×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vagína 3 - 3,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 761

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez pulzujúcu vlnovú masáž hore a dole o 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Doppel Kopf G-Spot Vibrator Turquoise

    Dômyselne zakrivený, báječne pružný a veľmi výkonný vibrátor pre dvojnásobné potešenie a slasť! Vďaka jeho tvaru s ním ľahko dosiahnete na G-bod a potom veľmi silným stimulátorom na klitoris urobí dobre vonkajšej časti vašej lasturky. Užite si flexibilitu vibrátora, dva silné motory a 7 intenzívnych vibračných režimov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Twister Dual-Ended Dildo

    Milujete skvostné doplnky? Toto sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hrátky ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo je možné zahriať alebo ochladiť a dildo má zámerne 2 rôzne konce pre viac možností stimulácie. Vychutnajte si jeho možnosti vo svojom análiku aj vagíne!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Stoss Stange Purple

    Páči sa vám tento fialový elegán? Niet divu, je to na pohľad naozaj skvostná hračka! Ale čo potom tie funkcie! Vie nielen zmyselne vibrovať, ale tiež vzrušujúco prirážať! Navyše sa postará aj o váš klitoris vďaka šikovným králičím uškám na vonkajšom ramene. Vychutnajte si 3 úrovne funkcie prírazov v špičke vibrátora zas a znova!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Malý a neuveriteľne výkonný! Tento extrémne flexibilný vibrátor Mini Rabbit je skvelý parťák na duálnu stimuláciu. Ohybná časť s výraznou hlavou bude intenzívne dráždiť vnútornú časť vagíny až k mocnému G-bodu a menšie ramienko svojim vzrušujúcim brnením poláska klitoris. Podľahnite sile 2 výkonných motorov a objavte orgazmické vrcholy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Tak krásny a tak šikovný! Pôvabný fialový IVY od ToyJoy je na dotyk nádherne hebký a príjemný. Je pripravený splniť vaše túžby a rozprúdiť vo vás vášeň na maximum vďaka svojim šikovným funkciám! Jeho báječný tvar bude rozumieť vašim telesným proporciám a dovedie vás až k tomu najlepšiemu orgazmu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Kisses 5.5" Handblown Double Ended Dildo

    Milujete krásne doplnky? V tom prípade by vašej pozornosti nemala uniknúť nová kolekcia Secret Kisses! Všetky hračky, ktoré obsahuje, boli navrhnuté s cieľom dopriať vám perfektné orgazmy a inak tomu nie je u tohto dilda. Jeho dokonale zakrivený tvar a baňatá časť z každej strany vám umožní s ľahkosťou masírovať váš G-bod a dopriať si omamné chvíľky slasti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Na svoje si príde prostať aj G-bod! Záleží iba na vás, ako budete tento vibrátor používať. V oboch prípadoch sa bude starať ako o jeden z citlivých vnútorných bodov, tak o vonkajšie erotogénne zóny. Vibračnú časť na konci základne si vezme do parády buď klitoris, alebo hrádzu. Vyberte si z 10 vibračných režimov v 2 výkonných motoroch pomocou diaľkového ovládača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Cello Vibrating Egg Light Teal

    Vychutnajte si vibrácie, ktoré si budete voliť cez diaľkové ovládanie! Romp Cello je diaľkovo ovládateľná vibračná hračka s hebkým silikónovým povrchom. Jej tvar bude rozmaznávať vaše citlivé intímne partie a vďaka dobíjaniu cez USB bude vždy pripravená na zábavu. Tak čo, komu zveríte ovládač?

    76,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Angelique Purple

    Snívate o nádhernej stimulácii vašich citlivých miest? Tento úžasný vibrátor od Pretty Love sa o vás postará hneď 2 šikovnými funkciami. Jeho ohybné telo disponuje funkciou vzrušujúceho pohybu „poď sem“, čím bude presne a intenzívne dráždiť G-bod. Okrem toho sa vibrátor postará aj o klitoris a ponúkne vám 14 omamných vibračných funkcií. Zamilujte sa dotyku hebkého silikónu a podľahnite príjemným pocitom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Nechajte pristáť motýlika na našom klitorise a užite si dokonalú stimuláciu s týmto ružovým fešákom. Tento vibrátor má príjemný tvar, ktorý sa postará o váš bod G a klitoris zároveň. Jeho hravý vzhľad, dva výkonné motory a 30 vibračných režimov tvoria zmyselne vzrušujúcu fúziu, ktorú budete zbožňovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Shaking Love Balls Pink

