×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne hračky pre ženy 3 - 3,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 230

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Alive Black and White Fox Tail Anal Pleasure M

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi a roztomilým zároveň? Tento prekrásny kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej sliatiny a vo svojej základni má hebučký liščí ocko, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami a možno vás aj trošku štekliť. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a rozdelujte sa s týmto análnym chvostíkom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fox Tail Plug 159SIL Silver

    Prekvapte svojho partnera ako sexy bystrá líška! Potrebovať k tomu budete tento chvostík! Užite si, ako vás šteklí umelá kožušina, z ktorej je chvostík vyrobený a zároveň vás úplne dôkladne vyplní kovový análny kolík, ku ktorému je chvostík upevnený. Kolík má tvar kužeľovej špičky, baňaté telo a štíhly krk. Vkladanie hračky je veľmi jednoduché a je tak vhodné aj pre análnych začiatočníkov.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Kolík v-Vibe Rimming 2 sa nemôže dočkať, až poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guľôčky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíku. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hry na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa skrz USB.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • My First Taboo Anal Plug Vibrator Pink

    Pôvabný na pohľad a príjemný na zavádzanie! Objavte vzrušujúce možnosti s týmto análnym kolíkom s príjemne vlnitým telom. Nie je ani dlhý, a ani krátky, a jeho priemer 27 mm je tak akurát i pre úplných začiatočníkov. Je vyrobený z príjemne mäkkého lekárskeho silikónu a váš análik bude zmyselne dráždiť skrz vibrácie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Robí vám dobre dráždenie prostaty a chceli by ste vyskúšať niečo lepšie, než je váš prst? Tento stimulátor prostaty vám vďaka vibráciám dopraje neuveriteľné vzrušenie! Má na tieto hry ideálny tvar, ktorý vás dostane do raja. Vyskúšajte všetkých 12 vibračných funkcií!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Horny Pony Plug - Análny kolík s konským chvostíkom

    Máte radi submisívne hry? Tak si osedlajte toho svojho. Análny kolík Horny Pony so stimulačným výstupkom je vyrobený zo zamatovo hladkého silikónu a dopraje vám hravé análne uspokojenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Pisa Butt Plug with LED Lights Silver

    Nechajte váš zadoček žiariť! S análnym kolíkom Pisa to pôjde ľahko. Vďaka svojmu tvaru sa jednoducho zavádza, hliníkový materiál parádne reaguje na teplotu, ale najlepšie sú rozhodne 3 LED svetla v základni! Vyberte si z 3 režimov svietenia a urobte si v spálni párty, v ktorej hlavnú úlohu bude mať svietiaci kolík Pisa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Explore Fuchsia

    Objavujte, po čom váš análik túži! Tento kolíček s jedinečným tvarom vám k tomu milo a rád pomôže! Je vyrobený z prémiového silikónu, ktorý je príjemne hebký a flexibilný. Koncové držadlo zas zaisťuje jednoduchú manipuláciu a bezpečnosť zároveň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Njoy Medium Pure Plug

    Chcete pre seba vždy ľan to najlepšie? Pokiaľ áno, tak si z dostupných análnych kolíkov vyberiete práve tento od Njoy. Vyrobený je z kvalitnej nerezovej ocele, ktorá vás dopraje príjemný pocit plnosti, a ešte pred použitím môžete ľahko zahriať alebo ochladiť. Otvorte luxusnú krabičku a potešte sa pohľadom na tento nezbedný kolík, ktorý vo vás prebudí žiaru presne tam, kde slnečno nesvieti!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Butt Plug with Diamond Jewel Gold-Red M

    Prenádherný análny kolík neprehliadnuteľne ozdobí váš análik! Je navrhnutý pre štýlové a sexi potešenie vašich zadných vrátok a je vyrobený z luxusného zlatého hliníku. Najpôvabnejšia je na ňom základňa, do ktorej je umiestnený červený akrylový kamienok. Buďte očarujúca a nechajte svoj zadoček zmyselne červene žiariť!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Blob L

    Milujete análnu stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlbšie hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Twilight Booty Jewel Medium

    Milujete šperky? Tento krásny dúhový kolík s ligotavým kamienkom v základni budete tak milovať tiež! Má elegantný tvar pre ľahké zavádzanie a príjemné nosené a čarokrásny dúhový kamienok v rozšírenej základni. Vyrobený je z hliníka, je hladký na dotyk a bezpeční pre telo. Dodajte svojom análnemu dobrodružstve očarujúce a farebný nádych.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Užite si luxus vo svojom análiku s týmto vibračným kolíkom s nádherným koncovým kamienkom! Je z príjemného silikónu, ktorý je báječne hladký a poddajný. Ukrýva v sebe dva silné motory s 10 intenzívnymi režimami. Nechajte svoj dych, aby sa zatajil vplyvom dômyselných vibrácií, ktoré vás vezmú až do análneho neba.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojitá stimulácia a mimoriadne ohromujúci orgazmus? So Spottym RC to nebude žiadny problém! Na trh s ním prichádza značka Nomi Tang a oproti jeho predchodcovi ho obohatila o diaľkový ovládač aj schopnosť pohyblivej hlavy otočiť sa až o 360°. Telo tohto stimulátora obsahuje dva motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe. Prvý z nich bude skrz otáčajúcu sa hlavu láskať vašu prostatu a druhý sa prostredníctvom vibrácií pohrá s vašou hrádzou. Vďaka ergonomickému tvaru si môžete byť istí presným zacielením, dychberúcim výkonom a neuveriteľným orgazmom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 2, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Medium Fialová

