×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Anal locky

Položky 33 až 64 z celkom 73

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Master Series Devils Rattle Inflatable Silicone Anal Plug with Cock and Ball Ring

    Nafukovací análny kolík, ktorý má všetko, po čom zjete! Disponuje pružným krúžkom na penis a semenníky a nafukovacia časť v sebe ukrýva vnútorné guličky, ktoré pri pohybe bubnujú do stien vonkajších guličiek. Hodvábne análne potešenie pre všetkých, ktorí sa chcú vzrušivo hrať.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off The-Vibe

    Jedinečná a plne flexibilná hračka pre mužov! Dokonale sa prispôsobí telu a bude stimulovať nielen anál. The-Vibe vibrátor je navrhnutý tak, aby vám pohodlne padol a malým "prstom" dráždil vašu prostatu. Tak uchopte ovládač a vyberte si takú úroveň oboch motorov, ktorú si vaše telo bude zrovna žiadať.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Cockring with Anal Ball

    Snívate o tvrdšej a dlhšie trvajúcej erekcii a zmyselných vibráciách k tomu? Jedine s touto hračkou je všetko možné! Tvorí ju erekčný krúžok, ktorý posilní a predĺži erekciu, pretože stiahne penis pri koreni, čím zamedzí prietoku krvi. Krúžok je prepojený s vibračným vajíčkom, ktoré sa môže uvelebiť za vašimi zadnými vrátkami alebo sa oň môžete podeliť so svojím náprotivkom. Vyberte si z 10 vibračných vzorov a hrajte sa sólo alebo v páre.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Vibrating Plug - Erekčný krúžok s vibračným análnym kolíkom Čierna

    Začnite si užívať tie najvýbušnejšie ejakulácie s najpredávanejšou hračkou od obľúbenej značky Pipedream. Tento zázrak je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu a funguje ako erekčný krúžok a zároveň stimulátor prostaty.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Alien Tail Black

    Užite si 2 v 1 potešenie a ozdobte sa pôvabným čiernym chvostíkom od Oxballs! Alien Tail je elegantná pomôcka kombinujúca erekčný krúžok, análny kolík a chvostík, ktorý sa bude pri vašich pohyboch ladne vlniť. Hračka je vyrobená z kvalitného Flex-TPR materiálu, ktorý je super pružný, mäkký a bezpečný pre telo. Dizajn výrobku prináša tzv. "uzamykací efekt", kedy váš análik bude príjemne plný a váš penis zas poriadne tvrdý.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Cock Ring Plug Indigo

    Aké je tajomstvo skutočne silného orgazmu? Odhaľte ho s Blush Performance Cock Ring Plug Indigo! Nielenže u koreňa stiahne váš penis a posilní erekciu, ale tiež bude príjemne stimulovať najcitlivejšie miesto na mužskom tele - prostatu. Vychutnajte si nekonečne dlhé potešenie! Táto dômyselná hračka je vyrobená z prvotriedneho silikónu, ktorý je hodvábne hebký, bezpečný pre telo a ľahko sa udržuje.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swell Inflatable & Vibrating Prostate Plug + Cock & Ball Ring Remote Control Black

    Snívate o príjemnom naplnení? Doprajte si ho s týmto jemne napučiavajúcim a silne vibrujúcim análnym kolíkom. Vyrobený je z prvotriedneho silikónu, takže je bezpečný pre telo a taktiež hodvábne hladký. Jeho zakrivený tvar bude zmyselne dráždiť prostatu a ponúkne vám 3 vibračné rýchlosti a 7 vzorov. Parádne sú tiež pružné silikónové krúžky, ktoré obopnú semenníky aj penis, a ešte viac posilnia vaše vzrušenie. Tak sa chopte diaľkového ovládača a poďte na to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    Ak dohromady spojíte stimuláciu všetkých vašich citlivých miest, tak docielite maximálnu spokojnosť. Tak to je, bodka. Simul8 od prestížnej značky Nexus sa zameriava na penis, semenníky, hrádzu a prostatu. Užijete si ako osamote, tak v spoločnosti vášho náprotivku. Je úžasne pružný a ukrýva v sebe dva motory, ktoré mieria na prostatu a hrádzu. Potešte sa všade!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Hľadáte nové možnosti análneho potešenia? Vyskúšajte niektorý z produktov z kolekcie Anal Adventures! Tento kolík pre párové i sólo hry je dômyselne prepojený s vibračným krúžkom na penis s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou. Vychutnajte si kombináciu pocitov, keď sa kolík uvelebí vo vašom zadočku a krúžok posilní a predĺži vašu erekciu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Explorer Silicone Cock Ring and Prostate Plug - Erekčný krúžok s análnym kolíkom

    Túto dvojitú stimuláciu si zamilujete! A prečo dvojitú? Pretože tento jedinečný výrobok účinne stimuluje váš anál a zároveň funguje ako efektný erekčný krúžok.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black XL

