×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne hračky silikón 5 - 9,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 113

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • COLT Big Boy

    Análny kolík Big Boy nielen pre všetkých veľkých chlapcov! Má klasický esovitý tvar a vyrobený je zo 100% silikónu, ktorý je hygienický, neobsahuje ftaláty a ľahko sa čistí. Pozvite si ho ďalej a uvidíte, že stane vašou obľúbenou hračkou!

    41,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Diamond Heart Butt Plug Regular Black

    Hľadáte romantický kolík pre vaše obľúbené análne hry? Tento kolík je vyrobený z hebkého silikónu a jeho základňa v tvare srdiečka je ozdobená trblietajúcim sa kamienkom. Užite si pocit, keď v zadočku máte šperk, ktorý vás príjemne stimuluje a zároveň vyzerá super sexi.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Alphona Butt Plug Size S 6.8 cm x 3.5 cm Black

    Hľadáte elegantný análny kolík na príjemné naplnenie zadných navijakov? Alphona má veľmi premyslený tvar a tiež zaoblenú špičku pre hladké a ľahké zavádzanie. Jeho široké telo vás príjemne vyplní a praktická základňa zabráni prílišnému zasunutiu. Vychutnajte si okamihy slasti s týmto kolíkom vo svojom análiku!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Medium Pink

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik blyštivým kamienkom a vy sa smyslne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hedvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale aj bezpečný pre telo. Vhodný je pre ňu aj pre neho a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Plug Heart Red Large

    Chcete, aby váš zadoček iskril vášňou a krásou? Ozdobte ho týmto análnym kolíkom príjemného tvaru s koncovým klenotom v tvare srdca. Je ideálny pre začiatočníkov aj skúsené análne expertky. Jeho užší hrot uľahčuje zavádzanie, pružný krk je pohodlný na nosenie a koncový ligotavý kamienok pôsobí ako vyzývavý pútač, z ktorého váš náprotivok nebude môcť spustiť oči!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Large Purple

    Vaše hrátky so zadnými vrátkami môžu byť o teraz ešte o niečo estetickejšie! Kolík Bush Temptasia je totiž zakončená pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má ideálny tvar aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší ako anál, tak i oči.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Anal Drops 50mm x 4 Black

    Chcete, aby vám z očí tiekli slzy vzrušenia? Pozvite si za svoje zadné dvierka tieto análne kvapky a zmyselne ich vytiahnite ven! Bude radosť vysúvať jednu za druhú, skúste to pomaly aj rýchlo. Kapky sú vyrobené z hladkého vysoko kvalitného silikónu a vy sa budete vyložene krútiť slasťou, až z vás budú jedna po druhej vyskakovať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie S Čierna

    Vďaka jemne zamatovému a mäkkému povrchu vám BOOTIE poskytne úchvatný zážitok. Kombinácia flexibility a súčasne dostatočnej tuhosti prebudí vášeň vášho zadočku.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Anal Drops 60mm x 4 Black

    Chcete, aby vám z očí tiekli slzy vzrušenia? Pozvite si za svoje zadné dvierka tieto análne kvapky a zmyselne ich vytiahnite von! Bude radosť vysúvať jednu za druhú, skúste to pomaly aj rýchlo. Kvapky sú vyrobené z hladkého vysoko kvalitného silikónu a vy sa budete vyložene krútiť slasťou, až z vás budú jedna po druhej vyskakovať.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Kisses Rosegasm Butt Boutiquet Training Set Red

    Hľadáte romantický darček pre váš náprotivok? Obdarujte ju alebo jeho touto nádhernou sadou 3 análnych kolíkov, ktoré sú zakončení rozkvitnutými pukmi ruží. Vyrobené sú tak, aby vám poskytli hladkú a hlbokú vnútornú análnu stimuláciu a najviac sa všetkého sa hodí pre postupný análny tréning.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Extra Large Diamond Butt Plug Čierna

    Užite si stimuláciu, ktorú vám poskytne tento análny kolík klasického tvaru. Je vyrobený zo 100% silikónu, má flexibilný krk a jeho základňu zdobí nádherný diamant.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie S Fialová

    Vďaka jemne zamatovému a mäkkému povrchu vám BOOTIE poskytne úchvatný zážitok. Kombinácia flexibility a súčasne dostatočnej tuhosti prebudí vášeň vášho zadočku.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie Fem Dark Taupe

