×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky čierna 25 - 34,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 176

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Shots GC Massage Wand Black

    Doprajte zmyselné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Schlong HT13

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť a užiť si tak kopec zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Schlong je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne aj celý život.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD20 Bullet Anal Dildo 26.5cm Black

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu odlišné pre svoj anál? Toto dildo s príjemným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež sexi mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Destructor Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov väčších rozmerov! Hrajte si tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a môžete ho kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Welding Will Dildo Black

    Toto zamatové vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou a spracovaním. Súčasťou balenia je aj extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a produkty z nej sú perfektné pre párové aj sólo hry.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Rinchenia - Dildo 30cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Spreader Bar

    Kovová, rozperná tyč s dvoma odnímateľnými neoprénovými putami na členky. Putá sa pomocou karabínky pripevnia k reťazi pretiahnutím vnútrom tyče.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

    Vibračná vákuová pumpa Extender disponujúca technológiou IST! Vychutnajte si realistické sanie a potešte sa plne automatickými vibráciami, bude to intenzívne a ohromujúce. Vnútorný TPE materiál si zamilujete pre jeho pružnosť a zaujímavá je aj funkcia predĺženia rúrky presne na vašu veľkosť.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Big Daddy Hollow Strap-On pripínací penis 25cm

    Pripínací penis Big Daddy Hollow Strap-On black je vhodný pre pokročilých, lesbické hry, tak aj na spestrenie erotických hier medzi mužom a ženou.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Dilator Set Small 090 - Sada silikónových dilatátorov 4ks

    Objavte svoje hlboké, citlivé miesta s týmto setom silikónových dilatátorov. Táto sada je ideálna pre všetkých mužov, ktorí chcú posúvať svoje hranice. Začnite s najmenším a postupne sa dostanete k najväčšiemu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Spojte dve najcitlivejšie erotogénne zóny a zažite to najlepšie vzrušenie. Vibrátor Oh My Rabbit sľubuje napínavú zmes pocitov strhujúcich k extáze.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Paddle Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, v ktorom na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je to nič iné ako nevyhnutné príslušenstvo pre všetkých milovníkov otrockých hier, teda vinylová plácačka. Jej dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s ňou je veľmi jednoduchá, rovnako ako jednoduché je jej čistenie a údržba.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB48 Dildo 22cm

    Je vaša zadná diera stále hrozne hladná? Nakŕmte ju a umlčte ju týmto poriadnym dildom! Je naozaj veľké, takže nič pre začiatočníkov a má precízne vytvarovaný žaluď a ľahko naznačené semenníky, ktoré slúžia ako základňa. Je príjemne pružné a vyrobené z kvalitnej PVC materiálu. Doprajte si ho a budete mať konečne plno!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Dokonalá hračka pre všetkých, ktorí majú penis! Volá sa Viggo a aj keď možno na prvý pohľad vyzerá trochu obyčajne, rozhodne obyčajný nie je. Má tie najlepšie vlastnosti, ktoré ocení každý penis. Z vonkajšej časti je skvele diskrétny a vo vnútri má super realistický textúrovaný TPE návlek pre maximálne vnemy. K tomu pridáva ešte 3 úžasné funkcie, ráčte ich objaviť.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Chcete tie najlepšie zážitky absolútne bez práce? Tento masturbátor splní každý váš vzrušujúci sen! Ponúkne vám 10 rýchlostí prírazov a 9 vibračných vzorov. Jeho zmyselné ťahy sú plne automatické a vedia byť buď divoko rýchle alebo nežne pomalé. Trénujte svoju výdrž, robte si dobre a vychutnajte si dych vyrážajúce vrcholy.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    Užite si dokonalú análnu stimuláciu s Elite Vibrating Ass Thrusterom ukrytým v diskrétnom obale. Odšrubujte viečko a pripojte vibrátor z jednej strany a zo strany druhej silnú prísavku. Pripravení na divú jazdu? Ak áno, neostáva nič iné než začať užívať si nielen dômyselný pohyb hore a dole, ale aj ohromujúcu silu vibračnej guľky ukrytej v koncovej špičke a príjemné teplo, pretože sa vibrátor dokáže ohriať na 40 °C.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Jr. Veined Double Header 12" - Obojstranné dildo 30cm Čierna

    Double Header Dong je kvalitné, čierne, obojstranné dildo vyrobené z PVC s antibakteriálnou prísadou Sil-A-Gel. Užite si vašu novú hračku sami, alebo sa rozdeľte s partnerom.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Handcuffs Black

