×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 3 - 3,9 cm špeciálne pre ženy

Položky 97 až 128 z celkom 336

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • ToyJoy You Crack Me Up Remote Egg Pink

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? You Crack Me Up poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež rotujúcimi milostnými korálikmi. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Pink

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe bol navrhnutý skutočnými profesionálmi na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku potrebovať nebudete.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Black

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Meridian Fialová

    Vibe Therapy Meridian je elegantný vibrátor fialovej farby vyrobený zo zamatovo hebkého silikónu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše túžby nie sú ukojené, je vám smutno a potrebujete rozveseliť? Toto je Tracy, váš nový milenec, ktorý je pripravený vám do života priniesť slastné šťastie! Je príjemne hladký, báječne flexibilný a dokonale tvarovaný tak, aby potešil ako bod G, tak i klitoris. Nechajte sa unášať 7 intenzívnymi režimami a noc čo noc zažívajte orgazmus za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Silicone Jiggle Balls

    Spojte príjemné s užitočným, posilnite svaly panvového dna a zároveň si užite slastné pocity hýbajúcich sa vnútorných guľôčok.

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Violet & Black

    Tieto inovatívne Venušine guličky disponujú patentovanou vyťahovacou slučkou, ktorá je počas nosenia diskrétne ukrytá vo vnútri tela.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Timo Purple

    Moderný výkonný vibrátor pre vašu absolútnu slasť! Timo bude stimulovať váš klitoris i G-bod zároveň, pretože v sebe skrýva hneď 2 výkonné motory s 10 intenzívnymi funkciami. Vyberte si z vibračných a pulzujúcich režimov to pravé pre vás a užite si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Od pradávna je známe, že číslo 3 je magické a magická bude aj trojitá stimulácia s týmto Revolution Hera vibrátorom! Je úžasne flexibilný a pripravený potešiť váš bod G, análik i klitoris zároveň. Užite si hebkosť kvalitného silikónu, silu presne cielených vibrácií a nadpozemskú slasť skrz trojitú stimuláciu!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Chystáte sa vstúpiť do sveta erotických hračiek a hľadáte tých pravých pomocníkov? Vyskúšajte GoPower, najnávykovejšie hračky na trhu! Medzi ne patrí aj Jamie, vibrátor v štýle králika s jedinečnou funkciou prírazov o 5 režimoch a tiež intenzívnymi vibráciami o 10 úrovniach. Má realistické prevedenie a silné telo čiernej farby, čo je super erotické kombo, ktorým si splníte všetky svoje erotické sny!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Čo dokáže napodobniť sex najlepšie? Prirážanie! Tento pôsobivý fialový vibrátor má tiež túto schopnosť, takže vám hravo splní vaše divoké fantázie. Prirážať vie jemne, ale i tvrdo, bude záležať iba na vás, čo budete zrovna od tejto luxusnej silikónovej hračky chcieť. Prijmite výzvu a nechajte sa očariť zmyselným prirážaním až k dychberúcemu orgazmu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Máte pocit, že toho občas chcete viac, než ponúkajú aj tie najlepšie erotické hračky? Tak práve pre vás je tu táto jedinečná novinka! Je perfektná pre každú príležitosť, pretože má hneď 3 výkonné nezávislé motory a vy sa budete môcť rozhodnúť pre jednu alebo viac funkcií naraz. Čítajte ďalej a objavte 3 režimy tejto pomôcky, ktorá vás nikdy neomrzí!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Balls 3 pack

    Kto sa udržiava v kondícii, má viac zo života. To mimochodom platí aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožnia prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Snívate o úplnej spokojnosti? Táto hračka vám ju dopraje, pretože sa bude cielene venovať G-bodu a zároveň bude malým jazýčkom láskať perlu slasti zvanú klitoris. Jazýček má 10 stimulačných režimov a vnútorná vaginálna časť má zase 10 rôznych vibračných režimov. Užite si ich všetky a ohnite si vibrátor do takej polohy, ktorá vám bude vyhovovať najviac!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je šikovný, elegantný a multifunkčný vibrátor, ktorý by nemal vašej pozornosti uniknúť. Ukrýva v sebe silu, ladnosť, luxus a kopec orgazmov, ktoré sa vo vás chystá prebudiť. Jeho ergonomický tvar vám zaručí jednoduchú manipuláciu a 2 super silné motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe, vám zas sľubujú dokonalú stimuláciu. Dráždite svoj klitoris, G-bod alebo bradavky a vychutnajte si funkciu zahrievania. Angel je tu preto, aby uspokojil všetky vaše potreby!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Fialová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ternence Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a doprajte si tento úžasný vibrátor s báječou rotačnou funkciou! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie a to vďaka 12 vibračným funkciám a 4 funkcie rotácií. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol na bod G, ale zároveň si do parády vezme aj tak už citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne tohto rotujúceho kamaráta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Love Balls

    Viac ako stimulácia! Tieto čierne guľôčky Black Velvets na posilnenie svalov panvového dna bude radosť používať. Ich nosením totiž spojíte príjemné s užitočným, pretože guľôčky v sebe ukrývajú ešte ťažšie kovové gule, ktoré zmyselne narážajú do stien vonkajších guľôčok a spôsobujú tak príjemnú stimuláciu. Užite si tréning, ktorý vám prinesie vzrušujúce benefity.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance Rabbit je vybavený 2 výkonnými motormi F1, ktoré vám ukázu neskutočných 2x7200 otáčok za minútu! Vybrať si môžete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si vzrušujúcu funkciu zahrievania až na 42 °C. Vychutnajte si úžasnú stimuláciu nielen vnútra vagíny, ale predovšetkým klitorisu vďaka šikovnému vonkajšiemu ramienku.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfit Basic Magenta