    Ste osoba s vagínou a hľadáte análny kolík, ktorý by bol v súlade s vašou anatómiou? Alebo chcete okúsiť, aké to je mať sex a zároveň zavedený análny kolík? Račte sa zoznámiť s BOOTIE FEM, análnym kolíkom s lahodným tvarom tulipánu. Je skvele pohodlný aj pre úplných nováčikov a pomôže vám objaviť FUNtastické mega-orgazmy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Play with Me Candy Heart Do Me Purple

    Chcete, aby boli vaše análne hry sladké a zamilované? Pozvite k nim tento malý fialový análny kolík s koncovým srdiečkom. Má dokonalý tvar a je vyrobený z veľmi príjemného hebkého a mäkkého silikónu. Dajte análiku svojej drahej polovičky srdiečko na dôkaz lásky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Ass Goblet Silicone Hollow Anal Plug Small

    Potrebujete uhasiť svoje análne túžby? Ass Goblet je malý dutý silikónový kolík, ktorý má mierne skosený tvar pre ľahké zavádzanie. Jeho duté prevedenie vám dá možnosť nahliadnuť do tajomných miest a napríklad ním niečo prestrčiť dovnútra. Je z prvotriedneho silikónu a má ergonomickú základňu pre pohodlné i dlhodobé nosenie. Tak sa poďte pozrieť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Roll Play Small Black

    Análny kolík s vnútornou guličkou pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu vašich zadných vrátok! Jeho hodvábne silikónový povrch v sebe ukrýva ťažkú guličku, ktorej nárazy vás budú nekonečne dráždiť a prebúdzať vo vás zviera, vrrr!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Vibra Plug Black

    Ťuky ťuk! Na vaše zadné vrátka klope vzrušenie a túžba, otvoríte? Použite na to tento guľatý análny kolík s vnútorným pohyblivým závažím, ktoré bude svojimi nárazmi do stien kolíku vytvárať príjemnú stimuláciu. Kolík je vyrobený z vysoko kvalitného a hodvábne hladkého Silikon Ultrasilk materiálu, ktorý si proste zamilujete. Objavte nové pocity s touto hračkou a rozpohybujte vnútornú guľôčku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Silicone Light-Up Anal Plug Small Black

    Čo tak prežiariť noc vášňou a to doslova? Toto nie je len tak nejaký obyčajný análny kolík, je totiž zakončený LED svetielkami s 3 svetelnými vzormi. Elegantný silikónový materiál, príjemný tvar a úzky krk sú ideálne aj na dlhodobé nosenie, takže s kolíkom nemusia mieriť len do spálne, ale napríklad aj na párty. Poďte to rozbehnúť, rozžiariť sa a rozvášniť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Butt Plug Black-Pink Small

    Chcete to robiť ako zajačiky? Análny kolík Happy Rabbit vašu riťku ozdobí našuchoreným chvostíkom, ktorý je pripevnený k príjemne hladkému silikónovému telu. Vychutnajte si nielen análnu slasť, ale aj slasť pre oči vďaka sexi chvostíku!

    37,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Rifter Butt Plug Silicone Black Size M 7.2 cm x 3.5 cm

    Análny kolík s klasickým tvarom a super príjemnou textúrou! Má zaoblenú špičku pre pohodlné zavádzanie a reliéfový povrch pre jemnú stimuláciu za vašimi zadnými dvierkami. Vďaka koncovej silnej prísavke ho môžete umiestniť na akýkoľvek hladký povrch a zároveň táto prísavka slúži ako bezpečnostná základňa, aby sa kolík nedostal niekam, kam nemá. Dáte mu šancu dostať sa do vás? Dajte!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks 28X Silicone Vibrating Red Heart Anal Plug with Remote Small

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tento skvostný análny kolík symbolizuje dych vyrážajúce vzrušenie, nekonečnú lásku a podmanivú vášeň. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a ponúkne vám 4 rýchlosti a 7 vzorov neodolateľných vibrácií. Jeho skosený hrot umožňuje ľahké zavádzanie a diaľkový ovládač sľubuje nekonečnú zábavu pre vás aj váš náprotivok, ktorý sa ho chopí.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Butt Plug with Pompon Black/Pink Size S

