×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne kolíky 3 - 3,9 cm

Položky 97 až 128 z celkom 176

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • strap-on-me Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black S

    Kvalitná kreatívna hračka s nečakaným tvarom análneho kolíka z jednej strany a provokatívne realistickým dildóm z druhej strany. Objavite s ňou nové cesty, ako prežívať podmanivo intenzívne pocity, ktoré sa stanú vzrušujúcou esenciou vášho života. Splňte si svoje priania a dráždite všetky citlivé miesta!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glass Plug Crystal Gem Black

    Ak sa vyžívate v skvostných a luxusných hračkách, tento kolík budete zbožňovať! Zdobí ho totiž koncová ozdoba v tvare diamantu! Je vyrobený z vysoko kvalitného nerozbitného skla a svojím vzhľadom pripomína umelecké dielo. A čo je najlepšie? Kolík môžete veľmi ľahko zahriať alebo ochladiť a užiť si tak ešte viac zmyselného vzrušenia!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Snug Plug 2 Black

    Super pohodlný análny kolík s hmotnosťou 114 g sa stane vašou obľúbenou hračkou počas všetkých erotických hrátok. Poskytne vám zmyselný pocit naplnenia, ktorý si môžete užívať pri sexe, ale vďaka diskrétnosti kolíčku i mimo neho. Vyrobený je z pre telo bezpečného bezšvového silikónu, pre ľahkú manipuláciu je vybavený hladkou rukoväťou a pre dokonalé pohodlie tiež pružným krkom. Potešte svoj análik kvalitným kolíkom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chrystalino Follower Blue

    Túžite po niečom výnimočnom? Tento vkusný sklenený análny kolík z kolekcie Chrystalino bol ručne vyrobený so srdcom plným vášne. Jeho vyšperkovaný tvar si obľúbite na prvé použitie a vaše zmysly sa nechajú uniesť teplotnou hrou, pretože sklo môžete jednoducho zahriať či ochladiť. Urobte si celoživotnú radosť nádherným skleneným análnym kolíkom.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Vibra Slim Plug Medium Black

    Tuky ťuk! Na vaše zadné vrátka klope vzrušenie a túžba, otvoríte? Použite na to tento análny kolík s vnútorným pohyblivým závažím, ktoré bude svojimi nárazmi do stien kolíka vytvárať príjemnú stimuláciu. Kolík je vyrobený z vysoko kvalitného a hodvábne hladkého Silikon Ultrasilk materiálu, ktorý si jednoducho zamilujete. Objavte nové pocity s touto hračkou a rozpohybujte vnútornú guličku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Anal Dilators Set

    Vstúpte do nového sveta análnej slasti s touto sadou análnych dilatátorov b-Vibe. Všetky sú vyrobené zo skla av sade nájdete hneď 4. Každý z nich je navrhnutý tak, aby vám pomohol uvoľniť análny zvierač a trochu vás otvoriť, hovorí sa tomu análny tréning. Kužeľový tvar je na to priam ideálny, rovnako tak borosilikátový sklenený materiál odolný proti rozbitiu. Užite si maximálne pohodlie aj pri dlhšom nosení.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Spark Ignition PRV-02 Carbon Fiber

    Spoznajte radosť skrz prostatu. Spoznajte vzrušenie skrz Spark Ignition. Spoznajte nevšedné, rôzne spôsoby stimulácie! Táto pohodlná hračka zo silikónu najvyššej kvality zapadne do vášho análiku ako uliata, je flexibilná, má 10 vibračných funkcií a jej elegantný vzhľad poteší každé očko. Vychutnajte si pohodlie, vzrušenie a explóziu, váš život sa zmení!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Kisses Rosegasm Butt Boutiquet Training Set Red

    Hľadáte romantický darček pre váš náprotivok? Obdarujte ju alebo jeho touto nádhernou sadou 3 análnych kolíkov, ktoré sú zakončení rozkvitnutými pukmi ruží. Vyrobené sú tak, aby vám poskytli hladkú a hlbokú vnútornú análnu stimuláciu a najviac sa všetkého sa hodí pre postupný análny tréning.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance Butt Plug GS15C Clear

    Tento pôvabný análny kolík od LoveToy si zamilujete nielen pre jeho dômyselný dizajn, ale predovšetkým pre sklenený materiál. Môžete ho veľmi jednoducho zahriať či schladiť, na čo vám bude stačiť horúca voda alebo v opačnom prípade mrazák, a môžete tak skúsiť zmyselné teplotné hry. Ďalšou výhodou je ľahké čistenie, vedomie, že sklo je veľmi hygienický a neporézny materiál a môže vám pokojne vydržať celý život. Kolík LoveToy sa dodáva v luxusnej krabičke, takže sa skvelo hodí aj ako darček.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Play with Me Candy Heart Do Me Purple

