×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 2 v 1

Položky 33 až 64 z celkom 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    Túžite po prvotriednej hračke pre zmyselné potešenie? Kolekcia 3some splní vaše priania a do vášho života prinesie jedinečné sexuálne zážitky a intenzívne orgazmy. Milujete orálny sex a všetky šikovné jazyky? Holey Trinity má hneď 3 také a teší sa, až nimi pohladí všetky vaše slastichtivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sunray Lilac

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibráciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her vás vezme do raja tým najúčinnejším spôsobom: cieli totiž na bod G, ale stimuluje aj klitoris a hrádzu a aby toho nebolo málo, vyniká skvelou funkciou zahrievania!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Hlboké a diskrétne potešenie a voľné ruky k tomu! Tento vibrátor od značky Javida vyniká 3 dych vyrážajúcimi funkciami pre všestranné potešenie vagíny aj klitorisu. Jeho funkcia prírazov a rotačných guličiek bude zmyselne dráždiť G-bod a klitoris zaplaví mocné vibrácie. A čo vaše voľné ruky? Tie sa chopia ovládača v a budú vyberať medzi 10 rýchlosťami ťahov a 10 režimami vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Reverb Lilac

    Snívate o dokonalom potešení všetkých svojich citlivých miest? ROMP Reverb je duálne stimulačná hračka v zábavne farebnom prevedení. Vie nielen vibrovať, ale tiež disponuje technológiou Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Vzrušenie je niekedy také magické! A magická je aj táto palička, respektíve vibrátor z kolekcie Pretty Little Wands. Chopte sa jej a vydajte sa v ústrety novým výšinám potešenia! Ponúkne vám 10 rýchlostí vibrácií, tenké a flexibilné telo a dizajn s dvoma použiteľnými koncami. Zasiahnite to správne miesto s touto hračkou je totiž všetkých možné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hismith HSA28 Two Cocks One Hole Silicone Dildo 8.5" Skin

    Snívate o poriadnom naplnení? Toto dildo predstavuje dva spojené  realistické penisy a pripája sa skrz koncovku KlickLock k šukacím strojom HiSmith. Je vyrobené zo silikónu najvyššej kvality a naplní vaše sny rovnako ako vás samotné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Tam, kde končia zábrany, začína trojitá stimulácia! Tento vibrátor vás dostane do ríše slasti a použije na to prírazy, dráždenie klitorisu a análne korálky. Ukrýva v sebe 3 motory a rotujúce guličky. Vyberte si z 3 rýchlostí, zamilujte sa do 10 vibračných režimov a nechajte sa rozvádzať trojakým spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Spread Eagle Sally

    Kompaktná realistická hračka Spread Eage Sally má všetko, čo k šťastiu potrebuje každý muž. Objavte jej oba otvory, vagínu i análik, pevne ju chytnite za brucho a naložte jej toľko, koľko si zaslúži! Sally je vyrobená z patentovaného UltraSkyn materiálu, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočne ľudskej kože.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • No-Parts Avery Strapless Strapon Vibrating Dildo 22cm Black

    Chcete zažiť so svojim partnerom/partnerkou nové dobrodružstvo? No-Parts strapless dildo je ideálny pre začínajúcich a skúsených prieskumníkov a prieskumníčky. Má moderný prístupný dizajn a príjemné bude ako nositeľke, tak jej partnerke alebo partnerovi. Vyberte si z 10 úžasných vibračných vzorov a režimov, medzi ktorými budete prepínať ľahko a pohodlne prostredníctvom diaľkového ovládača.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Wristband Remote Soft Kegel Black

    Ste pripravená na najvzrušujúcejší tréning vášho života? Tieto vibrujúce guľôčky zintenzívnia vaše cvičenie a ich 12 vibračných funkcií vás aj poriadne nažhavia. Úroveň vibrácií sa volí diskrétnymi hodinkami, ktoré môžete mať na ruke vy alebo váš partner. Urobte niečo nielen pre svoje zdravie a majte pevné panvového dna, a teda aj užšiu vagínu a intenzívnejšie orgazmy!

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať zvnútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám ponúknu 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Double Delight Vibrating Rabbit C-Ring Purple

