×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Silikónové análne kolíky stimulačné

Položky 97 až 128 z celkom 258

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 40

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomína akési zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Bibi Butt Plug Set 3 pack Pink

    Chystáte sa objaviť tajomstvo svojich zadných vrátok? Bibi sada na to bude perfektná! Krásna krabička v sebe ukrýva 3 nežne ružové análne kolíky rôznych veľkostí  z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je úplne bezpečný pre telo. Ráčte vyskúšať niečo nové a od najmenšieho kolíku sa dostaňte až k najväčšiemu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Butt Plug Purple

    Čistý análny zážitok pre začiatočníkov aj pokročilých! Tento skvele tvarovaný análny vibrátor od značky Sweet Smile úplne presne vie, čo si vaše zadné dvierka vyžadujú. Má hebučký silikónový povrch, na ktorý je radosť siahať, a ponúkne vám hneď 10 vibračných režimov , medzi ktorými budete prepínať pomocou ovládača . Navyše je tiež vodotesný , takže si ho pokojne vezmite so sebou do vane alebo do sprchy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Regular Diamond Butt Plug Čierna

    Užite si stimuláciu, ktorú vám poskytne tento análny kolík klasického tvaru. Je vyrobený zo 100% lekárskeho silikónu, má flexibilný krk a jeho základňu zdobí nádherný diamant.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Comets Butt Plug Set

    Ste zatiaľ nováčikom, čo sa análnej stimulácie týka, alebo sa chcete pohrávať s kolíkmi o rôznych veľkostiach? Comets je ideálnou voľbou! Je to sada 3 análnych kolíkov rôznych veľkostí, ktorá bude perfektná na vašu prvú cestu za análnym dobrodružstvom. Kolíky sú z mäkkého silikónu, majú veľmi pohodlný tvar a tiež koncovú základňu, vďaka ktorej budú držať ba svoje mieste. Spoznajte nadpozemskú slasť za vašimi zadnými dvierkami!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Thrusting Massager with Vibration Black

    Chcete okúsiť strhujúce potešenie v análnej oblasti? Tento RC kolík vie nielen vibrovať, ale aj prirážať! Objavíte s ním intenzívnu análnu stimuláciu a jeho mäkká a zúžená špička bude neustále narážať na prostaty vďaka funkcii ťahov. Vibrácie pocítite aj na hrádzi a vaše potešenie nebude poznať medzí!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Glams Mini Purple Gem

    Zábavný, roztomilý a fialový, taký je tento kolík od značky NS Novelties, ktorý bude zdobiť váš anál nádherne fialovým kamienkom. Vyrobený je zo zamatovo hebkého a kvalitného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo. Jeho zaoblená špička uľahčuje zavádzanie a koncový kamienok z neho robí nevšedný šperk. Užívajte si vzrušujúce chvíle so svojím náprotivkom a ozdobte sa týmto okúzľujúcim doplnkom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Plugz Butt Plug Black Nr. 4

    Chcete pre svoj análik len to najlepšie? Plugz je kolekcia krásnych análnych kolíkov, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitného lekárskeho silikónu a sú tiež nielen veľmi príjemné na dotyk, ale tiež bezpečné pre telo. Všetky Plugz kolíky majú zaoblenú základňu, ktorá zaisťuje maximálnu úroveň análneho vzrušenia a budú vás dráždiť pri každom pohybe. Vychutnajte si s nimi každú sekundu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie Fem Rose

    Ste osoba s vagínou a hľadáte análny kolík, ktorý by bol v súlade s vašou anatómiou? Alebo chcete okúsiť, aké to je mať sex a zároveň zavedený análny kolík? Račte sa zoznámiť s BOOTIE FEM, análnym kolíkom s lahodným tvarom tulipánu. Je skvele pohodlný aj pre úplných nováčikov a pomôže vám objaviť FUNtastické mega-orgazmy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Medium

    Pozvite si do svojich zadných vrátok Heavy Hita a nebudete ľutovať! Je dômyselne zakrivený a veľmi pohodlný na nosenie. Príjemne sa utrie o vašu prostatu a bude ju láskať svojich zamatovo hebkým zovňajškom aj ťažkou hmotnosťou vnútorného kovu. Nechce sa naplniť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Sensitive Prostate Plug Black

