×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Silikónové análne kolíky 3 - 3,9 cm

Položky 65 až 88 z celkom 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Ouch! Regular Diamond Butt Plug Fialová

    Užito si stimuláciu, ktorú vám poskytne tento análny kolík klasického tvaru. Vyrobený je zo 100% silikónu, má flexibilný krk a jeho základňu zdobí nádherný diamant.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Rifter Butt Plug Silicone Black Size M 7.2 cm x 3.5 cm

    Análny kolík s klasickým tvarom a super príjemnou textúrou! Má zaoblenú špičku pre pohodlné zavádzanie a reliéfový povrch pre jemnú stimuláciu za vašimi zadnými dvierkami. Vďaka koncovej silnej prísavke ho môžete umiestniť na akýkoľvek hladký povrch a zároveň táto prísavka slúži ako bezpečnostná základňa, aby sa kolík nedostal niekam, kam nemá. Dáte mu šancu dostať sa do vás? Dajte!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.67 Self Penetrating Butt Plug Black

    Milujete pocit pri prenikaní do análu? S týmto kolíkom ho môžete zažívať znovu a znovu. Jeho jedinečný koncept posúva análnu stimuláciu na novú úroveň. Tajomstvo spočíva v 2 vnútorných guľôčkách, ktoré sa vplyvom pohybu posúvajú hore a dole a spôsobujú tak dráždenie podobné prenikaniu. Vychutnávajte si jeho nekonečnosť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Heart Plug S/M Pink

    Ten najláskyplnejší vibračný análny kolík na svete! A na viac od b-Vibe, prestížnej značky análnych hračiek. Jeho základňa v tvare srdiečka je zdobená blyštivým kamienkom a navodí romantickú atmosféru za všetkých okolností. Hodvábne hebký kvalitný silikón si zamilujete na prvý dotyk a ovládanie cez diaľkový ovládač priamo nabáda k párovým hrám. Vychutnajte si 15 vibračných vzorov a 6 intenzít potešenia od jemných až po hlboké a silné!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Sensa Butt Plug with Remote Control Black

    Sexi pružná vibračná hračka na diaľkové ovládanie! Sensa v sebe urýva 2 motory, ktoré vedia vibrovať v 10 funkciách. Vyrobená je z veľmi mäkkého a príjemného liquid silikónu, ktorý je skvele flexibilný a bezpečný pre telo. Jej ergonomický tvar je super pohodlný a bude presne zodpovedať vašim telesným proporciám. Pripravte sa na vzrušenie, ktorému budete chcieť podľahnúť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Rose Silicone Anal Plug Pink

    ružičkou. Vyrobený je z vysoko kvalitného mäkkého a pružného silikónu, ktorý je hygienický a pohodlný na používanie. Hrajte tie najzaujímavejšie hry s týmto kolíkom s koncovou ružou!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Butt Plug 556912 Yellow

    Láka vás vyskúšať análne hrátky? Tento kolík na to bude super ideálny! Je nielen úžasne roztomilý, ale má aj príjemný klasický tvar s úzkou špičkou. Praktická široká základňa uľahčí manipuláciu a zabráni prílišnému zasúvaniu. Prvotriedne silikón so Silk Touch povrchom si zamilujete na prvý dotyk, a čo viac, kolík je flexibilný, takže sa prispôsobí vašej anatómii a je pohodlný na nosenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC JackHammer Massager with Vibration Black

    Chcete zbíjačku pre vaše zadné dvierka? Tento vibračný análny kolík RC JackHammer značky Anos vás dostane svojou inovatívnou technológiou Floating Magnet. Vďaka tejto technológii sa kolík intenzívne trasie, pulzuje a doslova tancuje. Tieto klopavé impulzy poskytujú extrémne príjemnú análnu stimuláciu a cielia hlavne na prostatu. Vibrácie si budú užívať hlavne vaše hrať.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto análneho kolíka na diaľkové ovládanie, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Semi-Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black S

    Kvalitná kreatívna hračka s nečakaným tvarom análneho kolíka z jednej strany a provokatívne nežným dildóm z druhej strany. Objavite s ňou nové cesty, ako prežívať podmanivo intenzívne pocity, ktoré sa stanú vzrušujúcou esenciou vášho života. Splňte si svoje priania a dráždite všetky citlivé miesta!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Rose Silicone Anal Plug Black

    ružičkou. Vyrobený je z vysoko kvalitného mäkkého a pružného silikónu, ktorý je hygienický a pohodlný na používanie. Hrajte tie najzaujímavejšie hry s týmto kolíkom s koncovou ružou!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Laser Fuck Me Medium Anal Plug with Remote Control Black

    Čo tak prežiariť noc svojou túžbou a to doslova? Toto nie je len tak nejaký obyčajný análny kolík, je totiž zakončený laserom premietajúcim jasne červený nápis FUCK ME, ktoré bude blikať v rytme vibrácií. Vyberte si zo 4 rôznych rýchlostí a 7 vzorov vibrácií a zároveň blikanie nápisu. Stačí sa chopiť ovládače!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Duo Plug Remote Control Beginner Butt Plug Small Black

    Optimálny tvar pre dokonalú orgazmickú radosť, pohodlie a spokojnosť! Tento luxusný stimulátor prostaty od Nexus je vyrobený z pevného, avšak pružného silikónu a ponúkne vám hneď 6 omamných stimulačných režimov vibrácií, pulzácií a eskalácií. Tak sa chopte ovládača a vyberte si to najlepšie priamo pre váš anál!

