×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Silikónové análne kolíky

Položky 97 až 128 z celkom 431

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • My First Taboo Anal Plug Vibrator Pink

    Pôvabný na pohľad a príjemný na zavádzanie! Objavte vzrušujúce možnosti s týmto análnym kolíkom s príjemne vlnitým telom. Nie je ani dlhý, a ani krátky, a jeho priemer 27 mm je tak akurát i pre úplných začiatočníkov. Je vyrobený z príjemne mäkkého lekárskeho silikónu a váš análik bude zmyselne dráždiť skrz vibrácie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Kolík v-Vibe Rimming 2 sa nemôže dočkať, až poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guľôčky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíku. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hry na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa skrz USB.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Blob XL

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size L

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto vibračným análnym kolíkom! Má príjemný klasický tvar so zúženou špičkou a pružným krkom, takže je veľmi pohodlný na nosenie. Okrem toho jeho základňu zdobí pôvabný kamienok a jeho vibrácie sa volia cez diaľkové ovládanie, ktoré si môžete ponechať alebo zveriť svojmu protivníku!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Large

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik trblietajúcim sa kamienkom a vy sa zmyselne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hodvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale tiež bezpečný pre telo. Je vhodný preňho i pre ňu a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Túžite po niečom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug tu je pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Explore Fuchsia

    Objavujte, po čom váš análik túži! Tento kolíček s jedinečným tvarom vám k tomu milo a rád pomôže! Je vyrobený z prémiového silikónu, ktorý je príjemne hebký a flexibilný. Koncové držadlo zas zaisťuje jednoduchú manipuláciu a bezpečnosť zároveň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Apex Butt Plug Set Black

    Točia sa vaše túžby okolo análnej stimulácie a hľadáte pre túto zábavku perfektnú hračku? Verte, že s jednou hračkou si nevystačíte! Radšej si kúpte túto sadu 3 análnych kolíkov rôznych veľkostí z hodvábne mäkkého silikónu. Majú zúženú špičku pre ľahké zavádzanie, tvar pre maximálnu stimuláciu a základňu pre nevyhnutnú bezpečnosť. Tak ráčte vstúpiť za zadné vrátka!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Basic Plus Prostate Plug Slate

    Viete, že análna oblasť obsahuje skutočne vysokú koncentráciu nervových zakončení a ich stimuláciou si doprajete skutočne príjemné pocity? Poslúži vám na to tento jednoduchý análny kolík dômyselného tvaru obsahujúci v sebe závažie, ktoré bude narážať do stien a jemne vás vzrušovať. Roztočte to vo svojom análiku silikónovým kolíkom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Glams Mini Rainbow Gem

    Zábavný, roztomilý a dúhový, taký je tento kolík od značky NS Novelties, ktorý bude zdobiť váš anál nádherne farebným kamienkom. Vyrobený je zo zamatovo hebkého a kvalitného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo. Jeho zaoblená špička uľahčuje zavádzanie a koncový kamienok z neho robí nevšedný šperk. Užívajte si vzrušujúce chvíle so svojím náprotivkom a ozdobte sa týmto okúzľujúcim doplnkom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Užite si luxus vo svojom análiku s týmto vibračným kolíkom s nádherným koncovým kamienkom! Je z príjemného silikónu, ktorý je báječne hladký a poddajný. Ukrýva v sebe dva silné motory s 10 intenzívnymi režimami. Nechajte svoj dych, aby sa zatajil vplyvom dômyselných vibrácií, ktoré vás vezmú až do análneho neba.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Chcete vo svojom zadočku zažiť orgazmický výbuch vášne? Tento dofukovací kolík vo vašom análiku narastie do požadovanej veľkosti a ešte vás bude tešiť zmyselnými vibráciami. Je z hodvábne hladkého silikónu a svojím zväčšovaním vám dopraje lahodný pocit plnosti. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a zažite plnú análnu slasť!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Long.Session Analplug Set from Skin-Friendly Silicone Black 3 pack

    Hľadáte kolíky, ktoré vám pomôžu s análnym tréningom a zároveň budú absolútne príjemné na nosenie? Táto sada vás rozhodne nesklame! Obsahuje dokonale tvarované a rôzne veľké 3 análne kolíky, ktorých tvar zaistí stimuláciu mnohých nervových zakončení za vašimi zadnými vrátkami. Či ste muž alebo žena alebo ani jedno z toho, táto sada vám dopraje super príjemné pocity!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Anchor Anal Plug Set Black

    Hľadáte sadu análnych kolík, ktorá by vám otvorila dvere na análne potešenie? Táto sada od Kiotos obsahuje 4 úžasné análne kolíky z kvalitného hebkého silikónu. Zamilujete si ich na prvý dotyk, sú totiž úžasne mäkké a príjemné a ocenia ich predovšetkým začiatočníci a začiatočníčky.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless 2X Teardrop Plug Black

    Máte odvahu na tento análny kolík? Ak áno, tešte sa na nekonečné potešenie! Je totiž vášnivý kolík s baňatým designom, flexibilným telom a praktickou základňou. Hodí sa začiatočníkov i expertov a dopraje vám naozaj vzrušujúce pocity za zadnými hrátkami.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC G-Girl Style Realistic Dong 3.5" Skin

