×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre mužov 25 - 34,9 cm

Položky 97 až 128 z celkom 254

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Seven Creations Double Solid Jelly Dong - Obojstranné dildo 33cm Telová

    Double Dong je kvalitné obojstranné dildo, vyrobené z jemného gélového materiálu. Dildo je pevné, pružné a veľmi poddajné, so žilkovaním a na koncoch je zakončené realisticky tvarovanými žaluďmi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Collar 2030420 - Pevný kožený obojok Čierna

    Veľmi kvalitný, pevný a nastaviteľný kožený obojok značky Zado.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Ruku na srdce, orálnemu sexu sa nič nevyrovná! Súhlasíte? Dajte šancu tomuto saciemu masturbátoru od prvotriednej značky Lovebotz, aby vám ukázal, že on to vie zo všetkých najlepšie! Okrem sania o 3 režimoch vám ponúkne ešte 3 rýchlosti vibrácií a 5 vibračných vzorov a tiež funkciu zahrievania, aby vám teplíčko, ako v skutočnej pusinke! Ak pre seba chcete to najlepšie, tak určite chcete Auto Milker!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Chcete všetko v jednom? Táto krásna pomôcka vás úplne očarí! Jej hlavnou funkciou sú výkonné prírazy s tromi rýchlosťami (dĺžka ťahu 3,2 cm) a skvelý je aj tvar, ktorý cieli priamo na G-bod alebo na prostatu. Dlhá a ergonomická rukoväť vám uľahčí manipuláciu a zmyselná textúra vás ešte viac rozparádi. Tak sa nechajte pohltiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Vaša sebaláska dostane nový rozmer takej úrovne, že len ťažko jej bude môcť niečo konkurovať. Použite lubrikant a potom sa už o nič nestarajte, teleskopický pohyb bude váš penis hýčkať a dopraje mu maximálne potešenie a to aj vďaka funkcii zahriatia. Vyskúšajte 7 rôznych programov, 3 rýchlosti a podporte autentickosť zážitku stonaním.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr.Skin Mr.Mister 10.5 Inch Dildo Chocolate

    Pustite si doktora dovnútra! Je príjemne veľký, kvalitne spracovaný a vo farbe čokolády, takže hrátky s ním budú naozaj sladké. Vidíte tie žilky a žaluď, vyzerajú tak skutočne! Zakončený je prísavkou a svojou dĺžkou 26,7 cm a šírkou 6,4 cm vám dá okúsiť poriadnu kladu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Hollow Strap On 12 Inch - Pevný postroj s luxusným realistickým pripínacím penisom 30cm Telová

    Na veľkosti rozhodne záleží a na kvalite tiež! Postroj s dildom od obľúbenej značky Pipedream tieto dve vlastnosti spája a zaručuje tak skutočne neuveriteľné zážitky.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD Thermal Detonator L

    Značka Weapons of Ass Destruction, v českom preklade zbrane análového ničenia, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich díld korešpondujúcich s názvom značky. Toto dildo pomenované Detonator vám bude vzrušenie dávkovať postupne, ale zároveň divoko, začnite s najmenšou hlavou a dostaňte sa až k tej najťažšej.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Heavy Gear Cock Ring & Ass Plugs

    Erekčný krúžok s ťažkými plugmi pre (análnu) stimuláciu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Trixie Thrusting Dildo Wine

    Chcete autentické a vzrušujúce zážitky? Táto krásna pomôcka vás úplne očarí! Jej hlavnou funkciou sú výkonné prírazy s tromi rýchlosťami (dĺžka ťahu 3,1 cm) a skvelý je aj tvar, ktorý cieli priamo na G-bod alebo na prostatu. Dlhá a ergonomická rukoväť vám uľahčí manipuláciu, tak sa ju poďte chytiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Adam's Rechargeable Penis Pump

    Snívate o sexuálnom úspechu za všetkých okolností? S touto automatickou vákuovou pumpou si budete užívať tvrdšiu a silnejšiu erekciu a dosiahnite tak svoj maximálny potenciál. Svoj pokrok budete môcť sledovať a nastavenie pumpy si prispôsobíte svojim požiadavkám. Vkĺznite dovnútra skrz mäkký silikónový vchod a pomocou tlačidiel si zvoľte úroveň cirkulácie.

