×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky silikón 6 - 7,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • HiSmith HSA83 Tower Shape Anal Toy KlicLok 10.24" Black

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu odlišné? Toto dildo s nevšedným stimulačným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Vďaka koncovke Klicklok ho môžete pripojiť k svojmu obľúbenému šukaciemu stroju alebo naopak môžete koncovku odmontovať a využiť prísavku. Užite si s ním svoju cestu za potešením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Občas potrebujete pomasírovať celé telo a inokedy zase snívate o orgazmickom intímnom dráždení? Táto exkluzívna masážna hlavica vám ponúkne nielen svoju hebkú okrúhlu hlavu s 8 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami, ale aj 2 šikovné nástavce. Urobte si dobre, zaslúžite si to!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš G bod a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvolní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba triešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA102 Huge Slightly Curved Silicone Dildo KlicLok 9.45" Pink-Purple

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využijte predovšetkým jeho Kliclok konektor na pripojenie k šukaciemu stroju Hismith.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 16

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolen a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 26

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolen a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum či zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Dildoll Fantasia

    Objevte Dildolls - farebné dildá vyrobené zo 100% kvalitného a hebkého silikónu. Majú príjemne zakrivený tvar, ktorý zaisťuje pohodlné prenikanie pre vaginálne a análne použitie. Dildo má tiež silnú prísavku, takže ho možno pripevniť na akýkoľvek hladký a tvrdý povrch na použitie bez rúk. Nechajte sa zlákať jeho tvarom aj úchvatným farebným prevedením.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA94 Silicone Dream Sky Dildo KlicLok 10.6" Pink

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite predovšetkým jeho Kliclok konektor na pripojenie k šukaciemu stroju Hismith.

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 24

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolen a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomína nejaké zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 15

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Zdvojnásobte svoje potešenie s týmto hravým designom, ktorý kombinuje flexibilnú stimuláciu klitorisu s robustným hriadeľom. Luxusné ohrievacie funkcie napodobňuje teplo realistických dotykov a mala by dostať vaše napätie pod kontrolu a naplniť vašu šálku rozkoše.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA52 Multi-Texturing Thick Silicone Dildo KlicLok 11.3" Skin

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj alebo pokojne len tak? Vyberte si úchvatné realistické dildo pre análne alebo vaginálne prenikanie z skvele hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Má KlicLok koncovku a donúti vás v kombinácii s vašou šukaciou mašinou vyložene zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 68

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA84 Tower Shape Anal Toy KlicLok 26cm Brown

    Realistické dilda vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu iné? Toto dildo s nevšedným stimulačným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný mäkký povrch. Vďaka koncovke Klicklok ho môžete pripojiť k svojmu obľúbenému šukaciemu stroju alebo naopak môžete koncovku odmontovať a využiť prísavku. Užite si s ním svoju cestu za potešením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Anal Drops 60mm x 4 Black

    Chcete, aby vám z očí tiekli slzy vzrušenia? Pozvite si za svoje zadné dvierka tieto análne kvapky a zmyselne ich vytiahnite von! Bude radosť vysúvať jednu za druhú, skúste to pomaly aj rýchlo. Kvapky sú vyrobené z hladkého vysoko kvalitného silikónu a vy sa budete vyložene krútiť slasťou, až z vás budú jedna po druhej vyskakovať.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Rozpútajte v sebe nával vzrušenia a tiež následné potešenie s týmto luxusným vibrátorom od prestížnej značky Lelo! Čím je tak úžasný? Disponuje schopnosťou pohybu "poď sem" a tiež 12 výkonnými vibračnými režimami. Zamilujte si jeho ultra hladký silikón a zažite orgazmickú búrku s INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Pink

    Prahnete niekedy po jemných vibráciách a inokedy zas po silných prúdoch potešenie? Louver je vibrátor s 10 vibračnými funkciami, ktorý vás splní oboje. Navyše má praktickú ergonomickú rukoväť a hebké silikónové telo s polorealistickým tvorom a textúrou pre príjemné zážitky. Potešte sa ním sama alebo jeho vibračné funkcie objavujte v páre.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 19

