×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne pre ženy 2 - 2,9 cm

Položky 65 až 93 z celkom 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Volá sa LiLie a je príjemne tenký a flexibilný. Práve vďaka svojej tenkosti sa dostane všade a nebude prekážať ani pri sexe, keď bude môcť vibráciami dráždiť klitorisu. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dychberúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrátor s diskrétnou veľkosťou a zároveň ideálny parťák nielen na cesty! Poteší vás silnými a prenikavými vibráciami, ktoré s ním zacielite tam, kde ich práve budete potrebovať vďaka skosenej špičke. Okrem vibrácií sa vie aj zmyselne zahriať, čo je viac sexy, než si vôbec dokážete predstaviť. Laskujte s ním klitoris, prsia alebo čokoľvek, čo práve budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a odovzdáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Vibrátor nemusí byť nutne len žilnatý penis! Môže to tiež byť roztomilá a zábavná hračka treba s obrázkami zmrzlín, ktorá vyčarí úsmev na tvári. Vychutnajte si vibrácie ukryté v tejto pomôcke z limitovanej edície, ktorej cieľom je prinášať radosť, vzrušenie a uspokojenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Minamo vibrátor

    Mäkký, poddajný dizajn, ktorý ladne kopíruje krivky ženského tela. Odporúčame pre tých, ktorí vyhľadávajú nežné dotyky a nebeskú hebkosť.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Tento stimulátor od Pretty Love bude vášmu klitorisu naozaj rozumieť a navyše pohodlne padne aj do vašej ruky. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibrátor Vibe Therapy Delight je úžasný a tichý vibrátor pre ženy, jeho zahnutá špička na dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt. Druhým dráždiacim bodom je výstupok v tvare zajačika s vibráciami na stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Leshy Purple

    Chcete z obyčajného všedného dňa urobiť deň výnimočný? S týmto vibračným vajíčkom to nebude žiadny problém. Nabídne vám úžasných 12 vibračných funkcií, medzi ktorými budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Necháte si ho alebo ho zveríte do rúk svojho protivníka? Zmyselná predohra pokojne aj na verejnosti môže začať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Doplavte morom vzrušenia až na ostrov menom orgazmus s týmto úchvatným vibrátorčekom. Jeho zvlnené telo vás bude hýčkať. Jeho drobná veľkosť s vami bude aj na cestách. Jeho 5 vibračných funkcií vás ohromí. Jeho vodotesnosť vás poteší pri kúpeli. Ohromujúci orgazmus, ktorý vo vás vyvolá, potom bude len a len váš.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si prosto a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Good vibes only pre všetky ženy! Dámy, túto rtěnku budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže ich rozhodne z čeho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Chcete potešiť svoj bod G? Tento vibrátor je na to priamo určený! Je úžasne mäkký, pružný a navrhnutý presne tak, aby stimuloval váš bod G hneď 16 vibračnými režimami. Jeho tenký dizajn umožní ľahké a jemné vloženie a potom to už bude iba na vás, ako sa s ním pohráte!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Ami+ Fialová

    Ami + pomôže ešte viac posilniť svalstvo panvového dna. Na zvýšenie citlivosti a ľahšie dosiahnutie orgazmu. Ami + je jedna malá, ťažká dvojgulička pre skúsené užívateľky.

    33,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Chcete si ešte viac užívať milostné hrátky vo dvojici? Tento párový vibrátor Bound Love Couples vám svojim ergonomickým dizajnom dopraje maximálne pohodlie a svojimi vibráciami a pulzáciami rozdráždi erotogénne zóny. Funguje tak, že jedno jeho rameno zavediete do vagíny a druhé necháte starať sa o klitoris. Vibrácie si pri prenikaní užije aj váš partner!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Kegel Trainer Set Pink

    Chcete mať pevné panvové dno a radovať sa z jeho benefitov? Zaobstarajte si tieto guličky a začnite posilňovať tým najpríjemnejším spôsobom. V balení nájdete hneď 3 guličky o rôznych hmotnostiach, takže váš tréning začnete s najlepšou a postupne sa dopracujete až k tej najťažšej. Potom už vás čakajú len úžasne intenzívne orgazmy a prevencia proti inkontinencii!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Nemusíte byť nutne šľachtického pôvodu, aby ste si mohli dopriať jednu z neuveriteľne pôvabných hračiek z kolekcie Royal Gems! Tento luxusný vibrátor má elegantný kovový povrch a pripomína korunovačný klenot. Jeho zahnutý koniec je ideálny na presné zacielenie na G-bod a F-1 motor novej generácie vás ohromí svojou neuveriteľnou vibračnou silou. Tento skvost jednoducho na svojom nočnom stolíku mať chcete!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Good vibes only pre všetky ženy! Dámy, tento rúž budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže je rozhodne z čoho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vega Rotating & Vibrating Egg Purple

