×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky hladký 25 - 34,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 166

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Hung System Winky HT07

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a efektívnych díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť, a užiť si tak veľa zábavy. Dildá sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Winky je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne aj celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Black Silicone Tickler - Silikónové šteklítko

    Silikónové šteklítko je ideálnym doplnkom na pomalú prechádzku do sveta SM.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear The Curvey G-Spot Metal Dildo

    Chcete luxusnú erotickú pomôcku na celý život? The Curvey je dildo vyrobené z prvotriednej nerezovej ocele, má dva použiteľné konce a dá sa ľahko zahriať alebo ochladiť. Jeho tvar je ideálny na stimuláciu bodu G alebo prostaty, takže sa s ním pohrá ona i on. Užite si svoje obľúbené hry s kvalitným dildom z kovu!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Shiatsu Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Vive Shiatsu premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Zoznámte sa s jednou z najsilnejších masážnych hláv, ktoré kedy videl svet. MyMagicWand disponuje super výkonným motorom a ponúka hneď niekoľko spôsobov, ako jej funkcie využiť. Môžete s ňou stimulovať svoje erotogénne zóny a zažívať naozaj dychberúce orgazmi, ale tiež s ňou môžete masírovať ztuhnuté či boľavé svaly a uľaviť si tak od napätia a od bolesti. Bude skvelým pomocníkom nielen pre ženy, ale i pre mužov.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand MensWand Black

    Prvá masážna hlavica špeciálna navrhnutá pre mužov! Tento kompaktný masér, dobíjací cez USB kábel, má úžasne flexibilný krk, takže s ním pohodlne vyviniete ako menší, tak väčší tlak, a ľahko sa dostanete na všetky miesta vášho tela. Vyskúšajte tiež viacúčelový nadstavec vhodný pre sólo jazdu, ale aj predohru alebo ako doplnok k orálnemu sexu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Hľadáte toho pravého a veľkého, ktorý bude vyzerať skutočne a bude tiež vybavený vzrušujúcimi funkciami? Tak ten je práve tu! Toto vibračné dildo na diaľkové ovládanie je do detailov vymodelované z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám 7 omamných vibračných vzorov v 3 intenzívnych rýchlostiach. Tak uchopte ovládač a vydajte sa na zmyselnú cestu za orgazmickým šťastím.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Intensified - Análne guľôčky

    Tieto značkové korále sa vyznačujú dokonalou ohybnosťou, veľmi jemným povrchom a majú príjemne tvarovanú rukoväť pre jednoduchú manipuláciu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB37 Dildo 23cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Trinity Rose Realistic Masturbator

    Milujete pôvabné prdelky? V tom prípade budete milovať aj Trinity, ktorá premení všetky vaše vášnivé túžby na skutočnosť. Je ako živá, skvele hebká a dokonale mäkká. Jej vnútorná textúra vás počas penetrácie bude príjemne stimulovať a TPR materiál sa prispôsobí vášmu rytmu. Obľúbite si viac jej análik alebo vagínu? Milujte oba otvory rovnako!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Corny HT05

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a efektívnych díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť, a užiť si tak veľa zábavy. Dildá sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Kolík Corny je vyrobený v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne aj celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Keon Multifunctional Pillow

    Svojho Keona už dávno máte a nemôžete si jeho funkcie vynachváliť? V tom prípade nie nemal vašej pozornosti uniknúť tento multifunkčný vankúš, ktorý bude spolupracovať s vašim automatickým mastrubátorom a pomôže vám získať správny uhol pre ešte lepšie zážitky! Keona k nemu ľahko a rýchlo pripevníte a nebudete sa stačiť čudovať, akú príjemnú zmenu zvládne urobiť jeden vankúš!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.17 Dong Extension Black

    Potrebujete pár centimetrov navyše, ale zároveň nechcete prísť o pohodlie? Tento návlek vám vaše sny splní! Váš penis predĺži o 3,5 cm a je tvarovaný tak, aby na jednej strane doprial účinnú stimuláciu, ale aj pohodlne držal, lebo sa krúžkom zahákne za semenníky. Vyrobený je z kvalitného a mäkkého TPE.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Chcete zažiť neuveriteľnú rozkoš? Budete na to potrebovať tiež neuveriteľnú vibračnú pomôcku, ktorou je presne táto PalmPower Extreme! Na prvý pohľad má jedinečný tvar, vďaka ktorému sa vám bude pohodlne držať. Hlava z prémiového silikónu je dostatočne široká a flexibilná, takže sa s ňou dostanete všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si všetkých 7 intenzívnych vibračných funkcií!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Extrémne flexibilný pomocník pre rôznorodú stimuláciu! Je to luxusný vibrátor s dlhou a pružnou rukoväťou a dá sa ohýbať do všetkých smerov, dokonca až o 180 stupňov! Jeho vibračná hlava vie stimulovať aj tie najhoršie prístupné miestečka a hravo tak dosiahne na G-bod alebo P-bod. Prizvať si ho môžete aj k milovaniu a láskať ním počas aktu klitoris.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Kiara Summer Realistic Masturbator

    Milujete pôvabné krásavice? V tom prípade budete milovať aj Kiaru, ktorá premení všetky vaše vášnivé túžby na skutočnosť. Je ako živá, skvele hebká a dokonale mäkká. Jej vnútorná textúra vás počas penetrácie bude príjemne stimulovať a TPR materiál sa prispôsobí vášmu rytmu. Obľúbite si viac jej análik alebo vagínu? Milujte oba otvory rovnako!

