×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 5 - 9,9 cm silikón špeciálne pre ženy

Položky 65 až 96 z celkom 119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Evolved Remote Control Egg

    Užívajte si nádherné a vzrušujúce pocity, o ktorých nebude vedieť nikto iný okrem vás a vášho partnera, ktorému zveríte ovládač od vajíčka slasti. 10 vibračných režimov a rýchlostí tohto silikónového zázraku vás bude vo vašej vagíne tešiť kdekoľvek (pokojne aj na verejnosti)! Nechajte svojho miláčika zablbnúť si s vami večer v bare a nažhaviť vás na vášnivé vyvádzanie, keď sa vrátite domov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Len si to predstavte! Vrelé, intenzívne vibrácie zasiahnu to správne miesto slasti a vy nasledujte svoju blaženosť až na vrchol vzrušenia. Je to presne to, čo chcete? Máte to mať! Je tu nový We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Chýba vám poriadny orgazmus spôsobený dvojitou stimuláciou? Túžite po elegantnej hračke, na ktorú bude radosť pozerať a ešte väčšiu radosť sa s ňou urobiť? Vaše sny sa čoskoro stanú skutočnosťou, na trh totiž prichádza tento skvost, ktorý si pohrá s vnútrom vagíny a tiež s klitorisom vďaka šikovnému ramienku. Potešte sa účinným luxusom, hračkou, ktorá má štýl a ukáže vám nebo menom orgazmus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zabezpečí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické pôžitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú znateľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď ovládač alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    Sofistikovaná a diskrétna na 10 bodov z 10, taký je tento pôvabne čierno-červený vibračný rúž. Jeho silikónový hrot vás poláska svojimi 8 vibračnými režimami a jeho vodotesný dizajn vás poteší aj v kúpeľni. Dámy, ak ste hľadali nenápadného milovníka na cesty, práve ste ho našli, radujte sa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    S touto nádhernou hračkou si užijete veľa zábavy nielen v spálni! Vibračné vajíčko Jopen Amour si môžete so sebou zobrať aj von, vibrácie budete ovládať cez srdiečkový ovládač s dosahom až 5 metrov a budete môcť vyberať zo 7 vibračných vzorcov v 5 rýchlostiach. Užívajte si vzrušenie kedykoľvek a kdekoľvek, ovládač vám perfektne padne do ruky a hračka poteší svojím tvarom a elegantným vzhľadom nielen vaše oči.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nová Eva II od inovatívnej značky Dame vás bude tešiť počas milovania. Eva II je samostatná a nebude potrebné ju pridržiavať, má totiž pružné krídelká, ktorými sa zachytí pod pysky a uvelebí sa na klitorise. Eva II je malá, ľahká, vodotesná a predovšetkým účinná a navrhnutá ženami pre ženy. V balení potom nájdete elegantné dobíjacie púzdro slúžiace aj ako úložné miesto pre vašu malú potešiteľku.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Potešte sa príjemnými vibráciami kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť! Táto nová vylepšená verzia vibračného vajíčka Ocen Breeze má ešte silnejší motor a výkonnejšie funkcie! Ocen Breeze 2.0 je vibračné vajíčko z vysoko kvalitného silikónu, ktoré vás bude podpichovať vibráciami o 10 režimoch , medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača . Zverte tento ovládač partnerovi a nechajte ho prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne aj na verejnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 vie, ako vás intenzívne rozmaznávať hlbokými vibráciami. Vďaka prešívanému designu a objemnému tvaru sa tento mini vibrátor dobre drží a umožní ti vychutnať si rozkoš v celej jej rozmanitosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    Potešte sa príjemnými vibráciami kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť! Táto nová vylepšená verzia vibračného vajíčka Ocen Breeze má ešte silnejší motor a výkonnejšie funkcie! Ocen Breeze 2.0 je vibračné vajíčko z vysoko kvalitného silikónu, ktoré vás bude podpichovať vibráciami o 10 režimoch , medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača . Zverte tento ovládač partnerovi a nechajte ho prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne aj na verejnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Zrodila sa nová hviezda medzi vibrátormi, volá sa Lily 3 as ňou môžete osláviť svoju sexualitu! Je vhodná pre všetky príležitosti, či už sólo alebo v páre a poteší váš exkluzívny cenou, ktorá je oslavou 20. výročia značky Lelo. Vyberte si z 10 výkonných vibračných nastavení a vychutnajte si diskrétne a nezabudnuteľné orgazmické zážitky!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Shaking Love Ball Remote Controlled Purple

