×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne hračky 15 - 19,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 123

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Creature Cocks Hell-Hound Canine Penis Silicone Dildo

    Láka vás peklo? Práve z pekla totiž pochádza toto veľké červené didlo s baňatými semenníkmi. Jeho hrubé žily pozdĺž tela budú mať za úlohu príjemnú stimuláciu a jeho široká čierna základňa fungujúca ako prísavka priľne na akomkoľvek rovnom povrchu a vy nebudete potrebovať ruky. Hebký silikónový materiál si zamilujete pri sólo aj párových hrátkach.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Bigger Joy Inflatable Penis Black

    Potrebujete poriadne naplniť? Dildo Bigger Joy si nafúknete do požadovanej veľkosti a keď k tomu pridáte ešte vibrácie, tak to bude vzrušujúca jazda s cieľom v orgazmickej slasti. Realistické latexové dofukovacie dildo je spojené s ovládačom, ktorým si budete voliť vibrácie i zväčšovanie a zakončené je bezpečnostnou základňou. Vychutnajte si niečo viac!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Small

    Malý kolík prinášajúci veľké potešenie! Black Velvets Silicone Vibration Plug je hebký silikónový análny kolík pomerne malých rozmerov, ktorý vie veľmi príjemne a zároveň diskrétne ticho vibrovať. Užite si 5 vibračných úrovní, ktoré vám ponúkne, a zaistite si svoj análny orgáč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Thunderplugs Silicone Swelling & Thrusting Plug

    Snívate o análnom potešení? Tento kolík bude do vašich zadných vrátok vzrušujúco prirážať a tiež sa jemne rozširovať. Ponúkne vám 3 úrovne a 5 vibračných vzorov a 5 stimulačných režimov ťahov. Jemná textúra sa postará o zmyselnú masáž a pri každom zásune sa kolík vo vašic zadných vrátkach ešte príjemne rozšíri. Tak uchopte ovládač a nechajte sa uniesť do orgazmického raja!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Chcete skúsiť ešte intenzívnejšie orgazmy prameniace zo stimulácie prostaty? Pre Mega Maverick bude vaše prianie rozkazom! Je to mocný análny nástroj so schopnosťou krúženia a tiež vibrovania. Ukrýva v sebe 2 motory a slasť bude zažívať nielen vaša prostata, ale tiež hrádza, na ktorú sú cielené vibrácie. Objavte 3 silné vibračné režimy a 4 zábavné vzory a predovšetkým 3 režimy rotácií.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Silicone Prostate Vibrator

    Elegantný čierny análny vibrátor od obľúbenej značky EasyToys vás dostane fantastickou stimuláciou prostaty.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Pig-Hole Fuckplug XXL Čierna

    Análny tunely nie sú žiadnou novinkou, avšak tento od Oxballs ich všetky úplne prekonáva! Je tvarovaný tak, aby do vášho análu dokonale zapadal a splnil tak svoj účel.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 18

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Clyde Beaded Butt Plug with Easy Pull Ring Silicone Black

    Chcete posunúť svoje análne hrátky na ďalšiu úroveň? Skúste to s Clydom! Objavíte s ním naozaj príjemné a vzrušujúce pocity, tvoria ho totiž mäkké a flexibilné korálky z vysoko kvalitného silikónu. Zaoblená špička sľubuje ľahké zavádzanie a koncový krúžok v tvare srdca zas pohodlnú manipuláciu. Či už sa radíte medzi začiatočníkov alebo pokročilých, tieto análne korálky vás za vašimi zadnými vrátkami poriadne rozparádia!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Chcete dodať neprekonateľný rozmer svojim análnym hrátkam? Tento análny kolík z prvotriednej chirurgickej ocele vám dá okúsiť pocit naplnenia aj pocit otvárania. Po jeho vložení do análu môžete pomocou páčiek kolík roztiahnuť a poriadne utiahnuť! Myslíte svoje análne hry vážne? Ak áno, nemal by vám tento luxusný výrobok chýbať!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson American Bombshell B7 Tango Gun Metal