    Zdá sa vám, že váš erotický život v poslednom čase strácajú iskru? Pozvite si do spálne vibračné a rotačné vajíčko Vega od Pretty Love. Disponuje šikovnou rotačnou hlavou a nezabudne vás poškádliť aj vibráciami. Báječným spoločníkom bude pri chvíľach sebalásky aj pri predohre, ponúkne vám 12 vibračných a rotačných režimov, drôtové diaľkové ovládanie a hodvábne hebký silikónový povrch. Podľahnite sile tejto šikovnej hračky!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Bez ohľadu na to, aké sú vaše úmysly, ciele vašich ciest či aktuálne túžby, je tu Kyst, s ktorým si vždy užijete príjemný čas pre seba! Pripomína vášnivé pery prahnúce po bozkoch a je vyrobený z veľmi príjemného liquid silikónu. Nechajte sa omámiť 10 vibračnými funkciami a majte Kysta vďaka jeho malej veľkosti neustále pri sebe!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Stainless Steel Adjustable Pussy Clamp

    Aj trápenie môže byť kreatívne! Táto svorka na vagínu je presne to, čo vám chýbalo. Rozšírte ho dokorán a zaistite si pohodlný prístup ku klitorisu. Uťahujte pysky pomocou šrúbkov a radujte sa! Veľmi kvalitná, nerezová oceľ sa len tak nezničí a táto hračka vám môže intenzívne slúžiť pokojne niekoľko dlhých rokov.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful 2in1 Sucking Clitoral Vibrator Purple

    Hľadáte hračku, ktorá by vedela nasávať váš klitoris, ale mala aj schopnosť vibrácií pre G-bod? Paloqueth 2 v 1 má dva použiteľné konce a dve skvelé funkcie. Z jednej strany bude nasávať váš klitoris v 6 intenzitách a z druhej strany bude zmyselne vibrovať v 8 úrovniach. Ktorý koniec si užijete ako prvý?

    76,90 €

    45,90 €

    Nie je skladom

  • Adam & Eve Velvet Kiss Vibrator

    Túžia vaše vášnivé miestočká slasti po stimulácii? Nie je nič ľahšie než im ju dopriať! Vibrátor Velvet Kiss je zamatovo hladký a zmyselný. Bude vašou obľúbenou pomôckou počas predohry a zasunúť ho môžete aj dovnútra. Zameriate sa najskôr na klitoris, alebo pôjdete rovno oproti bodu G? Robte si to každý deň inak!

    26,90 €

    14,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Irresistible Seductive Pink

    Tento sladko ružový krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové!

    119 €

    43,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 4 Yellow

    Satisfyer Ultra Power Bullet 4 má telo vyrobené z mäkkého hygienického silikónu, a je teda obzvlášť jemný a láskyplný k pokožke. Zároveň vie, ako vás rozpáliť intenzívnymi, hlbokými vibráciami.

    30,90 €

    14,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Ford Pink

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Toto však nie je len tak nejaký stimulátor v štýle "nasávačov", je to víťaz iF Design Award 2018 a vy si tak môžete byť istá, že vášmu klitorisu bude naozaj rozumieť. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

  • California Exotics Hype Flexi-Wand

    Vibrátor Hype Flexi nie je len na prvý pohľad iba štýlový, ale je tiež odhodlaný splniť vám všetky vaše priania! Ako jeho názov napovedá, je super flexibilný a zároveň dômyselne štíhly, takže sa dostane naozaj všade, kam budete potrebovať. Ponúkne vám 10 vibračných režimov, jednoduché ovládanie, báječne hebký silikón, vodotesnosť a praktické dobíjanie cez USB.

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Shaker Vibe Pink

    Vzrušujúca nutnosť do každej kabelky! Tento malý roztomilý vibrátor vás omámi svojimi silnými vibráciami. Dá vám na výber hneď z 10 vibračných režimov, medzi ktorými bude prepínať pomocou tlačidla a vibrátorom môžete poláskať vagínu aj análik. Sploštená špička vám pomôže zacieliť na tie správne miesta a vodotesnosť zaistí, že si vibrátor budete môcť zobrať aj do vane alebo do sprchy.

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Nalone Ian Bullet Vibrator Pink

    Hľadáte malý, ale výkonný vibrátor? Nalone Ian vás nesklame! Je kompaktný, avšak veľmi silný. Ponúkne vám 20 vibračných funkcií a prekvapí vás hlbokými a intenzívnymi vibráciami. Kombinujte ho s lubrikantmi na vodnej báze a maximalizuje svoje vzrušenie aj uspokojenie!

    49,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 93 z celkom 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.