×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vodeodolné 5 - 9,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Chcete, aby sa svet točil ľan okolo vás a aby sa vaše najzmyselnejšie sny stali skutočnosťou? Hračka na principe tlakových vln Mea vám poskytne priestor na rozvoj. Pocítite s ňou laskavý vítor a preskúmate krajinu zvlnených kopcov a mora jemne voňajúce kvetín. Ponorte sa do priezračne hlbokého jazera a sledujte, ako sa voda na brehu sametovo vlní. Koniec metafor, MEA je luxusná erotická hračka, ktorá vám za všetkých okolností dopraje pravú orgazmickú rozkoš.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojnásobné potešenie, oh la la! Vychutnávajte si zmyselné bozky na vašom klitorise a nielen to, French Kiss Suck & Play vie, čo potrebujete. Má 2 vymeniteľné nástavce a vie vibrovať o 12 režimoch a tiež nasávať tiež o 12 režimoch. Jeho trojité trepotajúce sa jazýčky z kvalitného silikónu potešia vaše najcitlivejšie body a nadstavec na sanie vám zas dopraje poriadny orgáč behom chvíľky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Chcete niečo viac než len vibračné vajíčko? Táto zmyselne textúrovaná hračka vás ohromí svojou jedinečnou funkciou rotácií! Je fajn pre sólo i párové použitie, pretože funkcie sa ovládajú skrz ovládač s dosahom 10 m. Tak popusťte uzdu svojej fantázii!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks 28X Silicone Vibrating Red Heart Anal Plug with Remote Small

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tento skvostný análny kolík symbolizuje dych vyrážajúce vzrušenie, nekonečnú lásku a podmanivú vášeň. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a ponúkne vám 4 rýchlosti a 7 vzorov neodolateľných vibrácií. Jeho skosený hrot umožňuje ľahké zavádzanie a diaľkový ovládač sľubuje nekonečnú zábavu pre vás aj váš náprotivok, ktorý sa ho chopí.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibračný krúžok pre spokojnosť oboch partnerov. Je pružný, takže bude pohodlne držať na penise a jeho diamantovaá textúra bude spoločne s vibráciami dráždiť klitoris počas milovania. Vychutnajte si milovanie ešte o niečo viac a maximalizujte svoje pôžitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royal Gem Shiny Rechargeable ABS Bullet Pink

    Nemusíte byť nutne šľachtického pôvodu, aby ste si mohli dopriať jednu z neuveriteľne pôvabných hračiek z kolekcie Royal Gems! Tento luxusný vibrátor má elegantný kovový povrch a pripomína korunovačný klenot. Jeho mierne špicatý koniec je ideálny na presné zacielenie na klitoris a F-1 motor novej generácie vás ohromí svojou neuveriteľnou vibračnou silou. Tento skvost jednoducho na svojom nočnom stolíku mať chcete!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Chcete potešiť svoj bod G? Tento vibrátor je na to priamo určený! Je úžasne mäkký, pružný a navrhnutý presne tak, aby stimuloval váš bod G hneď 16 vibračnými režimami. Jeho tenký dizajn umožní ľahké a jemné vloženie a potom to už bude iba na vás, ako sa s ním pohráte!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Silná stimulácia v malej roztomilej hračke! Itsy Bitsy je luxusná mini hlavica, ktorej kompaktná veľkosť je diskrétnou a pohodlnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ľahko prenositeľnú šikovnú erotickú hračku. Užite si so všestrannou pomôckou, ktorá vás môže masírovať aj vzrušivo stimulovať svojimi intenzívnymi a uspokojivými vibráciami pre multi-zmyslové zážitky osamote alebo v páre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CutiePies Hannah's Handful Pussy & Boob Head Stroker

