×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne kolíky

Položky 65 až 96 z celkom 659

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ste divoká šelma alebo vycvičené šteniatko? S týmto vibračným análnym kolíkom s dlhým chlpatým chvostíkom uskutočníte svoje zvieracie sny! Má 3 vibračné rýchlosti a 7 režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz diaľkové ovládanie. Zamilujte si ten pocit, keď vás pošteklí mäkký našuchorený kožúšok a v análiku sa rozhýbu mocné, vzrušujúce vibrácie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Myslíte si, že šikovné prsty nič nenahradia? Omyl! Tento jedinečný stimulátor prostaty je inšpirovaný tými najšikovnejšími prstíkmi a vie ich s prehľadom napodobniť. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a 10 vibračných režimov, ktoré vás nenechajú chladnými.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Male Cock Ring Harness with Silicone Anal Plug

    Udržujte sa pripravení na akciu a navyše si nechajte zaplniť svoj anál príjemným kolíkom. Tento postroj je kombináciou 2 hračiek do jednej super účinnej a zároveň estetickej. Neúprosný kovový krúžok podporí vašu erekciu a silikónový análny kolík vďaka skosenej špičke perfektne zapadne do vášho zadočku. Neostáva nič iné iba upevniť popruhy a vydať sa na výlet za extra vzrušením! Kolík je mimo iné odnímateľný a disponuje silnou prísavkou.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Small Červená

    Krásny análny kolík od značky You2Toys sa zvodným diamantom na konci. Zaručuje dokonalú stimuláciu a aj pri tých najdivokejších pohyboch bude držať na svojom mieste. Je malej veľkosti a bude ideálny predovšetkým pre análnych objaviteľov. Vyrobený je z mäkkého a hodvábneho silikónu, je flexibilný, ľahko sa zavádza a je samozrejme úplne bezpečný pre telo.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    Ste trochu prasák, ale zároveň chcete byť úplne samostatný? Načúrajte si do análu sám! S týmto penis plugom k zadočku plnému moču nebudete potrebovať nikoho ďalšieho, konečne to zvládnete svojpomocne! Samozrejme, to ale neznamená, že sa pri tom na vás nemôže váš náprotivok dívať a fandiť vám. Dvere fantázie sa otvárajú rovnako, ako sa otvára anál vášmu vlastnému moču.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Pointy Plug Pink

    Čo takto potešiť svoj análik nežne ružovým kolíkom? Pointy je hladký a príjemne mäkký silikónový análny kolík s elegantným dizajnom. Špicatý hrot zaručuje ľahké zasunutie a koncové očko zas bezpečnú manipuláciu. Nechajte svoje análne nervové zakončenia explodovať výbušnou slasťou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Lucky Clover Anal Plug

    Pôvabný kolík, ktorý vášmu análiku prinesie šťastie! Štvorlístky nosia šťastie od pradávna, tak prečo si ich odopierať? Tento kolík z hliníkovej zliatiny má klasický tvar a je zakončený ozdôbkou v tvare zeleného štvorlístku. Jeho materiál umožňuje zmyselné zahriatie či ochladenie a kombináciu s akýmkoľvek lubrikantom. Objavte moc štvorlístkov!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Handle Buttplug Penis with Clear Gem

    Aj análne kolíky môžu byť skvostné a nádherné! Tento hladký a elegantný kolík je vyrobený z luxusnej nerezovej ocele a jeho základňu zdobí malý drahokam. Okrem toho základňa pohodlne zapadne medzi zadok a umožňuje tak aj dlhodobé nosenie, pri ktorom sa budete cítiť sexi a elegantne.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Nechajte sa vystreliť do nadpozemských výšin potešenia touto vibračnou análnou raketou! Je z nádherne hebkého dvojvrstvého silikónu a veľmi jednoducho sa ovláda pomocou tlačidla na základni. Vychutnajte si ergonomický tvar a všetky vášnivé pôžitky.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Large Black

    Vaše hry so zadnými dvierkami môžu teraz byť ešte estetickejšie! Kolík Blush Temptasia je totiž zakončený pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má ideálny tvar aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší ako anál, tak aj oči.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíka ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko vie a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 39

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý je úplne jedinečný. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Medium 101 - Rozťahovací análny kolík

    Obľúbený kotvový análny kolík, ktorý vám ponúkne jedinečné zážitky z análnej stimulácie. Medzi ostatnými kolíkmi vyniká svojím tvarom, ktorý sa plne roztvorí až vo vašich útrobách, čo zaručuje báječne intenzívnu nevšednú stimuláciu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Medium

    Čo si ozdobiť svoj análik niečím dúhovým a ligotavým? Rainbow Booty Jewel je kvalitný análny kolík elegatnej čiernej farby s klasickým tvarom a prekrásnym koncovým drahokamom vo farbách dúhy. Je z prvotriedneho silikónu a je tak hodvábne hebký na dotyk a zároveň bezpečný pre telo. Úplne MUST HAVE!

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Black

    Vychutnávajte si svoje análne hry romanticky a vkusne! Sada čiernych análnych kolíkov je ideálna pre začínajúcich i skúsenejších objaviteľov svojich zadných vrátok. Kolíky sú vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, zakončené pôvabným kamienkom a svojim tvarom umožňujú veľmi pohodlné zavádzanie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

    Twisting Tom je prvý štvorpolárny stimulátor prostaty, vyrobený stopercentne z kvalitného lekárskeho platinového silikónu.

