×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 4 - 4,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 97

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Fetish Fantasy 9" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Flesh

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami. Užite si to spolu!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Chrome Hearts 3-Piece Butt Plug Set

    Potešte svoj análik vkusne, láskyplne a prenádherne. Táto sada 3 kovových análnych kolíkov zdobených lákavo červeným kamienkom v tvare srdiečka vám zaistí pohodlnú a vzrušujúcu análnu hru aj v tom prípade, ak ste doteraz svoje zadné vrátka neotvorili. Zaoblený hrot a hladký materiál sľubujú ľahké zavádzanie a klenot v tvare srdca zas láskyplné zakončenie. Vzhľadom na kovový materiál môžete kolíky pred použitím nahriať či ochladiť v horúcej alebo naopak v studenej vode.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Real Body Real Brad 20cm

    Viete, aký je najnovší trend na trhu s dildami? Realistické didlá s pohyblivou predkožkou! A také je aj dildo Real Body Real Brad, ktoré je neprekonateľne realistické, flexibilné, jemné a predovšetkým vybavené predkožkou pohybujúcou sa tam a späť a tiež pružnými semenníkmi s ťažšími vnútornými guľôčkami. Ako bonus je dildo zakončené účinnou prísavkou, s ktorou si môžete užívať obľúbené hands-free hrátky.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 9" Hollow Squirting Strap-On with Balls Flesh

    Nech už je vaše trápenie s vaším penisom akékoľvek, tento striekajúci pripínak vám pomôže vašu partnerku uspokojiť jedna báseň. Splňte si svoje sny o poriadnej dĺžke i šírke, nájdite riešenie svojho problému s erekciou a svojej drahej polovičke doprajte poriadneho macka, ktorý bude autentický nielen svojím vzhľadom, ale tiež výstrekmi. Vnútro dilda je duté, takže spĺňa všetko, po čom túžite, a nemá zmysel s nákupom viac otáľať.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Nyx je šikovný vibrátor do nohavičiek s ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Snaky Metallic Black M

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Snaky vás úplne oslní svojim ostrým a majestátnym dizajnom. Jeho predĺžená špička a štíhli tvar si efektívne nájdu cestu k svojmu cieľu v análi aj vo vagíne. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 9" Hollow Squirting Strap-On with Balls Brown

    Nech už je trápenie s vaším penisom akékoľvek, tento striekajúci pripínak vám pomôže vašu partnerku uspokojiť jedna báseň. Splňte si svoje sny o poriadnej dĺžke a šírke, nájdite riešenie svojho problému s erekciou a svojej drahej polovičke doprajte poriadneho macka, ktorý bude autentický nielen svojím vzhľadom, ale tiež výstrekmi. Vnútro dilda je duté, takže spĺňa všetko, po čom túžite, a nemá zmysel s nákupom viac otáľať.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Butt Plug Black-Pink Large

    Tiež sa vám stáva, že niekedy máte náladu byť ako sexi zajačik s huňatým chvostíkom, ale inokedy by ste boli radšej zvodne elegantná s trblietavým kamienkom v zadočku? Happy Rabbit vám rozumie a prichádza s vibračným análnym kolíkom s vymeniteľným koncom. Splňte si svoje aktuálne sny!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size XXL Metallic Lilac

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Bendable RC Vibrator Skin

    Chcete realistického milenca, s ktorým si budete môcť užívať zakaždým inak? Áno! Toto pôvabné vibračné dildo verne pripomína skutočný penis. Je skvele flexibilný, má výrazné žilky a vypuklý žaluď. Koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a zaháknuť ju môžete aj za postroj. Zamilujte sa na prvý pohľad!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creature Cocks Orion Invader Veiny Space Alien Silicone Dildo

