×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 2 - 2,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Váš kámoš do nepohody s koncovým zahnutým hrotom na pohodlné zacielenie, kamkoľvek budete potrebovať. Vychutnajte si 5 báječných funkcií, vodotesnosť a napájanie na 1 AA batériu, ktorú zoženiete kedykoľvek a kdekoľvek. Chcete mať orgazmus vždy po ruke? Máte ho mať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie S Čierna

    Vďaka jemne zamatovému a mäkkému povrchu vám BOOTIE poskytne úchvatný zážitok. Kombinácia flexibility a súčasne dostatočnej tuhosti prebudí vášeň vášho zadočku.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coquette Anal Plug Metal S 2.8cm Turquoise

    Vitajte vo svete Coquette a objavte kvalitné a krásne kovové análne kolíky. Majú klasický tvar, ktorý umožňuje jednoduché zavádzanie a pohodlné nosenie pri akýchkoľvek pohyboch. Pohrajte sa s ním počas predohry a dovoľte mu, aby hneval i zdobil análik aj pri milovaní!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Velvet Black Bullet

    Toto elegantné čierne vibračné vajíčko poteší vagínu aj análik. Vyrobené je z príjemne zamatového materiálu a pomocou káblu je prepojené s praktickým ovládačom pre ešte intenzívnejšie hrátky. Vyberte si jednu zo 4 ponúkaných úrovní vibrácií a užite si dokonale zmyselné potešenie vo vami zvolenom otvore lásky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie S Fialová

    Vďaka jemne zamatovému a mäkkému povrchu vám BOOTIE poskytne úchvatný zážitok. Kombinácia flexibility a súčasne dostatočnej tuhosti prebudí vášeň vášho zadočku.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Pretty In Pink

    Malý, ale šikovný? Áno! Tento kompaktný dobíjací vibrátor má naozaj silné vibračné režimy, ktoré vás jednoducho urobia. Je príjemne hebký a vhodný na stimuláciu klitorisu alebo pokojne aj bradaviek či semenníkov. Jeho vodotesnosť vás bude zvádzať k zmyselnému vyvádzaniu aj v sprche alebo vo vani, tak nenechajte sa prehovárať a poďte si užívať.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Pussy Masturbator

    Diskrétne, pôvabná a príjemná vagínka ukrytá v čiernom puzdre je ideálna pre všetkých, ktorým už nestačí len ich vlastná ruka, a chcú okúsiť trochu viac. Vnútorná stimulačná textúra bude báječne vzrušujúca a možnosť vybrať vnútorný rukáv uľahčuje čistenie. Poďte si užiť zážitok, ako by sa váš penis nachádzal v naozajstnej vagíne!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Red Heart Glass Anal Plug with Gem Small

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tento skvostný análny kolík symbolizuje krištáľovú čistotu, nekonečnú lásku a podmanivú vášeň. Vyrobený je z vysoko kvalitného skla, ktoré môžete pred použitím zahriať či ochladiť, a zakončený je ligotavým červeným kamienkom v tvare srdiečka. Noste ho ako šperk, ktorý vám v zadočku bude super príjemný.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Rubber Police Truncheon

    Gumový policajný obušok pre tie najprísnejšie výprasky! Niekto tu hneval? Zavolajte políciu, potrebuje spútať a tiež dostať poriadne na zadok obuškom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Benny Dildo Čierna

    Ergonomicky tvarované dildo s prísavkou od obľúbenej značky Malesation.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Bing Bang Anal Beads Black Size L

    Láskyplné análne koráliky Bing Banj s rukoväťou v tvare srdiečka. Tvorí ich 7 korálikov, ktoré vám doprajú úžasnú stimuláciu ako pri zavádzaní, tak pri vyberaní. Sú mäkké, pružná a manipulácia s nimi je veľmi jednoduchá. Máte už dosť análnych skúseností? V tom prípade je pre vás veľkosť L priamo ideálna!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie Fem Dark Taupe

    Ste osoba s vagínou a hľadáte análny kolík, ktorý by bol v súlade s vašou anatómiou? Alebo chcete okúsiť, aké to je mať sex a zároveň zavedený análny kolík? Račte sa zoznámiť s BOOTIE FEM, análnym kolíkom s lahodným tvarom tulipánu. Je skvele pohodlný aj pre úplných nováčikov a pomôže vám objaviť FUNtastické mega-orgazmy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Vibrátor nemusí byť nutne len žilnatý penis! Môže to tiež byť roztomilá a zábavná hračka treba s obrázkami zmrzlín, ktorá vyčarí úsmev na tvári. Vychutnajte si vibrácie ukryté v tejto pomôcke z limitovanej edície, ktorej cieľom je prinášať radosť, vzrušenie a uspokojenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.50 Medium Hollow Tunnel Butt Plug 4 Inch Čierna

    Tento análny kolík (tunel) vás úplne ohromí novými možnosťami, ktoré prinesie do vášho sexuálneho života.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Mini Anal Kit Black

    Chystáte sa objaviť vzrušenie ukryté za vašimi zadnými dvierkami? Nemala by vám k tomu chýbať táto sada análnych kolíkov pre začiatočníkov. Obsahuje hneď 3 rôzne veľké kolíky s príjemným tvarom a koncovou praktickou základňou. Choďte na to pekne pomaly a užite si každý centimeter vo vašom zadočku!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance Double G-Spot Dildo GS10PK Pink

    Toto pôvabne ružové a obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne mnoho výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať či ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), je to materiál bezpečný pre telo, je neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho aj radi vo svojej spálni vystavíte!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Lola Teal

