×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 3 - 3,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 203

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    Milujete prekvapenie? Keď toto dildo namočíte do horúcej farby, zmení farbu! Vysoká teplota premení jeho farbu na vesmírne fialovú a izbová na neónovo ružovú. Zamilujte sa do jeho nesmierne príjemného materiálu a silných vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cock Miller Silicone Double Density Super Flexible Dildo Skin 24cm

    Hľadáte pružný realistický penis, ktorý by splnil vaše erotické priania? Cock Miller vás nesklame! Je hodvábne hebký a pevný zároveň, je tiež pružný, odolný a extrémne realistický. Okúste dokonalý materiál cocksil, ktorý sa prispôsobí vašim požiadavkám tak, aby zvíťazila vášeň a spokojnosť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 29

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovanými detailmi, ktoré vyrážajú dych. Svoju jedinečnosť si získava svojím vzhľadom z fúkaného skla.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Revolver II Vibrating Strapless Strap On Dildo

    Zažite intenzívne vzrušenie a užite si spoločné intímne chvíle oveľa viac než kedykoľvek predtým. Ide o jedinečnú hračku pre vás i vašu partnerku či partnera zároveň, okúste jej príjemné vibrácie a nekonečné možnosti potešenia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size L Black

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Chcete zažiť orgazmický výbuch? Výkonný stimulátor prostaty Mach 2 bude masírovať vaše miesto slasti s absolútnou presnosťou, ktorá prináša ohromujúce výsledky. Jeho pekný a štýlový dizajn z jemného a pružného silikónu sa príjemne uvelebí vo vašom anále a silný motor ho pohnevá intenzívnou stimuláciou. Nečakajte na zemetrasenie, urobte si to sám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret sa dá pomocou praktického magnetu pohodlne upevniť v nohavičkách, kde potom diskrétne stimuluje klitoris pomocou silných vibrácií. Táto pomôcka zo silikónu sa dá ovládať cez aplikáciu alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luxusné slasť? Áno! Vibrátor Natasha z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a blyštivých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Navyše je v prostrednej časti mierne ohybný, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Tréning, stimulácia, vibrácie a prírazy, môže byť niečo viac? Tieto nabíjacie vaginálne guličky RC Love Balls od Javida budete milovať. Funkcia prírazov v špičke vás dokonale rozparádi a 10 tichý, ale intenzívnych pulzujúcich režimov to celé ešte podporí. Tak sa chopte ovládača s dosahom 5 metrov a nachystajte si tú najlepšiu predohru všetkých čias!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 38

    Elegantný, prvotriedny, ručne robený, so zameraním na detail a jeho sklenená rukoväť vám vyrazí dych svojou ojedinelosťou a hladkým povrchom. Je vyrobený z hypoalergénneho skla a úplne bezpečný.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibračný análny kolík so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje vzrušujúce dráždenie, silu vibrácií si budete voliť skrz diaľkový ovládač a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným kolíkom s neodolateľnými funkciami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Už ste počuli o tom, aké benefity prináša posilnenie svalov panvového dna? Sú to intenzívnejšie orgazmy, pocit užšej vagíny a tiež prevencia proti inkontinencii. Teraz si svoje panvové dno môžete posilniť vskutku vzrušujúcim spôsobom! Tieto guľôčky od značky Rimba vám totiž doprajú zmyselné vibrácie, ktoré si budete voliť cez diaľkový ovládač. Tak urobte niečo pre svoje zdravie a potešenie zároveň!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú, a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    Skúšali ste už zmyselné vzrušovanie na verejnosti? Žiadna pomôcka na to nie je tak ideálna ako vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie. Vajíčko Secret Delight však môžete ovládať aj hlasom! A hrať sa s ním nemusíte len vonku, spríjemní totiž aj milostné chvíľky v spálni. Vyskúšajte niečo nové a vzrušujte sa na povel!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Štýlova a nezbedná hračka pre vášnivé páry, ktoré si chcú užívať ešte intenzívnejšie pôžitky pri milovaní! Zuna je párový vibrátor, ktorý bude počas sexu stimulovať oboch partnerov súčasne. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete hračku ukladať, alebo ju osiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré potešia bod G, klitoris i penis.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Legend Massager - Masážna hlavica Fialová

    Legend je masážne zariadenie so stopercentnou stimulačnou silou. Jemný na dotyk, moderný dizajn, jemná flexibilita, hladká rukoväť zaručuje skvelý zážitok. Má sedem vzrušujúcich funkcií, rôzne rýchlosti vibrácií a dá sa nabiť cez USB.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk vyžarujúcim krásu, eleganciu, vzrušenie a silu. Jeho mäkké a flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám pomôže vďaka svojmu tvaru zacieliť presne na váš G-bod. Kryštál Swarovski, ktorý značku zdobí, zas robí zo Sassy skutočný skvost a dopraje vám pocit luxusu. Nechajte sa zľákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátoru, ktorý ženy po celom svete nechcú dať preč z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Deep XL

