×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky ružová 2 - 2,9 cm

Položky 65 až 88 z celkom 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • LoveToy Glass Romance G-Spot Dildo GS03PK Pink

    Toto priezračné obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne veľa výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať alebo ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), materiál je bezpečný pre telo, neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho vo svojej spálni aj radi vystavíte!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    Malý, ale šikovný vibrátorik, ktory poteší všetky vaše erotogénne zóny. Skosenou špičkou doprajte pozornosť klitorisu, bradavkám, penisu alebo akémukoľvek inému miesta, ktoré si bude vyžadovať vibrácie. Do dlane vám padne ako uliaty a na výber vám dá z 5 vibračných režimov.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 73

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené, so zmyslom pre detail - také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vyrazia dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Pink Rose Glass Anal Plug Small

    Čo tak darovať svoje drahé trochu netradičný kvet? Ženy kvety milujú a tento prekrásny sklenený kolík je zakončený nádhernou ružou. Jeho ružová farba je pôvabne romantická a jeho spracovanie pripomína umelecké dielo. Kolík je z kvalitného borosilikátového skla a je možné ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou vzrušujúcou ružou!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Trimy je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta zatočenou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Šik mušle pre vašu mušličku! Tento dokonale tvarovaný luxusný vibrátor v tvare mušle vám poskytne intenzívne vnútorné potešenie cielené na toľko citlivý G-bod. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu lekárskej kvality a je neskutočne hebký a príjemný na dotyk. Vyberte si z 30 omamných vibračných funkcií a prepínajte medzi nimi cez diaľkové ovládanie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Remote Controlled Massager Pink

    Kompaktný vibrátor na diaľkové ovládanie, s ktorým si užijete hromadu zábavy! Je možné ho nosiť diskrétne kdekoľvek a kedykoľvek v nohavičkách alebo ho nasadiť na prst a láskať sa na miestach, kde to máte rada. Alebo budete skôr skúmať a objavovať? S 12 vibračnými režimami je všetko možné!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Kegel Trainer Set Pink

    Chcete mať pevné panvové dno a radovať sa z jeho benefitov? Zaobstarajte si tieto guličky a začnite posilňovať tým najpríjemnejším spôsobom. V balení nájdete hneď 3 guličky o rôznych hmotnostiach, takže váš tréning začnete s najlepšou a postupne sa dopracujete až k tej najťažšej. Potom už vás čakajú len úžasne intenzívne orgazmy a prevencia proti inkontinencii!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Dobíjací vreckový potešiteľ pre všetkých, ktorí radi svoje malé nemravnosti stále pri sebe! Tento maličký milovník je vyrobený z hebkého a príjemného vysoko kvalitného silikónu. Má nádhernú farbu a jeho textúrovaná časť vám dopraje extra vzrušenie, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento klasický vibrátor s elegantnými krivkami. Rozhodne vás nesklame, svojich tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Zoznámte sa s Vitou, pomerne malým vibrátorom s okrúhlym zakončením, ktoré vám poskytne presné potešenie. Hodí sa na stimuláciu vonkajších citlivých miest ako je klitoris alebo napríklad bradavky, a vďaka ohybnému krku vám uľahčí manipuláciu a zacielenie. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super príjemné vzrušenie od klitorisu až po G-bod! Tento flexibilný vibrátor myslí na všetky vaše citlivé miesta. Má dômyselne textúrovanú špičku, ktorá sa bude veľmi zmyselne dotýkať vášho G-bodu, ďalej potom širokú základňu tvarovanú podľa ženského tela, ktorá bude klitoris aj hrádza. Hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a možno si s vibrátorom vyjdete aj na sexi prechádzku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Bez ohľadu na to, aké sú vaše úmysly, ciele vašich ciest či aktuálne túžby, je tu Kyst, s ktorým si vždy užijete príjemný čas pre seba! Pripomína vášnivé pery prahnúce po bozkoch a je vyrobený z veľmi príjemného liquid silikónu. Nechajte sa omámiť 10 vibračnými funkciami a majte Kysta vďaka jeho malej veľkosti neustále pri sebe!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Diogol Anni Round 25mm - Análny šperk Strieborný s ružovým kryštálom

    Nechajte sa očariť luxusom tohto análneho kolíka od francúzskej značky Diogol. Jeho hladké telo v kombinácii s koncovým Swarovski kryštálom tvorí dohromady krásny a elegantný šperk. Je vyrobený zo 100% hliníka, ktorý je hypoalergénny, bezpečný pre telo a vďaka rovnému povrchu bude zavádzanie kolíka pohodlné a príjemné.

