×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 5 - 9,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    7 trpaslíkov z nerezovej ocele s priemerom od 5 do 11 mm. Sú ideálni nielen pre začiatočníkov, ktorých láka objavovať fetiš a možnosti stimulácie penisu. Ich prevedenie je duté, takže umožňujú priechod telesných tekutín a ich korálikové spracovanie vám poskytne intenzívnu stimuláciu. Tak skúste so svojím penisom niečo nové.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Clitoral Pumping System with Detachable Acrylic Cylinder

    Chcete, aby bol váš klitoris ešte citlivejší? Docielite to s touto pumpou, ktorú mimo iné môžete použiť aj na bradavky a okrem citlivosti zvýši tiež potešenie! Umiestnite priehľadný valec na požadované citlivé miesto, stlačte ručnú pumpu a vytvorte podtlak, ktorý budete pociťovať ako sanie a váš klitoris o niečo zväčší. Objavte úžasnú silu podtlaku, zvyšujte citlivosť a hrajte sa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diogol Anni Round 25mm - Análny šperk Fialová

    Luxusné análny kolík perfektného tvaru so Swarovski kryštálom. Presné anatomické tvarovanie zaručuje ľahké zavádzanie a zároveň zaistí bezpečne šperk na svojom mieste a pohodu pri nosení.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 79

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej série slenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám zoberú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Ste pripravení na orgazmické potešenie? My Orgasm Egg poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež rotujúcou špičkou. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibračný krúžok Joel z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré si užije klitoris pri milovaní. Penis potom stiahne pri koreni a okolo semenníkov, takže bude držať aj pri divokejšej akcii. Hračky Elite bude milovať každý!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Túžia vaše bradavky po niečom riadne masívnom? Doprajte im tieto prísavky v unikátnom dizajne, ktoré sú veľké a vytvoria naozaj silné vákuum. Takúto citlivosť ste ešte nezažili. Prísavky sú vyrobené zo silikónu a stanú sa super doplnkom pri sexe a predohre.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Už ste niekedy vyskúšali naťahovač semenníkov? Alebo ste zatiaľ ochudobnení o jedinečný a intenzívny zážitok, ktorý táto pomôcka zaručuje? Či už ste skúsený alebo začiatočník, nový Perfect Fit Ball Stretcher by rozhodne nemal uniknúť vašej pozornosti, môžete s ním totiž zažiť veľa jedinečného potešenia.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Vibrating Plug - Erekčný krúžok s vibračným análnym kolíkom Čierna

    Začnite si užívať tie najvýbušnejšie ejakulácie s najpredávanejšou hračkou od obľúbenej značky Pipedream. Tento zázrak je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu a funguje ako erekčný krúžok a zároveň stimulátor prostaty.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Butt Plug with Vibration

    Malý, kompaktný a taktiež veľmi výkonný! Tento análny kolík má príjemný a pohodlný tvar a ponuke vám 20 omamných vibračných režimov. Vychutnajte si vzrušujúce potešenie za vašimi zadnými vrátkami a ovládajte kolík pomocou tlačidla priamo na hračke.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable Plug 536210 Black

    Veľký, väčší, najväčší! Dofukovací análny kolík ideálny na tréning otvárania vašich zadných vrátok. Môžete len nafúknuť do ľubovoľnej veľkosti pomocou koncového balónika a vychutnávať si tak, ako vo vás priamo rastie. Mäkký silikónový materiál uľahčuje zavádzanie a bezpečnostná základňa bráni prílišnému zasunutiu. Užite si zábavu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Remote Control Egg

    Užívajte si nádherné a vzrušujúce pocity, o ktorých nebude vedieť nikto iný okrem vás a vášho partnera, ktorému zveríte ovládač od vajíčka slasti. 10 vibračných režimov a rýchlostí tohto silikónového zázraku vás bude vo vašej vagíne tešiť kdekoľvek (pokojne aj na verejnosti)! Nechajte svojho miláčika zablbnúť si s vami večer v bare a nažhaviť vás na vášnivé vyvádzanie, keď sa vrátite domov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Silikónové vajíčko navrhnuté na jednoduché použitie v tých najtemnejších nociach. Užite si s ním dokonalé potešenie a zároveň posilnite svaly panvového dna. Rechargable Kegal Ball Starter je ideálny pre všetky začiatočníčky, ktoré iba začínajú objavovať svoje vzrušujúce tajomstvá. Rozvibruje sa pre vás v 12 režimoch a nebudete musieť nikdy riešiť výmenu vybitých batérií, pretože je dobíjacie cez USB. Ste pripravení na zmysluplnú stimuláciu a radostné orgazmy?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Electro Plug Small Bi-Polar 80mm 7867

    Silikónový plug z mäkučkého silikónu od značky Rimba. Disponuje 2 čiernymi vodivými konštrukciami, ktoré do vašich citlivých partií budú posielať tie najpríjemnejšie elektro-stimulačné šoky. Tento kolík je bipolárny a dodáva sa s oloveným káblom s 2,5 mm konektorom. Nezabúdajte, že pokiaľ ho nepripojíte k žiadnej zo zdrojových jednotiek, nebude fungovať. Vybrať si môžete medzi modelmi 7850, 7880 a 7890.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie Fem Rose

