×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Silikónové análne kolíky čierna

Položky 33 až 64 z celkom 274

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Myslíte si, že šikovné prsty nič nenahradia? Omyl! Tento jedinečný stimulátor prostaty je inšpirovaný tými najšikovnejšími prstíkmi a vie ich s prehľadom napodobniť. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a 10 vibračných režimov, ktoré vás nenechajú chladnými.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Large Black

    Vaše hry so zadnými dvierkami môžu teraz byť ešte estetickejšie! Kolík Blush Temptasia je totiž zakončený pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má ideálny tvar aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší ako anál, tak aj oči.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Medium 101 - Rozťahovací análny kolík

    Obľúbený kotvový análny kolík, ktorý vám ponúkne jedinečné zážitky z análnej stimulácie. Medzi ostatnými kolíkmi vyniká svojím tvarom, ktorý sa plne roztvorí až vo vašich útrobách, čo zaručuje báječne intenzívnu nevšednú stimuláciu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Medium

    Čo si ozdobiť svoj análik niečím dúhovým a ligotavým? Rainbow Booty Jewel je kvalitný análny kolík elegatnej čiernej farby s klasickým tvarom a prekrásnym koncovým drahokamom vo farbách dúhy. Je z prvotriedneho silikónu a je tak hodvábne hebký na dotyk a zároveň bezpečný pre telo. Úplne MUST HAVE!

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Black

    Vychutnávajte si svoje análne hry romanticky a vkusne! Sada čiernych análnych kolíkov je ideálna pre začínajúcich i skúsenejších objaviteľov svojich zadných vrátok. Kolíky sú vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, zakončené pôvabným kamienkom a svojim tvarom umožňujú veľmi pohodlné zavádzanie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Large 100 - Rozťahovací análny kolík

    Obľúbený kotvový análny kolík, ktorý vám ponúkne jedinečné zážitky z análnej stimulácie. Medzi ostatnými kolíkmi vyniká svojím tvarom, ktorý sa plne roztvorí až vo vašich útrobách, čo zaručuje báječne intenzívnu, nevšednú stimuláciu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Klasické kolíky sú vášmu zadočku málo? Elektrizujte svoje zmysly so vzrušujúcim elektro-stimulačním kolíkom Volt. Je diaľkovo ovládateľný a má 5 funkcií elektro-stimulácie a 7 vibračných možností. Jeho elegantný tvar bude rozumieť vašim telesným kontúram a potrebám. Tak vyskúšajte niečo nové!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black M

    Ďalší člen rodiny b-Vibe Snug sa vám postará o dokonalú stimuláciu. Bude sa totiž venovať nielen vášmu análiku, ktorý dokonale naplní, ale pozornosť bude venovaná aj vášmu penisu. Erekčný krúžok totiž stiahne penis pri koreni a posilní jeho erekciu, zatiaľ čo plug zabývaný v análi bude vibráciami stimulovať prostatu. Prepojte svoje citlivé miesta a nechajte sa vziať do neba.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug - Bezdrôtový vibračný rotačný kolík Čierna

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Butt Quiver Vibračný análny kolík

    Zamatovo jemný análny kolík dokonalého tvaru z toho najkvalitnejšieho lekárskeho silikónu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie M Čierna

    Obľúbený análny kolík Bootie od nemeckej značky Fun Factory teraz prichádza aj vo zväčšenej verzii veľkosti M. Je dlhý 9,3 cm a jeho priemer sa pohybuje medzi 1,7 - 3,5 cm.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug XL

    Pozvite si do svojich zadných vrátok Heavy Hita a nebudete ľutovať! Je dômyselne zakrivený a veľmi pohodlný na nosenie. Príjemne sa utrie o vašu prostatu a bude ju láskať svojich sametovo hebkým zovňajškom aj ťažkou hmotnosťou vnútorného kovu. Nechce sa naplniť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug - Análny kolík s erekčným krúžkom

    Zažite najintenzívnejšie vyvrcholenie vášho života. Zamatovo jemný análny kolík perfektného tvaru spolu s erekčným krúžkom je najlepšiou kombináciou, ktorú môžete skúsiť.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace je teraz ešte väčší! Vytvorili sme Ace análny kolík tak, aby Vám dal všetko, čo ste od análnych kolíkov kedy chceli.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Bob Soft Anal Plug L

    Exkluzívny dizajn a flexibilný materiál, ktorý je zároveň šetrný k telu. Optimálne a bez problémov sa prispôsobí anatómii vášho tela a dopraje vám naozaj príjemné a vzrušujúce zážitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento SMALL vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Medium Black

    Vaše hry so zadnými dvierkami môžu teraz byť ešte estetickejšie! Kolík Blush Temptasia je totiž zakončený pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má ideálny tvar aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší ako anál, tak aj oči.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Prahne váš anál do dynamickej stimulácie? S touto hračkou je všetko možné! Vyniká svojou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje vydutý krúžok s pohybom hore dole o 5 rýchlostiach. K tomu pridajte 3 rýchlosti a 5 vzorov vibrácií a majte svoj zadok v raji!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Pinsy Expandable Anal Plug with Remote Control Black