    Tréning panvového dna vzrušujúcimi vibráciami! Tieto dobíjacie vibračné guličky v sebe ukrývajú pulzujúci magnet, ktorý sa pohybuje hore a dole v 9 rôznych režimoch trasenia. Vďaka svojej hmotnosti 136 g sa hodí pre dámy, ktoré sú na pokročilej úrovni, čo sa týka posilňovania panvového dna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jimmy K., ktorého dva motory vás rozparádia zvnútra aj zvonku!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Kisses 7" Handblown Double Ended Dildo

    Milujete krásne doplnky? V tom prípade by vašej pozornosti nemala uniknúť nová kolekcia Secret Kisses! Všetky hračky, ktoré obsahuje, boli navrhnuté s cieľom dopriať vám perfektné orgazmy a inak tomu nie je u tohto obojstranného dilda. Jeho dokonale zakrivený tvar vám umožní hlboké a uspokojivé prenikanie, a navyše ho môžete ľahko zahriať či ochladiť a dopriať si omamné chvíľky slasti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Brato Inflatable Strap-On Skin

    Hľadáte postroj, ktorý by vám dal zakúsiť niečo nové? Brato je postroj s odnímateľným dildom s funkciou nafukovania, to tu ešte nebolo! Dildo je pôvabne realistické a pomocou ručnej pumpičky ho jednoducho nafúknete a znásobíte tak svoje potešenie. Postroj je vyrobený z mäkkých a pružných materiálov a je nastaviteľný, takže sa môžete tešiť na absolútne pohodlné nosenie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 sa prispôsobí vašim prianiam! Je totiž príjemne ohybný a bude počúvať vaše kontúry i požiadavky. Koncový plochý hrot pohladí bod G, ale zábavu si s ním užijete aj pri stimulácii klitorisu alebo bradaviek. Skúmajte svoje vášne a plňte si svoje sny!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Ella Neo Pink

    Moderné technológie sú v dnešnej dobe veľmi ďaleko a dokazuje to aj toto vibračné vajíčko Svakom Ella. Stačí si stiahnuť do mobilu múdru aplikáciu a buď zveriť ovládanie vajíčka svojmu náprotivku, ktorý môže byť aj na druhom konci sveta, alebo Ellu synchronizujte s obľúbenými interaktívnymi 2D videami av neposlednom rade si užite šantenie cez webku. Poďte sa hrať, s Ellou to bude zábavné a sexy!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious G-Spot Vibe

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento úžasne zakrivený vibrátor s pohyblivou masážnou hlavou sa bude dômyselne venovať vášmu G-bodu, ale zoznámiť ho pokojne môžete aj s prostatou. Objavte jeho 10 vibračných funkcií pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Chcete si pripadať ako spanilá princezná? Vibrátor Princess Butterfly vám tento pocit dopraje! Bude totiž tešiť vnútornú časť vagíny, ale aj klitoris a jeho okolie, pretože práve tam pristane motýľ, ktorý v sebe skrýva jeden z 2 silných vibračných motorov. Vyberte si z 3 + 10 vibračných nastavení a režimov a objavte vznešene vzrušujúce orgazmy!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Phoenix Pink

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Phoenixa, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Jeho funkcie vám vezmú dych, má sací stimulátor na klitoris a silikónový jazyk v špičke na láskanie G-bodu. Vychutnajte si dokonalé kombo – lízanie, sanie a vibrácie a urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Phoenixa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kegel Training 5 pcs

    Posilňujte svaly panvového dna príjemne, jednoducho a štýlovo s tou päťdielnou sadou do CalExotics! Ich posilnenie má totiž množstvo benefitov! Budete si užívať intenzívnejšie orgazmy a váš partner určite ocenia vašu namakanú užšiu vagínu. Táto sada je vhodná pre začiatočníkov aj mierne pokročilých, vyrobená je z hebkého silikónu a dopraje vám šťastie a zdravie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Diamond Gleam Clear

    Prečo si medzi všetkými dildami vybrať práve toto? Tak napríklad preto, že je nádherné a realisticky spracované a zakončené robustnou prísavkou. Je tiež kompatibilný s postrojmi a tvarované je tak, aby pôsobilo ako živé. Gleam je jednoducho perfektný doplnok do vašej zbierky dild a jeho dokonalé krivky si jednoznačne zamilujete. Dajte mu šancu byť pre vás „tým pravým“!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Dildo 6"/15 cm Transparent