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomína akési zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance VS8 Silicone Double Cock & Ball Strap

    Tento vkusný doplnok pridá vášmu penisu nielen šarm, ale predovšetkým výdrž! Jednoducho sa nasadzuje a ľahko sa samozrejme aj dáva dole. Obopne nielen koreň vášho penisu, ale tiež semenníky! Je vyrobený z úžasného silikónu, ktorý je tiež bezpečný pre telo a neťahá kožu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Model Sweet Seal Connect App s ovládaním cez aplikáciu vás nadchne svojim silným motorčekom, objemným, zaobleným tvarom a intuitívnym ovládaním. Tento análny vibrátor zo silikónu je možné vďaka aplikácii Satisfyer Connect používať skutočne univerzálne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Elite Pump with Advanced PSI Gauge Transparent

    Keď potrebujete podať fantastické výkony a vychutnať si ešte lepšie zážitky, je potrebné mať po ruke vákuovú pumpu! Klinické štúdie ukázali, že vákuové zariadenia pomáhajú dosiahnuť tvrdšiu erekciu i trvalé zväčšenie penisu. Vyskúšajte to aj vy, táto Elite Advanced pumpa je ideálna nielen pre začiatočníkov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 36

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jednaveľkáslasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 25

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum či zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pup Hero Dogtail L

    Hra na psíka a pánička Mistra B proste nikdy neomrzí a vás tiež nie! Užito si tento análny kolík so psím chvostíkom z vysoko kvalitného hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo. Kolík sa ľahko zavádza, je pohodlný ai pri dlhšom nosení a sľubuje veľa zábavy.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pup Hero Dogtail XL

    Hra na psíka a pánička Mistra B proste nikdy neomrzí a vás tiež nie! Užito si tento análny kolík so psím chvostíkom z vysoko kvalitného hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo. Kolík sa ľahko zavádza, je pohodlný ai pri dlhšom nosení a sľubuje veľa zábavy.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Umi je šikovný vibrátor s 2 motormi a ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr Pleasure Warming Vibrating Stroker

    Čo za funkcie asi skrýva tento moderný masturbátor? Zaujal vás jeho vzhľad? Tak počkajte, až sa dozviete, čo všetko dokáže! Okrem vibrácií vás totiž poteší žiadanou funkciou zahrievania! Objavte jeho 7 vibračných režimov a 3 rýchlosti na stimuláciu penisu a tiež 7 pulzačných funkcií a 3 rýchlosti na stimuláciu žaluďu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Turbo Stroker

    Čo si z bežného robenia si dobre urobiť neuveriteľný zážitok? Private Tubro Stroker je hrejivý masturábor s moderným dizajnom a maximálne uspokojujúcou pulzujúcou schopnosťou. Vnútorná textúra bude pre váš penis realistická, vonkajšia časť ergonomická a 6 vibračných režimov a 3 pulzujúce vás vezmú na vrchol neuveriteľne zmyselným spôsobom. Doprajte si to naj!

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HellHound Hydra Dildo Black Purple S

    Prejdite bránou pekla a vstupte do kráľovstva zla! Je tu nový vládca trónu rozkoše a bolesti, ohňa, vody, temnoty a svetla, jeho meno je HellHound! Je to pekelný pes, bestie, ktoré potrebuje nakŕmiť, nenasýtne monštrum, ktoré sa chce zaboriť do vašej diery a prinútiť vás vyť rozkošou.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 12

    Nudia vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných díld, z ktorých toto vás zaujme svojím dizajnom, ktorý pripomína koňa. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť , tak si ju nenechajte ujsť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 47

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Inflatable Dildo Black

    Dych vyrážajúca stimulácia s nafukovacím dildom! Toto dildo má na prvý pohľad možno nenápadný a minimalistický vzhľad, ale všetok jeho vzrušujúci trik má na svedomí predovšetkým nepatrná pumpička a odnímateľná hadička, pretože práve pomocou týchto častí môžete dildo zväčšiť. Tak sa ho chopte, nafúknite ho a vydajte sa na novými zážitkami!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.