×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne kolíky silikón 5 - 9,9 cm

Položky 65 až 88 z celkom 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Booty Sparks Silicone Light-Up Anal Plug Small Black

    Čo tak prežiariť noc vášňou a to doslova? Toto nie je len tak nejaký obyčajný análny kolík, je totiž zakončený LED svetielkami s 3 svetelnými vzormi. Elegantný silikónový materiál, príjemný tvar a úzky krk sú ideálne aj na dlhodobé nosenie, takže s kolíkom nemusia mieriť len do spálne, ale napríklad aj na párty. Poďte to rozbehnúť, rozžiariť sa a rozvášniť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks 28X Silicone Vibrating Red Heart Anal Plug with Remote Small

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tento skvostný análny kolík symbolizuje dych vyrážajúce vzrušenie, nekonečnú lásku a podmanivú vášeň. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a ponúkne vám 4 rýchlosti a 7 vzorov neodolateľných vibrácií. Jeho skosený hrot umožňuje ľahké zavádzanie a diaľkový ovládač sľubuje nekonečnú zábavu pre vás aj váš náprotivok, ktorý sa ho chopí.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Butt Plug 556939 Mint

    Láka vás vyskúšať análne hrátky? Tento kolík na to bude super ideálny! Je nielen úžasne roztomilý, ale má aj príjemný tvar s úzkou špičkou. Praktická široká základňa uľahčí manipuláciu a zabráni prílišnému zasúvaniu. Prvotriedny silikón so Silk Touch povrchom si zamilujete na prvý dotyk, a čo viac, kolík je flexibilný, takže sa prispôsobí vašej anatómii a je pohodlný na nosenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie Fem Dark Taupe

    Ste osoba s vagínou a hľadáte análny kolík, ktorý by bol v súlade s vašou anatómiou? Alebo chcete okúsiť, aké to je mať sex a zároveň zavedený análny kolík? Račte sa zoznámiť s BOOTIE FEM, análnym kolíkom s lahodným tvarom tulipánu. Je skvele pohodlný aj pre úplných nováčikov a pomôže vám objaviť FUNtastické mega-orgazmy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Butt Plug 556858 Pink

    Láka vás vyskúšať análne hrátky? Tento kolík na to bude super ideálny! Je nielen úžasne roztomilý, ale má aj príjemný klasický tvar s úzkou špičkou. Praktická široká základňa uľahčí manipuláciu a zabráni prílišnému zasúvaniu. Prvotriedny silikón so Silk Touch povrchom si zamilujete na prvý dotyk, a čo viac, kolík je flexibilný, takže sa prispôsobí vašej anatómii a je pohodlný na nosenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Butt Plug Black-Pink Small

    Chcete to robiť ako zajačiky? Análny kolík Happy Rabbit vašu riťku ozdobí našuchoreným chvostíkom, ktorý je pripevnený k príjemne hladkému silikónovému telu. Vychutnajte si nielen análnu slasť, ale aj slasť pre oči vďaka sexi chvostíku!

    37,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Rifter Butt Plug Silicone Black Size M 7.2 cm x 3.5 cm

    Análny kolík s klasickým tvarom a super príjemnou textúrou! Má zaoblenú špičku pre pohodlné zavádzanie a reliéfový povrch pre jemnú stimuláciu za vašimi zadnými dvierkami. Vďaka koncovej silnej prísavke ho môžete umiestniť na akýkoľvek hladký povrch a zároveň táto prísavka slúži ako bezpečnostná základňa, aby sa kolík nedostal niekam, kam nemá. Dáte mu šancu dostať sa do vás? Dajte!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Regular Diamond Butt Plug Fialová

    Užito si stimuláciu, ktorú vám poskytne tento análny kolík klasického tvaru. Vyrobený je zo 100% silikónu, má flexibilný krk a jeho základňu zdobí nádherný diamant.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Heart Plug S/M Pink

    Ten najláskyplnejší vibračný análny kolík na svete! A na viac od b-Vibe, prestížnej značky análnych hračiek. Jeho základňa v tvare srdiečka je zdobená blyštivým kamienkom a navodí romantickú atmosféru za všetkých okolností. Hodvábne hebký kvalitný silikón si zamilujete na prvý dotyk a ovládanie cez diaľkový ovládač priamo nabáda k párovým hrám. Vychutnajte si 15 vibračných vzorov a 6 intenzít potešenia od jemných až po hlboké a silné!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Tornado Remote Control Rotating Butt Plug Black

    Vzrušujúce tornádo za vašimi zadnými vrátkami! Tento luxusný análny kolík od Nexus posunie vašu análnu hru na novú úroveň a ponúkne vám 6 stimulačných režimov vibrácií, pulzácií a eskalácií a taktiež 3 rýchlosti otáčania pre neuveriteľne uspokojivý zážitok. Tak sa chopte ovládača a nadiktujte si to najlepšie kombo priamo pre váš anál!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Drake Black

    Akonáhle raz vyskúšate análny kolík s nafukovacou funkciou, nebudete už chcieť nič iné! Je to totiž cesta k dokonalému naplneniu a uspokojeniu. Tento kolík od Pretty Love bude vďaka nafukovaniu vo vašom análi vyvíjať príjemný tlak, ktorým vás orgazmicky omámi. Je to presne to, po čom túžite? Tak nečakajte a nafúknite ho za svojimi zadnými vrátkami do maxima!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Sensa Butt Plug with Remote Control Black

    Sexi pružná vibračná hračka na diaľkové ovládanie! Sensa v sebe urýva 2 motory, ktoré vedia vibrovať v 10 funkciách. Vyrobená je z veľmi mäkkého a príjemného liquid silikónu, ktorý je skvele flexibilný a bezpečný pre telo. Jej ergonomický tvar je super pohodlný a bude presne zodpovedať vašim telesným proporciám. Pripravte sa na vzrušenie, ktorému budete chcieť podľahnúť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Butt Plug 556912 Yellow