    Hľadáte príjemný análny kolík za super cenu? Tento od Pretty Love vás rozhodne nesklame! Jeho tvar si zamiluje predovšetkým vaša citlivá prostata a bude len na vás, či sa s ním budete pohrávať len tak osamote, v páre alebo si ho necháte v sebe pri sexe. Vyrobený je z kvalitného a na dotyk hebkého silikónu a jeho pevný a zároveň pružný tvar sa pohodlný na zavádzanie. Vychutnajte si maximálne uspokojenie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black XL

    Ďalší člen rodiny b-Vibe Snug sa vám postará o dokonalú stimuláciu. Bude sa totiž venovať nielen vášmu análiku, ktorý dokonale naplní, ale pozornosť bude venovaná aj vášmu penisu. Erekčný krúžok totiž stiahne penis pri koreni a posilní jeho erekciu, zatiaľ čo plug zabývaný v análi bude vibráciami stimulovať prostatu. Prepojte svoje citlivé miesta a nechajte sa vziať do neba.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pornhub Trilogy Anal Training Kit with Bullet

    Sada análnych kolíkov Pornhub Trilogy bude posúvať vaše análne hry do nových výšin. Obsahuje 3 hladké silikónové kolíky v rôznych veľkostiach a tiež elegantný mini vibrátor, ktorým môžete alebo nemusíte rozvibrovať svoj análik. Vydajte sa na vzrušujúcu cestu za análnou slasťou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Vždy chcete niečo viac? Aj čo sa týka erotických pomôcok a konkrétne análnych kolíkov? Intensity Plug od Satisfyer je tu priamo pre vás! Pohodlne sa zavádza, je príjemne pružný a vie tiež slastne vibrovať. A čo viac? Svoje vzrušenie si môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Desire Purple

    Sofistikovaný, jemný, drobný, avšak veľmi výkonný análny kolík pre všetkých, ktorí chcú zažiť dokonalé potešenie a vzrušenie z análnych hrátok. Jeho pevná základňa je tvarovaná tak, aby sa prispôsobila vášmu telu. Vnímajte, ako vaše telo zaplavuje vlna vzrušenia z pulzujúcich vibrácií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 L Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a možno ho tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke potom stvrdne. Tak nečakajte a poďte si hrať.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 1 S Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a dá sa tvarovať do akýchkoľvek tvarov, postačí mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke zase stvrdne. Tak nečakajte a poďte sa hrať.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Rotating & Vibrating Plug

    Chcete zažiť dychberúce rotácie vo svojom zadočku? Do toho! Tento neuveriteľne akčne rotujúci análny kolík má 7 rotačných režimov pohybov početných malých guľôčok umiestnených v krku kolíku. Úroveň točenia si budete vyberať skrz praktický diaľkový ovládač a hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Roztočte sa vzrušením!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Prostate Silicone Remote Anal Plug Black

    Chcete vo svojom zadočku zažiť orgazmický výbuch vášne? Tento dofukovací kolík vo vašom análiku narastie do požadovanej veľkosti a vás bude tešiť nielen zmyselnými vibráciami, ale tiež svojím tvarom pre presnú stimuláciu. Je z hodvábne hladkého silikónu a svojím zväčšovaním vám dopraje lahodný pocit plnosti. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a zažite plnú análnu slasť!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 1 L Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a dá sa tvarovať do akýchkoľvek tvarov, postačí mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke zase stvrdne. Tak nečakajte a poďte sa hrať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • STRETCH'R Tripole Butt Plug XL Gun Metal

    Kolekcia análnych kolíkov STRETCH’R vás poteší svojou extra veľkosťou a tiež kvalitným mäkkým vinylovým materiálom. Kolíky sú veľké a ťažké, takže budú stabilne držať na zemi a stanú sa tak ideálnou pomôckou pre análny tréning. Objavte ich zmyselnú textúru a tešte sa z ohromného potešenia!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Basic Plus Prostate Plug Magenta

    Viete, že análna oblasť obsahuje skutočne vysokú koncentráciu nervových zakončení a ich stimuláciou si doprajete skutočne príjemné pocity? Poslúži vám na to tento jednoduchý análny kolík dômyselného tvaru obsahujúci v sebe závažie, ktoré bude narážať do stien a jemne vás vzrušovať. Roztočte to vo svojom análiku silikónovým kolíkom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Langloys Small Anal Plus with Led and Remote Control