    45,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Adam & Eve Pink Jelly Slim Dildo

    Toto dildo bude perfektné vo vagíne aj v zadočku! Je štíhle, flexibilné a nekonečne zvodné. Nechajte sa unášať realistickou textúrou, dômyselnými detailmi a super pružným TPR materiálom.

    18,90 €

    10,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Adam & Eve Velvet Kiss Vibrator

    Túžia vaše vášnivé miestočká slasti po stimulácii? Nie je nič ľahšie než im ju dopriať! Vibrátor Velvet Kiss je zamatovo hladký a zmyselný. Bude vašou obľúbenou pomôckou počas predohry a zasunúť ho môžete aj dovnútra. Zameriate sa najskôr na klitoris, alebo pôjdete rovno oproti bodu G? Robte si to každý deň inak!

    26,90 €

    14,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Irresistible Seductive Pink

    Tento sladko ružový krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové!

    119 €

    43,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Diogol Anni Round 25mm - Análny šperk Ružová

    Luxusné análny kolík perfektného tvaru so Swarovski kryštálom. Presné anatomické tvarovanie zaručuje ľahké zavádzanie a zároveň zaistí bezpečne šperk na svojom mieste a pohodu pri nosení.

    37,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

  • Pretty Love Ford Pink

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Toto však nie je len tak nejaký stimulátor v štýle "nasávačov", je to víťaz iF Design Award 2018 a vy si tak môžete byť istá, že vášmu klitorisu bude naozaj rozumieť. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

  • Coquette Anal Plug Metal S 2.8cm Pink

    Vitajte vo svete Coquette a objavte kvalitné a krásne kovové análne kolíky. Majú klasický tvar, ktorý umožňuje jednoduché zavádzanie a pohodlné nosenie pri akýchkoľvek pohyboch. Pohrajte sa s ním počas predohry a dovoľte mu, aby hneval i zdobil análik aj pri milovaní!

    30,90 €

    18,90 €

    Nie je skladom

  • Blush The Collection Celestial Pink

    Chcete sa rozžiariť blahom? Tento vibrátor urobí z tých najvšednejších dní výnimočné dni! Jeho pôvabný třpytivý dizajn budete milovať rovnako ako výkonné vibracie, ktoré poškodia vaše citlivé miesta. Vyrobený je z bezpečného materiálu a jeho chod je diskrétne tichý. Potešte sa niečím výnimočným, vy si to totiž zaslúžite!

    49,90 €

    17,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Shaker Vibe Pink

    Vzrušujúca nutnosť do každej kabelky! Tento malý roztomilý vibrátor vás omámi svojimi silnými vibráciami. Dá vám na výber hneď z 10 vibračných režimov, medzi ktorými bude prepínať pomocou tlačidla a vibrátorom môžete poláskať vagínu aj análik. Sploštená špička vám pomôže zacieliť na tie správne miesta a vodotesnosť zaistí, že si vibrátor budete môcť zobrať aj do vane alebo do sprchy.

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Nalone Ian Bullet Vibrator Pink

    Hľadáte malý, ale výkonný vibrátor? Nalone Ian vás nesklame! Je kompaktný, avšak veľmi silný. Ponúkne vám 20 vibračných funkcií a prekvapí vás hlbokými a intenzívnymi vibráciami. Kombinujte ho s lubrikantmi na vodnej báze a maximalizuje svoje vzrušenie aj uspokojenie!

    49,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 88 z celkom 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.