stáť za to!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Snívate o nádhernej Jessice Drake len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej fotkou a tiež získate 1500 kreditov pre použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Wet Kitten Self Lubricating Pussy To Go

    Tá pravá tu pre vás bude kedykoľvek budete potrebovať. Tá pravá môže byť práve táto kompaktná vagína Private Wet Kitten vhodná nielen na cesty. Pomôže vám urobiť si dobre kedykoľvek a kdekoľvek, má diskrétny dizajn, realistické vnútorné prevedenie a do ruky padne ako uliata. Chcite to najlepšie, chcite svoju pravú potešiteľku.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Vaša pravačka si potrebuje oddýchnuť, ale váš penis potrebuje uspokojiť? Zverte svoje potešenie masturbátoru Rebel s 3 vzrušujúcimi funkciami.. Vaše mužstvo pohltí nielen vibráciami, ale tiež funkciou zahrievania a pohybom hore a dole. Táto trojica vytvára zmyselnú kombináciu, ktorej proste neodoláte! Urobte si dobre a vymeňte svoju pravačku za výkonný a šikovný masturbátor, ktorému sa žiadna obyčajná ruka nevyrovná.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    Užite si s týmto sexy zadočkom dokonale kopirujúcim ten najkrajší zadoček všetkých čias. 2 realistické otvory, análny a vaginálny, už prahnú po vašom penise rovnako ako odnímateľný mini vibrátor, ktorý dodá vašej masturbácii ešte vzrušujúcejšiu úroveň. Obe dierky realisticky kopírujú skutočné otvory lásky, sú príjemne textúrované a vášmu penisu budú nadmieru pohodlné. Celý masturbátor je vyrobený z revolučného X5 materiálu, ktorý je bez ftalátov, bezpečný pre telo a ľahko sa čistí.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    Lusty Tongues je vymeniteľná vnútorná vložka pre váš obľúbený Satisfyer Men. Vďaka svojim pružným stenám zmyselne pohltí váš penis a bude simulovať nezabudnuteľný orálny sex. Vychutnajte si divoké vyvrcholenie a potešenie, o akom sa vám doteraz ani nesnívalo. Stane sa Lusty Tongues vašou obľúbenou vnútornou textúrou?

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Sexy Sista To Go

    Tá pravá tu pre vás bude kedykoľvek budete potrebovať. Tá pravá môže práve táto kompaktná snedá vagína Private Sexy Sista vhodná nielen na cesty. Pomôže vám urobiť si dobre kedykoľvek a kdekoľvek, má diskrétny dizajn, realistický vnútorné prevedenie a do ruky padne ako uliata. Chcite to najlepšie, chcite svojou pravou potěšitelku.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fröhle Real Penis Pump Professional Crystal Clear PP014 L

    "Toto sa mi už nikdy nesmie stať!" Tiež vám už táto veta prebehla hlavou? Vyskúšajte pomôcku, ktorá vám pomôže. Je to špeciálna vákuová pumpa s piestovou pumpičkou vrátane regulátora tlaku a s hadičkou s pripojením na realistický valec, do ktorého môžete vsunúť aj semenníky. A potom sa už nebojte, nestane sa to znovu, vy viete čo...