    Ste osoba s vagínou a hľadáte análny kolík, ktorý by bol v súlade s vašou anatómiou? Alebo chcete okúsiť, aké to je mať sex a zároveň zavedený análny kolík? Račte sa zoznámiť s BOOTIE FEM, análnym kolíkom s lahodným tvarom tulipánu. Je skvele pohodlný aj pre úplných nováčikov a pomôže vám objaviť FUNtastické mega-orgazmy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Spojte príjemné s ešte príjemnejším a vychutnajte si dlhú erekciu a silné vibrácie pre vaše citlivé miestočka. Vibračný krúžok Thor sa môže rozochvieť buď pre klitoris alebo pre semenníky, ako ho použijete, bude iba na vás. Má 3 rôzne rýchlosti a 7 vibračných vzorov. Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, nezapácha, je dobíjací cez USB a vodotesný. Čo viac si priať?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Myslíte si, že vaše milovanie nemôže byť už lepšie? Dovoľte vibračnému krúžku Juke, aby vás presvedčil o opaku. Jeho intenzívne vibrácie budú stimulovať klitoris a jeho mäkký materiál obopne váš penis tak, že jemne podporí a posilní vašu erekciu a tiež znásobí potešenie z vyvrcholenia. Milujte sa ešte zmyselnejšie!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 vie, ako vás intenzívne rozmaznávať hlbokými vibráciami. Vďaka prešívanému designu a objemnému tvaru sa tento mini vibrátor dobre drží a umožní ti vychutnať si rozkoš v celej jej rozmanitosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento pôvabný mini vibrátor bude zbožňovať nielen váš klitoris, pretože nakuknúť môže aj do vášho lona. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coquette Anal Plug Metal L 4cm Turquoise

    Vitajte vo svete Coquette a objavte kvalitné a krásne kovové análne kolíky. Majú klasický tvar, ktorý umožňuje jednoduché zavádzanie a pohodlné nosenie pri akýchkoľvek pohyboch. Pohrajte sa s ním počas predohry a dovoľte mu, aby hneval i zdobil análik aj pri milovaní!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 78

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej série slenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Pink Gem Glass Anal Plug Large

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tento skvostný análny kolík symbolizuje krištáľovú čistotu, nekonečný šarm a podmanivú vášeň. Je vyrobený z vysoko kvalitného skla, ktoré môžete pred použitím zahriať či ochladiť, a je zakončený trblietavým ružovým kamienkom. Noste ho ako šperk, ktorý vám bude v zadočku príjemný.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diogol Anni Round 30mm - Análny šperk Červená

    Luxusný análny kolíček perfektného tvaru so Swarovského krištáľom. Presné anatomické tvarovanie zaručuje ľahké zavádzanie a zároveň zaistí bezpečne šperk na svojom mieste a pohodu pri nosení.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nežne ružový a vášnivo šikovný vibrátor #CharmMe! Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a je teda príjemne flexibilný. Ponúkne vám hneď 10 vibračných funkcií a šťavu mu dodáte skrz USB kábel. Potešte ním akékoľvek miesta na vašom tele a radujte sa s roztomilou hračkou na všetky príležitosti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexi ako s Bad Bitch Lipstick! Jej krásne zlaté prevedenie v sebe skrýva váš obľúbený odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ho, aby vynikol na vašom nočnom stolíku, alebo ho noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Zažite orgazmickú búrku! Láskyplné vibračné vajíčko George sa schová vo vašej vagíne, zatiaľ čo jeho ovládač spočinie v ruke vašej alebo vášho náprotivku. Následne vás bude rozmaznávať hebký silikónový povch a vibrácie, vďaka ktorým sa vaše kolená začnú triasť. Nechajte sa ním nažhaviť kdekoľvek a kedykoľvek.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 25

    Luxusný, sklenený análny kolík Icicles No. 25 je určený pre ženy, ktoré chcú spoznať nové milostné pocity pri análnych hrách.

    37,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Vzrušujúca vibračná hračka na špičku vášho penisu. Tento čierny masturbátor poteší váš žaluď zmyselnými vibráciami a tiež vnútornými stimulačnými výstupkami. Ponúkne vám hneď 10 vibračných režimov, medzi ktorými si budete vyberať prostredníctvom diaľkového ovládača, ktorý je s hračkou prepojený. Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator je vyrobený z kvalitného silikónu s polyuretánovým povlakom a ABS, neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EU REACH.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser

    Miluje váš žaluď intenzívne dráždenie? Nasaďte naň tento teaser a nechajte 2 silné mini vibrátory, aby vám poskytli nezabudnuteľný pocit škádlení. Mäkký a pružný TPR materiál disponuje stimulačnými vrúbkami a je príjemný na dotyk. Rozbehnite to o 3 rýchlostiach a 17 vibračných režimoch!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Ass Goblet Silicone Hollow Anal Plug Small

    Potrebujete uhasiť svoje análne túžby? Ass Goblet je malý dutý silikónový kolík, ktorý má mierne skosený tvar pre ľahké zavádzanie. Jeho duté prevedenie vám dá možnosť nahliadnuť do tajomných miest a napríklad ním niečo prestrčiť dovnútra. Je z prvotriedneho silikónu a má ergonomickú základňu pre pohodlné i dlhodobé nosenie. Tak sa poďte pozrieť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser

    Páni, čo tak váš penis zoznámiť so vzrušujúcimi vibráciami? Táto šikovná erotická vibračná pomôcka sa nasadí kdekoľvek na penis a svojimi dvoma mini-vibrátormi so silnými motormi na zbláznenie láska váš úd. Uchopte ovládač a nechajte sa uniesť do orgazmického raja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • La Gemmes Yoni Egg Pure Amethist L

    Vajíčko z minerálu Ametyst pre váš lepší život. Noste ho okolo krku, vo vrecku, v podprsenke alebo vo vagíne a objavte blahodárne energické účinky minerálov. S Yoni si tiež posilníte svaly panvového dna, ktoré sa vám odmenia intenzívnejšími orgazmami, a prepojíte sa so svojou ženskou podstatou. Meditácia, harmónia, uvoľnenie, ženskosť! Neuveriteľné účinky Yoni vajíčok objavujú ženy na celom svete, objavte ich tiež!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.