    Vesmírna raketa práve pristála a na jej palube sa objavilo aj toto neuveriteľné dildo. Je skvele rebrované a žilnaté, má dokonale zakrivenú špičku a je pripravené postarať sa o G-bod. Jeho široká čierna základňa fungujúca ako prísavka priľne na akomkoľvek rovnom povrchu a vy nebudete potrebovať ruky. Hebký silikónový materiál si zamilujete pri sólo aj párových hrátkach.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Extra Large Glass Dildo

    Milujete skvostné doplnky? Toto sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hrátky ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo je možné zahriať alebo ochladiť a dildo je po celom svojom tele posiate stimulujúcimi vrúbkami, ktoré ešte zintenzívnia prenikaniu. Vychutnajte si jeho poriadnu veľkosť vo svojom análiku aj vagíne!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size L Metallic Blue

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Balls vás zvedie svojim progresívnym dizajnom, ktorý tvorí 3 guličky podobné veľkosti pre intenzívnu stimuláciu. Každá korálka vás poteší dávkou vzrušenia, tak neváhajte a užite si slasť centimeter po centimetri!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Nafukovací vibrátor pre fajnšmekrov! Tento modrý fešák vás poteší svojím aerodynamickým tvarom, vďaka ktorému zasiahne všetky dôležité body 10 vibračnými režimami. Najlepšie na ňom ale je to, že sa jednoduchým stlačením tlačidla nafúkne a úžasne vás zaplní. Vychutnajte si tiež jeho stimulačné drážky a praktickú elegantnú rukoväť, bude to jazda.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Hovoríte si, čo asi táto pôvabná hračka dokáže? Nie je toho málo! Panacea je robustná pomôcka s 2 výkonnými motormi so 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Jej základňa má ružovo-zlatú farbu, LED svetielka a dokonca sa vie aj zahriať! Potešte sa dotykom hebkého silikónu a užite si ten slastný orgazmický pocit!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA49 Silicone Dildo with Vibe & Heater KlicLok 7.9" Skin

    Hismith 7,87'' realistické dildo s dvojitou hustotou so systémom KlicLok prémiové šukacie stroje Hismith.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Buttercup Yellow

    Chcete žiariť ako slnko? Celková životná spokojnosť ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosťou. A práve k tej vám s radosťou dopomôže táto slniečkovo žltá erotická hračka s motorom o 10 vibračných rýchlostiach. Uchopte ju za pohodlné koncové očko a nasmerujte flexibilnú hlavu tam, kde jej funkcie aktuálne najviac potrebujete!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Perfektná stimulácia z oboch strán! Toto totiž nie je len tak nejaký análny kolík, je to potešiteľ análu a krúžkom na penis a na semenníky. Pevne zovrie váš riad a kolík sa rozvibruje za zadnými vrátkami, čo vám zaistí perfektnú slasť. Ovládajte ho ľahko a pohodlne pomocou ovládača a ak chcete, zverte ho svojmu náprotivku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Classic Curved Dual-Ended Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný, a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým z jednej strany pohodlne zasiahnete svoj citlivý g-bod a zo strany druhej si budete užívať tvar análneho kolíka. Vyskúšajte aj teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrajte či ochlaďte!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA80 Silicone Glowing Realistic Dildo KlicLok 9.65" Blue

    Potrebujete toho pravého a žiarivého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úchvatné realistické dildo na análne alebo vaginálne prenikanie z úžasne hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Jeho výnimočnosť spočíva v tom, že po nasvietení úchvatne svieti v tme! Má KlicLok koncovku a donúti vás v kombinácii s vašou šukacou mašinou vyložene zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného, lepšieho sveta!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Angelina Remote Rotating Plug Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto análneho kolíka na diaľkové ovládanie, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Skrutkujte, kým to nebude poriadne bolieť! Táto pevná „hračička“ uchopí vaše semenníky a zmyselne ich zaťaží. Okrem toho má aj vnútorné tupé hroty. Nezostávajte len pri semenníkoch, ráčte použiť tohto krásavca aj na penis!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness Duo Purple

