×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné análne kolíky 3 - 3,9 cm

Položky 33 až 59 z celkom 59

  1. 1
  2. 2
  • Bswish bfilled Classic Vibrating Plug Orchid

    Pošteklite svoj análik vibráciami tohto fialového kolíka! Je síce skôr drobný, ale neuveriteľne výkonný, takže radosť urobí začiatočníkom i pokročilým milovníkom. Je vyrobený z kvalitného ABS plastu s PU povrchom a intenzitu vibrácií si budete diktovať cez diaľkový ovládač. Skúste jeho 5 vibračných režimov doma alebo na verejnosti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Vice 2

    Chcete pre svoju prostatu to najlepšie a ešte vibrácie k tomu? Celosvetovo obľúbená značka stimulátorov prostaty Aneros teraz prichádza s vibračnou novinkou. Vice 2 má dokonalý anatomický tvar, ktorý bude rozumieť a počúvať vaše telo, naplní vás a 2 motory vás dostanú do intenzívnej extázy. Vyrazte si s ním, alebo zostaňte doma, oboje bude skvelé!

    229 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Butt Plug Black

    Chcete objaviť nové pocity za vašimi zadnými dvierkami? Tento kolík vás očarí elektro-stimulačnou funkciou a tiež vibráciami. Má výrazné drážky, robustnú rukoväť a úroveň funkcií si budete diktovať skrz ovládač. Zamilujte sa do dotyku hebkého silikónu a zbláznite sa radosťou a vzrušením potom, čo okúsite elektro-stimulačnú funkciu.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Uranus Anal Vibrator

    Elegantný vibrátor z kolekcie Hueman pre všetkých milovníkov stimulácie prostaty! Je dômyselne zakrivený a optimálne tvarovaný tak, aby ste s ním pohodlne dosiahli na vašu prostatu. Vyrobený je z mäkkého silikónového materiálu, ktorý je veľmi príjemný a hygienický. Vyberte si zo 4 vibračných rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Spark Ignition PRV-02 Carbon Fiber

    Spoznajte radosť skrz prostatu. Spoznajte vzrušenie skrz Spark Ignition. Spoznajte nevšedné, rôzne spôsoby stimulácie! Táto pohodlná hračka zo silikónu najvyššej kvality zapadne do vášho análiku ako uliata, je flexibilná, má 10 vibračných funkcií a jej elegantný vzhľad poteší každé očko. Vychutnajte si pohodlie, vzrušenie a explóziu, váš život sa zmení!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Discover Fuschia

    Objavujte po čom váš análik túži, tento vibračný kolíček s klasickým tvarom vám k tomu milo rád pomôže! Je vyrobený z prémiového silikónu, ktorý je príjemne hebký a flexibilný. Koncové držiatko potom zaisťuje jednoduchú manipuláciu a bezpečnosť zároveň. Potešte svoj análik ešte dnes.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Rechargeable Plug

    Stimulácia vagíny alebo prostaty? S týmto plugom si užije ona i on! Dokonale poteší citlivé miesta na mužskom i ženskom tele, v análku i vo vagíne. Má 7 vibračných režimov a dômyselne zakrivený tvar. Je mierne flexibilný a iste oceníte aj možnosť dobíjania cez USB. Urobte si radosť hodvábne hebkou hračkou!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    Vychutnajte si pulzovanie za vašimi zadnými vrátkami! Tento vibračný análny kolík od značky ANOS má príjemný klasický dizajn a tiež diaľkové ovládanie. Tým budete ovládať nielen vibrácie, ale tiež rotujúce masážne guľôčky v spodnej časti kolíka okolo krku. Základňu zdobí luxusné guľaté zrkadlo a ním potom samozrejme ozdobíte svoj zadoček.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Stormer Vibrating Plug with Remote Control Black

    Potrebujete niečo super intenzívne, čo vo vás prebudí hlboké vzrušujúce pocity? Deep Stomer je vybavený špeciálnou technológiou automatického prirážania, ktorá vás očarí pohybom hore a dole v 3 úrovniach. Je vám to málo? Pridajte vibrácie a svoju slasť si voľte pomocou diaľkového ovládača.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Spark Ignition PRV-01 Carbon Fiber

