×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne kolíky

Položky 129 až 160 z celkom 395

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Užite si luxus vo svojom análiku s týmto vibračným kolíkom s nádherným koncovým kamienkom! Je z príjemného silikónu, ktorý je báječne hladký a poddajný. Ukrýva v sebe dva silné motory s 10 intenzívnymi režimami. Nechajte svoj dych, aby sa zatajil vplyvom dômyselných vibrácií, ktoré vás vezmú až do análneho neba.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Inflatable Dildo Black

    Čierne nafukovacie dildo s príjemným povrchom. Pomaly s ním zajdite do análu alebo vagíny a stlačte ručnú pumpičku. Dildo sa začne zväčšovať a napĺňať váš otvor slasti až do maximálneho nasýtenia. Ručná pumpička má ventil na okamžité odľahčenie tlaku, čo produktu pridáva na bezpečnosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Fuck Me Butt Plug Black

    Chcete, aby vaše análne hry boli sladké a zamilované? Prizvite k nim tento malý čierny análny kolík s koncovým srdiečkom. Má dokonalý tvar a je vyrobený z veľmi príjemného hebkého a mäkkého silikónu. Dajte análiku svoje drahej polovičky srdiečko na dôkaz lásky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Prider Anal Plug 6"

    Dúhový kolík Prider pre vašu spokojnú zadok! Buďte hrdí na svoje dúhové zmýšľanie a vyberte si taký kolík, ktorý vám bude hovoriť z duše. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, takže je veľmi príjemný na dotyk a zároveň má ergonomický tvar pre vaše sexuálne potešenie!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Medium Fialová

    Krásny análny kolík od značky You2Toys sa zvodným diamantom na konci. Zaručuje dokonalú stimuláciu a aj pri tých najdivokejších pohyboch bude držať na svojom mieste. Je malej veľkosti a bude ideálny predovšetkým pre análnych objaviteľov. Vyrobený je z mäkkého a hodvábneho silikónu, je flexibilný, ľahko sa zavádza a je samozrejme úplne bezpečný pre telo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Glams Mini Pink Gem

    Zábavný, roztomilý a ružový, taký je tento kolík od značky NS Novelties, ktorý bude zdobiť váš anál nádherne ružovým kamienkom. Vyrobený je zo zamatovo hebkého a kvalitného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo. Jeho zaoblená špička uľahčuje zavádzanie a koncový kamienok z neho robí nevšedný šperk. Užívajte si vzrušujúce chvíle so svojím náprotivkom a ozdobte sa týmto očarujúcim doplnkom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Nafukovací silikónový vibrátor, ktorý vám ukáže nové výšiny potešenia! Prispôsobíte si ho svojim fantáziám a pomocou diaľkového ovládača budete prepínať medzi 7 režimami nafukovania a vibrácií. Naplňte svoju vagínu alebo konečník potešením a nechajte Ultimate Expand, aby sa venoval aj klitorisu alebo hrádzi.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Prince Pink Small

    V tme sviec bol análny kolík Firefly Prince starostlivo navrhnutý presne tak, aby ste s ním zažili skutočné potešenie. Je vyrobený z kvalitného silikónu, je pevný ale zároveň pružný a, samozrejme, tiež bezpečný pre telo. Jeho malá veľkosť bude vhodná predovšetkým pre začiatočníkov, ktorí chcú objaviť čaro análnych hrátok trochu zábavnejším spôsobom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 2, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Shape Shifter Black

    Čo takto zmeniť svoj pohľad na stimuláciu análu a objaviť úplne jedinečnú novinku od Zero Tolerance? Je to dofukovací a vibračný análny kolík na diaľkové ovládanie a je vybavený tiež koncovou prísavkou pre hands-free hry. Nechajte sa jeho funkciami presvedčiť, že ho váš anál proste potrebuje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Yale Purple

    Chcete si spríjemňovať pokojne aj každý deň vibráciami vo vašom análiku? Yale bude váš obľúbený pomocník! Jeho pružné telo s hladkým silikónovým povrchom poteší ako začiatočníkov, tak skúsených milovníkov. Vyberte si z 12 vibračných nastavení a vydajte sa po vzrušujúcej ceste k maximálnemu análnemu potešeniu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Inflatable Butt Plug M

    Býva váš análik občas nenásytný a túži po zaujímavej stimulácii? Kúpte mu dofukovací análny kolík, ktorý jeho túžby ukojí jedna báseň. Vyrobený je z príjemného silikónu, disponuje prísavkou a jeho použitie je veľmi jednoduché. Tak poďte uchopiť do ruky balónik a nafúknuť sa vášňou.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Nafúknite si v sebe vzrušenie až k úplnému vyvrcholeniu! Tento elegantný čierno-zlatý vibrátor zaplní vašu vagínu alebo anál a ešte sa pre vás rozvibruje. Je z báječne mäkkého a hebkého silikónu s elegantnými zlatými plastovými detailmi. Vychutnajte si 10 vibračných režimov nafukovacieho vibrátora za zadnými vrátkami alebo vo svojom lone, oboje bude skvelé!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 S Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a možno ho tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke potom stvrdne. Tak nečakajte a poďte si hrať.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Backdoor Friend XL - Análny kolík so stimulačnou gulôčkou