    Máte náladu na niečo malé? Toto dildiečko s dĺžkou 8,9 cm vám určite bude stačiť! Jeho realistické prevedenie zaujme vaše oči a jeho silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Hrajte sa s ním vaginálne či análne, sólo alebo v páre, ako sa páči.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Fuck Me Butt Plug Black

    Chcete, aby vaše análne hry boli sladké a zamilované? Prizvite k nim tento malý čierny análny kolík s koncovým srdiečkom. Má dokonalý tvar a je vyrobený z veľmi príjemného hebkého a mäkkého silikónu. Dajte análiku svoje drahej polovičky srdiečko na dôkaz lásky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Soft Butt Plug with Suction Cup 21cm

    Ťažká váha pre vaše zadné dvierka! Tento mäkký Big Butt Plus s praktickou prísavkou od Anos má klasický kužeľovitý dizajn a hodí sa pre všetkých znalcov análneho strečingu. Veľká prísavka ako základňa vám uľahčí manipuláciu a zabráni prílišnému zasunutiu. Hebký bezšvový silikón najvyššej kvality si zamilujete pre jeho pružnosť na prvý dotyk!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Ditto Anal Plug Midnight Blue

    Objavte dokonalé vzrušenie análnych hier s Ditto od značky We-Vibw. Je to vibračný análny kolík, ktorý vám poslúži počas sexu, predohry, či masturbácie, a ovláda sa prostredníctvom aplikácie, takže sa svojou polovičkou môžete pohrávať, zatiaľ čo je hoci aj na druhom konci sveta.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Large

    Čo si ozdobiť svoj análik niečím dúhovým a ligotavým? Rainbow Booty Jewel je kvalitný análny kolík elegatnej čiernej farby s klasickým tvarom a prekrásnym koncovým drahokamom vo farbách dúhy. Je z prvotriedneho silikónu a je tak hodvábne hebký na dotyk a zároveň bezpečný pre telo. Úplne MUST HAVE!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Prider Anal Plug 6"

    Dúhový kolík Prider pre vašu spokojnú zadok! Buďte hrdí na svoje dúhové zmýšľanie a vyberte si taký kolík, ktorý vám bude hovoriť z duše. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, takže je veľmi príjemný na dotyk a zároveň má ergonomický tvar pre vaše sexuálne potešenie!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Medium Fialová

    Krásny análny kolík od značky You2Toys sa zvodným diamantom na konci. Zaručuje dokonalú stimuláciu a aj pri tých najdivokejších pohyboch bude držať na svojom mieste. Je malej veľkosti a bude ideálny predovšetkým pre análnych objaviteľov. Vyrobený je z mäkkého a hodvábneho silikónu, je flexibilný, ľahko sa zavádza a je samozrejme úplne bezpečný pre telo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Glams Mini Pink Gem

    Zábavný, roztomilý a ružový, taký je tento kolík od značky NS Novelties, ktorý bude zdobiť váš anál nádherne ružovým kamienkom. Vyrobený je zo zamatovo hebkého a kvalitného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo. Jeho zaoblená špička uľahčuje zavádzanie a koncový kamienok z neho robí nevšedný šperk. Užívajte si vzrušujúce chvíle so svojím náprotivkom a ozdobte sa týmto očarujúcim doplnkom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Paloqueth Long.Session Analplug Set from Skin-Friendly Silicone Black 4 pack

    Ste ready na análne hrátky? Táto sada vás rozhodne pripraví, a to tým najlepším spôsobom! Obsahuje dokonale tvarované a rôzne veľké 4 análne kolíky zakončené tzv. kotvou, ktorá je veľmi praktická nielen na manipuláciu, ale predovšetkým zaistí, že sa kolík nedostane hlbšie, než by mal. Či ste muž či žena alebo ani jedno z toho, táto sada vás jednoducho nesklame!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Prince Pink Small

    V tme sviec bol análny kolík Firefly Prince starostlivo navrhnutý presne tak, aby ste s ním zažili skutočné potešenie. Je vyrobený z kvalitného silikónu, je pevný ale zároveň pružný a, samozrejme, tiež bezpečný pre telo. Jeho malá veľkosť bude vhodná predovšetkým pre začiatočníkov, ktorí chcú objaviť čaro análnych hrátok trochu zábavnejším spôsobom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 S Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a možno ho tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke potom stvrdne. Tak nečakajte a poďte si hrať.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Backdoor Friend XL - Análny kolík so stimulačnou gulôčkou

    Čierny análny kolík s rotujúcou vnútornou guľôčkou, ktorá vás svojou ohromujúcou stimuláciou dovedie až na vrchol hory vzrušenia.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Vibrating Plug

    Chcete zažiť silu vibrácií vo svojej prdelke? Do toho! Tento neuveriteľne intenzívny análny kolík má 10 vibračných režimov, ktoré otvoria vaše zadné vrátka skutočnej slasti a budú ich neuveriteľne rozmaznávať a stimulovať. Úroveň dráždenia vibráciami si budete vyberať skrz praktický diaľkový ovládač a hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Rozvlňte sa vzrušením!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 1 M Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a dá sa tvarovať do akýchkoľvek tvarov, postačí mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke stvrdne. Tak nečakajte a poďte sa hrať.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 431

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.