×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne hračky 5 - 9,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 308

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Small Červená

    Krásny análny kolík od značky You2Toys sa zvodným diamantom na konci. Zaručuje dokonalú stimuláciu a aj pri tých najdivokejších pohyboch bude držať na svojom mieste. Je malej veľkosti a bude ideálny predovšetkým pre análnych objaviteľov. Vyrobený je z mäkkého a hodvábneho silikónu, je flexibilný, ľahko sa zavádza a je samozrejme úplne bezpečný pre telo.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Buttplug S Fox Tail Black

    Splňte si svoje líščie sny. S týmto chvostíkom sa z vás stane autentická líška! Nezáleží na tom, koľko máte skúseností, kolík je celkom malý a zvládnu ho aj úplné začiatočníčky. Vyrobený je z lesklého a kvalitného hliníka a chvostík je mäkký a hebký.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Pointy Plug Pink

    Čo takto potešiť svoj análik nežne ružovým kolíkom? Pointy je hladký a príjemne mäkký silikónový análny kolík s elegantným dizajnom. Špicatý hrot zaručuje ľahké zasunutie a koncové očko zas bezpečnú manipuláciu. Nechajte svoje análne nervové zakončenia explodovať výbušnou slasťou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Weighted Steel Butt Plug S Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík s prekrásnym koncovým kamienkom vás očarí svojim klasickým tvarom v kombinácii s eleganciou, vďaka ktorej budí dojem vzácneho šperku. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Lucky Clover Anal Plug

    Pôvabný kolík, ktorý vášmu análiku prinesie šťastie! Štvorlístky nosia šťastie od pradávna, tak prečo si ich odopierať? Tento kolík z hliníkovej zliatiny má klasický tvar a je zakončený ozdôbkou v tvare zeleného štvorlístku. Jeho materiál umožňuje zmyselné zahriatie či ochladenie a kombináciu s akýmkoľvek lubrikantom. Objavte moc štvorlístkov!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 47

    Elegantný, krásny, sklenený a ručne vyrobený análny kolík so zmyslom pre detail. Či už máte radi jemné alebo tvrdé hry, tento kolík by vo vašej zbierke hračiek nemal chýbať. Jeho stupňovité telo z 3 guľôčok vám zaistí úžasnú stimuláciu a intenzívne vzrušujúce pocity.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Black and White Fox Tail Anal Pleasure S

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexy a roztomilým zároveň? Tento prekrásny kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej zliatiny a vo svojej základni má hebučký líščí chvostík, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami a možno vás aj trošku štekliť. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a rozdeľujte sa s týmto análnym chvostíkom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Large Black

    Vaše hry so zadnými dvierkami môžu teraz byť ešte estetickejšie! Kolík Blush Temptasia je totiž zakončený pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má ideálny tvar aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší ako anál, tak aj oči.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY B BALL Uno Šedo-Čierna

    B BALL UNO je originálna análna pomôcka, ktorá dokáže priamo reagovať na každý váš alebo partnerov pohyb počas milovania či predohry. Hračka zostáva po vložení úplne na mieste, rovnako ako klasický análny kolík.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie M Čierna

    Obľúbený análny kolík Bootie od nemeckej značky Fun Factory teraz prichádza aj vo zväčšenej verzii veľkosti M. Je dlhý 9,3 cm a jeho priemer sa pohybuje medzi 1,7 - 3,5 cm.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Fantasstic Anal Training Kit White Stone

    Trojica kvalitných análnych kolíkov v sade od značky Dream Toys. Každý z nich je vyrobený z veľmi príjemného a kvalitného silikónu, ktorý si doslova zamilujete. Základňu každého z kolíkov zdobí lesklý biely kamienok a vytvára sexy dojem. Trénujte svoj análik a vychutnajte si poteší s každým kolíkom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Backdoor Friend Small - Análny kolík so stimulačnou guľôčkou

    Čierny análny kolík v rotujúcej vnútornej guľôčke, ktorá vás svojou ohromujúcou stimuláciou dovedie až na vrchol hory vzrušenia.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dolce Piccante Jewellery Silver White Fox Tail

    Chcete dodať svojim análnym hrám kúštik hebkej zábavy? V tom prípade by vám nemal chýbať tento kovový kolík s jemným a autentickým zajačím chvostíkom, s ktorým sa z vás stane nezbedný a nadržaný zajačik. Kolík má klasický tvar, hladký oceľový povrch a zúžené zakončenie, ktoré vám uľahčí jeho zavádzanie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Medium Black

    Vaše hry so zadnými dvierkami môžu teraz byť ešte estetickejšie! Kolík Blush Temptasia je totiž zakončený pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má ideálny tvar aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší ako anál, tak aj oči.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Bruno Čierna

    Bruno je určený špeciálne mužom, ktorí túžia objavovať nové rozmery rozkoše prostredníctvom dráždenia svojej prostaty. Je vyrobený z lekárskeho silikónu a dokonale anatomicky tvarovaný tak, aby stimuloval prostatu, aj hrádzu medzi análnym otvorom a semenníkmi.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Helix Syn V

