×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vibračné 25 - 34,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 128

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Ružová

    Vášnivé dámy pozor! Máme tu pre vás niečo naozaj senzačné, čosi, čo vás dostane do extázy, čosi, čo si zamilujete, čosi, čo poteší váš G-bod, klitoris i zadné vrátka súčasne. Zoznámte sa s multifunkčným silikónovým vibrátorom Triple Pleasure Rabbit prekračujúcim limity a odpovedajúcim na neutíchajúce túžby každej z nás.

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Zoznámte sa s jednou z najsilnejších masážnych hláv, aké kedy svet videl. MyMagicWand disponuje super výkonným motorom a ponúka hneď niekoľko spôsobov, ako jej funkcie využiť. Môžete s ňou stimulovať nielen svoje erotogénne zóny a zažívať úplne dychberúce orgazmy, ale môžete s ňou masírovať aj stuhnuté alebo boľavé svaly a uľavíte si tak od napätia a od bolesti. Bude skvelým pomocníkom nielen pre ženy, ale i pre mužov.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Spojte dve najcitlivejšie erotogénne zóny a zažite to najlepšie vzrušenie. Vibrátor Oh My Rabbit sľubuje napínavú zmes pocitov strhujúcich k extáze.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Dokonalá hračka pre všetkých, ktorí majú penis! Volá sa Viggo a aj keď možno na prvý pohľad vyzerá trochu obyčajne, rozhodne obyčajný nie je. Má tie najlepšie vlastnosti, ktoré ocení každý penis. Z vonkajšej časti je skvele diskrétny a vo vnútri má super realistický textúrovaný TPE návlek pre maximálne vnemy. K tomu pridáva ešte 3 úžasné funkcie, ráčte ich objaviť.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Chcete tie najlepšie zážitky absolútne bez práce? Tento masturbátor splní každý váš vzrušujúci sen! Ponúkne vám 10 rýchlostí prírazov a 9 vibračných vzorov. Jeho zmyselné ťahy sú plne automatické a vedia byť buď divoko rýchle alebo nežne pomalé. Trénujte svoju výdrž, robte si dobre a vychutnajte si dych vyrážajúce vrcholy.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    Užite si dokonalú análnu stimuláciu s Elite Vibrating Ass Thrusterom ukrytým v diskrétnom obale. Odšrubujte viečko a pripojte vibrátor z jednej strany a zo strany druhej silnú prísavku. Pripravení na divú jazdu? Ak áno, neostáva nič iné než začať užívať si nielen dômyselný pohyb hore a dole, ale aj ohromujúcu silu vibračnej guľky ukrytej v koncovej špičke a príjemné teplo, pretože sa vibrátor dokáže ohriať na 40 °C.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je i táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dychberúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys XXL Vibrator

    Tento veľký vibrátor poteší každú vášnivú vagínu, ale aj všetky nenásytné análky. Jeho dĺžka 31 cm je proste výzva a jeho priemer 6 cm doslova plní priania. Samozrejmosťou bude použitie lubrikantu, ale aj bez neho je povrch hračky príjemne mäkký a klzký. Za pozornosť stojí rozhodne aj realistické spracovanie, detailne vytvarované žilky a mierne zahnutý žaluď na zahryznutie. Užite si sexy hrátky s týmto obrom, prijmite výzvu, pomaly zdolávajte kúsok po kúsku a pri tom sa stimulujte jedným z vibračných režimov, medzi ktorými volíte pomocou koncového kolieska.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Okúste magickú silu tejto masážnej hlavice z kolekcie Kink od Doc Johnson. Maximálna intenzita, vyzývavá farebná kombinácia, 8 funkcií a 8 rýchlostí, odnímateľná hlavica z prvotriedneho silikónu - taká je táto jedinečná masážna hlavica Power Wand Ultra Powerful. Urobte si s ňou dobre pri sólo hrátkach alebo si ju zoberte so sebou do svojej spálne, ktorú vám pomôže premeniť na mučiareň.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Rotuje, masíruje a vibruje tak, že už to nikdy nebudete chcieť inak. Tento dobíjací masturbátor s 3 funkciami od You2Toys kombinuje rotácie, funkciu ťahu v spodnej časti s vibráciami v hornej časti. To znamená, že sa o váš penis postará tak intenzívne a precízne, že objavíte tie najlepšie vrcholy!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vibrátor Electric Eric od obľúbenej značky Mystim spája účinné vibrácie s obľúbenou elektrickou stimuláciou v jednom prístroji. Vibruje, brní, pulzuje, všetko v jednom!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 premení vašu masturbáciu v nezabudnuteľné zážitky, a to od žaluďa až po semenníky. Je totiž vybavený špeciálnym stimulátorom na semenníky, a okrem toho vám ponúkne zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym prevenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Push Thrusting Vibrator Black