    Prémiové putá za skvelú cenu sa vždy hodia! Tieto sú vyrobené z mäkkého príjemného silikónu a majú typický design. Sú veľmi pohodlné na nosenie, pretože sú pružné a dajú sa ľahko nasadiť ako na ruky, tak na nohy. Ste skôr v začiatkoch, čo sa hrátok s putami týka? Tak nečakajte a berte ich!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Cock Gigantor XXXL Tapered Butt Plug

    Snívate o absolútnej plnosti? Vaše prianie vypočuje jedine Gigantor! Predstavuje výzvu na celý život, s ktorou prekonáte sám seba. Je obrovský a roztiahne vaše zadné vrátka tak na maximum. Myslíte, že to zvládnete? Skúste to, trénujte a naplňte svoj anál i svoje sny!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve EZ Anal Douche

    Dokonalo čistý análik je základný predpoklad k tomu, aby ste si túto kratochvíľu naplno užili. A k tomu vám dopomôže tento klystír! Stačí ho naplniť vodou, pripojiť plastovú časť, jemne vložiť do konečníku, stlačiť a je to. Podľahnite svojim vášňam naplno s čistou hlavou a zadočkom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Donkey Dildo Black

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť a užiť si tak veľa zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Donkey v tvare oslieho prirodzenia je vyrobené v Európe z príjemného TPE materiálu bez obsahu ftalátov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je i táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dychberúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Domestic Partner War Head Čierna

    Veľké vinylové dildo od obľúbenej značky Domestic Partner vás dostane do kolien predovšetkým svojimi rozmermi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Okúste magickú silu tejto masážnej hlavice z kolekcie Kink od Doc Johnson. Maximálna intenzita, vyzývavá farebná kombinácia, 8 funkcií a 8 rýchlostí, odnímateľná hlavica z prvotriedneho silikónu - taká je táto jedinečná masážna hlavica Power Wand Ultra Powerful. Urobte si s ňou dobre pri sólo hrátkach alebo si ju zoberte so sebou do svojej spálne, ktorú vám pomôže premeniť na mučiareň.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Novelties Black Mont Silicone Douche Tube Black

    S análnymi hrami je úzko spojená tiež potrebná hygiena, s ktorou vám pomôže táto análna sprcha. Je hladká a jej použitie je veľmi jednoduché. Vďaka závitu sa naskrutkuje namiesto sprchy a vďaka svojej dĺžke 32,7 cm vám dopraje naozaj hlbokú čistotu. Pripravte sa na análne vyvádzanie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vibrátor Electric Eric od obľúbenej značky Mystim spája účinné vibrácie s obľúbenou elektrickou stimuláciou v jednom prístroji. Vibruje, brní, pulzuje, všetko v jednom!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Rád ste svojím pánom a strojcom svojho šťastia? S Power-Bator si nastavíte potešenie, ako budete chcieť. Vyberte si úroveň ťahov, sexi stonanie i zahriatie. Jedinečná technológia dostane vaše intímne chvíľky na novú úroveň. Vychutnajte si to podľa svojich predstáv!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Láka vás objavovanie nových pôžitkov, alebo ste souding už vari vyskúšali a nemôžete sa ho nabažiť? S týmto plugom svoju močovú trubicu preskúmate ešte viac, pretože má nielen pôsobivú textúru, ale odnímateľný krúžok pre pohodlné uchytenie za žaluď. Okúste maximálne potešenie skrz citlivé nervové zakončenia v močovej trubici.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Push Thrusting Vibrator Black

    Čo môže byť viac než zmyselné prirážanie od čierneho macka, ktorý sa toho jednoducho nebojí? Push je váš nový najlepší kamarát, milenec, potešil, čokoľvek budete chcieť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 vibračných režimov. Objavte vášeň ukrytú v čiernom realistickom prirážajúcom vibrátore.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Daddy Extender Čierna

    Chcete mať poriadny obvod a dĺžku? V tom prípade nevyhnutne potrebujete Oxballs Daddy Extender, ktorý je tučný, mäsitý a požičia vášmu nástroju novú, neodolateľnú tvár.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Chýba vám k šťastiu 8 centimetrov navyše a vibrácie? Tento flexibilný návlek na penis s diaľkovým ovládaním od značky Rebel vaše priania vypočuje! Pomôže vám dostať sa do formy a poteší nielen vás, ale aj vašu partnerku, pretože masívny žaluď zaistí predĺženie hneď o 8 cm! Nechajte ho tesne priľahnúť, podporiť erekciu a zachyťte ho za semenníky, aby nespadol!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 176

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.