×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Silikónové análne kolíky čierna

Položky 193 až 224 z celkom 275

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Chcete vo svojom zadočku zažiť orgazmický výbuch vášne? Tento dofukovací kolík vo vašom análiku narastie do požadovanej veľkosti a ešte vás bude tešiť zmyselnými vibráciami. Je z hodvábne hladkého silikónu a svojím zväčšovaním vám dopraje lahodný pocit plnosti. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a zažite plnú análnu slasť!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Apex Butt Plug Set Black

    Točia sa vaše túžby okolo análnej stimulácie a hľadáte pre túto zábavku perfektnú hračku? Verte, že s jednou hračkou si nevystačíte! Radšej si kúpte túto sadu 3 análnych kolíkov rôznych veľkostí z hodvábne mäkkého silikónu. Majú zúženú špičku pre ľahké zavádzanie, tvar pre maximálnu stimuláciu a základňu pre nevyhnutnú bezpečnosť. Tak ráčte vstúpiť za zadné vrátka!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Large

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik trblietajúcim sa kamienkom a vy sa zmyselne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hodvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale tiež bezpečný pre telo. Je vhodný preňho i pre ňu a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Long.Session Analplug Set from Skin-Friendly Silicone Black 3 pack

    Hľadáte kolíky, ktoré vám pomôžu s análnym tréningom a zároveň budú absolútne príjemné na nosenie? Táto sada vás rozhodne nesklame! Obsahuje dokonale tvarované a rôzne veľké 3 análne kolíky, ktorých tvar zaistí stimuláciu mnohých nervových zakončení za vašimi zadnými vrátkami. Či ste muž alebo žena alebo ani jedno z toho, táto sada vám dopraje super príjemné pocity!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Black

    Vyjadrite svoju aktuálnu náladu a rozpoloženie análym kolíkom s koncovým smajlíkom od značky NS Novelties. Cítite sa šťastne, zamilovane a vzrušene? Tento kolíček bude zdieľať vaše pocity! Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo, a už sa nemôže dočkať, až prinesie trochu spestrenia a zábavy do vašej spálne.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Hrejivý elegán pre G-bod alebo prostatu, takže pre neho aj pre ňu! Jemu bude stimulovať prostatu a hrádzu zároveň a jej G-bod a klitoris. Má totiž vo svojom hebkom tele ukryté dva výkonné motory, ktoré vás jednoznačne potešia! Nechajte sa potešiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Mouve Waving Vibrating Anal Plug with Remote Control 2 Motors Black

    Viac než len obyčajný análny kolík! Predstavujeme Mouve, kolík s korálkovitým telom a 2 výkonnými motormi. Pozlobia vaše zadné dvierka nielen vibráciami, ale aj oscilačnou funkciou o rozsahu 360º. Vychutnajte si stimuláciu, ktorú si cez diaľkové ovládanie prispôsobíte aktuálnym vlastným preferenciám.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size L

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto vibračným análnym kolíkom! Má príjemný klasický tvar so zúženou špičkou a pružným krkom, takže je veľmi pohodlný na nosenie. Okrem toho jeho základňu zdobí pôvabný kamienok a jeho vibrácie sa volia cez diaľkové ovládanie, ktoré si môžete ponechať alebo zveriť svojmu protivníku!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Butt Plug 9cm

    Čistá zvodnosť! Tento čierny kolík s úzkou špičkou aj telom do vás zapadne ako uliaty a bude vám príjemný pri akýchkoľvek činnostiach. Je hodvábne hladký, pretože je vyrobený zo silikónu a má príjemnú dĺžku 9 cm. Nechajte sa ním zviesť.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Na prvý pohľad obyčajný análny kolík klasického tvaru. Na druhý pohľad dômyselná hračka, ktorá splní vaše sny a dopraje vám skutočne hlboké a intenzívne zážitky. Disponuje totiž technológiou Kinetic stimulujúcou super silný pohyb hore a dole vo vnútri stimulátoru a zároveň aj vo vnútri vášho análiku. Vďaka diaľkovému ovládaniu to bude pohodlné a fajn aj na hranie sa s partnerom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Trio Plug - Bezdrôtový vibračný kolík Čierna

    Prémiový vibračný análny kolík s premysleným tvarom a 3 výkonnými motormi. Podľahnite tejto kvalitnej hračke a neprekonateľnej análnej stimulácii, ktorú vám dopraje.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Beginner Plug Kit Black

    Dokonalá sada pre šetrné a príjemné objavovanie análnych prekvapení. Vďaka úzkej špičke sa kolík ľahko zavádza a sú tak vhodné aj pre absolútnych začiatočníkov. Sada obsahuje tri rôzne veľkosti kolíkov, ktoré sú vyrobené zo zamatovo hebkého silikónu a zaručujú tak ľahké čistenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Teardrop Plug Black

    Sexi kolík za super cenu sa nikdy nestratí! Doprajte si potešenie s týmto vášnivým kolíkom, ktorý má dizajn a flexibilné telo na pohodlné nosenie a praktickú základňu pre jednoduchú manipuláciu. Vyrobený je z kvalitného silikónu a hodí aj na dlhodobé nosenie, tak si nenechajte ujsť žiadny zo sexy pocitov, ktoré vám dopraje!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie L Čierna

    Obľúbený análny kolík Bootie od nemeckej značky Fun Factory teraz prichádza aj vo zväčšenej verzii veľkosti L. Je dlhý 11,1 cm a jeho priemer sa pohybuje medzi 1,9 - 4,05 cm.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Anal Butt Plug