    Posilovaním svalov panvového dna bude s Bswish bfit Basic príjemná zábava. Viete, že si ním môžete zaistiť intenzívnejšie orgazmy, pocit užšej vagíny a aj prevenciu proti inkontinencii? Okrem toho si budete užívať aj samotné nosenie guličiek, pretože sa v ich vnútri ukrývajú menšie guličky, ktoré budú pri prudších pohyboch narážať do stien guličiek vonkajších a budú vás jemne stimulovať.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Radi na to idete múdro? S hračkou Pleonix a vaším smartfónom to ešte len bude jazda! Môžete ju totiž ovládať cez aplikáciu kľudne z druhého konca sveta, synchronizovať ju s obľúbenými 2D interaktívnymi videami alebo webkamerou. Nechajte sa unášať slastnými vibráciami a vzlietnite s Phoenixom do nebesky orgazmických výšin.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret sa dá pomocou praktického magnetu pohodlne upevniť v nohavičkách, kde potom diskrétne stimuluje klitoris pomocou silných vibrácií. Táto pomôcka zo silikónu sa dá ovládať cez aplikáciu alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luxusné slasť? Áno! Vibrátor Natasha z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a blyštivých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Navyše je v prostrednej časti mierne ohybný, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Fugu Green

    Hľadáte hračku, ktorá by vám robila spoločnosť, zatiaľ čo bude váš partner preč, alebo vám poslúžila aj pri vašich spoločných hrách? Magic Motion Fugu je hebké, textúrované vibračné vajíčko, ktorého funkcie sa dajú cez aplikáciu ovládať odkiaľkoľvek! A čo viac, môžete si s ním vyraziť i večer von a nechať sa jeho vibráciami rozpáliť na vášnivú noc, ktorá bude nasledovať doma. Takže, kto prevezme kontrolu nad vibráciami a bude vajíčko ovládať?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý bude mimo iné aj skvele vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Diamond pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho mäkký povrch so zaujímavou textúrou v sebe skrýva 10 vzrušujúcich vibračných režimov pre mimoriadne uspokojujúce zážitky. Doprajte si pomocníka, ktorý bude štýlový rovnako ako vy.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, hip, hurá! Tento dobre naladený spoločník do postele sa už nemôže dočkať, keď sa svojim zvedavým noštekom vydá na prieskum vášho najcitlivejšieho miesta. Jeho 12 vzrušujúcich vibračných programov, zmyselne naklonená objemná špička a flexibilné telo sú aj pre vás pádnym dôvodom na radosť, pretože tento roztomilý vibrátor bodu G stimuluje aj vašu svätyňu ako žiadny iný. Jeho praktický prídržný krúžok s integrovaným ovládacím panelom vám umožní jednoduchým stlačením tlačidla intuitívne zvoliť svoj obľúbeý druh vibrácií a zároveň udržať tohto divokého "hrocha" na uzde - aj pri obzvlášť vlhkej zábave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe 3 Pink

    Tretia generácia jednej z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, Gvibe 3 vás jednoducho bude baviť! Je super výkonný, pretože v sebe skrýva hneď 3 motory. Je pôvabný, ergonomicky tvarovaný a vyrobený z príjemne hebkého a flexibilného silikónu. Vychutnajte si ho a objavujte s ním nové vzrušenie, ktoré vám žiada iná hračka neukáže!re

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    S týmto králikom budete mať Veľkú noc pokojne každý deň! Má sexy realistický tvar, telovú farbu a ukrýva v sebe dva silné motory. Jeden motor je v špičke a druhý v stimulátore na klitoris, čo sľubuje dych vyrážajúce duálne láskanie. Je tiež veľmi flexibilný, takže sa prispôsobí vašim kontúram a so žiaducou presnosťou dosiahne na tie najcitlivejšie miesta. Vyberte si z 30 intenzívnych vibračných režimov!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Metal Balls Gold

    Pohrávate sa s myšlienkou, aké by to asi bolo vyskúšať venušine guľôčky? Tieto sú na to priame ideálne! Ukrývajú v sebe ešte ďalšiu guľôčku pohybujúcu sa sem a tam a vytvárajúcu príjemnú sexuálnu stimuláciu. Investícia do nich je minimálna, tak vyskúšajte vzrušujúci tréning panvového dna.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Pink & Black

    Tieto inovatívne Venušine guľôčky disponujú patentovanou vyťahovaciou slučkou, ktorá je počas nosenia diskrétne ukrytá vo vnútri tela.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Zoznámte sa s Anyou, výkonným vibrátorom s funkciou ohrevu. Vďaka svojej strednej veľkosti vám pohodlne padne do ruky a zacielite s ním na všetky dôležité miesta. Anya kombinuje obľúbené funkcie, prvotriedny silikónový materiál najvyššie kvality a moderný dizajn. Ponúkne vám všetko, po čom každá žena túži, a to vkusne, diskrétne a účinne.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 336

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.