    Chcete skúsiť niečo nové a okoreniť svoje milostné hrátky vo dvojici? Vyskúšajte tento šikovný vibrátor! Je navrhnutý tak, aby sa dal pohodlne nosiť pri sexe, keď bude stimulovať klitoris a G-bod zároveň. Na svoje si samozrejme príde aj penis, ktorý vibrácie aj pocíti. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a dojdite na spoločný vrchol.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Ak vás táto vibračná hlavica zaujala na za fotke už na prvý pohľad, tak počkajte, až ju zbadáte naživo a zapnete vibrácie. Ohromí vás jej veľkolepá sila a dunivé vibrácie budú dráždiť ako vaše intímne miestečka, tak uvoľňovať svaly po celom tele. Znie to ako sen? Premeňte ho na skutočnosť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chrystalino Globy Glass Vibrator with Suction Cup and Remote Rechargeable 10 Speed Black

    Túžite po niečom výnimočnom? Tento vkusný sklenený vibračný análny kolík z kolekcie Chrystalino bol ručne vyrobený so srdcom plným vášne. Jeho vycibrený tvar si obľúbite na prvé použitie a vaše zmysly sa nechajú uniesť teplotnou hrou, pretože sklo môžete jednoducho zahriať či ochladiť. Urobte si celoživotnú radosť nádherným skleneným análnym kolíkom a zamilujte sa do podmanivých vibrácií.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Pokiaľ si vyberiete práve toto vibračné vajíčko, bude vás orgazmicky tešiť mäkký prvotriedny silikón so zmyselnými vrúbkami. Jeho premyslený dizajn vám pohodlne padne do dlane a vy budete môcť razom zistiť, aké to je, keď sa vibrácie venujú vášmu klitorisu, bradavkám alebo akémukoľvek inému miestu. Chopte sa ho a skúmajte svoje potešenie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Ashtray Mouth Ball Gag

    Splnený sen všetkých dominantných fajčiarov a fajčiarok! Váš otrok vám teraz s popolníkom pri ústach bude bez slova vždy po ruke, keď si budete chcieť jednu zapáliť. Nasaďte mu/jej tento kolík z kože a nerezovej ocele, s ktorým neprehovorí ani slovo, a ešte vám bude pokorne pridržiavať popolník.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Robert 7 Inch Vibrating Dildo Brown

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako nádherné žilkované prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Roberta na intímnu prehliadku k sebe domov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Robert 7 Inch Vibrating Dildo Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako nádherné žilkované prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Roberta na intímnu prehliadku k sebe domov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Zoznámte sa s Hydrou! Je to pôvabný vibrátor s 3 motormi, ktorý vám vezme dych. Jeho 3 výkonné funkcie budete milovať. Vie vibrovať o 7 režimoch, takže začne jemných šteklením a skončí pri dokonalom zemetrasení. Okrem toho diskuponuje šikovným jazýčkom, ktorý sa pohrá s klitorisom o 7 režimoch a poslednou slastnou funkciou je pulzácia o 10 úrovniach. To všetko v jednej hračke!

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • InToYou Shiva Vibe with Pulsation and Suction 3 Motors Red

    Zoznámte sa s Shivou! Je to pôvabný vibrátor s 3 motormi, ktorý vám vezme dych. Jeho 3 výkonné funkcie budete milovať. Vie vibrovať o 7 režimoch, takže začne jemných šteklením a skončí pri dokonalom zemetrasení. Okrem toho poteší váš klitoris funkciou nasávania o 7 režimoch a poslednou slastnou funkciou je pulzácia o 10 úrovniach. To všetko v jednej hračke!

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • Mystim Egg-Cellent Egon Alu Lustegg

    Vajíčko Egg-Cellent umožňuje veľmi hlboké preniknutie a stimuláciu vagíny každým pohybom svalov. K tomu pridajte ešte úžasnú elektro-stimuláciu a výsledkom nemôže byť nič iné ako ohromujúci orgazmus.

    139 €

    54,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 97

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.