    Potrebujete uspokojiť svoju túžbu? Vezmite si na pomoc toto nádherné číre dildo s dĺžkou 15,2 cm. Jeho realistický tvar je doplnený autentickými žilkami, pevnými semenníkmi a tiež praktickou prísavkou pre hands-free hrátky. Zamilujte sa do jeho vzhľadu a splňte si svoje erotické sny.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Chcete zažiť skutočnú slasť v nohavičkách? Tento šikula sa trasie, pulzuje a vibruje! A to kedykoľvek a kdekoľvek, je totiž tichý a diskrétny. Má zavádzaciu časť v tvare penisu, ktoré roztrasie k vašej slasti, ak tomu tiež vibrujúce jemne textúrované rameno pre potechu klitorisu. Vyberajte zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií pomocou diaľkového ovládača!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kegel Training Purple 3 pcs

    Posilňujte svaly panvového dna príjemne, jednoducho a štýlovo s tou sadou do CalExotics! Ich posilnenie má totiž množstvo benefitov! Budete si užívať intenzívnejšie orgazmy a váš partner určite ocenia vašu namakanú užšiu vagínu. Táto sada je vhodná pre začiatočníkov aj mírne pokročilých, vyrobená je z hebkého silikónu a dopraje vám šťastie a zdravie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Purple

    Chcete si užívať intenzívnejšie a ľahšie dostupné orgazmy? A kto by nechcel! Kľúč je jednoduchý – je potrebné posilniť svoje panvové dno. A s tým vám pomôže táto súprava  venušiných guličiek rôznych veľkostí a hmotností. Začnite s najľahšou guličkou a dopracujte sa k tej najťažšej.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Diamond Sparkle Clear

    Prečo si medzi všetkými dildami vybrať práve toto? Tak napríklad preto, že je nádherné a realisticky spracované a zakončené robustnou prísavkou. Je tiež kompatibilný s postrojmi a tvarované je tak, aby pôsobilo ako živé. Sparkle je jednoducho perfektný doplnok do vašej zbierky dild a jeho dokonalé zakrivenie bude úžasne stimulovať G-bod alebo prostatu. Dajte mu šancu byť pre vás „tým pravým“!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Newman Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Newmana, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselný tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Newmana!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Pastelovo modrý vibrátor s hodvábnym povrchom bude slasťou pre vaše oči a predovšetkým pre vašu vagínu! Pôsobí veľmi luxusným dojmom, pretože ho zdobia čarokrásne blyštivé kamienky. Jeho tvar je báječne ergonomický, takže sa prispôsobí vašim kontúram a poteší vás 7 vibračnými režimami o 5 rýchlostiach. Urobte si radosť týmto vyšperkovaným vibrátorom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Chcete pre seba len to najlepšie? G-Flutter je horúcim kandidátom na vášho nového potešiteľa! Disponuje jedinečnou funkciou nafukovania a okrem toho samozrejme tiež vibruje a ramienkom sa zamiera na váš klitoris. Objavte orgazmickú extázu s touto modernou a kvalitnou hračkou!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Chceli by ste zažiť omamný orgazmus prameniaci z bodu G? Je tu Gee a nikdy to už nebude jednoduchšie! Je dobíjací a zameraný práve na G-bod, cez ktorý vám poskytne hlboko uspokojujúce pocity. Jeho dokonale zakrivený tvar, plochý hrot a flexibilný krk zasiahnu toto citlivé miesto a možno vám aj ukážu mokré orgazmy, o ktorých väčšina z nás len sníva. Vychutnajte si silné vibrácie pri skúmaní svojho tela osamote alebo pri hrátkach v páre.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Elena Vibrating Egg With Remote Control

    Posilňovanie panvového dna alebo vzrušujúce hrátky vo dvojici? Oboje je možné s týmto pôvabne modrým vibračným vajíčkom od Cala Azul. Vďaka zaoblenému tvaru a pružnej koncovej šnúrke sa ľahko zavádza aj vyberá. Vie vibrovať o 10 mocných režimoch a prepínať medzi nimi budete pomocou diaľkového ovládača. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a dobíjajte vajíčko ľahko cez USB kábel.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 761

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.