×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky klitoris 5 - 9,9 cm

Položky 129 až 160 z celkom 212

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nová Eva II od inovatívnej značky Dame vás bude tešiť počas milovania. Eva II je samostatná a nebude potrebné ju pridržiavať, má totiž pružné krídelká, ktorými sa zachytí pod pysky a uvelebí sa na klitorise. Eva II je malá, ľahká, vodotesná a predovšetkým účinná a navrhnutá ženami pre ženy. V balení potom nájdete elegantné dobíjacie púzdro slúžiace aj ako úložné miesto pre vašu malú potešiteľku.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Myslíte si, že vaše milovanie nemôže byť už lepšie? Dovoľte vibračnému krúžku Juke, aby vás presvedčil o opaku. Jeho intenzívne vibrácie budú stimulovať klitoris a jeho mäkký materiál obopne váš penis tak, že jemne podporí a posilní vašu erekciu a tiež znásobí potešenie z vyvrcholenia. Milujte sa ešte zmyselnejšie!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento pôvabný mini vibrátor bude zbožňovať nielen váš klitoris, pretože nakuknúť môže aj do vášho lona. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Príjemne hebký minivibrátor, s ktorým budete môcť stimulovať čokoľvek, čo budete chcieť! Okrem toho je kompatibilný s väčšinou stimulátorov prostaty od Zero Tolerance. Je tiež vodotesný a dobíjací, takže paráda!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nežne ružový a vášnivo šikovný vibrátor #CharmMe! Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a je teda príjemne flexibilný. Ponúkne vám hneď 10 vibračných funkcií a šťavu mu dodáte skrz USB kábel. Potešte ním akékoľvek miesta na vašom tele a radujte sa s roztomilou hračkou na všetky príležitosti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Zrodila sa nová hviezda medzi vibrátormi, volá sa Lily 3 as ňou môžete osláviť svoju sexualitu! Je vhodná pre všetky príležitosti, či už sólo alebo v páre a poteší váš exkluzívny cenou, ktorá je oslavou 20. výročia značky Lelo. Vyberte si z 10 výkonných vibračných nastavení a vychutnajte si diskrétne a nezabudnuteľné orgazmické zážitky!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexi ako s Bad Bitch Lipstick! Jej krásne zlaté prevedenie v sebe skrýva váš obľúbený odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ho, aby vynikol na vašom nočnom stolíku, alebo ho noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Chcete svoj klitoris nechať sa roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Casanovy? Táto dômyselná červená hračka disponuje zmyselným mrštným jazýčkom, ktorý bude láskať váš klitoris v 12 rôznych režimoch. Zamilujte sa do vášnivého kmitania, hebkého silikónu a užívajte si orgazmus za orgazmom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Abbott Black

    Chcete, aby vaše prsty predvádzali ešte viac parády? Navlečte na ne tento vibrátor! Abbott je vibrátor na 2 prsty, s ktorým sa vaša predohra stane ešte viac vzrušujúca. Zvlnený povrch ešte pridáva na stimulácii a báječne hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk. Aké miesto svojimi nezbednými vibrujúcimi prstami pohladíte ako prvé?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Sloane Clitoral Massager Pink

    Tento motýlik pristane na vašej kvetinke a celičkou jej bude láskať! Chcete to? Jasne! Podľahnite 10 vibračným režimom, z ktorých má každý trochu iný vibračný vzor a bude cieliť na iné vnemy. Navyše sa môžete vďaka praktickým nastaviteľným popruhom nechať láskať bez použitia rúk.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Touch of Velvet Aqua Lily

    Nechajte sa okúzliť vzrušujúcimi vibráciami tohto pôvabného vibrátora od značky Rocks-Off. Ponúkne vám 10 vibračných funkcií a pohodlne s ním zacielite na tie najcitlivejšie miesta, ktoré sa už nemôžu dočkať, kedy sa s touto pôvabnou hračkou zoznámia. Podľahnite a sledujte, ako na lúke vzrušenia rozkvitajú kvety orgazmu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Intimate Play Finger Tingler Purple

    Dvojica šikovných návlekov na prsty, ktoré so svojou stimulačnou textúrou zvládnu veľa parády. Rovnako ako vždy, tak ani v ich prípade sa nekladú medze vo fantázii. Láskajte sa s nimi všade, kde sa vám to práve páči!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Nyx je šikovný vibrátor do nohavičiek s ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Pretty In Pink