    Chcete pre svoj análik niečo viac než obyčajný kolík? Tento čierny elegán rozhodne patrí k tomu naj svojho druhu! Je z úžasne mäkkého čierneho silikónu, s ktorým kontrastujú zlaté detaily, a jeho neodmysliteľným parťákom je diaľkový ovládač, ktorým budete prepínať medzi vibračnými režimami. Nechajte svoj análik žiariť slasťou a akoukoľvek farbou dúhy!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Vždy chcete niečo viac? Aj čo sa týka erotických pomôcok a konkrétne análnych kolíkov? Intensity Plug od Satisfyer je tu priamo pre vás! Pohodlne sa zavádza, je príjemne pružný a vie tiež slastne vibrovať. A čo viac? Svoje vzrušenie si môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Shaking Plug

    Chcete zažiť pulzujúcu búrku vo svojom zadočku? Do toho! Tento neuveriteľne trasúci sa análny kolík má 7 pulzačných režimov, ktoré sú tvorené záťažou vo vnútri kolíka, ktorá sa pohybuje hore a dole. Úroveň zemetrasenia si budete vyberať skrz praktický diaľkový ovládač a hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Zatraste vzrušením!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Butt Plug with Vibration

    Malý, kompaktný a taktiež veľmi výkonný! Tento análny kolík má príjemný a pohodlný tvar a ponuke vám 20 omamných vibračných režimov. Vychutnajte si vzrušujúce potešenie za vašimi zadnými vrátkami a ovládajte kolík pomocou tlačidla priamo na hračke.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Beaded Plug Black

    Milujete análnu stimuláciu a chcete skúsiť niečo trochu iné? Tento kolík je tvorený 3 rôzne veľkými guľôčkami pre intenzívne pôžitky. Vzrušujúce bude nielen jeho nosenie, ale predovšetkým zavádzanie a vyberanie. Vzrušuje vás už tá predstava? Skúste ho na vlastnom análi!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Plug Black

    Ťuk ťuk! Váš nový análny potešiteľ vám klope na zadné dvierka a chce dovnútra, aby vám ukázal, čo všetko vie. Budú to hlavne silné vibrácie, čím vás omámi a tiež ovládanie cez aplikáciu, ktorá vám ponúkne konečné možnosti využitia. Zabudnúť nesmieme ani dômyselný tvar kolíka, ktorý vám dopraje znateľne plný pocit. Vychutnajte si!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Basic Plus Wave Seafoam

    Vedeli ste, že análna oblasť obsahuje vysokú koncentráciu nervových zakončení a zavedenie análneho kolíka môže spôsobiť naozaj úžasné pocity? Tento kolík Bfilled Basic rozumie vášmu telu, má stimulačnú zvlnenú textúru a odborne navrhnuté kontúry. Objavte s ním svet análnej slasti a vďaka pohyblivej vnútornej časti si vychutnajte ešte viac vzrušenia!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Bibi Butt Plug Set 3 pack Purple

    Chystáte sa objaviť tajomstvo svojich zadných vrátok? Bibi sada na to bude perfektná! Krásna krabička v sebe ukrýva 3 zvodne fialové análne kolíky rôznych veľkostí z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je úplne bezpečný pre telo. Ráčte vyskúšať niečo nové a od najmenšieho kolíku sa dostanete až k najväčšiemu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Snívate o maximálnom potešení vo vašom análi? A kto nie! Tento jedinečný análny kolík s modernou technológiou premení vaše prianie na skutočnosť. Má pre vás totiž intenzívne a hlboké vibrácie v 10 režimoch, medzi ktorými si budete voliť buď priamo na kolíku alebo pomocou diaľkového ovládača. Doprajte svojmu análiku to najlepšie a kúpte si kolík z rady A-Play.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Diamond Plug Small Pink

    Aký je nevyhnutný doplnok každého nočného stolíka? No predsa silikónový análny kolík s koncovým drahokamom! Jeho jedinečný vzhľad nezabudnuteľne ozdobí váš anál a mäkký a pružný materiál vám bude príjemný na nosenie. Tak šup s ním do košíka, tento kolík proste musíte mať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 258

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.