×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne hračky silikón 10 - 14,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 261

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Inflatable Dildo Long Black

    Čierne nafukovacie dildo s príjemným povrchom. Pomaly s ním zájdite do análu alebo vagíny a stlačte ručnú pumpičku. Dildo sa začne zväčšovať a napĺňať váš otvor slasti až do maximálneho nasýtenia. Ručná pumpička má ventil na okamžité odľahčenie tlaku, čo produktu pridáva na bezpečnosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Zažite vzrušenie z elektro-stimulácie s týmto šokujúcim a vibrujúcim stimulátorom prostaty, ktorý vám ukáže vrchol mužskej rozkoše. Je úžasne hravý, vyrobený z kvalitného silikónu a vybavený funkciou elektro-stimulácie, ku ktorej nebudete potrebovať žiadny zdroj, pretože všetko zvládnu dva výkonné vnútorné motory. Tak uchopte ovládač a nechajte sa „polechtat“.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, kedy je vaša prosta intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? S Pre 7x P MILKER si na svoje príde aj vaša hrádza a to vďaka zmyselným vibráciám, ktorých intenzitu si budete diktovať skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Robí vám dobre dráždenie prostaty a chceli by ste vyskúšať niečo lepšie, než je váš prst? Tento stimulátor prostaty vám vďaka vibráciám dopraje neuveriteľné vzrušenie! Má na tieto hry ideálny tvar, ktorý vás dostane do raja. Vyskúšajte všetkých 12 vibračných funkcií!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • My First Taboo Anal Plug Vibrator Pink

    Pôvabný na pohľad a príjemný na zavádzanie! Objavte vzrušujúce možnosti s týmto análnym kolíkom s príjemne vlnitým telom. Nie je ani dlhý, a ani krátky, a jeho priemer 27 mm je tak akurát i pre úplných začiatočníkov. Je vyrobený z príjemne mäkkého lekárskeho silikónu a váš análik bude zmyselne dráždiť skrz vibrácie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Kolík v-Vibe Rimming 2 sa nemôže dočkať, až poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guľôčky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíku. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hry na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa skrz USB.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Black Heart Anal Pleasures Čierna

    Zmyselne zakrútené silikónové dildo určené k stimulácii análika. Očarí vás svojimi krivkami, eleganciou a zamatovo hebkým silikónom, z ktorého je vyrobené.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Explore Fuchsia

    Objavujte, po čom váš análik túži! Tento kolíček s jedinečným tvarom vám k tomu milo a rád pomôže! Je vyrobený z prémiového silikónu, ktorý je príjemne hebký a flexibilný. Koncové držadlo zas zaisťuje jednoduchú manipuláciu a bezpečnosť zároveň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Inflatable Dildo Black

    Čierne nafukovacie dildo s príjemným povrchom. Pomaly s ním zajdite do análu alebo vagíny a stlačte ručnú pumpičku. Dildo sa začne zväčšovať a napĺňať váš otvor slasti až do maximálneho nasýtenia. Ručná pumpička má ventil na okamžité odľahčenie tlaku, čo produktu pridáva na bezpečnosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Precíťte vzrušenie všade, kde len môžete s týmto stimulátorom od Dream Toys, ktorý bude nielen vibrovať na váš citlivý p-bod, ale tiež sa zachytí za penis a semenníky. Zvýši tým erekciu na maximum a na vás bude si už len vziať do ruky ovládač a nadiktovať si takú silu vibrácií, po ktorej práve túžite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Užite si luxus vo svojom análiku s týmto vibračným kolíkom s nádherným koncovým kamienkom! Je z príjemného silikónu, ktorý je báječne hladký a poddajný. Ukrýva v sebe dva silné motory s 10 intenzívnymi režimami. Nechajte svoj dych, aby sa zatajil vplyvom dômyselných vibrácií, ktoré vás vezmú až do análneho neba.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Bubble Butt Powerful Inflatable Vibrating Pink

    Nechajte svoje zadné vrátka zblázniť sa od vzrušenia! Tieto vibračé nafukovacie guľôčky vkĺznu dovnútra vo vyfúknutom stave a následne sa nafúknu tak, že vás naplnia po okraj. Použite diaľkové ovládanie a vyberte si zo 7 intenzívnych vibračných rýchlostí v ergonomickej základni a objavujte nezabudnuteľné zážiky pokojne každý deň!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Chcete vo svojom zadočku zažiť orgazmický výbuch vášne? Tento dofukovací kolík vo vašom análiku narastie do požadovanej veľkosti a ešte vás bude tešiť zmyselnými vibráciami. Je z hodvábne hladkého silikónu a svojím zväčšovaním vám dopraje lahodný pocit plnosti. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a zažite plnú análnu slasť!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Fuck Me Butt Plug Black

    Chcete, aby vaše análne hry boli sladké a zamilované? Prizvite k nim tento malý čierny análny kolík s koncovým srdiečkom. Má dokonalý tvar a je vyrobený z veľmi príjemného hebkého a mäkkého silikónu. Dajte análiku svoje drahej polovičky srdiečko na dôkaz lásky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Lust Tunnel Plug with Stopper

