×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 20 - 24,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 936

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Vibračný masturbátor plný divokej fantázie! Umožní vám realistick preniknutie do nadržanej pošvy a vo vnútri vás ešte poláska na žaludi šikovný jazýček. Doprajte svojmu penisu 3 rýchlosti a 4 funkcie vibrácií od vulvy a jazyka.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 8" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Fialová

    Zajačikový vibrátor zvládajúci obľúbený pohyb "poď sem". Trigger môžeme s pokojom označiť za jeden z najinovatínejších vibrátorov a to nielen z hľadiska dizajnu, ale tiež vďaka jeho funkciám, univerzálnosti a sile.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Prestavte si, že sa len pohodlne posadíte a necháte masturbátor urobiť všetko za vás! Žiadne makanie hore a dole, jednoducho je relax a potešenie zároveň. Chcete to tak? Tento jedinečný masturbátor vás to splní! Otáča sa a pohybuje sa hore a dole tak, aby vám poskytol nádhernú stimuláciu a úžasne koncové vyvrcholenie!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 7" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Rockin Dong 21,5 cm Telová

    Univerzálny vibrátor, vhodný pre všetky pokročilé, začínajúce, skúsené, vášnivé a predovšetkým potešenia chtivé dámy. Má realistické spracovanie, veľmi ľahké ovládanie na spodnej časti a je vyrobený z príjemného TPR materiálu, ktorý sa veľmi rýchlo zahreje na telesnú teplotu.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Realistic Curved Dildo 9.5" Flesh

    Snívate o dokonale realistickom penise s rozmermi presne pre vás? Toto telové Lovetoy dildo vás ohromí svojím zahnutým tvarom, každou svojou precízne vytvarovanou žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Pump Sex Toy with Durable Sleeve for Erection Magnification

    Chcete zo svojho penisu dostať maximum? Táto jednoduchá, ale praktická vákuová pumpa vám s tým. pomôže! Jej priehľadný valec s dĺžkou 22,9 cm vám umožní sledovať, ako váš úd rastie a zväčšuje sa. Iste oceníte jednoduchú manipuláciu s ručným piestom z mäkkého silikového materiálu a odolnú manžetu z príjemného TPE.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Hľadáte toho pravého, nemôžete sa rozhodnúť a možno si aj trochu neviete rady? Vyriešime si vás - toto je ON! Na prvý pohľad je dokonale pôvabný a pekne fialový. Na prvé použitie vás ohromí zmyselnými a autentickými prírazmi, vzrušujúcimi vibráciami a nasávaním klitoris. To je trojica ešte lákavejšie ako 3 oriešky pre Popolušku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Snívate o úplne realistickom dilde s úžasnými funkciami a silikónovým povrchom? Mr John je najlepší z najlepších! Má hebký silikónový povrch, disponuje diaľkovým ovládaním a ukrýva v sebe veľmi výkonný motor. Vychutnajte si rotačnú funkciu a neúnavný autentický pohyb hore a dole.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Nechajte sa zlákať duálnou stimuláciou tohto pôvabného Satisfyera. Vonkajšie zahnuté rameno sa oprie o váš klitoris a dopraje mu vzrušujúcu masáž vibráciami. Druhý motor sa postará o vnútornú časť vagíny a pokiaľ budete chcieť, môžete Hug Me prepojiť s aplikáciou v telefóne a nechať ho vibrovať do rytmu obľúbenej hudby alebo tak intenzívne, ako mu určí váš partner z druhého konca sveta.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Sono No.21 Dong Extension - Návlek na penis Transparentná

    Chceli by ste si pridať pár centimetrov navyše a to čo najpohodlnejším spôsobom? Máme pre vás presne to, čo potrebujete. Tento návlek má tak dômyselný tvar, že vám potom poskytne optimálnu stimuláciu a vďaka očku, ktoré prichytíte o semenníky, zostane vždy na svojom mieste.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Brent Corrigan Dildo

    Dildo Brent Corrigan od obľúbenej americkej firmy Fleshlight zo série Flashjack Boys. Penis je vyrobený z lekárskeho silikónu, ktorý prirodzene drží tvar a jeho povrch pripomína na dotyk skutočnú pokožku.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 2" Silicone X-tension with Strap Light

    Chcete od svojho penisu nemožné? Tak pozor, s týmto návlekom je možné všetko! Zväčší váš obvod o 66% a pridá vám 7,1 cm na dĺžke. Jeho názov je X-tension a vyrobený je z kvalitného silikónu. Jednoducho sa nasadzuje a perfektne drží, navyše účinne podporí erekciu, čím iste poteší svojho nositeľa. Doprajte svojmu náprotivku vychutnať si bohatú textúru tohto návleku, jazda s ním bude stáť za to!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision SexMax WetGAMES plachta Čierna

    Plachta je určená predovšetkým pre hrátky s erotickými olejmi a k ďalším mokrým zábavkám. Plachta je veľmi ľahko umývateľná.