    Milujete ten pocit, keď v ruke držíte zvodný prsník a môžete ho stláčať, ako sa páči? A teraz si predstavte, že by ste doň mohli z druhej strany zasunúť. Znie vám to ako tá najkrajšia rozprávka? Omyl, je to realita, poďte sa zoznámiť s Hannah. Je to hebká kozenka s bradavkou, ktorá prosí o stlačenie, as vagínou z druhej strany, ktorá prahne po vašom penise. A ako bonus ešte pridáva vibrácie, wow!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi je pôvabný a hladký vibrátor do nohavičiek, ktorý s vami pôjde všade, kam budete chcieť! Vďaka lesklému magnetu pohodlne drží na spodnom prádle a ani sa nepohne. Vyrobený je z kvalitného a príjemného silikónu a ponúkne vám 3 rýchlosti vibrácií a 7 vibračných rytmov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Unikátna hračka, s ktorou si užijete hneď niekoľkými spôsobmi! Nexus Revo Twist má na jednom konci vibračný análny kolík so 6 rýchlosťami vibrácií a na konci druhom rotačný stimulátor s 2 rýchlosťami. Vyberte si, ktorú časť zavediete dovnútra a tú druhú nechajte, aby zvonku stimulovala hrádzu alebo ju použite ako rukoväť.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Silná stimulácia v malej roztomilej hračke! Itsy Bitsy je luxusná mini hlavica, ktorej kompaktná veľkosť je diskrétnou a pohodlnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ľahko prenositeľnú šikovnú erotickú hračku. Užite si so všestrannou pomôckou, ktorá vás môže masírovať aj vzrušivo stimulovať svojimi intenzívnymi a uspokojivými vibráciami pre multi-zmyslové zážitky osamote alebo v páre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Heavy Metal Butt Plug with Vibration Black

    Kolík Heavy Metal vám dopraje maximálne análne potešenie! Jeho klasický tvar zaručuje perfektné padnutie a 7 vibračných režimov sľubujú absolútnu slasť. Jednoduché ovládanie si okamžite osvojíte a príjemný kov vás bez pochýb ohromí!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Herrules Nami Vibrating Egg Remote Control Black

    Doba sa mení, o sexualite sa začína otvorene hovoriť a nie je teda na čo čakať, ráčte preskúmavať nové vzrušujúce radosti osamote alebo so svojím náprotivkom! Nami je šikovné vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, ktoré má zaoblený a zakrivený tvar a dlhý silikónový chvostík. Chopte sa sama ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku, vaše zrušenie nebude poznať medze!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Pôvabné puzdro av ňom šikovná hračka Mon Ami, ktorá vám dopraje nebeské blaho. Je jedinečná, zábavná, príjemná a predovšetkým všestranná, je to totiž vibrátor a stimulátor klitorisu s funkciou sania zároveň. Objavte silu 2 výkonných motorov a nechajte si nimi vziať dych!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 3"/8 cm Black

    Potrebujete spoľahlivý análny kolík na rozmanité príležitosti? Tento od Doc Johnson predstavuje kvalitu, ktorá vás nikdy nesklame! Má pomerne klasický tvar, zúženú špičku pre ľahké zavádzanie a príjemne tvarovanú základňu, ktorá sa pekne usadí medzi polovicami. Vychutnajte si jeho pevné, a napriek tomu flexibilné telo z kvalitného silikónového materiálu kedykoľvek a kdekoľvek!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Cockring Bibi Pink

    Bibi je nádherný a šikovný vibračný krúžok, ktorý sa stane vašim obľúbeným spoločníkom pri milovaní. Vyrobený je z úžasne mäkkého silikónu a je tak skvele pružný. Ponúkne vám 3 vibračné rýchlosti a 7 vibračných rytmov od jemných až po ohnivé. Navlečte ho na penis a užívajte si vibrácie spoločne!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Zigzag Vibrating and Zigzagging Egg with Remote Control Black

    Chcete zmeniť svoj sexuálny život k lepšiemu? Vyskúšajte toto ZigZag vibračné vajíčko zo silikónu najvyššej kvality s úchvatnou povrchovou úpravou. Okrem klasických vibrácií vás poteší funkciou pohybu o 360º, čo je veľa wow! Vďaka tomuto rotačnému pohybu sa vo vašej vagíne priamo roztancuje a bude len na vás, či si diaľkové ovládanie necháte vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Pri dlhých osamelých večeroch si snívate o hračke, ktorá by dokonale rozumela vášmu klitorisu? Prestaňte s ním a objavte vzrušujúcu skutočnosť s pulzným stimulátorom Divine Love. Ponúkne vám hneď 2 funkcie, prvá z nich veľmi verne napodobňuje orálny sex a poláska váš klitoris v príjemnom otvore. Druhá funkcia sú vibrácie na opačnej strane, ktorá je príjemne zvlnená a vaša vulva bude jej dotyk milovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Tento vibrátor na klitoris z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Je tiež príjemne flexibilný a tvarovaný tak, aby dômyselne láskal vaše citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Chcete si ešte viac užívať milostné hrátky vo dvojici? Tento párový vibrátor Bound Love Couples vám svojim ergonomickým dizajnom dopraje maximálne pohodlie a svojimi vibráciami a pulzáciami rozdráždi erotogénne zóny. Funguje tak, že jedno jeho rameno zavediete do vagíny a druhé necháte starať sa o klitoris. Vibrácie si pri prenikaní užije aj váš partner!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Hopye Rabbit Vibrating Bullet Silicone Black