    Ďalší člen rodiny b-Vibe Snug sa vám postará o dokonalú stimuláciu. Bude sa totiž venovať nielen vášmu análiku, ktorý dokonale naplní, ale pozornosť bude venovaná aj vášmu penisu. Erekčný krúžok totiž stiahne penis pri koreni a posilní jeho erekciu, zatiaľ čo plug zabývaný v análi bude vibráciami stimulovať prostatu. Prepojte svoje citlivé miesta a nechajte sa vziať do neba.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibration Penis Sleeve IV Vibrating Anal Stimulation Black

    Stiahnutie penisu pri koreni, zapriahnuté semenníky, zmyselné vibrácie a guľôčka do análu, toto všetko v jednom vám poskytne táto čierna dômyselná pomôcka od Pretty Love. Spojte svoje citlivé miesta a užite si absolútne vzrušenie osamote alebo so svojím náprotivkom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Tailpipe Chastity Cock-Lock with Attached Butt Plug

    Klietka cudnosti a análny kolík v jednej jedinej erotickej pomôcke od Oxballs, ktorá nesie názov Tailpipe. Jeho cieľom je, samozrejme, zábava, ale tiež pohodlie, ktoré vám tento luxusný výrobok poskytne. Klietka je ergonomicky tvarovaná a tiež hygienická, pretože nebráni v močení. Celý Tailpipe je vyrobený z pružného Flex-TPR materiálu, ktorý je príjemne mäkký a, samozrejme, kvalitný. Užite si dvojitú stimuláciu, naplnený anál a uväznený penis!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series 10 Mode Ass Anchor Vibrating Anal Plug - Vibračný análny kolík

    Užite si vy (alebo váš parter) dokonalú análnu stimuláciu s touto revolučnou hračkou s 10 vibračnými režimami.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie Ring Slate

    Bootie Ring kombinuje erekciu podporujúcu silikónový erekčný krúžok s masážou hrádze, čím zaručuje análnu stimuláciu rovnako ako i stimuláciu prostaty. Bootie Ring je vďaka svojej veľkosti a dizajnu vhodný pre zvedavých začiatočníkov aj nadšencov sexuálnych pomôcok. Použite ho pri masturbácii alebo pri hrách s partnerkou pre dosiahnutie slastného orgazmu, ktorý je možný len pri stimulácii niekoľkých erotogénnych zón zároveň.

    61,90 €

    35,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Cockring with anallock 50mm

    Jednoduchý, avšak jedinečný a elegantný výrobok z tej najkvalitnejšej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Donut C-Ring Anal Egg with Chain 45/45mm

    Ohromujúci krúžok s análnym vajíčkom Donut C-Anal Egg vás zaujme svojím precíznym spracovaním z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a lešteného kovu. Masívny erekčný krúžok uzamkne vašu erekciu pri koreni penisu a ťažké análne vajíčko na lesklej retiazke bude stimulovať vnútro vášho análu, predovšetkým vašu prostatu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Rechargeable Cock Ring & Anal Vibe

    Kto hovorí, že nemôžete mať všetko? Táto pánska hračka bude kolískou pre váš penis, ale pohojdá i anál. Dva krúžky pojmú penis i semenníky a prepojený vibračný análny kolík spôsobí úžasnú mágiu. Venujte pozornosť sami sebe, svojmu tvrdému údu a chtivému zadočku, bude to skvelé!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Ring & Plug with Vibration

    Pretože dva je viac než jeden! S touto hračkou potešíte svoj anál i penis, pretože prepája vibračné dildo s erekčným krúžkom a pomyselne vás tak uzatvára do vzrušujúceho zovretia. Je vyrobený z hodvábneho silikónu a vy si zamilujete na prvý dotyk Odložte akýkoľvek žiaľ a vymeňte ho za potešenie.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Ball Cage with Butt Plug

    Vzrušujúca hračka pre penis, semenníky, anál aj hrádzu, a to naraz! Ball Cage s análnym kolíkom od Black Velvets kombinuje erekčný krúžok s krúžkom na semenníky, ktorý je prepojený pomocou robustnej retiazky s príjemne tvarovaným análnym kolíkom. Užite si pohodlné nosenie, skvelý vzhľad a dokonalú podporu erekcie!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Simul8 Stroker Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock and Ball Toy