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush Anal Adventures Matrix Swirling Bling Plug Sapphire

    Láka vás skúmanie vzrušujúcich vnemov ukrytých za vašimi zadnými dvierkami? Nie je na čo čakať, s týmto nádherným análnym kolíkom to bude tá najlepšia skúsenosť. Je nielen úplne úchvatný už na prvý pohľad, ale má aj skosenú hlavu pre ľahké zavádzanie a jemné zvlnené vrúbky pre príjemné pocity. Jedinečná technológia StayPut zaistí, že sa kolík pohodlne vo vašom tele uvelebí a nevykĺzne. Koncová základňa s kamienkom v tvare srdiečka je pôvabný detail, vďaka ktorému vás tento kolík skutočne uhranie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gplug S Neon Rose

    Hľadáte kvalitný dobíjací silikónový vibračný análny kolík klasického tvaru? Gplug od Gvibe má všetko, čo potrebujete, a ešte oveľa viac. Bol špeciálne vyvinutý tak, aby vyhovoval úplne všetkým bez ohľadu na pohlavie. Pohráte sa s ním osamote alebo ho môžete zapojiť do párových hier s vaším náprotivkom, kedy sa skvele hodí na predohru, ale pokojne aj na samotné milovanie pre extra stimuláciu. Pripravte sa na intenzívne orgazmy, Gplug si jednoducho zamilujete!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Plug Large Pink

    Čo by sa zmenilo, keby sa váš sexuálny život zmyselne rozžiaril? Všetko? Tak do toho! Tento análny kolík svietiaci v tme vám ohromí prekrásny september. Vyrobený je z kvalitného mäkkého polo-priehľadného silikónu a zakončený je praktickou silnou prísavkou. Nasvieťte ho a vychutnajte si jeho krivky za svojimi zadnými dvierkami!

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush Anal Adventures Matrix Bumped Bling Plug Sapphire

    Láka vás skúmanie vzrušujúcich vnemov ukrytých za vašimi zadnými dvierkami? Nie je na čo čakať, s týmto nádherným análnym kolíkom to bude tá najlepšia skúsenosť. Je nielen úplne úchvatný už na prvý pohľad, ale tiež má skosenú hlavu pre ľahké zavádzanie a jemné špirálovité vrúbky pre príjemné pocity. Jedinečná technológia StayPut zaistí, že sa kolík pohodlne vo vašom tele uvelebí a nevykĺzne. Koncová základňa s kamienkom v tvare srdiečka je pôvabný detail, vďaka ktorému vás tento kolík skutočne uhranie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Plug Medium Purple

    Čo by sa zmenilo, keby sa váš sexuálny život zmyselne rozžiaril? Všetko? Tak do toho! Tento análny kolík svietiaci v tme vám ohromí prekrásny september. Vyrobený je z kvalitného mäkkého polo-priehľadného silikónu a zakončený je praktickou silnou prísavkou. Nasvieťte ho a vychutnajte si jeho krivky za svojimi zadnými dvierkami!

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush Anal Adventures Matrix Wavy Bling Plug Sapphire

    Láka vás skúmanie vzrušujúcich vnemov ukrytých za vašimi zadnými dvierkami? Nie je na čo čakať, s týmto nádherným análnym kolíkom to bude tá najlepšia skúsenosť. Je nielen úplne úchvatný už na prvý pohľad, ale tiež má skosenú hlavu pre ľahké zavádzanie a jemné vrúbky pre príjemné pocity. Jedinečná technológia StayPut zaistí, že sa kolík pohodlne vo vašom tele uvelebí a nevykĺzne. Koncová základňa s kamienkom v tvare srdiečka je pôvabný detail, vďaka ktorému vás tento kolík skutočne uhranie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Laser Heart Medium Anal Plug with Remote Control Black

    Čo tak prežiariť noc láskou a to doslova? Toto nie je len tak nejaký obyčajný análny kolík, je totiž zakončený laserom premietajúcim jasne červené srdce, ktoré bude blikať v rytme vibráciách. Vyberte si zo 4 rôznych rýchlostí a 7 vzorov vibrácií a zároveň blikanie srdiečka. Stačí sa chopiť ovládače!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 25X Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control Black

    Vychutnajte si dotyk zamatovo príjemného kolíka za vašimi zadnými dvierkami. Tento jedinečný kolík má klasický dizajn na dokonalé uspokojenie a je vybavený výkonným motorom. Hodí sa pre začiatočníkov/začiatočníčky aj expertov/expertky a pre párové aj sólo hrátky. Vyberte si z 5 vibračných vzorov a 5 intenzít vibrácií, čaká vás až 25 rôznych kombinácií!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Wireless Remote Plug Black

    Týmto kolíkom nemôžete nič pokaziť! Má rokmi preverený klasický tvar, je z hebkého a zdravotne nezávadného silikónu a jeho vzrušujúce vibrácie možno ovládať cez bezdrôtové diaľkové ovládanie. Ponúkne vám 10 intenzívnych rýchlostí, ktoré si budete môcť užívať doma i vonku! Vibračný kolík, ktorý vás bude baviť a nikdy neomrzí!

    61,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

  • VeDO Bump Purple

    Nielen extrémne výkonný motor robí tento kolík jedinečným! Určite tiež oceníte jeho tvar pre pohodlné zasunutie, vodotesnosť, hodvábne hebký silikónový materiál a jednoduché ovládanie. Vychutnávajte si 10 vibračných režimov v pohodlí domova alebo na prechádzke, kolík Bump vám bude super pohodlný!

    61,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

  • You2Toys Rose Butt Plug

    Kúpte si ružičku pre vašu zadničku!

    30,90 €

    18,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 88 z celkom 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.