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Pre bezkonkurenčné upokojujúce alebo intímne masáže sólo alebo v páre. Tento dobíjací vibrátor v štýle masážnej hlavice je v balení s 3 praktickými nástavcami. Má príjemne flexibilnú a silne vibrujúcu hlavu, ergonomický dizajn a dlhú rukoväť, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky miesta, ktoré potrebujete rozmasírovať či potešiť. Vyberte si z 3 nástavcov a užite si podľa svojich prestav.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Maximálne výsledky pri každom použití? Áno! Táto sada Maximum Results obsahuje 2 výkonné vákuové valce, odnímateľnú hadicu a rukoväť Master Grip. Pumpovanie zvládnete jednou rukou a až vám bude prvý valec málo, jednoducho ho vymeníte za väčší. Nečakajte a začnite sa tešiť z väčšieho obvodu a dĺžky čo najskôr.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Milujete deep throat? A kto nie! Tento unikátne navrhnutý masturbátor má realistický tvar hrdla a je vyrobený z materiálu Fanta Flesh, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej ľudskej pokožky. Ste pripravení na najlepšiu fajku vášho života?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Tento vkusný doplnok pridá vášmu penisu nielen šarm, ale predovšetkým výdrž! Jednoducho sa nasadzuje a ľahko sa samozrejme aj dáva dole. Obopne nielen koreň vášho penisu, ale tiež semenníky! Je vyrobený z úžasného silikónu, ktorý je tiež bezpečný pre telo a neťahá kožu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Masturbator Dildo Butt Skin

    Nástroj ultimátneho potešenia - Kiotos Dildo Butt! Táto hračka je navrhnutá tak, aby vám za všetkých okolností poskytla ohromujúci zážitok a intenzívne vzrušujúce pocity. Je to masturbátor a dildo zároveň, vyrobené z vysoko kvalitného TPE materiálu, ktorý je skvele mäkký a pružný, takže verne napodobňuje skutočnú kožu. Vkĺznite dovnútra a objavte úžasnú stimulačnú textúru, ktorá vás svojimi vyvýšeninami a hrbolčekmi vezme do raja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový Autoblow 2 Extra Tight? Realistické pocity vďaka technológii piatich pružiniek z guličiek s pohybom hore a dole si vezmú do parády váš penis a pevne ho obopnú, lebo nový Autoblow 2 je o 50% tesnejší než predchádzajúci model. Čakajú vás ešte intenzívnejšie a lepšie orgazmy. Nechajte svoje ruky oddýchnuť si, Autoblow 2 ich k svojej práci potrebovať nebude.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Clear

    Chcete byť väčší? Pridajte si na obvode a na dĺžke s týmto návlekom Muscle Ripped! Perfektné padnutie je zaručené vďaka špeciálnemu a kvalitnému materiálu FLEXTPR, ktorý vás očarí svojou pružnosťou. Nechajte si predĺžiť penis za všetkých okolností a doprajte svojmu náprotivku parádnu stimuláciu realistickým povrchom návleku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Snívate o zadočku, ktorý bude len váš a ktorý budete môcť przniť od rána do večera? Prestaňte s tým! Práve sa vaše sny stávajú skutočnosťou, máme pre vás totiž Extreme Bad Girl Vibrating Ass od značky Pipedream. Je to zadoček v životnej veľkosti vyrobený z príjemného a realistického materiálu Fanta Flesh. Mäkké a guľaté polky tohto zadočku sa nemôžu dočkať, kedy ich budete stláčať a plieskať. Predstavte si ten uspokojivý zvuk, keď napriahnete svoju chlípnu rúčku a poriadne svoju novú Extreme Bad Girl pacnete!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Femme Fatale To Go

    Tá pravá tu bude pre vás kedykoľvek ju budete potrebovať. Tá pravá môže byť práve táto kompaktná vagína Private Femme Fatale vhodná nielen na cesty. Pomôže vám urobiť si dobre kedykoľvek a kdekoľvek, má diskrétny dizajn, realistické vnútorné prevedenie a do ruky padne ako uliata. Chcite to najlepšie, chcite svoju femme fatale.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Ako asi naložíte s týmto kolíkom a masturbátorom zároveň? Obľúbite si viac prenikanie do rozkošného zadočku v základni hračky alebo budete zbožňovať nosenie kolíka za svojimi zadnými dvierkami? Či to bude tak či onak, túto hračku budete mať radi pre jej možnosti aj hebkosť kvalitného TPE materiálu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Comfort Beginner Pump Transparent