    Dildo "Goldplay" pre vaše obľúbené hlboké hrátky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Flesh M

    Hľadáte kvalitné realistické dildo pre rozmanité hrátky? Máte ho! Toto dildo je vhodné na vaginálne i análne použitie, má úchvatné realistické spracovanie vrátane pôvabných semenníkov a vymodelovaných žiliek. Vychutnajte si s ním vášnivé chvíľky a nezabudnite ani na koncovú silnú prísavku, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Ahoj, som Irena a doprajem vášmu vzťahu na diaľku chýbajúcu vášeň. A nielen to, so mnou si budete môcť užívať aj na verejnosti, samozrejme diskrétne, pretože sa ovládam cez aplikáciu v mobile. Som dobíjacia, vodotesná a vyrobená z úžasne hebkého silikónu, vaša kvetinka ma bude milovať, neveríte? Presvedčte sa samé, nezruinujem vás, som cenovo dostupná! Som Irena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi moderný a extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 6,5 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Chcete pre svoju prostatu niečo viac? Tento vibrátor na prostatu z čierneho hebkého silikónu disponuje pohyblivou guľôčkou v hornej časti pre extra stimulujúci pocit. Pomocou diaľkového ovládača si budete vyberať medzi 7 vibračnými režimami a 4 režimami šteklenia. Tak nečakajte a užite si s Mr. Play.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Massive Steel Butt Plug M Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík vás očarí svojim klasickým tvarom, ktorý je vždy stávka na istotu. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick S

    Perfektná pomôcka na dokonalú stimuláciu prostaty! Steel Joy Stick disponuje tvrdou koncovou guličkou na príjemné zavádzanie, vyberanie a hlavne dráždenie. Vyberte si vhodnú veľkosť priamo pre vás, či už ste začiatočníci alebo skúsení objavitelia vzrušujúcich možností prostaty!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Vstúpte do sveta divov divokej análnej radosti! Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo už skúsený análny milovník, tento stimulátor vás svojimi 12 funkciami jednoducho ohromí. Užite si silné vibrácie v kombinácii s rotáciami a prirážaním v réžii dvoch výkonných motorov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento nežne ružový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Zoznámte sa s týmto elegánom menom Sphinx, ktorý bude tešiť každého muža tým najefektívnejším spôsobom. Ponúka nielen vibrácie, ale dokáže sa i zahriať na príjemne hrejivú teplotu. Vychutnajte si dômyselnú stimuláciu prostaty aj penisu a podľahnite sile 2 motorov najvyššej kvality. Sphinx je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a ovláda sa pomocou diaľkového ovládača. Zaručene si s ním užijete báječné hands-free hrátky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Snívate o niečom viac? Čo takto vyskúšať bláznivo vzrušujúce elektro-šoky a vibrácie k tomu v pôvabnom ružovom vajíčku na diaľkové ovládanie? Vajíčko je vyrobené z kvalitného a hebkého silikónu a poslúži vám ako pri vonkajšej, tak pri vnútornej stimulácii. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 úrovní elektro-stimulácie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fu Bag je stimulátor semenníkov a penisu, ktorý posilní erekciu a oddiali vyvrcholenie! Je príjemne pružný a pohodlný na nosenie. Neuveriteľne zmyselne stimuluje semenníky, penis i hrádzu, no neznie to lákavo? Nasaďte si Fun Bag na penis, nechajte ho, aby obopol semenníky a svojimi vibráciami vás tešil a zbláznenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Limba Flex S Carribean Blue

    Limba flex je flexibilné dildo, ktoré môžete prispôsobiť a ohnúť podľa vašich preferencií. Každé telo je totiž iné a rozmanitosť je súčasťou skvelého sexu, a preto je tu dildo Limba flex s ohybným drôtom vo vnútri, ktoré drží rôzne tvary a uhly, podľa toho ako chcete vy. Dnes si môžete prispôsobiť všetko, prečo by ste si nemohli prispôsobiť aj erotické hračky ?!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Chcete silnejšie orgazmy? S týmito vibračnými guľôčkami sa k nim dopracujete vskutku vzrušujúcou cestou, sú totiž ideálne na účinné posilnenie svalov panvového dna a zároveň vás potešia slastnými vibráciami. Dostaňte sa k novým pôžitkom skrz ten najpríjemnejší tréning všetkých dôb!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Toto vajíčko vyzerá síce decentne, ale vie svojimi vibráciami urobiť veľkú parádu! Ovláda sa bezdrôtovo cez ovládač a bude len na vás, či si s ním budete užívať v pohodlí domova alebo ho vezmete na vzrušujúci výlet kamkoľvek von. Vyrobené je z kvalitného a príjemne hebkého silikónu, je nabíjateľné a vodotesné.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 203

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.