×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Bezdrôtové análne kolíky vibračné

Položky 33 až 64 z celkom 170

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Thunderplugs Silicone Swelling & Thrusting Plug

    Snívate o análnom potešení? Tento kolík bude do vašich zadných vrátok vzrušujúco prirážať a tiež sa jemne rozširovať. Ponúkne vám 3 úrovne a 5 vibračných vzorov a 5 stimulačných režimov ťahov. Jemná textúra sa postará o zmyselnú masáž a pri každom zásune sa kolík vo vašic zadných vrátkach ešte príjemne rozšíri. Tak uchopte ovládač a nechajte sa uniesť do orgazmického raja!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Beaded Plug

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má vzrušujúci guľôčkovitý tvar a praktickú základňu. A viete, čo je najlepšie? Rozvibruje sa pre vás v 10 rôznych úrovniach, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size L

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto vibračným análnym kolíkom! Má príjemný klasický tvar so zúženou špičkou a pružným krkom, takže je veľmi pohodlný na nosenie. Okrem toho jeho základňu zdobí pôvabný kamienok a jeho vibrácie sa volia cez diaľkové ovládanie, ktoré si môžete ponechať alebo zveriť svojmu protivníku!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Trio Plug - Bezdrôtový vibračný kolík Čierna

    Prémiový vibračný análny kolík s premysleným tvarom a 3 výkonnými motormi. Podľahnite tejto kvalitnej hračke a neprekonateľnej análnej stimulácii, ktorú vám dopraje.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Rechargable Vibrating Plug XL Black

    Koketujte so svojím zadočkom a zoznámte ho s týmto kamarátom. Vibračný análny kolík od The Screaming O má klasický tvar, je nabíjateľný a počúvať vás bude cez diaľkový ovládač. Ukrýva v sebe výkonný motor s 20 funkciami a vyrobený je z kvalitného silikónu, ktorý je pohodlný, príjemný a flexibilný.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Kolík v-Vibe Rimming 2 sa nemôže dočkať, až poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guľôčky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíku. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hry na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa skrz USB.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Túžite po niečom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug tu je pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Vibrating Aluminium LED Buttplug Medium

    Zažiarte príťažlivosťou! S týmto vibračným análnym kolíkom to pôjde ľahko, jeho základňa totiž svieti LED RGB svetlami. Okrem svetla sa môžete tešiť aj na sexy vibrácie, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Kolík je vyrobený z prémiového hliníkového a ocelového materiálu, je pohodlný na zavádzanie a príjemný na nosenie. Vychutnajte si jeho chladivý dotyk a presvieťte svoje intímne chvíle.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Chcete vo svojom zadočku zažiť orgazmický výbuch vášne? Tento dofukovací kolík vo vašom análiku narastie do požadovanej veľkosti a ešte vás bude tešiť zmyselnými vibráciami. Je z hodvábne hladkého silikónu a svojím zväčšovaním vám dopraje lahodný pocit plnosti. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a zažite plnú análnu slasť!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Bubble Butt Powerful Inflatable Vibrating Pink

    Nechajte svoje zadné vrátka zblázniť sa od vzrušenia! Tieto vibračé nafukovacie guľôčky vkĺznu dovnútra vo vyfúknutom stave a následne sa nafúknu tak, že vás naplnia po okraj. Použite diaľkové ovládanie a vyberte si zo 7 intenzívnych vibračných rýchlostí v ergonomickej základni a objavujte nezabudnuteľné zážiky pokojne každý deň!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Ditto Anal Plug Midnight Blue

    Objavte dokonalé vzrušenie análnych hier s Ditto od značky We-Vibw. Je to vibračný análny kolík, ktorý vám poslúži počas sexu, predohry, či masturbácie, a ovláda sa prostredníctvom aplikácie, takže sa svojou polovičkou môžete pohrávať, zatiaľ čo je hoci aj na druhom konci sveta.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Vibrating Plug

    Chcete zažiť silu vibrácií vo svojej prdelke? Do toho! Tento neuveriteľne intenzívny análny kolík má 10 vibračných režimov, ktoré otvoria vaše zadné vrátka skutočnej slasti a budú ich neuveriteľne rozmaznávať a stimulovať. Úroveň dráždenia vibráciami si budete vyberať skrz praktický diaľkový ovládač a hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Rozvlňte sa vzrušením!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zero Tolerance Shape Shifter Black