    33,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Cock Brown

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Love Balls Pink

    Venušine guľôčky, s ktorými si vzrušujúce chvenie užijú nielen začiatočníčky. Vyrobené sú z príjemného plastu bezpečného pre telo a spojené sú šnúrkou. Vnútri každej guľôčky sa ukrýva ďalšia guľôčka, ktorá pri prudších pohyboch naráža do stien vonkajšej guľôčky a spôsobuje jemnú, avšak vzrušujúcu stimuláciu vnútra vagíny.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Realistic Cock 8 Inch - Luxusné realistické dildo 21cm Telová

    Hľadáte novú hračku pre vaše Vac-U-Lock príslušenstvo? Toto realistické dildo je vymodelované do najmenších detailov podľa skutočného penisu, má úžasne autentické žilky, pôvabné semenníky a isto iste sa doňho zamilujete na prvý pohľad. Len pozor, aby ste si ho nesplietli so skutočným penisom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Fialová

    Duálny vibrátor určenie na stimuláciu celej vaginálnej oblasti. Zažite intenzívne pocity spojené s dráždením bodu G i vonkajšej časti vagíny zároveň.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 9" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je navyše teplotne ovlivniteľný, takže pri zahriatí zmäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibrátor Josephine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktorým nepôjde nepodľahnúť. S Josephine vďaka jej dokonalému tvaru a flexibilnej hlave dosiahnete na všetky citlivé miesta, ktoré si to  vyžadujú. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Wanderlust

    Silikónová masážna hlavica na potešenie celého tela vrátane vagíny! Jeden jej koniec totiž slúži ako klasická hlavica, uvoľní napäté svaly, poláska klitoris a druhý koniec je potom dômyselne zahnutý vibrátor na príjemnú penetráciu. Vo svojom tele ukrýva 2 výkonné motory, ktoré spolu ponúkajú 49 rôznych kombinácií funkcií a rýchlostí.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 7" Silicone Dual Density Cock Brown

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Bend Over Boyfriend Fialová

    Krásne pružné dildo z gélového materiálu je určené predovšetkým párom, ktoré chcú zažiť vzrušujúcu výmenu rolí, alebo párom, ktoré tvoria 2 ženy. Spoznajte nový terén a urobte vaše milostné hry kreatívnymi.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Master

    Frustráciu z malých vibrátorov môžete hodiť za hlavu! Je tu totiž Satisfyer Vibes Master s lepšími proporciami ako penis porno herca, na ktorého ste sa včera pozerali. Okrem toho má omamne silné vibrácie, vyrobený je z hodvábne hebkého silikónu a bude vždy pripravený vám vykúzliť orgazmus v ... duši?

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 8" Cock Black - Dildo 20cm

    Snívate o dilde, ktoré by vyzeralo ako pravý penis a zvládlo i hard hry? Prestaňte snívať a prezrite si kráľa medzi dildami - King Cocka. Jeho vzhľad je dokonalý, má perfektne vytvarované žilky, aj žaluď a pôsobí úplne realistickým dojmom. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Dildo bolo vyrobené za najmodernejších podmienok v USA, neobsahuje ftaláty, ani latex, a je bezpečné pre telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations - Bezdrôtové vibračné vajíčko

    Vajíčko Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg je všestranná orgazmická hračka, ideálna pre hry v páre aj sólo. Nabíja sa cez USB a ovláda diaľkovým ovládačom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Power Extension Transparentná

    Samozrejme, že čím väčší, tým lepší! Návlek na penis Power Extension urobí z vášho penisu nástroj exkluzívneho potešenia. Jeho rebrované telo zaručuje dokonalú stimuláciu a jeho veľkosť zase dych berúcu penetráciu. Pridá vám až 5 cm a pomôže vám vyriešiť aj problém s predčasnou ejakuláciou. Pre maximálne pohodlie je tento návlek vyrobený z vysoko kvalitného TPE materiálu, ktorý je kompatibilný so všetkými druhmi lubrikantov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Masážna hlavice Celine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Celine vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Big Boy

    Nech si hovorí, kto chce, čo chce, vám na veľkosti jednoducho záleží? Big Boy vás dostane! Je to realistický vibrátor s dokonalým žilkovaním z mäkkého materiálu a s niekoľkými rýchlosťami vibrácií. Premeňte svoje veľké sny v skutočnosť s vibrátorom Big Boy!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Boost Bang LM Flesh

    Chcete zvýšiť svoju sexuálnu spokojnosť? Siahnite po úžasnom novom Fleshlighte Boost Bang! Je to revolučný masturbátor navrhnutý tak, aby vám poskytol nové a doposiaľ nepoznané intímne zmyselné zážitky. Fleshlight Boost predstavuje všetko, čo máte rád a posúva to o úroveň vyššie, tak si to nechtiac páčiť!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD01 Curved Giant Silicone Purple Starry Animal Dildo Suction Cup 8" Purple-Pink

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu odlišné? Toto dildo s nevšedným zvieracím tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 936

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.