    Lámete si hlavu, ako dosiahnuť väčší penis? Vákuová pumpa je tým najlepším riešením! Pumpou vytvorené vákuum posilní erekciu a pomôže aj tým nešťastníkom, na ktorých nepôsobia ani lieky. Dlhodobé používanie vedie k zväčšeniu penisu, dlhšej erekcii, zlepšeniu sexuálneho výkonu alebo k navýšeniu hladiny testosterónu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Manaconda Clear

    Pridajte svojmu penisu na obvode aj dĺžke a všetko podčiarknite zmyselnými vibráciami, z ktorých sa zbláznite vy aj vaša polovička! Realistický vzhľad návleku Manaconda zaujme na prvý pohľad a na prvé použitie vás dostane silná vibračná guľka.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Strong Suction Cup Vaginal - Masturbátor

    Easy Rider s prísavkou poskytuje nekonečné potešenie z penetrácie bez držania. Nebolí ho hlava a nie je nikdy mimo prevádzku. Praktický masturbátor môžete pripevniť na akýkoľvek hladký, pevný povrch a užívať si stimuláciu bez nutnosti držania.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Silicone X-tension with Strap Brown

    Chcete od svojho penisu nemožné? Tak pozor, s týmto návlekom je možné všetko! Zväčší váš obvod o 66% a pridá vám 8,9 cm na dĺžka. Jeho názov je X-tension a vyrobený je z kvalitného silikónu. Jednoducho sa nasadzuje a perfektne drží, navyše účinne podporí erekciu, čím iste poteší svojho nositeľa. Doprajte svojmu protivníku vychutnať si bohatú textúru tohto návleku, jazda s ním bude stáť za to!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    Chcete, aby vaša masturbácia bola dôverne podobná skutočnému styku? Je potrebné si zaobstarať vagínu, ktorá bude neuveriteľne realistická! A presne taká je táto od značky Kiiroo. Jej patentovaný materiál RealFeel vám poskytne tie najpríjemnejšie zážitky, ktoré budú úplne autentické!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bang Bang Penis Pump Black

    Vákuová pumpa pre každú príležitosť! Chcete mať zaručenú zábavu? S touto pumpou získate veľa srandy za málo peňazí. Rukoväť pripomínajúca nožnice pohodlne padne do ruky a uľahčuje ovládanie, jej stlačením vytvárate tlak, ktorý môžete aj ľahko a rýchlo uvoľniť. Ukážte, čo vo vás je, a napumpujte si ho do maxima!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Stroker Vagina Dark Brown

    Chcete, aby bola vaša masturbácia dôverne podobný skutočnému styku? Je potrebné si dopriať vagínu, ktorá bude neuveriteľne realistická! A presne taká je táto od značky Kiiroo. Jej patentovaný materiál RealFeel vám poskytne tie najpríjemnejšie zážitky, ktoré budú úplne autentické!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Skin

    Túžite po niečom veľkom, nemravnom a realistickom? V tom prípade si túto čarokrásnou riťku zamilujete! Je anatomicky tvarovaná a ponúkne vám ako rozvernú vagínu, tak pevný análik. Je báječne mäkučká a pripravená tu byť pre vás 24/7. Chcete ešte niečo viac? Pridajte vibrácie! Dokonalosť? Áno! A môžete byť vaša!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Zoznámte sa s najneuveriteľnejším, najintenzívnejším a najpokročilejším rotujúcim masturbátorom, aký bol kedy na svete videný!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Elite Beginner Pump Transparent

    Keď potrebujete podať fantastické výkony a vychutnať si ešte lepšie pôžitky, je potrebné mať po ruke vákuovú pumpu! Klinické štúdie ukázali, že vákuové zariadenia pomáhajú dosiahnuť tvrdšiu erekciu i trvalé zväčšenie penisu. Vyskúšajte si to aj vy, táto Elite Beginner pumpa je ideálna nielen pre začiatočníkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 147

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.