    Čierny análny kolík s rotujúcou vnútornou guľôčkou, ktorá vás svojou ohromujúcou stimuláciou dovedie až na vrchol hory vzrušenia.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Vibrating Plug

    Chcete zažiť silu vibrácií vo svojej prdelke? Do toho! Tento neuveriteľne intenzívny análny kolík má 10 vibračných režimov, ktoré otvoria vaše zadné vrátka skutočnej slasti a budú ich neuveriteľne rozmaznávať a stimulovať. Úroveň dráždenia vibráciami si budete vyberať skrz praktický diaľkový ovládač a hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Rozvlňte sa vzrušením!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Silicone Plug Large - Análny kolík

    Zamatovo jemný análny kolík veľkosti LARGE z kvalitného lekárskeho silikónu. Rozmery: 120 mm x 41 mm.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Large

    Čo si ozdobiť svoj análik niečím dúhovým a ligotavým? Rainbow Booty Jewel je kvalitný análny kolík elegatnej čiernej farby s klasickým tvarom a prekrásnym koncovým drahokamom vo farbách dúhy. Je z prvotriedneho silikónu a je tak hodvábne hebký na dotyk a zároveň bezpečný pre telo. Úplne MUST HAVE!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Už ste niekedy vyskúšali prepojenie análnej hry s erekčným krúžkom? Ak áno, tak iste viete, ako veľmi toto spojenie dokáže byť omamné. Ak nie, je čas to zmeniť! S touto hračku bude prepojenie vašich citlivých miest nielen skvele vzrušujúce, ale aj elektrizujúce! Nechajte sa šokovať, a to doslova!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 M Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a dá sa tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke zase stvrdne. Tak nečakajte a poďte sa hrať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 1 M Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a dá sa tvarovať do akýchkoľvek tvarov, postačí mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke stvrdne. Tak nečakajte a poďte sa hrať.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Heavy Plug Medium 75g

    Premýšľate, ako si zintenzívniť análnu stimuláciu? Vyskúšajte tento análny kolík a podľahnite každému jeho centimetru. Na povrchu je zamatovo mäkký, jeho krk je príjemne flexibilný a vďaka svojmu kužeľovitému tvaru sa bude pohodlne zavádzať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Wave S

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Chcete vo svojom zadočku objaviť nové a neuveriteľne vzrušujúce pocity? Tento kolík vám ukáže to, čo nikto iný pred ním! Jeho tvar je zmyselný na prvý pohľad a disponuje ešte zmyselnejšími 10 vibračnými režimami. Vychutnajte si dotyk extra jemného silikónu a ergonomický dizajn, tvorený 2 guľôčkami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Plug Heart Red Medium

    Chcete, aby váš zadoček iskril vášňou a krásou? Ozdobte ho týmto análnym kolíkom príjemného tvaru s koncovým klenotom v tvare srdca. Je ideálny pre začiatočníkov aj skúsené análne expertky. Jeho užší hrot uľahčuje zavádzanie, pružný krk je pohodlný na nosenie a koncový ligotavý kamienok pôsobí ako vyzývavý pútač, z ktorého váš náprotivok nebude môcť spustiť oči!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Bunny Tail Pink

    Čo je najlepšie na zajačikoch? No predsa chvostíky! Premeňte sa na sexi zajačika s rozkošným ružovým chvostíkom a vychutnajte si vo svojom análiku 3 vzrušujúce rýchlosti a 7 vibračných režimov. Navyše vďaka diaľkovému ovládaniu si zajačiu zábavu užijete aj s partnerom. Zamilujte si sexi zmyselný pocit s mäkkým chvostíkom a vibráciami.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Bubble Butt Player Expert Čierna

    Príjemne hladký a veľmi kvalitný análny kolík od obľúbenej značky TOYJOY Classics vás zaujme predovšetkým svojím elegantným dizajnom.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Nuo Čierna

    Perfektná análna hračka pre neho aj pre ňu. Keď ho používa on, slúži na masáž prostaty. Pomôcku môžete ovládať pomocou ovládača v tvare diskrétneho pera alebo pomocou aplikácie Je Joue *.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    Moderná a nadčasová značka erotických pomôcok Gvibe vám prináša tento jedinečný Gplug. Bol vyvinutý tak, aby vám prinášal extra potešenie. Je vhodný pre všetky pohlavia a hodí na sólo hrátky aj šantenie v páre. Potešte sa ním počas predohry, nechajte si ho v sebe počas milovania, a hlavne sa pripravte na najbožšie orgazmy!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 395

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.