    Čo takto zmeniť svoj pohľad na stimuláciu análu a objaviť úplne jedinečnú novinku od Zero Tolerance? Je to dofukovací a vibračný análny kolík na diaľkové ovládanie a je vybavený tiež koncovou prísavkou pre hands-free hry. Nechajte sa jeho funkciami presvedčiť, že ho váš anál proste potrebuje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    Milujete rimming, čiže lízanie análu? Ak áno, tak budete milovať aj tento análny kolík! Disponuje totiž zabudovanými rotujúcimi korálikmi, ktoré stimulujú pocity ako pri lízaní. Kolík je vyrobený z mäkkého silikónu a má príjemný klasický tvar. Vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Kolík b-Vibe Rimming Petite sa nemôže dočkať, kým poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guličky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíka. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hrátky na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Vyrobený je z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa cez USB.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 2, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Chcete vo svojom zadočku objaviť nové a neuveriteľne vzrušujúce pocity? Tento kolík vám ukáže to, čo nikto iný pred ním! Jeho tvar je zmyselný na prvý pohľad a disponuje ešte zmyselnejšími 10 vibračnými režimami. Vychutnajte si dotyk extra jemného silikónu a ergonomický dizajn, tvorený 2 guľôčkami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Spinning Tail Teaser

    Toto nie je obyčajný análny kolík! Je to šikovný potešiteľ so 7 vibračnými a rotačnými rýchlosťami a rytmami. Je úchvatne elegantný a jeho funkcie si budete vyberať cez praktické diaľkové ovládanie. Zažite ten úžasný pocit naplnenia za zadnými dvierkami a vychutnajte si perfektný tvar, váhu a text tejto luxusnej hračky z hodvábne hebkého silikónu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Model Satisfyer Deep Diver Connect App s ovládaním cez aplikáciu sa postará o veľmi vzrušujúcu stimuláciu. Tento análny vibrátor vás nadchne zmyselnou guličkovou štruktúrou a silnými vibráciami. Široká základňa je zárukou bezpečných hier.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    Moderná a nadčasová značka erotických pomôcok Gvibe vám prináša tento jedinečný Gplug. Bol vyvinutý tak, aby vám prinášal extra potešenie. Je vhodný pre všetky pohlavia a hodí na sólo hrátky aj šantenie v páre. Potešte sa ním počas predohry, nechajte si ho v sebe počas milovania, a hlavne sa pripravte na najbožšie orgazmy!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Bunny Tail Pink

    Čo je najlepšie na zajačikoch? No predsa chvostíky! Premeňte sa na sexi zajačika s rozkošným ružovým chvostíkom a vychutnajte si vo svojom análiku 3 vzrušujúce rýchlosti a 7 vibračných režimov. Navyše vďaka diaľkovému ovládaniu si zajačiu zábavu užijete aj s partnerom. Zamilujte si sexi zmyselný pocit s mäkkým chvostíkom a vibráciami.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Poďte rozprúdiť vzrušenie vo vašom análiku! Tento análny kolík má lahodný zamatovo hebký silikónový povrch a klasický tvar, ktorý je pohodlný na zavádzanie. Jeho nosenie a hranie sa s ním stane návykovou záležitosť! Baviť vás bude, keď budete sami, ale pohráte sa s ním aj v páre. Chopte sa ovládaču a nadiktujte výkonnému motoru intenzívnu stimuláciu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Nuo Čierna

    Perfektná análna hračka pre neho aj pre ňu. Keď ho používa on, slúži na masáž prostaty. Pomôcku môžete ovládať pomocou ovládača v tvare diskrétneho pera alebo pomocou aplikácie Je Joue *.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Rozbehnite to s The Tough! Je to dokonalý análny kolík s efektom prirážania a funkciou vibrácií. Poteší vás výkonným motorom so 7 rôznymi pulzačnými režimami a 3 vibračnými rýchlosťami. Každý režim je hlboký, dunivý a ohromí vás funkciou prirážania, wow!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Mouve Waving Vibrating Anal Plug with Remote Control 2 Motors Black

    Viac než len obyčajný análny kolík! Predstavujeme Mouve, kolík s korálkovitým telom a 2 výkonnými motormi. Pozlobia vaše zadné dvierka nielen vibráciami, ale aj oscilačnou funkciou o rozsahu 360º. Vychutnajte si stimuláciu, ktorú si cez diaľkové ovládanie prispôsobíte aktuálnym vlastným preferenciám.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Zo všetkého najviac milujete análne prenikaniu? S týmto kolíkom si ho budete môcť užívať neustále! Na krku má totiž drobné pohyblivé koráliky, ktoré sa pohybujú hore a dole a napodobňujú tak pocit podobný rpenikaniu. Okrem toho vie aj vibrovať a vonkajšia texturovaná časť bude príjemne podpichovať hrádzu. Vychutnajte si zážitky podobné rimmingu a oddajte sa svojím vášňam.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Plug Black

    Ťuk ťuk! Váš nový análny potešiteľ vám klope na zadné dvierka a chce dovnútra, aby vám ukázal, čo všetko vie. Budú to hlavne silné vibrácie, čím vás omámi a tiež ovládanie cez aplikáciu, ktorá vám ponúkne konečné možnosti využitia. Zabudnúť nesmieme ani dômyselný tvar kolíka, ktorý vám dopraje znateľne plný pocit. Vychutnajte si!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 170

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.