×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 3 - 3,9 cm

Položky 97 až 128 z celkom 202

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush Avant D7 Ergo Violet

    Snívate o modernom a štýlovom dilde? Avant je ručne vyrobené dildo, ktorého krivky sú tvarované tak, aby vám prinášali čo najväčšie potešenie. Je z úžasne hebkého silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, bezpečný pre telo a ľahko sa tiež čistí. Užite si cestu k cieľu s kvalitným dildom Avant D7!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Classic Vibrating Plug Orchid

    Pošteklite svoj análik vibráciami tohto fialového kolíka! Je síce skôr drobný, ale neuveriteľne výkonný, takže radosť urobí začiatočníkom i pokročilým milovníkom. Je vyrobený z kvalitného ABS plastu s PU povrchom a intenzitu vibrácií si budete diktovať cez diaľkový ovládač. Skúste jeho 5 vibračných režimov doma alebo na verejnosti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Tie najkrajšie venušine guľôčky na svete! Sú totiž zakončené nádherným kryštálom Swarovski, majú pôvabý tvar, farbu a budú pre vás skutočne užitočným šperkom. Posilníte s nimi totiž svoje svaly panvového dna a vďaka ťažšej vnútornej guľôčke si užijete pri ich nosení aj jemnú stimuláciu. Tak nečakajte, spojte príjemné s užitočným a urobte si radosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Tie najkrajšie venušine guličky na svete! Zakončené sú totiž nádherným Swarovski kryštálom, majú pôvabný tvar, farbu a budú pre vás naozaj užitočným šperkom. Posilníte s nimi totiž svoje svaly panvového dna a vďaka vnútornej ťažšej guľôčke si užijete pri ich nosení aj jemnú stimuláciu. Tak nečakajte, spojte príjemné s užitočným a urobte si radosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Almighty Ribbed Cock Sheath 18cm Clear

    Hľadáte niečo pre potešenie vaše i vášho partnera? Zoznámte sa s Brutom! Je to mocný textúrovaný návlek na penis z prvotriedneho TPE materiálu, ktorý vám pridá obvod a bude tešiť vás i váš náprotivok. Stimulačná textúra sa totiž nachádza nielen z vonkajšej strany, ale tiež zo strany vnútornej! Vkĺznite do sveta lahodnej stimulácie a doprajte ho aj svojej polovičke!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Strap-On Soft Touch Silicone Skin

    Chcete zasvätiť do výmeny rolí? Tento vibračný strap-on s pomerne menšími rozmermi bude ideálnym pre začiatočníkov i začiatočníčky. Svojej nositeľke pohodlne padne a jej partner či partnerka si obľúbia 10 vibračných režimov a hebký silikónový materiál. Vyskúšajte to, nuda to rozhodne nebude!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikónový model Satisfyer Twirling Joy stimuluje pomocou cirkulujúcich vibrácií všetky erotogénne zóny, napríklad klitoris, pysky ohanbia alebo prsné bradavky. Vibrácie je možné ovládať cez ovládací panel alebo aplikáciu Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Icicles No. 78

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej série slenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beau Purple

    Aby boli vaše potreby vždy plne uspokojené, je potrebné mať na to univerzálneho pomocníka. Takým môže byť aj tento vibrátor Beau z hodvábne hebkého silikónu s 12 výkonnými vibračnými funkciami. Má moderný, elegantný vzhľad, je príjemný na dotyk a určite oceníte aj pohodlnú manipuláciu. Poďte sa nechať uniesť úžasným vzrušením.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Kendall Purple

    Hľadáte pôvabné a kvalitné dildo s moderným vzhľadom? Tu ho máte! Kendall je luxusné silikónové dildo príjemne mäkké a hebké na dotyk. Zakončené je silnou prísavkou a jeho špeciálny špirálovitý tvar zasiahne tie správne miesta vo vašom tele za všetkých okolností. Nechajte sa ním rozmaznávať a rozšírte svoju erotickú zbierku o kvalitnú hračku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 rozmaznáva bod G a klitoris podľa vášho priania. Ohybný hriadeľ umožňuje premenu vibrátora na bod G na vibrátor rabbit. Dva výkonné motory vás privedú k horúcemu vyvrcholeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diogol Anni Round 30mm - Análny šperk Červená

    Luxusný análny kolíček perfektného tvaru so Swarovského krištáľom. Presné anatomické tvarovanie zaručuje ľahké zavádzanie a zároveň zaistí bezpečne šperk na svojom mieste a pohodu pri nosení.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 6" Cock with Balls Tan

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou, realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože a žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doteraz mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu, a je kompatibilný so strap-onmi. Je vyrobený z materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a samozrejme je i bezpečný pre telo, hypoalergénny a neobsahuje ftaláty.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Zažite orgazmickú búrku! Láskyplné vibračné vajíčko George sa schová vo vašej vagíne, zatiaľ čo jeho ovládač spočinie v ruke vašej alebo vášho náprotivku. Následne vás bude rozmaznávať hebký silikónový povch a vibrácie, vďaka ktorým sa vaše kolená začnú triasť. Nechajte sa ním nažhaviť kdekoľvek a kedykoľvek.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý mimo iné bude aj skvelo vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Double Vibe pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho ergonomický tvar sa postará o vonkajšiu a vnútornú časť vagíny, a keďže je úžasne flexibilný, prispôsobí sa všetkým vašim požiadavkám a prianiam pohrať sa s ním môžete akokoľvek. Nechajte sa nažhaviť 2 silnými motormi a dostaňte sa do raja štýlovo a príjemne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Aby boli vaše potreby vždy plne uspokojené, je potrebné mať na to univerzálneho pomocníka. Taký môže byť aj tento vibrátor Alice z hodvábne hebkého silikónu s 12 výkonnými vibračnými funkciami. Má moderný, elegantný vzhľad, je príjemný na dotyk a iste oceníte aj pohodlnú manipuláciu. Nechajte sa uniesť úžasným vzrušením.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Stimulator