    Malý, ale šikovný? Áno! Tento kompaktný dobíjací vibrátor má naozaj silné vibračné režimy, ktoré vás jednoducho urobia. Je príjemne hebký a vhodný na stimuláciu klitorisu alebo pokojne aj bradaviek či semenníkov. Jeho vodotesnosť vás bude zvádzať k zmyselnému vyvádzaniu aj v sprche alebo vo vani, tak nenechajte sa prehovárať a poďte si užívať.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Chcete zmeniť svoj sexuálny život k lepšiemu? Vyskúšajte toto Shove vibračné vajíčko zo silikónu najvyššej kvality s úchvatnou povrchovou úpravou. Okrem klasických vibrácií vás poteší funkciou prírazov, čo je veľa wow! Vďaka tomuto pohybu hore a dole vám ukáže super vzrušujúcu úroveň stimulácie a bude len na vás, či si diaľkové ovládanie necháte vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nadovšetko! Magny je typický mini vibrátor so super výkonom a moderným dizajnom. Má zaoblenú špičku pre presné zacielenie aj pohodlné zasúvanie a perfektnú veľkosť, pre ktorú ho budete zbožňovať. Svojim jednoduchým dizajnom bude stimulovať vnútro pošvy, ale potešiť ním môžete aj akékoľvek iné miesto na svojom tele alebo na tele vášho náprotivku. Vyberte si z 10 výkonných vibračných funkcií!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Chcete, aby sa svet točil ľan okolo vás a aby sa vaše najzmyselnejšie sny stali skutočnosťou? Hračka na principe tlakových vln Mea vám poskytne priestor na rozvoj. Pocítite s ňou laskavý vítor a preskúmate krajinu zvlnených kopcov a mora jemne voňajúce kvetín. Ponorte sa do priezračne hlbokého jazera a sledujte, ako sa voda na brehu sametovo vlní. Koniec metafor, MEA je luxusná erotická hračka, ktorá vám za všetkých okolností dopraje pravú orgazmickú rozkoš.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojnásobné potešenie, oh la la! Vychutnávajte si zmyselné bozky na vašom klitorise a nielen to, French Kiss Suck & Play vie, čo potrebujete. Má 2 vymeniteľné nástavce a vie vibrovať o 12 režimoch a tiež nasávať tiež o 12 režimoch. Jeho trojité trepotajúce sa jazýčky z kvalitného silikónu potešia vaše najcitlivejšie body a nadstavec na sanie vám zas dopraje poriadny orgáč behom chvíľky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Umi je šikovný vibrátor s 2 motormi a ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Snívate o tom najviac vzrušujúcom bozku? Táto hračka sa nie nadarmo volá Kiss. Má úchvatný tvar púčika a disponuje šikovným jazýčkom, ktorý vás svojimi vibráciami vezme až na vrchol blaha. Užite si príjemný dotyk kvalitného silikónu a veríme, že určite oceníte aj praktické dobíjanie cez USB kábel.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Purple

    Zbavte sa všetkého, čo vás ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sonou 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    Máte rady tajomstvo a vzrušenie? Táto hračka bude vaším vzrušujúcim tajomstvom! Prichádza v sade so sexi čipkovanými nohavičkami a diaľkovým ovládaním v tvare srdiečka. A o čo vlastne ide? O malý, diskrétny, ale šikovný vibrátor, ktorý sa vloží do nohavičiek, aby vibráciami láskal vašu vulvu vo vibračnom rytme, ktorý mu nadiktujete ovládačom. Nechajte sa rozmaznávať!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Malá, ale šikovná hračka pre rozmanitú zábavu! Tento párový vibrátor má tvar prstenca a jeho ramienka sú báječne pružné, takže vás budú tešiť zvonku aj zvnútra, proste ako budete chcieť. Vychutnajte si silu 2 motorov a tiež 10 rôznych vibračných funkcií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Myslíte si, že vaše zdieľané potešenie s vaším náprotivkom už nemôže byť lepšie? Omyl! Tento erekčný krúžok posilní pevnosť erekcie a okrem toho sa vášnivo rozvibruje a pri každom príraze bude neuveriteľne stimulovať klitoris. Intenzít vibrácií má hneď 10 a jeho super pružný materiál obopne každý penis. Vstúpte do ríše spoločných orgazmov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    Chcete, aby sa svet točil len okolo vás a aby sa vaše najzmyselnejšie sny stali skutočnosťou? Hračka na princípe tlakových vĺn Mea vám poskytne priestor na rozvoj. Pocítite s ňou láskavý vietor a preskúmate krajinu zvlnených kopcov a mora jemne voňajúce kvetín. Ponorte sa do priezračne hlbokého jazera a sledujte, ako sa voda na brehu zamatovo vlní. Koniec metafor, MEA je luxusná erotická hračka, ktorá vám za všetkých okolností dopraje pravú orgazmickú rozkoš.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento mini vibrátor bude váš klitoris zbožňovať kdekoľvek a kedykoľvek, je totiž skutočne malinký a vojde sa do každej kabelky. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a odovzdáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    Potešte sa príjemnými vibráciami kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť! Táto nová vylepšená verzia vibračného vajíčka Ocen Breeze má ešte silnejší motor a výkonnejšie funkcie! Ocen Breeze 2.0 je vibračné vajíčko z vysoko kvalitného silikónu, ktoré vás bude podpichovať vibráciami o 10 režimoch, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača . Zverte tento ovládač partnerovi a nechajte ho prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne aj na verejnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Chceli by ste čarovný prsteň, ktorý by vás vzal do iného sveta? Do sveta plného potešenia a orgazmov? Vibračnému prsteňu Belou Flutter sa nevyrovná ani ten, ktorý mala Arabela! Je to vibračný multi-talent, ktorého špička je tvorená 4 lupeňmi pre rozmanitú stimuláciu. Nasaďte si ho a zoznámte ho so všetkými citlivými bodmi na vašom tele!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Panty Vibe Red

    Tento prémiový vibrátor za skvelú cenu sa uhniezdi vo vašich nohavičkách a tešiť vás bude kedykoľvek a kdekoľvek. Jeho efektívny zakrivený dizajn sa prispôsobí vašim intímnym kontúram a pohrať sa s ním môžete aj pri chvíľach sebalásky alebo pri predohre. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládania!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 212

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.