×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky čierna 3 - 3,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 381

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Jet Black Mamba 19 Inch Long Dildo Black

    Čierna mamba pre všetkých, ktorí chcú otráviť svoj anál poriadne dlhým hadom! Vychutnajte si hlbokú omamnú stimuláciu, doprajte si hands-free hrátky vďaka prísavke a nechajte sa rozmaznávať kvalitným PVC materiálom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug

    Nahliadnite dovnútra, ako vyzerá vaša obľúbená dierka s týmto tunelovým plugom, ktorý vášho partnera otvorí dokorán.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Silicone Pleaser Black Silicone Anal Dildo with Suction Cup

    Ak milujete análne hry, tak sa z tejto novinky istoiste zbláznite. Svojím elegantným dizajnom vynikne vo vašej zbierke hračiek a obohatí ju, rovnako ako sa chystá obohatiť váš anál. Na spodnej časti disponuje prísavkou, vďaka ktorej sa môžete tešiť na bezchybné hands-free hrátky, napríklad v sprche. Na dokonalú stimuláciu je telo dilda zvlnené a zakončené žalu´dom, ktorý vám uľahčí zavádzanie. Je vyrobené z mäkkého a hebkého silikónu, ktorý nie je náročný na údržbu a po každom použití vám bude stačiť teplá mydlová voda alebo v lepšom prípade čistič erotických hračiek.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Chcete vyskúšať aké to je, keď je milovanie ešte intenzívnejšie? Navlečte si na penis tento erekčný krúžok, ktorý nielenže posilní tvrdosť penisu, ale svojimi vibráciami tiež vzrušujúco pošteklí klitoris. Mini vibrátor je navyše odnímateľný a môžete ho tak zoznámiť aj s iným citlivým miestočkom. Užite si ešte lepšiu predĺženú jazdu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Silicone Dildo with Strong Suction Cup 17cm Black

    Hľadáte kvalitné a zároveň cenovo dostupné dildo? Paloqueth Realistic by nemalo uniknúť vašej pozornosti! Je príjemné mäkké a jemné, flexibilné, veľké tak akurát a vyrobené z bezpečného a veľmi príjemného TPE materiálu. Pripevnite si ho vďaka silnej koncovej prísavke napríklad na kachličky v kúpeľni a užite si s ním všetky svoje obľúbené polohy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Značka Anal Fantasy plní vaše análne sny! Teraz prichádza s týmto stimulátorom prostaty, ktorý sa pre vás nielen vášnivo rozvibruje, ale bude vás aj láskať vzrušujúcimi elektrickými šokmi. Tvar stimulátoru je príjemne ergonomický, silikónový materiál je hodvábne hebký, e-stimulácia je neuveriteľne výkonná a ten najlepší orgazmus je preto konečne nadosah.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Naše Rrrolling Explosion kombinuje silné vibrácie s inovatívnym stimulačným loptičkou vo vnútri. Inovatívna technológia v kombinácii s elegantným dizajnom stimuluje bod G prostredníctvom presnej ergonómie a vytvára dych vyrážajúce orgazmy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Slim

    Rotačný masér prostaty a hrádze Nexus Revo Slim je výbornou hračkou pre začiatočníkov a všetkých, ktorí majú radi hračky trochu menších rozmerov. Funguje na rovnakej a osvedčenej technológii ako ostatné výrobky Nexus z radu Revo, takže si môžete byť istí tým, že vašu prostatu rozmazná dokonale cielenou stimuláciou a zároveň nezabudne ani na vašu hrádzu, čím ešte zvýši vzrušenie. Užite si viacstupňové otáčanie a ľahké čistenie vďaka vodovzdornosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Čierna

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Čierna

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Myslíte si, že šikovné prsty nič nenahradia? Omyl! Tento jedinečný stimulátor prostaty je inšpirovaný tými najšikovnejšími prstíkmi a vie ich s prehľadom napodobniť. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a 10 vibračných režimov, ktoré vás nenechajú chladnými.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Myslíte si, že vaše orgazmy už nemôžu byť intenzívnejšie? Ste na omyle! Posilnite svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom a spoznajte tajomstvo dokonalého vyvrcholenia. Tieto elegantné guľôčky s hodvábne hebkým povrchom vo vašej vagíne budú vibrovať v takom rytme, aký si zvolíte cez ovládač, ktorý je, mimochodom, tiež vibračný, a potešiť nim môžete napríklad aj klitoris. Je čas začať cvičiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Drago 360 Twister Vibrating Anal Plug with 2 Motors and Remote Black

    Drago, ach Drago! Tento análny kolík má toľko báječných funkcií, až sa vám z toho zatočí hlava! Chcete vibrácie či rotácie? Chopte sa diaľkového ovládača a potešte svoje zadné dvierka 2 výkonnými motormi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Odoláte P-Trigasm pokušeniu? Zvádzať vás bude 3 rýchlosťami a 4 vzormi vibrácií, rotujúcimi guľôčkami v oblasti zvierača a jedným šikovným korálikom v špičke s pohybom hore a dole. Jeho povrch je hodvábne hladký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho tvar je prispôsobený mužskému telu. Nenechajte sa prehovárať a odolávať, nebudete ľutovať!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug - Bezdrôtový vibračný rotačný kolík Čierna

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Greygasms Apprentice 3 Piece Silicone Anal Trainer Set - Sada análnych kolíkov 3ks