    Spoznajte radosť cez prostatu. Spoznajte vzrušenie cez Spark Ignition. Spoznajte nevšedné, rôzne spôsoby stimulácie! Táto pohodlná hračka zo silikónu najvyššej kvality zapadne do vášho análiku ako uliata, je flexibilná, má 10 vibračných funkcií a jej elegantný vzhľad poteší každé očko. Vychutnajte si pohodlie, vzrušenie a explóziu, váš život sa zmení!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks 28X Silicone Vibrating Red Heart Anal Plug with Remote Small

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tento skvostný análny kolík symbolizuje dych vyrážajúce vzrušenie, nekonečnú lásku a podmanivú vášeň. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a ponúkne vám 4 rýchlosti a 7 vzorov neodolateľných vibrácií. Jeho skosený hrot umožňuje ľahké zavádzanie a diaľkový ovládač sľubuje nekonečnú zábavu pre vás aj váš náprotivok, ktorý sa ho chopí.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto análneho kolíka na diaľkové ovládanie, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Small

    Hladký kovový análny kolík pre luxusné potešenie! Ľahko sa zavádza a vyrobený je z neporézneho kovu bez obsahu niklu. Je pomerne ťažký a tiež kompatibilný so všetkými druhmi lubrikantov. Najlepšie na ňom sú 3 vibračné rýchlosti a 4 vibračné vzory, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Hrajte sa sólo alebo v páre a objavujte slastné pocity za vašimi zadnými dvierkami!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Sensa Butt Plug with Remote Control Black

    Sexi pružná vibračná hračka na diaľkové ovládanie! Sensa v sebe urýva 2 motory, ktoré vedia vibrovať v 10 funkciách. Vyrobená je z veľmi mäkkého a príjemného liquid silikónu, ktorý je skvele flexibilný a bezpečný pre telo. Jej ergonomický tvar je super pohodlný a bude presne zodpovedať vašim telesným proporciám. Pripravte sa na vzrušenie, ktorému budete chcieť podľahnúť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Heavy Metal Butt Plug with Vibration Black

    Kolík Heavy Metal vám dopraje maximálne análne potešenie! Jeho klasický tvar zaručuje perfektné padnutie a 7 vibračných režimov sľubujú absolútnu slasť. Jednoduché ovládanie si okamžite osvojíte a príjemný kov vás bez pochýb ohromí!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Laser Fuck Me Medium Anal Plug with Remote Control Black

    Čo tak prežiariť noc svojou túžbou a to doslova? Toto nie je len tak nejaký obyčajný análny kolík, je totiž zakončený laserom premietajúcim jasne červený nápis FUCK ME, ktoré bude blikať v rytme vibrácií. Vyberte si zo 4 rôznych rýchlostí a 7 vzorov vibrácií a zároveň blikanie nápisu. Stačí sa chopiť ovládače!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Space Invader Thumping Anal Plug

    Chcete sa svojom análiku zažiť absolútne vzrušenie? Pozvite si do neho tento vibračný análny kolík z mäkkého a príjemného silikónu. Ponúkne vám 4 rôzne vibračné nastavenia, jeho rebrované telo vás poteší extra stimuláciou a zúžený koniec jednoduchým zavádzaním. Vezmite si ho so sebou aj do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Metal Anchor Butt Plug with Vibration Medium

    Heavy metal pre váš anál! Tento úžasný análny kolík s praktickou koncovou kotvou od Anos je vyrobený z kvalitného kovu a pýši sa 7 vibračnými režimami. Ponúkne vám rozmanitú stimuláciu, pohodlnú manipuláciu a ľahké ovládanie. Je pomerne ťažký a vy jeho nosenie budete bezhranične milovať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Space Force Thumping Anal Plug

    Chcete sa svojom análiku zažiť vzrušujúcu stimuláciu? Pozvite si do neho tento vibračný análny kolík z mäkkého a príjemného silikónu. Ponúkne vám 4 rôzne vibračné nastavenia a vďaka hladkému klasickému tvaru so zúženou špičkou sa bude pohodlne zavádzať. Vezmite si ho so sebou aj do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gplug S Neon Rose