    Čo môže byť viac než zmyselné prirážanie od čierneho macka, ktorý sa toho jednoducho nebojí? Push je váš nový najlepší kamarát, milenec, potešil, čokoľvek budete chcieť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 vibračných režimov. Objavte vášeň ukrytú v čiernom realistickom prirážajúcom vibrátore.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP01 je úžasne diskrétny a ponúkne vám 10 vzrušujúcich rotačných funkcií a 5 sacích funkcií. Okrem toho si istotne obľúbite funkciu zahrievania, ktorá celý zážitok ešte podporí. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Vákuová pumpa a výkonný masturbátor v jednom jedinom super účinnom výrobku. Pomocou balónika si môžete vytvoriť podtlak, ktorý blahodárne pôsobí na proces zväčšovania penisu a následne spúšťa vibrácie, ktoré vám v kombinácii s dráždivými výstupkami zaistia skutočne intenzívne masturbačné prekvapenie. Vyberte si silné alebo slabšie vibrácie a pozorujte, čo sa deje vo vnútri! Pre dokonalý komfort je vnútorný valec odnímateľný, vďaka čomu sa ľahko čistí.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Masáž alebo masturbácia? Nemôžete sa rozhodnúť? Táto hračka vám bude nápomocná k obidvom a okrem zmyselných vibrácií vám dopraje aj vzrušujúce prirážanie a tiež jedinečnú funkciu zahriatia. Načúvajte svojmu telu a vždy mu doprajte presne to, po čom zrovna túži!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys The Hammer - Extra silný pulzátor Modrá

    Povesť predchádza tomuto modrému kladivu, ktoré si pretĺka cestu k bráne toho najväčšieho potešenia.

    109 €

    74,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Chýba vám k šťastiu 8 centimetrov navyše a vibrácie? Tento flexibilný návlek na penis s diaľkovým ovládaním od značky Rebel vaše priania vypočuje! Pomôže vám dostať sa do formy a poteší nielen vás, ale aj vašu partnerku, pretože masívny žaluď zaistí predĺženie hneď o 8 cm! Nechajte ho tesne priľahnúť, podporiť erekciu a zachyťte ho za semenníky, aby nespadol!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Prajete si masáž celého tela alebo radšej intenzívnu stimuláciu klitorisu? S touto čiernou masážnou hlavicou si užijete oboje. Má pre vás nachystaných 24 vibračných režimov, ktorými vás dostane do extáze, tak do úplného relaxu. Tak poďte si to urobiť pekné a príjemné.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto vibračnú hlavicu bude zbožňovať nielen váš klitoris, ale jej hlboké vibrácie si zamilujú aj vaše unavené svaly na celom tele. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    Elegantná čierna erotická pomôcka so zlatým detailom a predovšetkým so schopnosťou povyrásť až o 8 centimetrov. Okúste s týmto luxusným elegánom novú úroveň sebalásky, ktorú sľubuje predovšetkým harmonika uprostred tela Magnum Opus, ktorá vás vezme do extázy rovno a bez zbytočných odbočiek. Jednoduché ovládanie, dobíjanie cez USB, 4 úrovne pulzácie, 3 rýchlosti vibrácií a 3 režimy ťahu, to všetko robí z tohto vibrátora dômyselnú a vzrušujúcu hračku, ktorú po prvom vyskúšaní nebudete chcieť minimálne pár týždňov dať z ruky.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys The Hammer - Extra silný duálny pulzátor Ružová