    Pretty Love prichádza s novou kolekciou luxusných sexuálnych hračiek, ktorej súčasťou je aj tento análny kolík. Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty. Vďaka svojim rozmerom môže slúžiť predovšetkým začiatočníkom a stať sa pre nich prvou análnou hračkou, s ktorou objavia tajomstvo svojich zadných vrátok.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Small

    Malý kolík prinášajúci veľké potešenie! Black Velvets Silicone Vibration Plug je hebký silikónový análny kolík pomerne malých rozmerov, ktorý vie veľmi príjemne a zároveň diskrétne ticho vibrovať. Užite si 5 vibračných úrovní, ktoré vám ponúkne, a zaistite si svoj análny orgáč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Silicone Plug Medium - Análny kolík

    Zamatovo jemný análny kolík MEDIUM veľkosti z kvalitného lekárskeho silikónu. Rozmery: 110 mm x 36 mm.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Klasické kolíky sú vášmu zadočku málo? Elektrizujte svoje zmysly so vzrušujúcim elektro-stimulačným kolíkom Volt. Je diaľkovo ovládateľný a má 5 funkcií elektro-stimulácie a 7 vibračných možností. Jeho elegantný tvar bude rozumieť vašim telesným kontúram a potrebám. Tak vyskúšajte niečo nové!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Anal Trainer Set Black

    Chystáte sa otvoriť svoje zadné dvierka a objaviť vzrušenie, ktoré sa za nimi ukrýva? Táto sada k tomu bude ideálna! Obsahuje 3 análne kolíky rôznych veľkostí, ktoré majú perfektný tvar. Zakončené sú praktickou základňou, ktorá sa uvelebí medzi vašimi polovičkami a vyrobené sú zo zamatovo hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň flexibilný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size M

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto vibračným análnym kolíkom! Má príjemný klasický tvar so zúženou špičkou a pružným krkom, takže je veľmi pohodlný na nosenie. Okrem toho jeho základňu zdobí pôvabný kamienok a jeho vibrácie sa volia cez diaľkové ovládanie, ktoré si môžete ponechať alebo zveriť svojmu protivníku!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Lure me Beaded Anal Plug Black

    Už ste objavili vzrušenie, ktoré sa ukrýva v zadočku každého z nás? Tiet malé análne koráliky z hladkého silikónu majú odstupňovanú veľkosť a naplnia vás vlnou orgazmickej stimulácie. Ich mierne zakrivený tvar bude presne rozumieť vášmu telu a vďaka flexibilite sa mu tiež dokonale prispôsobí. Vyskúšajte ich tiež bez použitia rúk vďaka ko

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Anal Trainer Set Silicone

    Kto chce výsledky, ten musí trénovať! S touto sadou si svoj anál vytrénujete a to príjemným a sexi spôsobom. Kolíky sú hodvábne jemné, pretože sú vyrobené z vysoko kvalitného silikónu a majú kužeľovitý tvar pre dokonalo uspokojivý pocit naplnenia. Ich použitie je ľahké a bezpečné, vyskúšajte ich!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Booty Call Black 3 pack

    Jeden, dva alebo tri? Keď vaše zadné vrátka zatúžia po zmyselnej zmene a príjemnej masáži, je táto príťažlivá trojica dokonalým doplnkom pre vaše ďalšie análny dobrodružstvo. Flexibilné kolíky z lekárskeho silikónu budú rozmaznávať váš zadoček mäkkým povrchom Soft Touch a vďaka svojim úzkym hrotom a hladkému, mimoriadne hebkému prevedenie sú ideálne aj pre začiatočníkov a objaviteľov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Expansion Trainer Anal Dilator Set

    Chystáte sa otvoriť svoje zadné vrátka? Táto sada 5 análnych dilatátorov je určená análnym začiatočníkom, ktorým pomôže stať sa pokročilými análnymi milovníkmi. Plugy majú tvar pre ľahké zavádzanie, špicatý koniec a rozšírenú základňu. Vyrobené sú z tvrdého a hladkého ABS plastu a môžete ich tak kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov. Tešte sa z análnej extázy a postupného rozťahovania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Something Forbidden - Análny kolík

    Análny kolík Something Forbidden z čierneho matného silikónu s nápisom Fifty Shades of Grey. Je flexibilný, anatomicky tvarovaný, vhodný na análne dráždenie.

    24,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Pinsy Expandable Anal Plug with Remote Control Black

    Hľadáte niečo viac ako obyčajný análny kolík? Pinsy od Action je vibračný análny kolík šikovne rozdelený na dve časti. Práve tieto dve časti sa potom vo vašich útrobách rozšíria, a to až o 8 režimoch. Zaveďte ho za zadné vrátka zatvorený, chopte sa ovládača a vychutnajte si, ako sa jeho ramená roztvárajú a vibrácie vás príjemne láskajú.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 XS Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a možno ho tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke potom stvrdne. Tak nečakajte a poďte si hrať.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Bob Soft Anal Plug L

    Exkluzívny dizajn a flexibilný materiál, ktorý je zároveň šetrný k telu. Optimálne a bez problémov sa prispôsobí anatómii vášho tela a dopraje vám naozaj príjemné a vzrušujúce zážitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Prahne váš anál do dynamickej stimulácie? S touto hračkou je všetko možné! Vyniká svojou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje vydutý krúžok s pohybom hore dole o 5 rýchlostiach. K tomu pridajte 3 rýchlosti a 5 vzorov vibrácií a majte svoj zadok v raji!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Butt Plug Large

    Túži váš análik po niečom väčšom? Napríklad po tomto análnom kolíku Black Velvets? Má klasický tvar, je vyrobený z príjemne hebkého silikónu a zakončený prísavkou. Verte, že vo vašej zbierka erotických pomôcok sa nestratí!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 275

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.