    Análny kolík s trojito zvlnenou konštrukciou vám zaručuje fantastický zážitok z análnej stimulácie. Plochá základňa ho udržiava na mieste a zabraňuje nepríjemným nehodám. Zaoblený hrot naopak uľahčuje zavádzanie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Locker Room Hose 15cm Čierna

    Análna sprcha z vysoko flexibilného materiálu od obľúbenej značky Sport Fucker.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tom of Finland Anal Rosebud Vacuum with Beaded Rod Transparent

    Vyskúšajte, aké to je, silným podtlakom nafúknuť ritný otvor, ktorý bude razom vyzerať ako pôvabná rozkvitnutá ruža. Použite akýkoľvek lubrikant, pripojte nadstavec na hadicu s čerpadlom a začnite stláčať. Kým sa bude váš konečník zväčšovať, bude aj stimulovaný vďaka tvaru nadstavca, ktorý je vyrobený z akrylu a je aj neporézny, odolný a ľahko sa čistí.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostatu Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Prider Anal Plug 6"

    Dúhový kolík Prider pre vašu spokojnú zadok! Buďte hrdí na svoje dúhové zmýšľanie a vyberte si taký kolík, ktorý vám bude hovoriť z duše. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, takže je veľmi príjemný na dotyk a zároveň má ergonomický tvar pre vaše sexuálne potešenie!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Silicone Vibrating Anal Beads

    Luxusné a mäkké, silikónové análne korálky ideálne aj pre začiatočníkov. Doprajte si radosť z análneho vzrušenia! Super hladké korálky z pružného silikónu majú odstupňovanú veľkosť a budú vás napĺňať postupne a vďaka odnímateľnému mini vibrátoru môžete tiež pridať vibrácie. Potešte svoje zadné vrátka!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Ridged Anal Dildo

    Potrpíte si na krásne veci? Toto dildo vás očaruje! Ma dva zmyselne tvarované konce a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Jeden koniec pripomína análny kolík a druhý tvorí 5 vzrušujúcich guľôčok na sexi vyvádzanie. Vyskúšajte tiež teplotné hry a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 40

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomína akési zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Drops

    Vychutnávajte si análne potešenie s týmto kolíkom dymovej farby od značky You2Toys. Je veľmi flexibilný a vďaka svojmu tvaru tiež stimulačný. Vyrobený je z gélového materiálu a ak budete chcieť, poslúži vám aj vaginálne.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Nafúknite si v sebe vzrušenie až k úplnému vyvrcholeniu! Tento elegantný čierno-zlatý vibrátor zaplní vašu vagínu alebo anál a ešte sa pre vás rozvibruje. Je z báječne mäkkého a hebkého silikónu s elegantnými zlatými plastovými detailmi. Vychutnajte si 10 vibračných režimov nafukovacieho vibrátora za zadnými vrátkami alebo vo svojom lone, oboje bude skvelé!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Doprajte stimuláciu vašej prostate, análu a hrádzi naraz. Tento báječný stimulátor má hneď 3 ohromujúce funkcie, z ktorých každú ovládate zvlášť. Ponúkne vám 7 vibračných režimov stimuláciu hrádze, 5 "ťukajúcich" režimov v špičke a 5 úrovní otáčania v spodnej časti. Dobíja sa pohodlne cez USB kábel a je hodvábne hebký.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Locker Room Hose 15cm Modrá

    Análna sprcha z vysoko flexibilného materiálu od obľúbenej značky Sport Fucker.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zizi Tetrad ZZT26C Transparentná