    91,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Rozpáľte svoje zmysly úžasne autentickým erotickým zážitkom s masturbátorom Pretty Love Sienna! Ponúkne vám 3 úrovne sania a 12 omamných vibračných režimov pre stimuláciu tých najcitlivejších častí penisu. Vnútorný textúrovaný rukáv má mäkké vrúbky a záhyby pre príjemné potešenie a určite si obľúbite aj funkciu chytrej pamäte, ktorá si zapamätá vaše obľúbené nastavenia. A to nie je všetko, pripojte priložené slúchadlá a vychutnajte si slastné stonanie a dráždivý sex talk!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    Moto Bator X zintenzívni vaše pôžitky! Ohromí vás totiž silným piestovým ťahom a poskytne vám dokonalý zážitok. Predstavuje dokonalú senzačnú vzrušujú búrku, ktorú si prispôsobíte svojim potrebám! Pripravte sa na ťahy mäkkého texturovaného rukávu, ktorý vás maximálne poteší!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Uvoľnite sa, relaxujte a možno aj explodujte. Dokonalý masážny či stimulačný zážitok vám dopraje iba táto XR Brands masážna hlavica. Jej diamantová textúra vám poskytne intenzívnu masáž a na rukoväti, ktorá vám pohodlne padne do ruky, budete ľahko prepínať medzi 8 vzormi a 3 úrovňami sily. Nájdite uspokojenie a úľavu. Konečne ...

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FIST Inflatable Dildo

    Chcete mať svoje análne potešenie vo vlastných rukách? Ideálne na to bude toto nafukovacie dildo v tvare ruky, s ktorým si užijete fisting na maximum! Zúžené prsty dychtivo vkĺznu dovnútra a dotknú sa vás na vašom najcitlivejšom mieste. Ľahko a rýchlo potom dildo nafúknete a pocíťte zmyselné naplnenie!

    109 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Flawless Clear Double dildo 12"

    Žiarivo transparentná séria Lovetoy díld vás vezme za srdce! Konečne máte možnosť objaviť nové úrovne potešenia so super realistickými hračkami, ktoré vám poskytnú maximálne vnemy. Tak smelo do toho!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB15 Dildo 28cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal vás očarí svojím tvarom i rozmermi, predovšetkým dĺžkou, ktorá je 28 cm.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Hľadáte najžiarivejšiu hviezdu medzi vibračnými hlavicami? VIM od Fun Factory vyniká hneď v niekoľkých odhľadoch. Poskytne vám čistú silu, ktorá vie hoci bzučivo dráždivá aj nežne jemná. VIM sa pýši technicky pokročilým výkonným motorom a nemôže sa dočkať až vám dá okúsiť svoje dunivé vibrácie. Poďte sa o tejto hračke dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Ultra Realistic Milker Masturbator Pro

    Jedine s touto hračkou budú vaše chvíle sebaukájania maximálne dokonalé! Auto Milker saje, stláča a vibruje tak, aby vám poskytol ten najuspokojivejší zážitok a nové pocit. Vnútorná časť je ultra realistická, mäkká a skvele pružná, jedná sa totiž o vysoko kvalitný TPE materiál bezpečný pre telo. Užite si 3 režimy sania, 3 režimy stláčania a 10 režimov vibrácií!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Magnum Vibrating Dong Sensa Feel 11 Inch Chocolate

    Máte pocit, že potrebujete niečo vibračné? Tento veľký robertko vás okrem svojej dĺžky ohromí tiež schopnosťou vibrovať, svojím úžasne autentickým materiálom a praktickou prísavkou. Technológia Sensa Feel zaručuje mäkký a hebký povrch a zároveň pevné a silné jadro. Zamilujte sa do realistického velikána s vibráciami ako bonus!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Poseable True Feel Cock

    Uchopte ho. Naklopte ho. Zasuňte ho. Akokoľvek! Toto dildo s vami bude v akejkoľvek polohe a vypočuje vaše priania tak, aby vás potešilo. Má dokonale realistickú textúru, vnútri je pevné a zvonku zase príjemne hebké ako skutočný penis. Prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a potom to bude už len na vás... alebo vo vás?