    Čo by sa stalo, keby ste si nakráčali do ložnice s týmto chvostíkom? Zatvorte oči a predstavte si zábavné hrátky s týmto jedinečným análnym kolíkom s hebučkým králičím chvostíkom. Poteší vás svojou kvalitou a designom. Ako as kým s ním naložíte bude však iba na vás! Tak hopky s ním za vašim milým!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Regular Diamond Butt Plug Fialová

    Užito si stimuláciu, ktorú vám poskytne tento análny kolík klasického tvaru. Vyrobený je zo 100% silikónu, má flexibilný krk a jeho základňu zdobí nádherný diamant.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Hľadáte všestrannú súpravu báječných plugov s úžasným tvarom? G-Play naplní vaše požiadavky! Obsahuje 3 rôzne veľké kolíky so 6 vibračnými funkciami! Vyrobené sú z vysoko kvalitného silikónu a motor je odnímateľný, takže si s nimi môžete užiť aj bez vibrácií. Užite si jednoduché ovládanie cez USB i vodotesnosť!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Ball Cage with Butt Plug

    Vzrušujúca hračka pre penis, semenníky, anál aj hrádzu, a to naraz! Ball Cage s análnym kolíkom od Black Velvets kombinuje erekčný krúžok s krúžkom na semenníky, ktorý je prepojený pomocou robustnej retiazky s príjemne tvarovaným análnym kolíkom. Užite si pohodlné nosenie, skvelý vzhľad a dokonalú podporu erekcie!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Medium Purple

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik blyštivým kamienkom a vy sa smyslne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hedvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale aj bezpečný pre telo. Vhodný je pre ňu aj pre neho a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Flirts Anal Training Kit Gem Stone Purple

    Nádherná sada análnych kolíkov z kolekcie Flirts od prestížnej značky Dream Toys. Užite si krásne farby a obaly pripomínajúce jar, modrú oblohu, slnečné dni a kvety. Obsahuje 3 silikónové kolíky rôznych veľkostí. Ich základňu zdobia blyštivý kamienok v tvare srdiečka a vyzerajú tak super zvodne. Vychutnajte si vytúžené análne potešenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Anal Plug Dog Tail Black/Blue

    Chcete si zahrať vzrušujúcu hru na psíka? K tomu rozhodne budete potrebovať ocko! Vyberte si napríklad tento z mäkkého a pružného silikónu, ktorý je hygienický a pohodlný na nosenie. Ocas ako taký je pomerne dlhý a jeho koncový kolík vás príjemne naplní a vďaka plochému dnu bude počas hry držať na mieste.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Drake Black

    Akonáhle raz vyskúšate análny kolík s nafukovacou funkciou, nebudete už chcieť nič iné! Je to totiž cesta k dokonalému naplneniu a uspokojeniu. Tento kolík od Pretty Love bude vďaka nafukovaniu vo vašom análi vyvíjať príjemný tlak, ktorým vás orgazmicky omámi. Je to presne to, po čom túžite? Tak nečakajte a nafúknite ho za svojimi zadnými vrátkami do maxima!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Butt Plug with Pompon Pink/Purple Size S

    Čo by sa stalo, keby ste si nakráčali do ložnice s týmto chvostíkom? Zatvorte oči a predstavte si zábavné hrátky s týmto jedinečným análnym kolíkom s hebučkým králičím chvostíkom. Poteší vás svojou kvalitou a designom. Ako as kým s ním naložíte bude však iba na vás! Tak hopky s ním za vašim milým!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Sensa Butt Plug with Remote Control Black

    Sexi pružná vibračná hračka na diaľkové ovládanie! Sensa v sebe urýva 2 motory, ktoré vedia vibrovať v 10 funkciách. Vyrobená je z veľmi mäkkého a príjemného liquid silikónu, ktorý je skvele flexibilný a bezpečný pre telo. Jej ergonomický tvar je super pohodlný a bude presne zodpovedať vašim telesným proporciám. Pripravte sa na vzrušenie, ktorému budete chcieť podľahnúť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Anal Plug Dog Tail Black/Red

    Chcete si zahrať vzrušujúcu hru na psíka? K tomu rozhodne budete potrebovať ocko! Vyberte si napríklad tento z mäkkého a pružného silikónu, ktorý je hygienický a pohodlný na nosenie. Ocas ako taký je pomerne dlhý a jeho koncový kolík vás príjemne naplní a vďaka plochému dnu bude počas hry držať na mieste.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 113

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.