    Pomocník na priamu stimuláciu žaluďu! Je kompaktný, ľahko použiteľný a vybavený mnohými vrúbkami a schopnosťou vibrácií. Rebel Glans vám ponúkne 10 vibračných režimov pre obľúbenú rozmanitosť, medzi ktorými budete prepínať pomocou tlačidla priamo na hračke. Uchopte ho do ruky a objavte, aký je malý, ľahký a hebký a potom ho už len priložíte na žaluď a áááá.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The G-Rave Purple

    Premeňte svoju spálňu na rave klub s hračkou, ktorá rozžiari vaše potešenie! Nechajte žiarivé svetlá na hračke, aby riadili vašu hru s jemne klenutou hlavou navrhnutou tak, aby zakaždým zasiahla bod G. Textúrovaný golier šteklí na ceste dovnútra pre vzrušujúci pocit a vyberte si zo 7 výkonných rýchlostí – dokonca aj pod vodou, pretože je úplne ponoriteľný .

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 26

    Luxusný, sklenený análny kolík Icicles No. 26 je určený pre ženy, ktoré chcú spoznať nové milostné pocity pri análnych hrách.

    37,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Brown

    Túžite celým svojim telom po pôvabnom realistickom dilde? Splnenie vašich snov je na dosah s týmto Silicone Studs dildóm! Zaistí vám intenzívne vzrušujúci zážitok, pretože působí extrémne autenticky, je skvele flexibilný a zakončený silnou prísavkou. Vychutnajte si jeho textúru, pôvabné varlatky a každý jediný sexy zážitok, ktorý vám dopraje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Spark Ignition PRV-02 Carbon Fiber

    Spoznajte radosť skrz prostatu. Spoznajte vzrušenie skrz Spark Ignition. Spoznajte nevšedné, rôzne spôsoby stimulácie! Táto pohodlná hračka zo silikónu najvyššej kvality zapadne do vášho análiku ako uliata, je flexibilná, má 10 vibračných funkcií a jej elegantný vzhľad poteší každé očko. Vychutnajte si pohodlie, vzrušenie a explóziu, váš život sa zmení!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Nebula Bulb Anal Douche

    Chcete si spríjemniť svoje análne hrátky? Tak nepodceňujte nevyhnutnú prípravu, vďaka ktorej budú všetky pôžitky ešte lepšie! Nebula je pomôcka v tvare žiarovky, ktorá vám umožní ľahko a rýchlo vyčistiť anál, čím váš pripraví na bezpečný a hygienický análny sex. Stačí ju naplniť vodou, zaviesť trysku do análu, stlačiť a je to!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Silný darcu dvojnásobného potešenie! Tento vibrátor Rabbit Vibe z kolekcie Elegnat disponuje šikovným stimulátorom klitorisu a 15 vibračnými režimami pre úchvatné duálny potešenie. Vibrátor je potiahnutý mäkkým a hebkým silikónom, takže je príjemný na dotyk a zároveň je aj vodotesný a môžete si s ním teda užívať aj vo vani alebo v sprche. Objavte všetky jeho prednosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Curious Five 5" Platinum Silicone Dildo Purple

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realistixxx RealNature Boy 17,8cm

    Ako naozajstný zvodný penis! Toto do detailov vymodelované dildo Real Thing od Realistixxx vyniká svojím autentickým dizajnom, výrazným žaluďom, žilkami a tiež semenníkmi. Je príjemne flexibilné a jeho povrch je intenzívne stimulačný. Vyrobené je z extrémne mäkkého a príjemného silikónu a zakončené je prísavkou. Tak nečakajte a pozvite si ho do postele!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Ružová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Pink

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Chcete si spestriť svoje erotické chvíľky vo dvojici? Tento silikónový French Kiss môže byť tým pravým doplnkom. Sľubuje dvojnásobný zážitok pre neho aj pre ňu. Tvoria ho silikónové krúžky, ktoré podporia erekciu a vzrušenie a tiež zvýšiť citlivosť celého penisu. 12 vibračných funkcií cez malé jazýčky dostanú klitoris až do orgazmickej blaženosti. Všetko je navyše ergonomicky tvarované.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Táto čierna vibračná hlavica vo vašej zbierke hračiek rozhodne nestratí, hoci má pomerne kompaktnú veľkosť! Ukrýva v sebe výkonný motor a ponúkne vám 10 vibračných režimov, ktoré sú na diskrétne použitie príjemne tiché. Laskujte s jej pomocou svoje citlivé intímne miesta alebo si doprajte masáž unavených a natiahnutých svalov kdekoľvek na tele!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Tento vibrátor má veľký potenciál stať sa vaším najlepším priateľom! Pýtate sa, prečo a ako? Tak sa pozrite na jeho tvar - je priamo ideálny na stimuláciu G-bodu alebo dokonca prostaty. K tomu vám ponúkne 15 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať ľahko a rýchlo. Milujete kúpele? Vezmite si vibrátor so sebou do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Glass Worxx Rhinestone Scepter

    Dildo alebo umelecké dielo majstrov sklárov? Nová kolekcia sklenených erotických pomôcok od ToyJoy srší pôvabom, eleganciou a erotickou zmyselnosťou. Toto dildo je špeciálne tvarované, aby ste s ním pohodlne zasiahli tie najcitlivejšie miesta a ponúkne vám 2 použiteľné konce pre každodennú možnosť voľby. Vyberte si krásnu sklenenú pomôcku a vyskúšajte tiež teplotné hrátky, ktoré sklo umožňuje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 202

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.