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR MadBull Muzzl Dildo

    Kolekcia análnych hračiek BUTTR tu je pre všetkých skúsených análnych milovníkov! Dosiahnite svoj cieľ a vychutnajte si kvalitné prevedenie a príjemný PVC materiál. Tento kolík s hladkým povrchom a hrebeňovitou hlavou je zakončený účinnou prísavkou a svojím tvarom dopraje vášmu análku poriadnu explóziu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Black Silicone Tickler - Silikónové šteklítko

    Silikónové šteklítko je ideálnym doplnkom na pomalú prechádzku do sveta SM.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear The Curvey G-Spot Metal Dildo

    Chcete luxusnú erotickú pomôcku na celý život? The Curvey je dildo vyrobené z prvotriednej nerezovej ocele, má dva použiteľné konce a dá sa ľahko zahriať alebo ochladiť. Jeho tvar je ideálny na stimuláciu bodu G alebo prostaty, takže sa s ním pohrá ona i on. Užite si svoje obľúbené hry s kvalitným dildom z kovu!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Potrebujete svoje uspokojenie nielen cítiť, ale aj vidieť? Práve pre vás je tu War Wolf! Je to čiastočne priehľadný masturbátor, ktorý prináša divoký vizuálny zážitok a nielen to. Má mäkkú vnútornú textúru, ktorá poškodí váš penis počas každého ťahu a funkcia prírazových pohybu je vskutku omamná. Vychutnajte si bezkonkurenčný orgazmický aj vizuálny zážitok!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Chcete sa pýšiť pevnou erekciou? Sľučka Rooster Ragnar vám k tomu pomôže. Zovretie si s ním nastavíte podľa svojich požiadaviek vďaka posuvnej časti. Manipulácia s ním je veľmi ľahká a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemný. Objavte dynamické pôžitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand MensWand Black

    Prvá masážna hlavica špeciálna navrhnutá pre mužov! Tento kompaktný masér, dobíjací cez USB kábel, má úžasne flexibilný krk, takže s ním pohodlne vyviniete ako menší, tak väčší tlak, a ľahko sa dostanete na všetky miesta vášho tela. Vyskúšajte tiež viacúčelový nadstavec vhodný pre sólo jazdu, ale aj predohru alebo ako doplnok k orálnemu sexu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Claw Hook Mouth Spreader

    Ste pripravení na inováciu v oblasti náhubkov? Tento nevyspytateľný nástroj pre vaše potešenie a poníženie zároveň je teraz lepší než kedykoľvek predtým! Rozkážte svojmu submisívnemu domácemu miláčikovi otvoriť ústa a nasaďte mu to, čo si zaslúži!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Parádna kuřbička aj príjemné teplo! Masturbátor 01 od Wyne vám pohodlne padne do ruky a vzruší vám svojou textúrou aj tvarom vagíny. Ponúkne vám 5 vibračných režimov v 3 rýchlostiach, 3 sacie režimy, a funkciu zahrievania až na 42 °C. Váš penis bude ako v raji. Každá z funkcií má svoje vlastné ovládanie a vy ich tak môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať. Tak zasuňte a preneste sa do vlastného sveta slasti - len vy a Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Hung Tyran RR38 Black

    Hračka pre všetkých milovníkov hardcore, atribút, ktorým sa budete môcť pýšiť, dildo plniace fantázie, taký je Dinoo Hung Sly! Jeho rozmery sú neuveriteľné a jeho výhodou je kompatibilnosť s Hung system.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Hollow Strap On 10 Inch - Pevný postroj s luxusným realistickým pripínacím penisom 25cm Telová

    Na veľkosti rozhodne záleží a na kvalite jakbysmet! Postroj s dildom od obľúbenej značky Pipedrem tieto dve vlastnosti spája a zaručuje tak naozaj neuveriteľné zážitky.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Hľadáte toho pravého a veľkého, ktorý bude vyzerať skutočne a bude tiež vybavený vzrušujúcimi funkciami? Tak ten je práve tu! Toto vibračné dildo na diaľkové ovládanie je do detailov vymodelované z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám 7 omamných vibračných vzorov v 3 intenzívnych rýchlostiach. Tak uchopte ovládač a vydajte sa na zmyselnú cestu za orgazmickým šťastím.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 254

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.