    Chcete, aby boli vaše análne hry sladké a zamilované? Pozvite k nim tento malý fialový análny kolík s koncovým srdiečkom. Má dokonalý tvar a je vyrobený z veľmi príjemného hebkého a mäkkého silikónu. Dajte análiku svojej drahej polovičky srdiečko na dôkaz lásky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Gold Colt Bisley Medium

    Je zlatá vaša obľúbená farba? Ak áno, tak toto bude váš nový obľúbený análny kolík! Vyrobený je z kvalitného prírodného PVC a pôsobí mäkko a príjemne. Zakončený je silnou prísavkou. Zamilujte sa do zlatého efektu, ktorý sa leskne a trblieta!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rear Assets Multicolor Medium Pink

    Potrpíte si na šperkoch a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrásnejší análny kolík ever! Je duhovo zafarbený, odľahčený s pochrómovaným povrchom a koncovým ružovým trblietajúcim sa kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre jednoduché zavedenie a bezkonkurenčný dizajn!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Discover Fuschia

    Objavujte po čom váš análik túži, tento vibračný kolíček s klasickým tvarom vám k tomu milo rád pomôže! Je vyrobený z prémiového silikónu, ktorý je príjemne hebký a flexibilný. Koncové držiatko potom zaisťuje jednoduchú manipuláciu a bezpečnosť zároveň. Potešte svoj análik ešte dnes.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Drang Fun Metal Anal Plug

    Chcete niečo luxusné do vášho análiku? Drang Fun je kolík vyrobený z prvotriednej nerezovej ocele, je príjemne hladký a dá sa ľahko zahriať či ochladiť. Jeho tvar vás bude príjemne stimulovať už pri zavádzaní a koncové očko uľahčí akúkoľvek manipuláciu. Užite si svoje obľúbené hry s kvalitným kolíkom z kovu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Silicone Light-Up Anal Plug Small Black

    Čo tak prežiariť noc vášňou a to doslova? Toto nie je len tak nejaký obyčajný análny kolík, je totiž zakončený LED svetielkami s 3 svetelnými vzormi. Elegantný silikónový materiál, príjemný tvar a úzky krk sú ideálne aj na dlhodobé nosenie, takže s kolíkom nemusia mieriť len do spálne, ale napríklad aj na párty. Poďte to rozbehnúť, rozžiariť sa a rozvášniť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glass Plug Crystal Gem Pink

    Ak sa vyžívate v skvostných a luxusných hráčkach, tento kolík budete zbožňovať! Zdobí ho totiž koncová ozdoba v tvare diamantu! Je vyrobený z vysoko kvalitného nerozbitného skla a svojím vzhľadom pripomína umelecké dielo. A čo je najlepšie? Kolík môžete veľmi ľahko zahriať alebo ochladiť a užiť si tak ešte viac zmyselného vzrušenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Rechargeable Plug

    Stimulácia vagíny alebo prostaty? S týmto plugom si užije ona i on! Dokonale poteší citlivé miesta na mužskom i ženskom tele, v análku i vo vagíne. Má 7 vibračných režimov a dômyselne zakrivený tvar. Je mierne flexibilný a iste oceníte aj možnosť dobíjania cez USB. Urobte si radosť hodvábne hebkou hračkou!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    Vychutnajte si pulzovanie za vašimi zadnými vrátkami! Tento vibračný análny kolík od značky ANOS má príjemný klasický dizajn a tiež diaľkové ovládanie. Tým budete ovládať nielen vibrácie, ale tiež rotujúce masážne guľôčky v spodnej časti kolíka okolo krku. Základňu zdobí luxusné guľaté zrkadlo a ním potom samozrejme ozdobíte svoj zadoček.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Stormer Vibrating Plug with Remote Control Black

    Potrebujete niečo super intenzívne, čo vo vás prebudí hlboké vzrušujúce pocity? Deep Stomer je vybavený špeciálnou technológiou automatického prirážania, ktorá vás očarí pohybom hore a dole v 3 úrovniach. Je vám to málo? Pridajte vibrácie a svoju slasť si voľte pomocou diaľkového ovládača.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibro Plug II Black

    Vibračný kamarát pre vaše zadné dvierka! Tento kolík s odnímateľným mini vibrátorom v základni pre vás bude vibrovať o 10 vibračných režimoch. Je úžasne silný a vyrobený z kvalitného silikónu, ktorý je príjemne hebký a zároveň absolútne bezpečný pre telo. Váš anál ho bude zbožňovať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Spark Ignition PRV-01 Carbon Fiber