    Sada 3 hladkých a rôzne veľkých análnych kolíkov. Ich ergonomický dizajn napodobňuje prirodzené krivky tela, a keď k tomu pridáte ešte fakt, že sú kolíky vyrobené z pevného a jemného silikónu, razom tu máme úplne ideálnu a pohodlnú sadu análnych kolíkov, ktorú si obľúbia aj začiatočníci. Mierne zaoblené špičky uľahčia zavádzanie a koncová prísavka umožní na hladkom povrchu obľúbenú hands-free zábavu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibračný krúžok

    Zdieľané potešenie a dlhotrvajúca intenzívna stimulácia oboch partnerov prichádza z tohto silikónového vibračného krúžku podľa vzoru erotickej trilógie 50 Shades of Grey.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls

    Elegantné, zamatovo jemné, análne guľôčky vibrujú pri každom pohybe vášho tela. Pri najmenšom pohybe sa aktivujú dokonale tiché vibrácie, ktoré nikdy nevyžadujú baterky!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu týmto nasadzovacím silikónovým dildom. Nasaďte si tohto pomocníka a môžete si užiť dvojitú penetráciu bez zapojenia ďalšieho partnera.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Black Small

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenie, a najlepšie hneď tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zaistí, že nositeľov penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho bude jeho pán potrebovať, pretože klietka má hygienický otvor na močenie. A pán alebo pani tak tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Mini Wanachi Massager - Masážna hlavica Čierna

    Užívajte si upokojujúce vibrácie kdekoľvek, kam idete s týmto bezdrôtovým mini masérom. Poháňaný tichým motorom, Mini Wanachi masér je popredná voľba pre vzpruženie unavených svalov.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Classic Unleashed - Bezdrôtový vibračný análny kolík Čierna

    Práve sa vám otvárajú dvere k novej zábave, tak sa nebojte a poďte sa pozrieť, čo sa za nimi skrýva. Je to totiž úžasný, vibračný, bezdrôtový análny kolík!

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance G-Spot Exquisite je vybavený 2 výkonnými motormi F1, ktoré vám ukázu neskutočných 2x7200 otáčok za minútu! Vybrať si môžete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si vzrušujúcu funkciu zahrievania až na 42 °C. Vychutnajte si láskanie bodu G a klitorisu zároveň a zažite intenzívne a omamné orgazmy.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento SMALL vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zaslúži silné vibrácie, vaša hrádza si zaslúži poláskať, váš penis si zaslúži pevnejšiu erekciu a vy si zaslúžite dokonalú stimuláciu a nezabudnuteľné vyvrcholenie! Táto pomôcka v sebe ukrýva dva silné motory a je takticky ovládateľná na diaľkové ovládanie, aby ste si s ňou mohli vyraziť napríklad aj do ulíc. Koncový krúžok, ktorý upevníte okolo penisu a semenníkov, celý váš zážitok ešte umocní. Darujte si dokonalosť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug - Análny kolík s erekčným krúžkom

    Zažite najintenzívnejšie vyvrcholenie vášho života. Zamatovo jemný análny kolík perfektného tvaru spolu s erekčným krúžkom je najlepšiou kombináciou, ktorú môžete skúsiť.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Diamond Cock Ring Set - Sada erekčných krúžkov

    Sada troch erekčných krúžkov inovatívneho dizajnu s priemermi 2,6, 3 a 3,5 cm z vysoko kvalitného silikónového materiálu.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alston Black

    Búrlivé potešenie pre najcitlivejšie miesto na vašom tele? Jedine s Alstonom! Má na to totiž dokonalý tvar a tiež 12 búrlivých vibračných úrovní. Jeho povrch je z hodvábne hebkého silikónu a vďaka koncovému očku vám z ruky nevypadne ani pri tom najdivokejšom vzrušení. Poďte s ním objavovať všetky krásy sveta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Chcete príjemne prekvapiť svoju partnerku? S touto pomôckou bude váš penis väčší a tiež vibračný, čo si vaša druhá polovička určite obľúbi. Nadstavec sa na penis pripevní pomocou dvoch pružných slučiek a podoprie celú jeho hornú časť, čím plynule navýši šírku. Diaľkovým ovládačom budete diktovať 2 motorom intenzitu vibrácií, z ktorých jeden má na starosť stimuláciu vnútornú a druhý potom vonkajšiu. Užite si v posteli niečo viac, oveľa viac!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Backie Black

    Tento stimulátor prostaty a hrádze od značky Pretty Love je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám hneď 30 účinných vibračných režimov. Nechajte sa unášať hlbokými vibráciami, ktoré vďaka dokonalému tvaru cielia na najcitlivejšia miesta na mužskom tele, ktorým je prostata. Rovnako ako všetky moderné erotické hračky, tak aj tento produkt je nabíjateľný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Plug with Cat Tail

    Ste maznavá mačička a už neviete ako viac to dať najavo? Čo tak zaobstarať si mačací chvostík? Análny kolík od značky Bad Kitty s chvostom je vyrobený z prvotriedneho silikónu a má zúžený hrot, vďaka ktorému sa bude ľahko a jemne zavádzať. Kolík je navrhnutý tak, aby jeho nosenie bolo pohodlné, a vy ste mohla byť maznavou mačičkou tak dlho, ako uznáte za vhodné. Chvostík je vyrobený z umelej kožušiny, je ohybný a flexibilný, nachádza sa v ňom malá rolnička, ktorá bude pri každom vašom pohybe decentne cinkať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Black Hammer

    Čierny, realistický vibrátor od obľúbenej značky You2Toys vás dostane do kolien svojím spracovaním a tvarom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 381

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.