    Hľadáte kvalitný dobíjací silikónový vibračný análny kolík klasického tvaru? Gplug od Gvibe má všetko, čo potrebujete, a ešte oveľa viac. Bol špeciálne vyvinutý tak, aby vyhovoval úplne všetkým bez ohľadu na pohlavie. Pohráte sa s ním osamote alebo ho môžete zapojiť do párových hier s vaším náprotivkom, kedy sa skvele hodí na predohru, ale pokojne aj na samotné milovanie pre extra stimuláciu. Pripravte sa na intenzívne orgazmy, Gplug si jednoducho zamilujete!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naghi No.22

    Vibrátor pôvabnej ružovej farby od značky Naghi spĺňajúci všetky zásadné požiadavky, ktoré sú v súčasnej dobe na moderné erotické pomôcky kladené. Takže pekne od začiatku, Naghi No. 22 poskytuje duálnu stimuláciu, lebo v sebe ukrýva 2 motory o 10 vibračných režimoch a 10 rýchlostiach, príjemne vás prekvapia aj 3 úrovne vzrušujúcich rotácií. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, preto je hodvábne hebký, bezpečný pre telo, je aj nabíjateľný pomocou USB, vodotesný a jeho textúra zaručuje príjemnú stimuláciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Booty Sparks Laser Heart Medium Anal Plug with Remote Control Black

    Čo tak prežiariť noc láskou a to doslova? Toto nie je len tak nejaký obyčajný análny kolík, je totiž zakončený laserom premietajúcim jasne červené srdce, ktoré bude blikať v rytme vibráciách. Vyberte si zo 4 rôznych rýchlostí a 7 vzorov vibrácií a zároveň blikanie srdiečka. Stačí sa chopiť ovládače!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 25X Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control Black

    Vychutnajte si dotyk zamatovo príjemného kolíka za vašimi zadnými dvierkami. Tento jedinečný kolík má klasický dizajn na dokonalé uspokojenie a je vybavený výkonným motorom. Hodí sa pre začiatočníkov/začiatočníčky aj expertov/expertky a pre párové aj sólo hrátky. Vyberte si z 5 vibračných vzorov a 5 intenzít vibrácií, čaká vás až 25 rôznych kombinácií!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Thrust Thrusting Vibrator with Remote Control

    Chcete niečo viac ako len vibrácie? Deep Thrust vyniká technológiou magnetického prísunu, takže vás ohromí pohybom hore a dole. Je však veľmi tichý a ponúkne vám tak absolútnu diskrétnosť. Užite si s ním vaginálne alebo análne, hodí sa všade!

    169 €

    61,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Cheeky Love Wireless Remote Plug Black

    Týmto kolíkom nemôžete nič pokaziť! Má rokmi preverený klasický tvar, je z hebkého a zdravotne nezávadného silikónu a jeho vzrušujúce vibrácie možno ovládať cez bezdrôtové diaľkové ovládanie. Ponúkne vám 10 intenzívnych rýchlostí, ktoré si budete môcť užívať doma i vonku! Vibračný kolík, ktorý vás bude baviť a nikdy neomrzí!

    61,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

  • Paloqueth Anal Rotating Plug with Remote Black

    Chcete objaviť všetky možnosti slasti, ktoré skrýva váš análik? Paloqueth Anal Rotating Plug vám s tým rád pomôže! Jeho tvar pripomína tri koráliky a má schopnosť nielen vibrácií, ale tiež rotácií. Tak uchopte do ruky ovládač a nechajte sa unášať potešením!

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • VeDO Bump Purple

    Nielen extrémne výkonný motor robí tento kolík jedinečným! Určite tiež oceníte jeho tvar pre pohodlné zasunutie, vodotesnosť, hodvábne hebký silikónový materiál a jednoduché ovládanie. Vychutnávajte si 10 vibračných režimov v pohodlí domova alebo na prechádzke, kolík Bump vám bude super pohodlný!

    61,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

Položky 33 až 59 z celkom 59

  1. 1
  2. 2
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.