    Spoznajte radosť cez prostatu. Spoznajte vzrušenie cez Spark Ignition. Spoznajte nevšedné, rôzne spôsoby stimulácie! Táto pohodlná hračka zo silikónu najvyššej kvality zapadne do vášho análiku ako uliata, je flexibilná, má 10 vibračných funkcií a jej elegantný vzhľad poteší každé očko. Vychutnajte si pohodlie, vzrušenie a explóziu, váš život sa zmení!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks 28X Silicone Vibrating Red Heart Anal Plug with Remote Small

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tento skvostný análny kolík symbolizuje dych vyrážajúce vzrušenie, nekonečnú lásku a podmanivú vášeň. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a ponúkne vám 4 rýchlosti a 7 vzorov neodolateľných vibrácií. Jeho skosený hrot umožňuje ľahké zavádzanie a diaľkový ovládač sľubuje nekonečnú zábavu pre vás aj váš náprotivok, ktorý sa ho chopí.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Butt Plug Black-Pink Small

    Chcete to robiť ako zajačiky? Análny kolík Happy Rabbit vašu riťku ozdobí našuchoreným chvostíkom, ktorý je pripevnený k príjemne hladkému silikónovému telu. Vychutnajte si nielen análnu slasť, ale aj slasť pre oči vďaka sexi chvostíku!

    37,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Rifter Butt Plug Silicone Black Size M 7.2 cm x 3.5 cm

    Análny kolík s klasickým tvarom a super príjemnou textúrou! Má zaoblenú špičku pre pohodlné zavádzanie a reliéfový povrch pre jemnú stimuláciu za vašimi zadnými dvierkami. Vďaka koncovej silnej prísavke ho môžete umiestniť na akýkoľvek hladký povrch a zároveň táto prísavka slúži ako bezpečnostná základňa, aby sa kolík nedostal niekam, kam nemá. Dáte mu šancu dostať sa do vás? Dajte!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Interchangeable Butt Plug Set Rounded Large Black

    Čo takto skúsiť niečo nové do vášho análiku? Táto sada od Ouch! obsahuje jeden kolík s 2 možnosťami. Má totiž vymeniteľnú prísavku za rukoväť a vy tak dostanete na výber, aké zakončenie si pre dnešné vyvádzanie vyberiete. Vyberajte a užívajte si!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Booty Sparks Gemstones Amethyst Heart Anal Plug Medium

    Podporte svoju osobnosť energiou minerálneho kameňa! Tento análny kolík má vo svojej základni kameň ametyst v tvare srdca, ktorý je známy tým, že dokáže stabilizovať náladu a upokojovať negatívne myšlenky. K tomu prídete vzrušenie v spojení s análnou stimuláciou a sexy atmosféra je na svete.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • strap-on-me Semi-Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Pink S

    Kvalitná kreatívna hračka s nečakaným tvarom análneho kolíka z jednej strany a provokatívne nežným dildom z druhej strany. Objavíte s ňou nové cesty, ako prežívať podmanivo intenzívne pocity, ktoré sa stanú vzrušujúcou esenciou vášho života. Splňte si svoje priania a dráždite všetky citlivé miesta!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Regular Diamond Butt Plug Fialová

    Užito si stimuláciu, ktorú vám poskytne tento análny kolík klasického tvaru. Vyrobený je zo 100% silikónu, má flexibilný krk a jeho základňu zdobí nádherný diamant.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rear Assets Rose Buttplug Medium Red

    Viete, čo isto iste milujete každá žena? Kvety! A ruže patria medzi tie vôbec najobľúbenejšie. Preto má tento análny kolík v základni pôvabnú ružičku, ktoré dodá zadočku nositeľky zmyselnosť. Kolík je vyrobený z ľahkého hliníka a ľahko sa zavádza. Urobte si radosť niečím sexy, zvodným a krásnym!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rear Assets Rose Buttplug Medium Pink

    Viete, čo isto iste milujete každá žena? Kvety! A ruže patria medzi tie vôbec najobľúbenejšie. Preto má tento análny kolík v základni pôvabnú ružičku, ktoré dodá zadočku nositeľky zmyselnosť. Kolík je vyrobený z ľahkého hliníka a ľahko sa zavádza. Urobte si radosť niečím sexy, zvodným a krásnym!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.67 Self Penetrating Butt Plug Black

    Milujete pocit pri prenikaní do análu? S týmto kolíkom ho môžete zažívať znovu a znovu. Jeho jedinečný koncept posúva análnu stimuláciu na novú úroveň. Tajomstvo spočíva v 2 vnútorných guľôčkách, ktoré sa vplyvom pohybu posúvajú hore a dole a spôsobujú tak dráždenie podobné prenikaniu. Vychutnávajte si jeho nekonečnosť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto análneho kolíka na diaľkové ovládanie, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 176

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.