    Análny kolík od celosvetovo uznávanej značky Zizi, ktora sa špecializuje nielen na análne hračky.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Chcete sa nechať trochu rozvádzať a potešiť sa vibráciami na tých najcitlivejších miestach? Pozvite si na návštevu We-Vibe Vector, ktorého vibrácie si budete voliť cez aplikáciu v telefóne. A pozor, túto aplikáciu si môže stiahnuť aj váš náprotivok a diktovať vám silu stimulácie pokojne aj z druhého konca sveta. Tak si poďte užiť zmyselné vrnenie v oblasti vašej prostaty a hrádze!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB40 análny kolík 17cm

    Kvalitný, čierny, vinylový análny kolík od obľúbenej značky All Black.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Curvy Companions Kit - Súprava análnych kolíkov Čierna 3ks

    Sada 3 análnych kolíkov z kolekcie Anal Play od značky ToyJoy. Ich elegantný dizajn a tvarovanie zaručujú príjemné pohodlie, rovnako ako hodvábne mäkký silikón, z ktorého sú vyrobené. Ich rozšírená základňa má bezpečnostnú funkciu a vďaka svojej prvotriednej kvalite sú perfektnou voľbou pre všetkých vášnivých análnych milovníkov, ktorým nie je jedno, čo si strkajú do zadku. Objavujte svoje análny možnosti hravým spôsobom a podľahnite vzrušujúcemu dobrodružstvu, ktoré so sebou tieto hry prinášajú.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Vzrušujúce útok na prostatu! Tento ergonomicky tvarovaný análny vibrátor je jednoducho skvelý! Ľahko s ním zacielite presne tam, kde sa nachádza vaša prostata a budete ju stimulovať spôsobom, ktorý vás čoskoro privedie k vrcholu. Mäkká silikónová membrána v špičke vám dopraje pulzujúce impulzy o 10 režimoch.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Spark Silicone Plug Large Carbon Fiber

    Silikónový análny kolík s tým najelegantnejším dizajnom všetkých čias! Posuňte svoje análne hry na novú úroveň štýlovým spôsobom a obohaťte svoju zbierku hračiek o tento kolík prvotriednej kvality. Počujete, ako vaše zadné vrátka volajú po tomto kolíku? Tak ich vypočujte!

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Black XL

    Napumpujte si análny kolík priamo v zadku! Tento análny kolík od Mistera B bude radosť dofukovať. Jeho použitie je veľmi jednoduché, príjemne sa zavádza a predstavuje ideálny a šetrný spôsob, ako postupne navýšiť objem vašich zadných vrátok. Tak uchopte balónik a nechajte v sebe vyrásť kolík do tých najviac vzrušujúcich rozmerov.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Devils Rattle Inflatable Silicone Anal Plug with Cock and Ball Ring

    Nafukovací análny kolík, ktorý má všetko, po čom zjete! Disponuje pružným krúžkom na penis a semenníky a nafukovacia časť v sebe ukrýva vnútorné guličky, ktoré pri pohybe bubnujú do stien vonkajších guličiek. Hodvábne análne potešenie pre všetkých, ktorí sa chcú vzrušivo hrať.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Rellis Prostatic Massager Black

    Toto nie je len tak nejaký análny kolík, je to do detailov premyslený stimátor prostaty, ktorý vás svojim špeciálnym tvarom bude dráždiť presne tam, kde je to najviac potrebné. Zaoblená špička a materiály najvyššej kvality sú to pravé na pohodlné zavádzanie a tiež nosenie. Doprajte si perfektnú stimuláciu s každým pohybom a nechajte Rellise nech sa stane vašou súčasťou!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Bing Bang Anal Beads Purple Size S

    Láskyplné análne koráliky Bing Bang s rukoväťou v tvare srdiečka. Tvorí ich 7 korálikov, ktoré vám doprajú úžasnú stimuláciu ako pri zavádzaní, tak pri vyberaní. Sú mäkké, pružné a manipulácia s nimi je veľmi jednoduchá. Análne potešenie iba začínate objavovať? V tom prípade je pre vás veľkosť S úplne ideálna!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 123

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.