    Krásny análny kolík od značky You2Toys sa zvodným diamantom na konci. Zaručuje dokonalú stimuláciu a aj pri tých najdivokejších pohyboch bude držať na svojom mieste. Je malej veľkosti a bude ideálny predovšetkým pre análnych objaviteľov. Vyrobený je z mäkkého a hodvábneho silikónu, je flexibilný, ľahko sa zavádza a je samozrejme úplne bezpečný pre telo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Plug with Cat Tail

    Ste maznavá mačička a už neviete ako viac to dať najavo? Čo tak zaobstarať si mačací chvostík? Análny kolík od značky Bad Kitty s chvostom je vyrobený z prvotriedneho silikónu a má zúžený hrot, vďaka ktorému sa bude ľahko a jemne zavádzať. Kolík je navrhnutý tak, aby jeho nosenie bolo pohodlné, a vy ste mohla byť maznavou mačičkou tak dlho, ako uznáte za vhodné. Chvostík je vyrobený z umelej kožušiny, je ohybný a flexibilný, nachádza sa v ňom malá rolnička, ktorá bude pri každom vašom pohybe decentne cinkať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • XR Brands Greygasms Apprentice 3 Piece Silicone Anal Trainer Set - Sada análnych kolíkov 3ks

    Sada 3 hladkých a rôzne veľkých análnych kolíkov. Ich ergonomický dizajn napodobňuje prirodzené krivky tela, a keď k tomu pridáte ešte fakt, že sú kolíky vyrobené z pevného a jemného silikónu, razom tu máme úplne ideálnu a pohodlnú sadu análnych kolíkov, ktorú si obľúbia aj začiatočníci. Mierne zaoblené špičky uľahčia zavádzanie a koncová prísavka umožní na hladkom povrchu obľúbenú hands-free zábavu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Yale Purple

    Chcete si spríjemňovať pokojne aj každý deň vibráciami vo vašom análiku? Yale bude váš obľúbený pomocník! Jeho pružné telo s hladkým silikónovým povrchom poteší ako začiatočníkov, tak skúsených milovníkov. Vyberte si z 12 vibračných nastavení a vydajte sa po vzrušujúcej ceste k maximálnemu análnemu potešeniu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 S Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a možno ho tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke potom stvrdne. Tak nečakajte a poďte si hrať.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Ridged Anal Dildo

    Potrpíte si na krásne veci? Toto dildo vás očaruje! Ma dva zmyselne tvarované konce a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Jeden koniec pripomína análny kolík a druhý tvorí 5 vzrušujúcich guľôčok na sexi vyvádzanie. Vyskúšajte tiež teplotné hry a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Mini Metal Butt Plug Anal Pleasure Pink M

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi? Tento prekrásny elegantný kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej slitiny a vo svojej základni má lesklý kamienok, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a blysnite sa s týmto análnym šperkom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Prostate Massager

    Dovoľte tomuto stimulátoru roztočiť sa vo vašom anále, pohrať sa s vašou prostatou a ukázať vám nebo zvané orgazmus. You2Toys Prostate Massager je stimulátor s výrazným otáčavým žaluďom, vrúbkovaným povrchom a 5 režimami stimulácie. Vyrobený je z plastu a silikónu, takže má hodvábne hebký povrch a zároveň je bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Chcete vo svojom zadočku objaviť nové a neuveriteľne vzrušujúce pocity? Tento kolík vám ukáže to, čo nikto iný pred ním! Jeho tvar je zmyselný na prvý pohľad a disponuje ešte zmyselnejšími 10 vibračnými režimami. Vychutnajte si dotyk extra jemného silikónu a ergonomický dizajn, tvorený 2 guľôčkami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Nuo Čierna

    Perfektná análna hračka pre neho aj pre ňu. Keď ho používa on, slúži na masáž prostaty. Pomôcku môžete ovládať pomocou ovládača v tvare diskrétneho pera alebo pomocou aplikácie Je Joue *.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Heavy Plug Medium 75g

    Premýšľate, ako si zintenzívniť análnu stimuláciu? Vyskúšajte tento análny kolík a podľahnite každému jeho centimetru. Na povrchu je zamatovo mäkký, jeho krk je príjemne flexibilný a vďaka svojmu kužeľovitému tvaru sa bude pohodlne zavádzať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Deep XL

    Dildo "Goldplay" pre vaše obľúbené hlboké hrátky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Classic Unleashed - Bezdrôtový vibračný análny kolík Čierna

    Práve sa vám otvárajú dvere k novej zábave, tak sa nebojte a poďte sa pozrieť, čo sa za nimi skrýva. Je to totiž úžasný, vibračný, bezdrôtový análny kolík!

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY B BALLS bílo-Fialová

    B BALLS je originálna análny pomôcka, ktorá dokáže priamo reagovať na každý váš pohyb alebo na pohyb partnera počas milovania či predohry.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 230

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.