    Hľadáte niečo viac ako obyčajný análny kolík? Pinsy od Action je vibračný análny kolík šikovne rozdelený na dve časti. Práve tieto dve časti sa potom vo vašich útrobách rozšíria, a to až o 8 režimoch. Zaveďte ho za zadné vrátka zatvorený, chopte sa ovládača a vychutnajte si, ako sa jeho ramená roztvárajú a vibrácie vás príjemne láskajú.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dirty Words Anal Plug Set

    Tieto 3 kolíky to povedia za vás! Pomenujú vás alebo váš náprotivok podľa toho, koľko sa doňho vojde. Sú vhodné pre nadšených análnych začiatočníkov, ktorí chcú prehĺbiť svoje skúsenosti. Majú ideálny klasický tvar, sú pohodlné a aj na dlhodobé nosenie a vyrobené sú z hebkého silikónu. Začnite ako "slave" a cez "whore" sa dopracujte až k "slut"!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Butt Plug Large

    Túži váš análik po niečom väčšom? Napríklad po tomto análnom kolíku Black Velvets? Má klasický tvar, je vyrobený z príjemne hebkého silikónu a zakončený prísavkou. Verte, že vo vašej zbierka erotických pomôcok sa nestratí!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 XS Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a možno ho tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke potom stvrdne. Tak nečakajte a poďte si hrať.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento MEDIUM vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Expansion Trainer Anal Dilator Set

    Chystáte sa otvoriť svoje zadné vrátka? Táto sada 5 análnych dilatátorov je určená análnym začiatočníkom, ktorým pomôže stať sa pokročilými análnymi milovníkmi. Plugy majú tvar pre ľahké zavádzanie, špicatý koniec a rozšírenú základňu. Vyrobené sú z tvrdého a hladkého ABS plastu a môžete ich tak kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov. Tešte sa z análnej extázy a postupného rozťahovania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Klasické kolíky sú vášmu zadočku málo? Elektrizujte svoje zmysly so vzrušujúcim elektro-stimulačným kolíkom Volt. Je diaľkovo ovládateľný a má 5 funkcií elektro-stimulácie a 7 vibračných možností. Jeho elegantný tvar bude rozumieť vašim telesným kontúram a potrebám. Tak vyskúšajte niečo nové!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Something Forbidden - Análny kolík

    Análny kolík Something Forbidden z čierneho matného silikónu s nápisom Fifty Shades of Grey. Je flexibilný, anatomicky tvarovaný, vhodný na análne dráždenie.

    24,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie L Čierna

    Obľúbený análny kolík Bootie od nemeckej značky Fun Factory teraz prichádza aj vo zväčšenej verzii veľkosti L. Je dlhý 11,1 cm a jeho priemer sa pohybuje medzi 1,9 - 4,05 cm.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size M

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto vibračným análnym kolíkom! Má príjemný klasický tvar so zúženou špičkou a pružným krkom, takže je veľmi pohodlný na nosenie. Okrem toho jeho základňu zdobí pôvabný kamienok a jeho vibrácie sa volia cez diaľkové ovládanie, ktoré si môžete ponechať alebo zveriť svojmu protivníku!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Anal Trainer Set Black

    Chystáte sa otvoriť svoje zadné dvierka a objaviť vzrušenie, ktoré sa za nimi ukrýva? Táto sada k tomu bude ideálna! Obsahuje 3 análne kolíky rôznych veľkostí, ktoré majú perfektný tvar. Zakončené sú praktickou základňou, ktorá sa uvelebí medzi vašimi polovičkami a vyrobené sú zo zamatovo hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň flexibilný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Booty Call Black 3 pack

    Jeden, dva alebo tri? Keď vaše zadné vrátka zatúžia po zmyselnej zmene a príjemnej masáži, je táto príťažlivá trojica dokonalým doplnkom pre vaše ďalšie análny dobrodružstvo. Flexibilné kolíky z lekárskeho silikónu budú rozmaznávať váš zadoček mäkkým povrchom Soft Touch a vďaka svojim úzkym hrotom a hladkému, mimoriadne hebkému prevedenie sú ideálne aj pre začiatočníkov a objaviteľov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Anal Trainer Set Silicone

    Kto chce výsledky, ten musí trénovať! S touto sadou si svoj anál vytrénujete a to príjemným a sexi spôsobom. Kolíky sú hodvábne jemné, pretože sú vyrobené z vysoko kvalitného silikónu a majú kužeľovitý tvar pre dokonalo uspokojivý pocit naplnenia. Ich použitie je ľahké a bezpečné, vyskúšajte ich!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Teardrop Plug Black

    Sexi kolík za super cenu sa nikdy nestratí! Doprajte si potešenie s týmto vášnivým kolíkom, ktorý má dizajn a flexibilné telo na pohodlné nosenie a praktickú základňu pre jednoduchú manipuláciu. Vyrobený je z kvalitného silikónu a hodí aj na dlhodobé nosenie, tak si nenechajte ujsť žiadny zo sexy pocitov, ktoré vám dopraje!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 274

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.