    80,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King-Sized Anal Bomber Black

    Záleží vám na tom, čo máte v zadku? A ako by nie! King Sized Anal Bomber vám dá skúsiť pocit dokonalého naplnenia. Je hladký, flexibilný a vhodný predovšetkým pres skúsenejších análnych milovníkov. Je vyrobený z vysoko kvalitného PVC materiálu, ktorý je bezpečný pre telo. Objavte možnosti svojho análu a tiež silu gravitácie.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Large 100 - Rozťahovací análny kolík

    Obľúbený kotvový análny kolík, ktorý vám ponúkne jedinečné zážitky z análnej stimulácie. Medzi ostatnými kolíkmi vyniká svojím tvarom, ktorý sa plne roztvorí až vo vašich útrobách, čo zaručuje báječne intenzívnu, nevšednú stimuláciu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug - Bezdrôtový vibračný rotačný kolík Čierna

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Slimline Butt Plug Vibračný análny kolík

    Slimline je análny kolíček s dĺžkou 11 cm, ktorý je určený predovšetkým pre začiatočníkov s análnym potešením.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Destructor Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov väčších rozmerov! Hrajte si tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a môžete ho kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Stretching Plug Kit

    Sada kolíkov pre vzrušujúci tréning vášho análku! 3 rôzne veľkosti lesklých kolíkov vám pomôžu objaviť čaro análneho potešenia, začnite tým najmenším a dopracujete sa až k tomu najväčšiemu. Vyrobené sú kvalitného TPR materiálu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Butt Quiver Vibračný análny kolík

    Zamatovo jemný análny kolík dokonalého tvaru z toho najkvalitnejšieho lekárskeho silikónu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Klasické kolíky sú vášmu zadočku málo? Elektrizujte svoje zmysly so vzrušujúcim elektro-stimulačním kolíkom Volt. Je diaľkovo ovládateľný a má 5 funkcií elektro-stimulácie a 7 vibračných možností. Jeho elegantný tvar bude rozumieť vašim telesným kontúram a potrebám. Tak vyskúšajte niečo nové!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Weighted Steel Butt Plug S Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík s prekrásnym koncovým kamienkom vás očarí svojim klasickým tvarom v kombinácii s eleganciou, vďaka ktorej budí dojem vzácneho šperku. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black M

    Ďalší člen rodiny b-Vibe Snug sa vám postará o dokonalú stimuláciu. Bude sa totiž venovať nielen vášmu análiku, ktorý dokonale naplní, ale pozornosť bude venovaná aj vášmu penisu. Erekčný krúžok totiž stiahne penis pri koreni a posilní jeho erekciu, zatiaľ čo plug zabývaný v análi bude vibráciami stimulovať prostatu. Prepojte svoje citlivé miesta a nechajte sa vziať do neba.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Jelly Rancher Ripple T-Plug Čierna

    Načúvajte svojim túžbam a chutiam a spríjemnite si svoje obľúbené análne hry. Kolík Jelly Rancher Ripple T-Plug je vysoko mäkký, čím zaručuje pohodlné používanie. Vaše telo ho ľahko prijme a vaše erotické hry spojené s análom sa hneď stanú zábavnejšími.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Elegantný análny vibrátor prepojený s erekčným krúžkom z kolekcie Hueman je nutnosťou pre každého muža. Príjemne zaoblený tvar v kombinácii s jemnou textúrou sľubuje vzrušujúcu stimuláciu a erekčný krúžok zase sľubuje tvrdšiu a dlhšiu erekciu a intenzívnejšie orgazmy. Zamilujte si mäkký silikónový materiál a vyberte si z 10 vibračných režimov skrz diaľkové ovládanie!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Balloon Black

    Fascinuje vás napĺňanie vášho análku či vagíny? Ak áno, s týmto balónikom sa priamo zbláznite. Najprv si ho ako malý a hladký pohodlne zavediete a potom už stačí len nafukovať (stláčať druhý koniec) a užívať si postupné vypĺňanie vášho obľúbeného otvoru.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie M Čierna

    Obľúbený análny kolík Bootie od nemeckej značky Fun Factory teraz prichádza aj vo zväčšenej verzii veľkosti M. Je dlhý 9,3 cm a jeho priemer sa pohybuje medzi 1,7 - 3,5 cm.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Backie Black

    Tento stimulátor prostaty a hrádze od značky Pretty Love je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám hneď 30 účinných vibračných režimov. Nechajte sa unášať hlbokými vibráciami, ktoré vďaka dokonalému tvaru cielia na najcitlivejšia miesta na mužskom tele, ktorým je prostata. Rovnako ako všetky moderné erotické hračky, tak aj tento produkt je nabíjateľný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug - Análny kolík s erekčným krúžkom

    Zažite najintenzívnejšie vyvrcholenie vášho života. Zamatovo jemný análny kolík perfektného tvaru spolu s erekčným krúžkom je najlepšiou kombináciou, ktorú môžete skúsiť.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 659

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.