    Hračky majú byť hravé, súhlasíte? Tento králik rozhodne taký je! Má zábavný tvar s králičím ušami a je to špecialista na dokonalé hladenie vašich intímnych miest. Vyrobený je z mäkkého a hodvábne hladkého silikónu a hodí sa ako pre chvíle sebalásky, tak pre párové hrátky. Vychutnajte si jeho silné vibrácie!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Na svoje si príde prostať aj G-bod! Záleží iba na vás, ako budete tento vibrátor používať. V oboch prípadoch sa bude starať ako o jeden z citlivých vnútorných bodov, tak o vonkajšie erotogénne zóny. Vibračnú časť na konci základne si vezme do parády buď klitoris, alebo hrádzu. Vyberte si z 10 vibračných režimov v 2 výkonných motoroch pomocou diaľkového ovládača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktné vibrácie kedykoľvek po ruke! Tento mini vibrátor v sebe ukrýva silný motor s 10 vibračnými funkciami na diskrétne použitie. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a je tak absolútne príjemný na dotyk a zároveň bezpečný pre telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Femsation Pink

    Chcete prebudiť vášnivú bohyňu, ktorá sa ukrýva v každej žene? Femsation vám pomôže ešte viac pocítiť vaše ženstvo. Dopraje vám totiž presnú a intenzívnu stimuláciu klitorisu a jeho okolia a veľmi zvláštne, avšak príjemné pôžitky. Pohrajte sa s ním sama alebo ho pozvite na milovanie!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cala Azul Jose Vibrating Cockring

    Chcete si spestriť milovanie? S týmto krúžkom to bude ešte lepšie ako kedykoľvek predtým. Nasadzuje sa na penis a pomocou tlačidla v ňom aktivujete jeden z 10 vibračných režimov. Krúžok podporí a posilní erekciu svojho nositeľa a vibráciami bude dráždiť penis aj klitoris. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a dobíjajte vajíčko ľahko cez USB kábel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Carla Lay-on Vibrator

    Toto vibračné vajíčko z kolekcie Cala Azul je fantastickou hračkou pre sólo použitie, ale môže byť aj vzrušujúcim doplnkom pre páry! Vajíčko ponúka intenzívnu stimuláciu a má 10 vibračných režimov. Vyrobené je z príjemného a kvalitného silikónu a jeho batériu dobijete veľmi ľahko cez priložený USB kábel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Pokiaľ si vyberiete práve toto vibračné vajíčko, bude vás orgazmicky tešiť mäkký prvotriedny silikón so zmyselnými vrúbkami. Jeho premyslený dizajn vám pohodlne padne do dlane a vy budete môcť razom zistiť, aké to je, keď sa vibrácie venujú vášmu klitorisu, bradavkám alebo akémukoľvek inému miestu. Chopte sa ho a skúmajte svoje potešenie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Na svoje si príde prostať aj G-bod! Záleží iba na vás, ako budete tento vibrátor používať. V oboch prípadoch sa bude starať ako o jeden z citlivých vnútorných bodov, tak o vonkajšie erotogénne zóny. Vibračnú časť na konci základne si vezme do parády buď klitoris, alebo hrádzu. Vyberte si z 10 vibračných režimov v 2 výkonných motoroch pomocou diaľkového ovládača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic - Vibračné vajíčko Čierna

    Vibračné, vodovzdorné vajíčko na diaľkové ovládanie s 5imi funkciami. Vajíčko je vyrobené z kvalitného materiálu jemného na dotyk.

    30,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Adrien Lastic Caress Revolutionary Clitoral Stimulator Ružová

    Nechajte váš klitoris podľahnúť príjemnému láskaniu, ktoré mu poskytne tento úžasný vibračný stimulátor. Kombinuje rotácie s vibráciami a 5 rôznych vymeniteľných hláv vás vezme až na vrchol blaha.

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • Bswish Bnaughty Deluxe - Vibračné vajíčko Fialová

    Vibračné vajíčko Bnaughty Deluxe je navrhnuté tak, aby vyhovelo vašim najhlbším rozmarom a potešilo vás svojím kompaktným, oválnym tvarom, hladkým povrchom, hlbokými vibráciami a vodeodolnosťou. Odovzdajte ovládač partnerovi a dovoľte mu si s vami pohrať alebo to urobte sama, pretože kto lepšie vie, čo vás dokáže dostať do neba?

    49,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

Položky 33 až 64 z celkom 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.