    Snívate o čistom potešení? Tak to určite musíte vyskúšať duálnu penetráciu s touto úžasnou hračkou! Stačí umiestniť pevný a zároveň pružný silikónový krúžok na penis a semenníky, čo zaistí bezpečné uchytenie. Následne bude králičie stimulátor vibráciami štekliť a vzrušovať klitoris, zatiaľ čo pridaná dildo bude prenikať análne a váš penis vaginálne. Vychutnajte si túto jazdu, ktorá bude stáť za to!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Snívate o silných a intenzívnych orgazmoch? Vaše prianie je rozkazom pre vibrátor Celestial Love. Je zmyselne hravý a vybavený 2 motormi. Prvý z nich sa venuje vaginálnej stene a druhý prinášanie blažené potešenie pre klitoris. Pripravte sa na ohromujúce vzrušenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Nechajte svoje ruky si oddýchnuť a potešte sa týmto duálne stimulujúcim Happy Rabbitom! Postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Má dva kvalitné motory a tiež hodvábne hebký silikónový povrch, ktorý budete milovať. Vyberte s z 15 parádnych vibračných rýchlostí a vzorov a potešte svoje citlivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    Táto fialová kráska objíme celú vašu mušličku jemným silikónom, priľne k nej a dopraje jej slasť, po ktorej túži. Stlačte tlačidlo "S" a pocíťte príjemné sanie lepšie ako orálny sex. Rozkoš je tu. Stlačte tlačidlo "R" a vyberte si tú najpríjemnejšiu intenzitu. Váš poklad zaplavuje vzrušenie a vlhkosť, vy lapáte po dychu a prechádzate prstom k tlačidlu "V", spúšťate vibrácie a stúpate do orgazmického neba.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Zoznámte sa s Vice, farebným vibrátorom pre trojnásobné potešenie! Jeho krivky budú rozumieť vášmu telu a zasiahnu všetky dôležité miesta. Vice je silný a šikovný, poláska G-bod, klitoris i vaše zadné vrátka a ukáže vám neuveriteľný svet zmiešaných orgazmov. Nechajte si to urobiť dobre a pozvite do svojho života pôvabnú, farebnú hračkou so zmyselnými funkciami.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Nie je novinkou, že prostata je zdrojom nekonečných orgazmov, lebo je nabitá tisíckami nervových zakončení! Stimulátor Optimate zasiahne presne toto citlivé miesto a bude ho láskať jedným zo 7 vibračných vzorcov. Užite si komfortný dizajn tejto hračky, pohodlné diaľkové ovládanie a podporte svoje sexuálne zdravie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružový králičkovitý vibrátor ukrývajúci v sebe mocné rotujúce guličky! Zažite doposiaľ nepoznané vzrušenie a nechajte sa unášať jedným orgazmom za druhým. Enchanted Bunny je váš nový erotický pomocník s jemným silikónovým povrchom, zabudovanou dobíjacou batériou a s 12 dobrodružnými funkciami. Užite si s ním jedinečnú duálnu stimuláciu a podľahnite nekonečnému uspokojeniu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Rovnako ako každá žena či dievča, tak aj vy máte svoje potreby a túžby. Aby váš život mohol byť spokojnejší, je potrebné tieto túžby ukojiť, a preto je to Every Girl Rabbit Vibrator, ktorý vám s tým ochotne a rád pomôže! Je to krásny elegán z hebkého silikónu a ukrýva v sebe dva motory, prvý z nich pre vnútro vagíny a druhý pre klitoris. Vychutnajte si maximálnu spokojnosť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    S ničím obyčajným sa neuspokojíte a chcete niečo špeciálne? Verte, že tento vibrátor je veľmi špeciálna! Ponúkne vám hneď 3 funkcie, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne potešenie. Poďme si ich pekne postupne predstaviť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Potešenie pre vagínu, bod G, klitoris i konečník! Tento vibrátor myslí proste na všetko! Zajačie ušká budú láskať váš klitoris, perfektne tvarovaná prostredná časť si vezme do parády bod G a guľôčky budú zmyselne rozmaznávať anál. Vychutnajte si 7 vibračných režimov pre bod G a 3 režimy pre klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Tento stimulátor so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Tri masážne guličky na jednej strane sú skvele príjemné a ponúknu vám 10 vibračných režimov, na druhej strane hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť túto zmyselnú hračku a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Perfektná stimulácia z oboch strán! Toto totiž nie je len tak nejaký análny kolík, je to potešiteľ análu a krúžkom na penis a na semenníky. Pevne zovrie váš riad a kolík sa rozvibruje za zadnými vrátkami, čo vám zaistí perfektnú slasť. Ovládajte ho ľahko a pohodlne pomocou ovládača a ak chcete, zverte ho svojmu náprotivku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Classic Curved Dual-Ended Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný, a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým z jednej strany pohodlne zasiahnete svoj citlivý g-bod a zo strany druhej si budete užívať tvar análneho kolíka. Vyskúšajte aj teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrajte či ochlaďte!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Teal

    Rovnako ako každá žena či dievča, tak aj vy máte svoje potreby a túžby. Aby váš život mohol byť spokojnejší, je potrebné tieto túžby ukojiť, a preto je to Every Girl Rabbit Vibrator, ktorý vám s tým ochotne a rád pomôže! Je to krásny elegán z hebkého silikónu a ukrýva v sebe dva motory, prvý z nich pre vnútro vagíny a druhý pre klitoris. Vychutnajte si maximálnu spokojnosť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Please Me Multi Toy

    Hľadáte nové spôsoby, ako si hrať v páre? Táto hračka vás prekvapí svojou multifunkčnosťou, ktorá nekladie žiadne medze vašej fantázii! Masturbátor, vibrátor, dvojitá penetrácia, teraz je možné všetko, čo si len zaumienite. Mäkké silikónové telo a v ňom ukryté tri motory dohromady tvoria dokonalý doplnok pre všetky páry nenásytné po vzrušení. Vychutnajte si ten pocit, kedy je možné úplne všetko!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Typhon vyniká medzi ostatnými hračkami! Je zmyselne čierny s chrómovaným detailom na základni. Vyrobený je z tzv. liquid silikónu, ktorý je hodvábne hebký a mäkký na dotyk a tlačidlá vám zaistia pohodlné ovládanie. Vychutnajte si jeho mäkkú špičku, zakrivený tvar so stimulujúcimi hrebeňmi a dosiahnite na svoj G-bod a pri tom jemne poláskajte aj klitoris.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.