    Simul8 vás poteší hneď v niekoľkých bodoch. Takže začneme pekne od špičky, ktorá vás dostane do kolien vďaka jedinečnej technológii zdvihu, čo je úžasná stimulácia hlavne prostaty. Vibračná základňa poškodí hrádzu a erekčný krúžok podporí a posilní erekciu. Táto hračka bude baviť nositeľa aj jeho náprotivok.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Perfektná stimulácia z oboch strán! Toto totiž nie je len tak nejaký análny kolík, je to potešiteľ análu a krúžkom na penis a na semenníky. Pevne zovrie váš riad a kolík sa rozvibruje za zadnými vrátkami, čo vám zaistí perfektnú slasť. Ovládajte ho ľahko a pohodlne pomocou ovládača a ak chcete, zverte ho svojmu náprotivku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Hľadáte nové možnosti análneho potešenia? Vyskúšajte niektorý z produktov z kolekcie Anal Adventures! TIeto análne koráliky sú dômyselne prepojené s vibračným krúžkom na penis s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou. Vychutnajte si kombináciu pocitov, kedy sa koráliky uvelebia vo vašom zadočku a krúžok posilní a predĺži vašu erekciu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Hercules Penis Sheath I

    Chcete sa cítiť ako Hercules? Je to jednoduchšie, než si možno teraz myslíte! Táto pomôcka spája príjemnú análnu stimuláciu s posilnením vášho penisu. Tvorí ju totiž zavádzaciu análnu časť a klietku na penis z kvalitného silikónu v čiernej farbe. Vyskúšajte ju na vlastnej koži a nebudete ľutovať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-BOMB Cock & Ball Ring with Vibrating Anal Plug

    Náramný šikula pre maximálnu úroveň stimulácie prostaty! Stiahne váš penis a semenníky pružným silikónovým krúžkom, čím zvýši kvalitu erekcie a zároveň naplní váš análik a poskytne mu vzrušujúce vibrácie. Špičkový dizajn hračky poteší vaše citlivé miesta a hrať sa môžete osamote aj so svojím náprotivkom.

    159 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe Magnum Lock Inflatable Vibrating Ass Lock Black

    Milujete, keď je vaša zadná dierka plná? Naplňte ju týmto štýlovým stimulátorom prostaty na diaľkové ovládanie. Až sa budete prechádzať po vonku alebo napríklad po obchodaku, môžete mať ovládač schovaný vo vrecku a diskrétne si tak vyberať medzi 10 vibračnými režimami. Nezabudni si pustiť aj funkciu nafukovania, nech tam máte dokonale úplne plno!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Cock Ring with RC Butt Plug Black

    Váš penis bude pevný ako skala a vaša prostata bude v siedmom nebi! Erekčný krúžok s RC análnym plugom vás poteší vibráciami, medzi ktorými budete veľmi pohodlne a ľahko prepínať cez diaľkové ovládanie. Alebo ho zveríte svojmu náprotivku? Nechajte krúžky, aby stiahli váš penis a semenníky, čím podporia a posilnia erekciu, zatiaľ čo to plug vo vašom análi rozbehne o 10 vibračných režimoch!

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Double Ring & Plug with Vibration

    Posilní a poteší spredu aj zozadu! Tento dvojitý krúžok a plug s vibráciami v jednom je skvele flexibilný a neuveriteľne vzrušujúci. Jeho vibrácie si budete diktovať pomocou diaľkového ovládača, ktorý môžete zveriť aj svojmu náprotivku. Užite si zovretie penisu a semenníkov v krúžkoch a vibrácie za svojimi zadnými vrátkami, ktoré budú mieriť priamo na P-bod.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Star Fucker XL Teardrop Plug Silver

    Nádherné potešenie vo všetkých smeroch! Pružný silikónový dvoj-krúžok obopne váš penis a varníky a spáruje sa s elegantným kovovým análnym kolíkom, ktorého materiál priamo nabáda k teplotným hrám (zahriatiu či ochladeniu). Nechajte si zlepšiť výdrž, citlivosť a erekciu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Star Fucker Teardrop Plug Silver

    Nádherné potešenie vo všetkých smeroch! Pružný silikónový dvoj-krúžok obopne váš penis a semenníky a spáruje sa s elegantným kovovým análnym kolíkom, ktorého materiál priamo nabáda k teplotným hrám (zahriatiu či ochladeniu). Nechajte si zlepšiť výdrž, citlivosť a erekciu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Afterdark Larimar Vibrating Anal Plug with Penis & Testicles Ring Black

    Chcete zrazu poláskať všetky svoje citlivé miesta? Pozvite si k tomu Larimar, vibračný análny kolík s 10 funkciami. Bude cieliť na prostatu, ale bez pozornosti nenechá ani penis a semenníky. Je totiž prepojený s krúžkami, ktoré stiahnu váš riad a vytvoria tak dokonalé prepojenie. Zatvorte oči a vychutnávajte.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Star Fucker Mini Plug Silver

    Nádherné potešenie vo všetkých smeroch! Pružný silikónový dvoj-krúžok obopne váš penis a semenníky a spáruje sa s elegantným kovovým análnym kolíkom, ktorého materiál priamo nabáda k teplotným hrám (zahriatiu či ochladeniu). Nechajte si zlepšiť výdrž, citlivosť a erekciu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 73

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.