    379 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • CRUIZR CS08 Penis Pump with Sucking Function

    Milujete luxusné produkty a zrovna zháňate vákuovú pumpu? Zpozornite a rozkliknite túto pumpu s moderným vzhľadom a sofistikovanými funkciami od značky CRUIZR. Bude stimulovať prúdenie krvi do penisu a zaistí vám mnohonásobne silnejšiu erekciu, takže váš penis bude na pohľad výrazne väčší. Celú akciu budete sledovať skrz transparentný valček a pridaním lubrikantu na vodnej báze si zaistíte maximálne pohodlie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Tarra White Legend Pussy

    Ako si svoje chvíle sebalásky krajšie? Čo takto si k nim pozvať legendárnu českú MILFKU Tarru White? Vagínu tejto neposlušnej ryšavky v celej svojej kráse nájdete vo vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si s Tarrou White užijete skvelé pocity. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebudete chcieť inú!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Všestranná, výkonná a elegantná, taká je táto masážna hlavica. Jej mocné vibrácie vás budú masírovať na citlivých intímnych miestach, ale tiež po celom tele, kde uvoľní svalové napätie. Tmavo fialové prevedenie hlavice s akcentmi z ružového zlata tvoria dohromady nádherný vibračný kúsok s intenzívnou silou. Objavte ju!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Dookie HT08

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť, a užiť si tak kopec zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Dookie je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne i celý život.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Máte za sebou náročný deň a snívate o vytúženom relaxe, masáži a možno aj orgazme? Toto všetko môžete mať s touto masážnou hlavicou, ktorá vás svojim výkonom vezme do kolien deň čo deň. Tak poďte odpočívať, užívať si a radovať sa z vibrácií s masážnou hlavicou Wanda!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Masážna hlavice iWand od Doc Johnson sa pýši nielen svojou overenou kvalitou, prvotriednym silikónovým materiálom, vibračnými funkciami, ale aj funkciou zahrievania. iWand bude láskať vaše intímne partie, ale aj unavené svaly po celom tele. 7 vibračných a pulzujúcich vzorov bolo navrhnutých tak, aby efektívne zvyšovali vzrušenie, a zahrievanie hlavice potom toto vzrušenie ešte znásobuje! Nechajte sa sa hýčkať hodvábne hebkým silikónom a zverte svoje potešenie odborníkovi, ktorým nie je nikto iný ako Doc Johnson.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Doprajte zmyselne silné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Doprajte zmyselne silné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black Champagne Bottle Medium

    S týmto dildom buchnete šampanské plné análneho orgazmu! Vzrušujúci dizajn fľašky môže tešiť len vás osamote alebo pokojne aj váš náprotivok. Kvalitný PVC materiál umožňuje hračku kombinovať s lubrikantmi na báze vody aj na báze silikónu. Tak nazdravie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Devil Dog Butt Plug

    Kolekcia análnych hračiek BUTTR tu je pre všetkých skúsených análnych milovníkov! Dosiahnite svoj cieľ a vychutnajte si kvalitné prevedenie a príjemný PVC materiál. Tento kolík kužeľovitého typu je tu pre všetkých náročných análnych nezbedníkov. Vďaka mäkkej guľatej hlave je jeho zavádzanie veľmi jednoduché.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Chcete si svoje sólo zážitky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si k nim tento masturbátor od značky Rebel s 2 vzrušujúcimi funkciami, vie sať aj vibrovať. Ponúkne vám 3 režimy sania a 6 režimov vibrácií pre zmyselnú rozmanitosť. Jeho ovládanie je veľmi jednoduché a vnútorná časť je nielen príjemne mäkká, ale aj posiata masážnymi bodmi a drážky. Až budete hotoví, vnútornú časť stačí jednoducho vytiahnuť a vymyť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Neveríte, že existuje erotická hračka, ktorá vám splní každé prianie? Tak verte, v dnešnej dobe je všetko možné! Na trh prichádza jedinečný automatický Gonex, masturbátor v tvare vagíny s futuristickým dizajnom a jednoducho použiteľným ovládacím panelom s LED svetielkami. Ponúkne vám omamnú funkciu rotácií a pohybov hore a dole, ktorý pripomínajú prírazy. A pretože je potrebné stimulovať všetky zmysel, na svoje príde aj váš sluch vďaka funkcii stonania.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Small Flogger

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových prežitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnímipomůckami od značky Fifty Shades! Tento ručne vyrobený bič v štýle důtek splní svoj účel vďaka prepychovo mäkkým provázkům, ktoré vie udrieť aj pohladkať alebo posteklit. Tak uchopte a nechajte sa unášať svojou túžbou.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Menšia verzia obľúbenej masážnej hlavice Le Wand. Verzia Petite nestráca svoj luxus ani úžasné vlastnosti, a hoc je menšia, je stále veľmi silná. Ponúkne vám 10 rýchlostí a 6 vibračných vzorcov, je dobíjacia cez USB a kamarátiť sa s vami bude aj v sprche.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 166

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.