    Buďte otvorený/á každej srande než sa niekto rozhodne vo vás niekto všetku tú srandu uzavrieť. Tento dutý análny kolík vám umožní naplniť váš análik tekutinou, uzavrieť ju vo vás a zabrániť tak jej vytečeniu. Ak sa považujete za análneho milovníka alebo milovníčku, tak táto revolučná hračka by vo vašej zbierke rozhodne nemala chýbať! Lust Tunnel Plug with Stopper je vyrobený z príjemného a pre telo bezpečného silikónu bez obsahu ftalátov.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Chcete pre seba len to najlepšie? Takúto masáž prostaty len tak nezažijete! Digger 7x totiž disponuje inovatívnou technológiou, ktorá vám predvedie skutočnú blaženosť, silné vibrácie mieriace na prostatu i na hrádzu a zo všetkého najlepší je pohyblivý korálik pre to najpresnejšie pohladenie. Oddajte sa svojim vášniam a svoje potešenie zverte jedinečnému Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Bad-Boy je silikónový vibrátor na dráždenie v análnej oblasti, je špeciálne tvarovaný, aby dráždil análnu hrádzu a aby u mužov dosiahol aj na ich citlivý bod na zadnej strane prostaty.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Yale Purple

    Chcete si spríjemňovať pokojne aj každý deň vibráciami vo vašom análiku? Yale bude váš obľúbený pomocník! Jeho pružné telo s hladkým silikónovým povrchom poteší ako začiatočníkov, tak skúsených milovníkov. Vyberte si z 12 vibračných nastavení a vydajte sa po vzrušujúcej ceste k maximálnemu análnemu potešeniu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Prince Pink Small

    V tme sviec bol análny kolík Firefly Prince starostlivo navrhnutý presne tak, aby ste s ním zažili skutočné potešenie. Je vyrobený z kvalitného silikónu, je pevný ale zároveň pružný a, samozrejme, tiež bezpečný pre telo. Jeho malá veľkosť bude vhodná predovšetkým pre začiatočníkov, ktorí chcú objaviť čaro análnych hrátok trochu zábavnejším spôsobom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Backdoor Friend XL - Análny kolík so stimulačnou gulôčkou

    Čierny análny kolík s rotujúcou vnútornou guľôčkou, ktorá vás svojou ohromujúcou stimuláciou dovedie až na vrchol hory vzrušenia.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock Ring with Vibration

    Čisté vibračné potešenie! Výnimočnosť tejto pomôcky spočíva v tom, že vzrušujúcim spôsobom prepojí váš penis a semenníky s prostatou, ktorej poskytne zmyselné vibrácie na stlačenie tlačidla. Teraz už nič nestojí v ceste intenzívnemu potešeniu a hlbokej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Shape Shifter Black

    Čo takto zmeniť svoj pohľad na stimuláciu análu a objaviť úplne jedinečnú novinku od Zero Tolerance? Je to dofukovací a vibračný análny kolík na diaľkové ovládanie a je vybavený tiež koncovou prísavkou pre hands-free hry. Nechajte sa jeho funkciami presvedčiť, že ho váš anál proste potrebuje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Chcete zažiť orgazmický výbuch? Výkonný stimulátor prostaty Mach 2 bude masírovať vaše miesto slasti s absolútnou presnosťou, ktorá prináša ohromujúce výsledky. Jeho pekný a štýlový dizajn z jemného a pružného silikónu sa príjemne uvelebí vo vašom anále a silný motor ho pohnevá intenzívnou stimuláciou. Nečakajte na zemetrasenie, urobte si to sám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 2, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Silicone Plug Large - Análny kolík

    Zamatovo jemný análny kolík veľkosti LARGE z kvalitného lekárskeho silikónu. Rozmery: 120 mm x 41 mm.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom drobného koráliku. A chcete ešte niečo viac? Pre 10x P sa pre vás tiež rozvibruje a to v takej rýchlosti, ktorú si vyberiete skrz diaľkový ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Divine Touch Black

    Vychutnávajte si intenzívne vzrušenie, ktoré vám dopraje len a len stimulácia prostaty. Tento kolíček je ideálny pre začiatočníkov, ktorí sa rozhodli otvárať svoje zadné vrátka a experimentovať s pôžitkami. Plastový materiál v kombinácii so silikónom vám bude príjemný a robustná rukoväť vám umožní jednoduché použitie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    Milujete rimming, čiže lízanie análu? Ak áno, tak budete milovať aj tento análny kolík! Disponuje totiž zabudovanými rotujúcimi korálikmi, ktoré stimulujú pocity ako pri lízaní. Kolík je vyrobený z mäkkého silikónu a má príjemný klasický tvar. Vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Silicone Anal Balls 4.05 Inch Black

    Pretty Love prichádza s novou kolekciou luxusných sexuálnych hračiek, ktorých súčasťou sú aj tieto análne guličky. Ich jedinečnosť spočíva v tom, že v sebe ukrývajú dve ďalšie o niečo ťažšie guličky, ktoré pri každom pohybe narážajú do stien tých väčších a príjemne vás stimulujú. Táto análna hračka je vyrobená z príjemne hebkého silikónu, ktorý je, samozrejme, úplne bezpečný pre telo. Užite si dokonale zmyselnú skúsenosť, akú ste ešte nezažili, a uspokojte všetky svoje potreby.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 261

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.