    Láka vás vyskúšať análne hrátky? Tento kolík na to bude super ideálny! Je nielen úžasne roztomilý, ale má aj príjemný klasický tvar s úzkou špičkou. Praktická široká základňa uľahčí manipuláciu a zabráni prílišnému zasúvaniu. Prvotriedne silikón so Silk Touch povrchom si zamilujete na prvý dotyk, a čo viac, kolík je flexibilný, takže sa prispôsobí vašej anatómii a je pohodlný na nosenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 3"/8 cm Black

    Potrebujete spoľahlivý análny kolík na rozmanité príležitosti? Tento od Doc Johnson predstavuje kvalitu, ktorá vás nikdy nesklame! Má pomerne klasický tvar, zúženú špičku pre ľahké zavádzanie a príjemne tvarovanú základňu, ktorá sa pekne usadí medzi polovicami. Vychutnajte si jeho pevné, a napriek tomu flexibilné telo z kvalitného silikónového materiálu kedykoľvek a kdekoľvek!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Butt Plug 556840 Purple

    Láka vás vyskúšať análne hrátky? Tento kolík na to bude super ideálny! Je nielen úžasne roztomilý, ale má aj klasický tvar s príjemnou textúrou a úzkou špičkou. Praktická široká základňa uľahčí manipuláciu a zabráni prílišnému zasúvaniu. Prvotriedny silikón so Silk Touch povrchom si zamilujete na prvý dotyk, a čo viac, kolík je flexibilný, takže sa prispôsobí vašej anatómii a je pohodlný na nosenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Admiral Anal Training Set Blue

    Chcete sa ponoriť hlboko do neprebádaných oblastí potešenia? S Admiral silikónovou análnou sadou to bude jedna báseň. Obsahuje 2 ergonomicky zakrivené análne kolíky, ktoré vám doprajú pevné a flexibilné pocity. Vychutnajte si všetko, čo vzrušujúci svet za zadnými vrátkami ponúka!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Blanca Vibrating Anal Plug

    Snívate o lahodnej análnej stimulácie? Tento vibračný análny kolík vám dopraje 10 nádherných vibračných režimov na súši alebo vo vani, je totiž úplne vodotesný. Okrem toho má veľmi príjemný tvar, vyrobený je z kvalitného a príjemného silikónu a dobíja sa cez USB kábel. Tak nečakajte a doprajte si niečo sexi a uspokojivé.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Duo Plug Remote Control Beginner Butt Plug Small Black

    Optimálny tvar pre dokonalú orgazmickú radosť, pohodlie a spokojnosť! Tento luxusný stimulátor prostaty od Nexus je vyrobený z pevného, avšak pružného silikónu a ponúkne vám hneď 6 omamných stimulačných režimov vibrácií, pulzácií a eskalácií. Tak sa chopte ovládača a vyberte si to najlepšie priamo pre váš anál!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Chisa Anal Play Plug Black S

    Príjemné šťastíčko pre váš anál! Tento malý kolíček ocenia všetci, ktorí sa ešte len chystajú svoje zadné dvierka otvoriť. Má veľmi príjemný silikónový povrch, praktickú základňu a pružný krk. Pozvite si ho ďalej a nebude ľutovať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Bibi Butt Plug Set 3 pack Black

    Chystáte sa objaviť tajomstvo svojich zadných vrátok? Bibi súprava je na to perfektná! Krásna krabička v sebe ukrýva 3 elegantne čierne análne kolíky rôznych veľkostí z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je úplne bezpečný pre telo. Ráčte vyskúšať niečo nové a od najmenšieho kolíka sa dostaňte až k najväčšiemu!

    49,90 €

    17,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • XouXou Remote Controlled Thrusting & Vibrating Butt Plug Black

    Intenzívne potešenie análu pre všetkých náročných milovníkov! Tento vibračný análny kolík má jedinečnú funkciu prirážania! Ponúkne vám 12 rôznych režimov vibrácií a prirážania, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Užite si to najlepšie análne vzrušenie s touto kvalitnou a šikovnou pomôckou.

    109 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • Love To Love Open Rose Butt Plug Size S Purple

    Ruža rozkvitnutá vo vašom análiku! Táto kvietka je parádny doplnok pre vaše análne potešenie. Zaistí vám jemné zavádzanie a pohodlné nosenie, pretože je vyrobená z pružného a kvalitného silikónu. Veľkosť S je ideálna pre všetkých začiatočníkov a začiatočníčky!

    37,90 €

    13,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Metal Plug 0537047 Small

    Lákajú vás vzrušujúce teplotné hry? Na to budete potrebovať kovový análny kolík ako je tento! Jeho elegantný tvar v kombinácii s praktickou základňou predstavujú pôvabný kolík vyrobený z kvalitného kovu. Vychutnajte si s nám horúcu alebo studenú stimuláciu!

    18,90 €

    10,90 €

    Nie je skladom

  • FeelzToys Plugz Butt Plug Black Nr. 1

    Chcete pre svoj análik len to najlepšie? Plugz je kolekcia krásnych análnych kolíkov, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitného lekárskeho silikónu a sú tak nielen veľmi príjemné na dotyk, ale tiež bezpečné pre telo. Všetky Plugz kolíky majú zaoblenú základňu, ktorá zaisťuje maximálnu úroveň análneho vzrušenia a budú vás dráždiť pri každom pohybe. Vychutnajte si s nimi každú sekundu!

    22,90 €

    12,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 88 z celkom 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.