    Užite si dokonalú stimuláciu prostaty! Táto revolučná pomôcka menom Aneros Helix Syn vás na prvý pohľad zaujme svojím jedinečným dizajnom, rovnako ako vás na prvé použitie dostane do kolien svojou účinnosťou a vibráciami, ktoré vám vezmú dych. Model Helix je vhodný ako pre análnych začiatočníkov, tak pre skúsených milovníkov stimulácie prostaty.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 XS Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a možno ho tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke potom stvrdne. Tak nečakajte a poďte si hrať.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dolce Piccante Jewellery Small Silver Stripe Tail - Análny kolíček s chvostíkom Medvedíka čistotného

    Tento análny kolíček je pripravený na vypustenie skrytého zvieraťa! Hebký chvostík zaujme vášho partnera na prvý pohľad. Kolíček je vhodný pre začiatočníkov i pokročilých hráčov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Tunnel Plug M Clear

    Táto novinka vám umožní otvoriť zadoček vášho partnera či partnerky dokorán a vytvoriť si v ňom akýsi tunel, cez ktorý sa dostanete, kam potrebujete. Najväčšou senzáciou je však to, že sa môžete pozrieť až tam, kam vaše oko dohliadne. Použite svoju neutíchajúcu fantáziu a buď sa iba pozerajte, alebo prstami preskúmajte svet za zátkou.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Small Pink

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik blyštivým kamienkom a vy sa zmyselne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hodvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale aj bezpečný pre telo. Vhodný je pre ňu aj pre neho a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Rose Gold Medium

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrajších análnych kolíkov na svete! Má láskyplnú rose-gold farbu a zakončený je ružovým iskrivým kamienkom v tvare srdiečka. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Weighted Steel Butt Plug M Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík s prekrásnym koncovým kamienkom vás očarí svojim klasickým tvarom v kombinácii s eleganciou, vďaka ktorej budí dojem vzácneho šperku. Rozmaznávajte sa kvalitnou ocelovou hračkou!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Tunnel Plug L Clear

    Táto novinka vám umožní otvoriť dokorán zadoček vášho partnera alebo partnerky a vytvoriť si v ňom akýsi tunel, cez ktorý sa dostanete tam, kam potrebujete. Najväčšou senzáciou je však to, že sa s ním môžete pozrieť až tam, kam vaše oko dohliadne. Použite svoju neutíchajúcu fantáziu a buď sa len pozerajte, alebo prstami preskúmajte svet za zátkou.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Mini Metal Butt Plug Anal Pleasure Pink S

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi? Tento prekrásny elegantný kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej slitiny a vo svojej základni má lesklý kamienok, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a blysnite sa s týmto análnym šperkom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Aluminium Handle Buttplug Blue Gem

    Análne kolíky môžu byť skvostné a nádherné! Tento hladký a elegantný kolík je vyrobený z lesklého hliníku a jeho základňu zdobí malý drahokam. Okrem toho základňa pohodlne zapadne medzi zadok a umožňuje tak aj dlhodobé nosenie, pri ktorom sa budete cítiť sexi a elegantne.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Fantasstic Anal Training Kit Red Stone

    Trojica kvalitných análnych kolíkov v sade od značky Dream Toys. Každý z nich je vyrobený z veľmi príjemného a kvalitného silikónu, ktorý si doslova zamilujete. Základňu každého z kolíkov zdobí lesklý červený kamienok a vytvára sexy dojem. Trénujte svoj análik a vychutnajte si poteší s každým kolíkom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Small

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajší análny kolík ever! Je dúhovo sfarbený a zakončený skvostným farebným iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.49 Small Hollow Tunnel Butt Plug 3 Inch Transparentná

    Tento análny kolík (tunel) vás úplne ohromí novými možnosťami, ktoré prinesie do vášho sexuálneho života. Skladá sa z troch rôznych krúžkov.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Metal Butt Plug ET128PNK Gold-Pink

    Hľadáte láskyplný a elegantný šperk pre vašu milovanú princeznú? Darujte jej ružový drahokam v tvare srdca v nádhernom zlatom análnom kolíku a bude vás zbožňovať ešte viac. Vďaka svojmu tvaru a zúženej špičke zapadne do jej análiku ako uliaty a hliníkový materiál jej bude príjemný aj z toho dôvodu, že sa dá ochladiť v chladničke, alebo naopak zahriať v teplej vode.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Double Tunnel Plug Medium Clear

    Análny kolík s otvorom prechádzajúcim celou jeho dĺžkou. Jedinečný Double Tunnel Plug s dvoma stimulačnými vlnami ponúka veľa nových možností využitia, ako napríklad vkladanie vibrátorov, prstov, alebo umožňuje hry s klystírom.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Peephole Clear Hollow Anal Plug

    Perfektný doplnok pre začínajúcich análnych milovníkov alebo pre tých, čo preferujú menšie veci v zadočku. Objavte novú časť vášho partnera a nahliadnite do jeho hlbín. Pre maximálny rozhľad má tento dutý kolík transparentnú farbu a je ideálny na tekuté hrátky.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Small Purple

    Vaše hrátky so zadnými vrátkami môžu byť teraz o niečo estetickejšie! Kolík Blush Temptasia je totiž zakončený pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má tvar ideálny aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší anál aj oči.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 308

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.