    Zdravie prospešné vzrušenie a veľa sexi zábavy! Toto dobíjacie vibračné vajíčko Shaking Love Ball od Javida má v sebe trasúci sa pulzujúci magnet so schopnosťou pohybu hore a dole o 8 rôznych rýchlostiach . K vajíčku neodmysliteľne patrí aj diaľkový ovládač , ktorý môžete zveriť svojmu náprotivku a nechať si slasť diktovať partnerom. Objavte príjemne hebký silikový povrch, a predovšetkým všetky tie vzrušujúce pocity, ktoré na vás čakajú!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexi ako s Bad Bitch Lipstick! Jej krásne zlaté prevedenie v sebe skrýva váš obľúbený odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ho, aby vynikol na vašom nočnom stolíku, alebo ho noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nežne ružový a vášnivo šikovný vibrátor #CharmMe! Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a je teda príjemne flexibilný. Ponúkne vám hneď 10 vibračných funkcií a šťavu mu dodáte skrz USB kábel. Potešte ním akékoľvek miesta na vašom tele a radujte sa s roztomilou hračkou na všetky príležitosti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Múdre a láskyplné vibračné vajíčko! Krásna krabička a v nej ukrytý červený skvost z hodvábne hebkého silikónu, taký bude prvý dojem zo Sundae. Druhý bude vzrušujúci a zmyselný! Vibračné vajíčko má totiž veľmi silný motor, ktorý vás bude svojimi vibráciami neuveriteľne dráždiť. Stiahnite si aplikáciu do mobilu a nechajte partnera, aby nad vami prevzal kontrolu pokojne z druhého konca sveta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Zažite orgazmickú búrku! Láskyplné vibračné vajíčko George sa schová vo vašej vagíne, zatiaľ čo jeho ovládač spočinie v ruke vašej alebo vášho náprotivku. Následne vás bude rozmaznávať hebký silikónový povch a vibrácie, vďaka ktorým sa vaše kolená začnú triasť. Nechajte sa ním nažhaviť kdekoľvek a kedykoľvek.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Chcete svoj klitoris nechať sa roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Casanovy? Táto dômyselná červená hračka disponuje zmyselným mrštným jazýčkom, ktorý bude láskať váš klitoris v 12 rôznych režimoch. Zamilujte sa do vášnivého kmitania, hebkého silikónu a užívajte si orgazmus za orgazmom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Luxusné vibračné vajíčko prémiovej kvality, pod ktorou sa podpisuje značka Svakom! Vychutnajte si s ním 25 vzrušujúcich skúseností + inteligentný Svakom režim ako bonus. Potešte sa vajíčkom Elva kedykoľvek a kdekoľvek, vaša nezbedné fantázia sa s ním stanú skutočnosťou!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vajíčko v sebe ukrýva super výkonný motor a svoje vibrácie bude sústrediť na svojím G-bod. Vychutnajte si extrémne intenzívne orgazmy a nezabudnite svoje potešenie tiež zdieľať!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Purple

    Zbavte sa všetkého, čo vás ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sonou 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojnásobné potešenie, oh la la! Vychutnávajte si zmyselné bozky na vašom klitorise a nielen to, French Kiss Suck & Play vie, čo potrebujete. Má 2 vymeniteľné nástavce a vie vibrovať o 12 režimoch a tiež nasávať tiež o 12 režimoch. Jeho trojité trepotajúce sa jazýčky z kvalitného silikónu potešia vaše najcitlivejšie body a nadstavec na sanie vám zas dopraje poriadny orgáč behom chvíľky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Snívate o tom najviac vzrušujúcom bozku? Táto hračka sa nie nadarmo volá Kiss. Má úchvatný tvar púčika a disponuje šikovným jazýčkom, ktorý vás svojimi vibráciami vezme až na vrchol blaha. Užite si príjemný dotyk kvalitného silikónu a veríme, že určite oceníte aj praktické dobíjanie cez USB kábel.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy I'm so Eggcited Remote Egg Turquoise

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? I'm So Egg-cited poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež pulzujúcou funkciou v špičke. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Chcete niečo viac než len vibračné vajíčko? Táto zmyselne textúrovaná hračka vás ohromí svojou jedinečnou funkciou rotácií! Je fajn pre sólo i párové použitie, pretože funkcie sa ovládajú skrz ovládač s dosahom 10 m. Tak popusťte uzdu svojej fantázii!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a odovzdáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Panty Vibe Red

    Tento prémiový vibrátor za skvelú cenu sa uhniezdi vo vašich nohavičkách a tešiť vás bude kedykoľvek a kdekoľvek. Jeho efektívny zakrivený dizajn sa prispôsobí vašim intímnym kontúram a pohrať sa s ním môžete aj pri chvíľach sebalásky alebo pri predohre. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládania!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    Potešte sa príjemnými vibráciami kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť! Táto nová vylepšená verzia vibračného vajíčka Ocen Breeze má ešte silnejší motor a výkonnejšie funkcie! Ocen Breeze 2.0 je vibračné vajíčko z vysoko kvalitného silikónu, ktoré vás bude podpichovať vibráciami o 10 režimoch, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača . Zverte tento ovládač partnerovi a nechajte ho prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne aj na verejnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Tréning panvového dna a veľa vzrušenia a zábavy k tomu! Toto vzrušujúce šťastie v sebe skrýva guľôčky so schopnosťou rotácií o 8 režimoch! Patrí k nemu tiež ovládač s dosahom 5 metrov, ktorým si budete voliť intenzitu buď vy sama, alebo ho zveríte svojmu miláčikovi a necháte ho nad vami prevziať kontrolu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Good vibes only pre všetky ženy! Dámy, túto rtěnku budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže ich rozhodne z čeho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aika Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantné duálne stimulujúce vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aika premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií pre G-bod 10 funkcií vibrácií pre klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Chcete potešiť svoj bod G? Tento vibrátor je na to priamo určený! Je úžasne mäkký, pružný a navrhnutý presne tak, aby stimuloval váš bod G hneď 16 vibračnými režimami. Jeho tenký dizajn umožní ľahké a jemné vloženie a potom to už bude iba na vás, ako sa s ním pohráte!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.