×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne kolíky pre ženy

Položky 97 až 128 z celkom 480

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Small

    Malý kolík prinášajúci veľké potešenie! Black Velvets Silicone Vibration Plug je hebký silikónový análny kolík pomerne malých rozmerov, ktorý vie veľmi príjemne a zároveň diskrétne ticho vibrovať. Užite si 5 vibračných úrovní, ktoré vám ponúkne, a zaistite si svoj análny orgáč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie L Čierna

    Obľúbený análny kolík Bootie od nemeckej značky Fun Factory teraz prichádza aj vo zväčšenej verzii veľkosti L. Je dlhý 11,1 cm a jeho priemer sa pohybuje medzi 1,9 - 4,05 cm.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Pink

    Vychutnávajte si svoje análne hry romanticky a vkusne! Sada čiernych análnych kolíkov je ideálna pre začínajúcich i skúsenejších objaviteľov svojich zadných vrátok. Kolíky sú vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, zakončené pôvabným kamienkom a svojim tvarom umožňujú veľmi pohodlné zavádzanie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming XL

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus. Kolík b-Vibe je dostatočne veľký, bezpečný pre telo, bezproblémový, príjemne silikónový a vyvinutý presne tak, aby stimuloval tie najcitlivejšie body na vašom tele.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Beginner Plug Kit Black

    Dokonalá sada pre šetrné a príjemné objavovanie análnych prekvapení. Vďaka úzkej špičke sa kolík ľahko zavádza a sú tak vhodné aj pre absolútnych začiatočníkov. Sada obsahuje tri rôzne veľkosti kolíkov, ktoré sú vyrobené zo zamatovo hebkého silikónu a zaručujú tak ľahké čistenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Asteroid Rimming Anal Plug

    Milujete rimming čiže lízanie análu? Ak áno, tak budete milovať aj tento análny kolík! Disponuje totiž zabudovanými rotujúcimi korálikmi, ktoré simulujú pocity ako pri lízaní. Kolík je vyrobený z mäkkého silikónu a jeho horná časť je tvarovaná tak, aby cielila na prostatu. Vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Small Purple

    Vaše hrátky so zadnými vrátkami môžu byť teraz o niečo estetickejšie! Kolík Blush Temptasia je totiž zakončený pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má tvar ideálny aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší anál aj oči.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Môže byť ešte niečo viac než trojitá stimulácia, a to kedykoľvek a kdekoľvek? Táto hračka od GoGasm je vibrátor vhodný aj na prechádzku pre všetky 3 vaše citlivé body. Guľôčka sa uvelebí v análiku, vibrátor bude slastne priasť vo vagíne a placatý stimulátor bude našepkávať klitorisu. Tak uchopte ovládač a vyber si to, na čo máte chuť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Barcelona Anal Toys Pink

    Chcete skúmať vzrušujúce možnosti vášho análiku a hľadáte ideálne hračky? Ružová dvojica Barcelona je vhodná pre všetkých začiatočníkov s rôznymi (i žiadnymi) skúsenosťami. Obsahuje kolík s koncovým kamienkom a análne koráliky, oboje z hebkého a kvalitného silikónu. Tak otvorte svoje zadné vrátka!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Jelly Rancher Ripple T-Plug Fialová

    Načúvajte svojim túžbam a chutiam a spríjemnite si svoje obľúbené análny hry. Kolík Jelly Rancher Ripple T-Plug je vysoko mäkký, čím zaručuje pohodlné používanie. Vaše telo ho ľahko prijme a vaše erotické hry spojené s análom sa rázom stanú zábavnejšími.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Small

    Čo tak darovať svojej drahej trochu netradičnú kvetinu? Ženy kvety milujú a tento prekrásny kolík je zakončený nádhernou ružou. Navyše je vďaka svojim rozmerom ideálny pre začiatočníkov, takže s ním môžete odhaliť príjemné tajomstvo análneho vzrušenia. Kolík je z hliníka, má elegantnú striebornú farbu a možno ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou čiernou ružou!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Butt Plug with Diamond Jewel Gold-Red S

    Prenádherný análny kolík neprehliadnuteľne ozdobí váš análik! Je navrhnutý pre štýlové a sexi potešenie vašich zadných vrátok a je vyrobený z luxusného zlatého hliníku. Najpôvabnejšia je na ňom základňa, do ktorej je umiestnený červený akrylový kamienok. Buďte očarujúca a nechajte svoj zadoček zmyselne červeno žiariť!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Rugops - Análny kolík 18cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky DINO.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Anal Stick With Ring - Análny kolíček