    Rozkošný vibrátorik na všetky príležitosti! Má 10 intenzívnych vibračných funkcií a jedinečný špirálovitý dizajn, ktorý si zamilujete. Hoci je pomerne malý, rozhodne to nie je na škodu, lebo ho aspoň môžete mať všade so sebou a neustále po ruke. Užite si hodvábne hebký dotyk jeho silikónového povrchu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento mini vibrátor bude váš klitoris zbožňovať kdekoľvek a kedykoľvek, je totiž skutočne malinký a vojde sa do každej kabelky. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Doplavte morom vzrušenia až na ostrov menom orgazmus s týmto úchvatným vibrátorčekom. Jeho zvlnené telo vás bude hýčkať. Jeho drobná veľkosť s vami bude aj na cestách. Jeho 5 vibračných funkcií vás ohromí. Jeho vodotesnosť vás poteší pri kúpeli. Ohromujúci orgazmus, ktorý vo vás vyvolá, potom bude len a len váš.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Grips 4-Point Nipple Press with Bells

    Chcete, aby vaše erotické hry dostali trochu vianočný nádych, ktorý vás bude baviť v každom ročnom období? Tieto svorky na bradavky sú zdobené dokopy 4 rolničkami, ktoré upozornia na každý váš pohyb. Pomocou skrutiek ich jednoducho upevníte a vytvoríte taký tlak, aký si nositeľka či nositeľ zaslúži. Potom už len zatiahnete za retiazku a rozozvučíte zvony!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si prosto a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Potrebujete malú zbraň, ktorú budete môcť mať neustále pri sebe, keby ste náhodou stretli vlkodlaka, čarodejnicu, upíra alebo inú príšeru? S týmto mini vibrátorom budete vždy pripravení a jeho 10 vibračných funkcií vás ohromí epickou silou. Zároveň ho môžete spárovať s obľúbeným Lock On dildom a ešte viac podporiť jeho neprehliadnuteľnú moc. Vyzbrojte sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Good vibes only pre všetky ženy! Dámy, túto rtěnku budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže ich rozhodne z čeho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance G-Spot Dildo GS03PK Pink

    Toto priezračné obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne veľa výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať alebo ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), materiál je bezpečný pre telo, neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho vo svojej spálni aj radi vystavíte!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Tapered Glass Plug Small

    Jedine s týmto kolíkom budú vaše análne hry pripomínať romantickú nočnú oblohu plnú hviezd... Teda, len do tej doby než si celú tú oblohu zastrčíte do zadku. Firefly Glass Plug je zvodný, tajomný, hravý a nevšedný, vyrobený je z prvotriedneho borokremičitého skla, ktoré v sebe obsahuje svietiace čiastočky.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    Malý, ale šikovný vibrátorik, ktory poteší všetky vaše erotogénne zóny. Skosenou špičkou doprajte pozornosť klitorisu, bradavkám, penisu alebo akémukoľvek inému miesta, ktoré si bude vyžadovať vibrácie. Do dlane vám padne ako uliaty a na výber vám dá z 5 vibračných režimov.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Ball Cage with Butt Plug

    Vzrušujúca hračka pre penis, semenníky, anál aj hrádzu, a to naraz! Ball Cage s análnym kolíkom od Black Velvets kombinuje erekčný krúžok s krúžkom na semenníky, ktorý je prepojený pomocou robustnej retiazky s príjemne tvarovaným análnym kolíkom. Užite si pohodlné nosenie, skvelý vzhľad a dokonalú podporu erekcie!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Gemstones Rose Quartz Heart Anal Plug Small

    Podporte svoju osobnosť energiou minerálneho kameňa! Tento análny kolík má vo svojej základni kameň ruženín v tvare srdiečka, ktorý je známy tým, že dokáže otvoriť srdce láske a novým zážitkom. K tomu prídete vzrušenie v spojení s análnou stimuláciou a sexy atmosféra je na svete.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Drake Black

    Akonáhle raz vyskúšate análny kolík s nafukovacou funkciou, nebudete už chcieť nič iné! Je to totiž cesta k dokonalému naplneniu a uspokojeniu. Tento kolík od Pretty Love bude vďaka nafukovaniu vo vašom análi vyvíjať príjemný tlak, ktorým vás orgazmicky omámi. Je to presne to, po čom túžite? Tak nečakajte a nafúknite ho za svojimi zadnými vrátkami do maxima!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Buďte dobrá s týmto "be good" vibrátorom od Bswish. Jeho prevedenie je nestarnúca klasika! Je pevný, vodeodolný a ponúlne vám 5 vzrušujúcich funkcií. Tak stlačte tlačidlo a užívajte si zmyselné pôžitky sama so sebou alebo v páre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Sins Inquisition Double Thorn Finger Pinwheel Black

    Milujete trošku bolestivé vzrušovanie? Nasaďte si na prst tento nevídaný návlek a stimulujte pokožku svojej polovičky malými ostrými hrotmi. Perfektne padne na prst a manipulácia je s ním veľmi jednoduchá. Navyše je vyrobený z plastu, takže je aj príjemne ľahký.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Gemstones Red Jasper Heart Anal Plug Small

    Podporte svoju osobnosť energiou minerálneho kameňa! Tento análny kolík má vo svojej základni kameň červený jaspis v tvare srdiečka, ktorý je známy tým, že podporuje vášeň a kreativitu. K tomu prídete vzrušenie v spojení s análnou stimuláciou a sexy atmosféra je na svete.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.