    Vibrátor The Hammer je vzrušujúce dobrodružstvo, ktoré vás nenechá potichu. Výkonný vibrátor s výrazne tvarovaným povrchom a stimulačným "zajačikom". Medzitým, ako si užívate vaginálnu stimuláciu, hlavica zajačika sa venuje vášmu klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Ruku na srdce, orálnemu sexu sa nič nevyrovná! Súhlasíte? Dajte šancu tomuto saciemu masturbátoru od prvotriednej značky Lovebotz, aby vám ukázal, že on to vie zo všetkých najlepšie! Okrem sania o 3 režimoch vám ponúkne ešte 3 rýchlosti vibrácií a 5 vibračných vzorov a tiež funkciu zahrievania, aby vám teplíčko, ako v skutočnej pusinke! Ak pre seba chcete to najlepšie, tak určite chcete Auto Milker!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Chcete sa nechať povoziť na vlnách vzrušenia? A kto by nechcel!? Táto inovatívna vibračná podložka s 2 motormi a 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými hrbolčekmi vás rozvlní na zbláznenie a rozpáli cez funkciu zahrievania až na 55 °C. Bude stimulovať vagínu aj anál 7 vibračnými režimami a tiež šikovným integrovaným vibro-jazykom so 7 lízacími režimami, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládania. Tak položte podložku na stoličku a ráčte sa posadiť.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Čo dokáže napodobniť sex najlepšie? Prirážanie! Tento pôsobivý fialový vibrátor má tiež túto schopnosť, takže vám hravo splní vaše divoké fantázie. Prirážať vie jemne, ale i tvrdo, bude záležať iba na vás, čo budete zrovna od tejto luxusnej silikónovej hračky chcieť. Prijmite výzvu a nechajte sa očariť zmyselným prirážaním až k dychberúcemu orgazmu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Rozpáľte svoje zmysly úžasne autentickým erotickým zážitkom s masturbátorom Pretty Love Sienna! Ponúkne vám 3 úrovne sania a 12 omamných vibračných režimov pre stimuláciu tých najcitlivejších častí penisu. Vnútorný textúrovaný rukáv má mäkké vrúbky a záhyby pre príjemné potešenie a určite si obľúbite aj funkciu chytrej pamäte, ktorá si zapamätá vaše obľúbené nastavenia. A to nie je všetko, pripojte priložené slúchadlá a vychutnajte si slastné stonanie a dráždivý sex talk!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Uvoľnite sa, relaxujte a možno aj explodujte. Dokonalý masážny či stimulačný zážitok vám dopraje iba táto XR Brands masážna hlavica. Jej diamantová textúra vám poskytne intenzívnu masáž a na rukoväti, ktorá vám pohodlne padne do ruky, budete ľahko prepínať medzi 8 vzormi a 3 úrovňami sily. Nájdite uspokojenie a úľavu. Konečne ...

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls - Realistický vibrátor 25cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký kedy svet videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finále úplne autenticky zodpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Ultra Realistic Milker Masturbator Pro

    Jedine s touto hračkou budú vaše chvíle sebaukájania maximálne dokonalé! Auto Milker saje, stláča a vibruje tak, aby vám poskytol ten najuspokojivejší zážitok a nové pocit. Vnútorná časť je ultra realistická, mäkká a skvele pružná, jedná sa totiž o vysoko kvalitný TPE materiál bezpečný pre telo. Užite si 3 režimy sania, 3 režimy stláčania a 10 režimov vibrácií!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Hľadáte najžiarivejšiu hviezdu medzi vibračnými hlavicami? VIM od Fun Factory vyniká hneď v niekoľkých odhľadoch. Poskytne vám čistú silu, ktorá vie hoci bzučivo dráždivá aj nežne jemná. VIM sa pýši technicky pokročilým výkonným motorom a nemôže sa dočkať až vám dá okúsiť svoje dunivé vibrácie. Poďte sa o tejto hračke dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 128

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.