    Stupňovitý análny kolík z obľúbeného gélového materiálu. Jeho farba je vzrušujúco dymová a môžete ho použiť nielen na análne, ale pokojne aj na vaginálne hry. Pre jednoduchú manipuláciu je zakončený krúžkom.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Annihilator Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov a milovníčky pomôcok väčších rozmerov! Hrajte sa tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a kombinovať ho môžete so všetkými druhmi lubrikantov.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Trio Plug - Bezdrôtový vibračný kolík Čierna

    Prémiový vibračný análny kolík s premysleným tvarom a 3 výkonnými motormi. Podľahnite tejto kvalitnej hračke a neprekonateľnej análnej stimulácii, ktorú vám dopraje.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Na prvý pohľad obyčajný análny kolík klasického tvaru. Na druhý pohľad dômyselná hračka, ktorá splní vaše sny a dopraje vám skutočne hlboké a intenzívne zážitky. Disponuje totiž technológiou Kinetic stimulujúcou super silný pohyb hore a dole vo vnútri stimulátoru a zároveň aj vo vnútri vášho análiku. Vďaka diaľkovému ovládaniu to bude pohodlné a fajn aj na hranie sa s partnerom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Bubble Butt Player Starter Čierna

    Príjemní hladký a veľmi kvalitný análny kolík od obľúbenej značky ToyJoy Classics vás zaujme predovšetkým svojím elegantným dizajnom.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Butt Plug 9cm

    Čistá zvodnosť! Tento čierny kolík s úzkou špičkou aj telom do vás zapadne ako uliaty a bude vám príjemný pri akýchkoľvek činnostiach. Je hodvábne hladký, pretože je vyrobený zo silikónu a má príjemnú dĺžku 9 cm. Nechajte sa ním zviesť.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Liquorice Dip Butt Plugs Set - Súprava análnych kolíkov

    Sada 3 análnych kolíkov rôznych veľkostí, ktoré vám zaistia dokonalú análnu stimuláciu a potešenie.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorčeku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • The Screaming O Rechargable Vibrating Plug XL Black

    Koketujte so svojím zadočkom a zoznámte ho s týmto kamarátom. Vibračný análny kolík od The Screaming O má klasický tvar, je nabíjateľný a počúvať vás bude cez diaľkový ovládač. Ukrýva v sebe výkonný motor s 20 funkciami a vyrobený je z kvalitného silikónu, ktorý je pohodlný, príjemný a flexibilný.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Bigger Joy Inflatable Penis Black

    Potrebujete poriadne naplniť? Dildo Bigger Joy si nafúknete do požadovanej veľkosti a keď k tomu pridáte ešte vibrácie, tak to bude vzrušujúca jazda s cieľom v orgazmickej slasti. Realistické latexové dofukovacie dildo je spojené s ovládačom, ktorým si budete voliť vibrácie i zväčšovanie a zakončené je bezpečnostnou základňou. Vychutnajte si niečo viac!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Gypos - Análny kolík 19,5cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Black

    Vyjadrite svoju aktuálnu náladu a rozpoloženie análym kolíkom s koncovým smajlíkom od značky NS Novelties. Cítite sa šťastne, zamilovane a vzrušene? Tento kolíček bude zdieľať vaše pocity! Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo, a už sa nemôže dočkať, až prinesie trochu spestrenia a zábavy do vašej spálne.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Plug & Joy Medium PL11 Čierna

    Čierny gélový análny kolík s hladkým a príjemným povrchom. Jeho základňa umožňuje pohodlnú a jednoduchú aplikáciu. Klasický tvar kolíka sľubuje dokonalú stimuláciu, ktorú si bezpochyby zamilujete.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • My First Taboo Anal Plug Vibrator Pink

    Pôvabný na pohľad a príjemný na zavádzanie! Objavte vzrušujúce možnosti s týmto análnym kolíkom s príjemne vlnitým telom. Nie je ani dlhý, a ani krátky, a jeho priemer 27 mm je tak akurát i pre úplných začiatočníkov. Je vyrobený z príjemne mäkkého lekárskeho silikónu a váš análik bude zmyselne dráždiť skrz vibrácie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Blob XL

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Hrejivý elegán pre G-bod alebo prostatu, takže pre neho aj pre ňu! Jemu bude stimulovať prostatu a hrádzu zároveň a jej G-bod a klitoris. Má totiž vo svojom hebkom tele ukryté dva výkonné motory, ktoré vás jednoznačne potešia! Nechajte sa potešiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Robí vám dobre dráždenie prostaty a chceli by ste vyskúšať niečo lepšie, než je váš prst? Tento stimulátor prostaty vám vďaka vibráciám dopraje neuveriteľné vzrušenie! Má na tieto hry ideálny tvar, ktorý vás dostane do raja. Vyskúšajte všetkých 12 vibračných funkcií!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 128 z celkom 480

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.