×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné análne kolíky dobíjacie

Položky 97 až 128 z celkom 141

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Vibio Rivera Vibrating Anal Plug Green

    Chcete, aby vaša nová erotická hračka bola výkonná a moderná? V tom prípade by sa vám mohol páčiť Rivera. Je to unisex hračka, ktorá vás poteší búšením, ktoré je alternatívou vibrácií. Namiesto „vrrrr“ sa jednoducho pripravte na „tom-tom-tom“.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Rechargeable Plug

    Stimulácia vagíny alebo prostaty? S týmto plugom si užije ona i on! Dokonale poteší citlivé miesta na mužskom i ženskom tele, v análku i vo vagíne. Má 7 vibračných režimov a dômyselne zakrivený tvar. Je mierne flexibilný a iste oceníte aj možnosť dobíjania cez USB. Urobte si radosť hodvábne hebkou hračkou!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Emerald

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Butt Plug Black-Pink Large

    Tiež sa vám stáva, že niekedy máte náladu byť ako sexi zajačik s huňatým chvostíkom, ale inokedy by ste boli radšej zvodne elegantná s trblietavým kamienkom v zadočku? Happy Rabbit vám rozumie a prichádza s vibračným análnym kolíkom s vymeniteľným koncom. Splňte si svoje aktuálne sny!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    Rozbehnite to s The Wild! Je to dokonalý análny kolík s efektom prirážania a funkciou vibrácií. Poteší vás výkonným motorom so 7 rôznymi pulzačnými režimami a 3 vibračnými rýchlosťami. Každý režim je hlboký, dunivý a ohromí vás magnetickým pulzným pohybom, wow!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    Hladký kovový análny kolík pre luxusné potešenie! Ľahko sa zavádza a vyrobený je z neporézneho kovu bez obsahu niklu. Je pomerne ťažký a tiež kompatibilný so všetkými druhmi lubrikantov. Najlepšie na ňom sú 3 vibračné rýchlosti a 4 vibračné vzory, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Hrajte sa sólo alebo v páre a objavujte slastné pocity za vašimi zadnými dvierkami!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks 28X Silicone Vibrating Red Heart Anal Plug with Remote Small

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tento skvostný análny kolík symbolizuje dych vyrážajúce vzrušenie, nekonečnú lásku a podmanivú vášeň. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a ponúkne vám 4 rýchlosti a 7 vzorov neodolateľných vibrácií. Jeho skosený hrot umožňuje ľahké zavádzanie a diaľkový ovládač sľubuje nekonečnú zábavu pre vás aj váš náprotivok, ktorý sa ho chopí.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto análneho kolíka na diaľkové ovládanie, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Small

    Hladký kovový análny kolík pre luxusné potešenie! Ľahko sa zavádza a vyrobený je z neporézneho kovu bez obsahu niklu. Je pomerne ťažký a tiež kompatibilný so všetkými druhmi lubrikantov. Najlepšie na ňom sú 3 vibračné rýchlosti a 4 vibračné vzory, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Hrajte sa sólo alebo v páre a objavujte slastné pocity za vašimi zadnými dvierkami!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Discover Black

    Vydajte sa na zvodnú cestu análneho skúmania. Tento báječný vibračný pomocník bude vašim sprievodcom. Bude vás dráždiť a vzrušovať. Jeho pružný krk aj dokonalý tvar sa prispôsobia vašej polohe a ovládač môže spočinúť v ruke vašej alebo vašej protivníku. Doprajte si to, pretože inokedy, keď nie teraz?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Power Beads Anal Play Black

    Chcete zažiť skutočnú slasť za vašimi zadnými vrátkami? Tento kolík vás ohromí svojimi funkciami! Vie totiž nielen vibrovať o 10 režimoch, ale aj jeho krk je vybavený kolárikmi s pohybom o 3 rýchlostiach, ktoré úžasne simulujú rimming. Tak sa chopte ovládača a nadiktujte si dávku vzrušenia!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Thumping Rectum Butt Plug

    Potešte svoj zadoček vibráciami a dychberúcimi pulzami! Tento vibračný análny kolík má inovatívnu funkciu dunenia v prostrednej časti hračky, čím skutočne intenzívne dráždi nervové zakončenia. Uchopte diaľkový ovládač a vyberajte zo 7 vibračných režimov a 3 pulzujúcich dunivých režimov!

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ROMP Bass Anal Plug Dark Green

    ROMP Bass rozbehne poriadnu párty na vašimi zadnými dvierkami! Je dokonale tvarovaný a potiahnutý nádherne mäkkým a hladkým silikónom pre maximálne pohodlie. Je vodotesný, dobíjací cez USB kábel a užívať si s ním môžete znova a znova. Vyberajte zo 6 rôznych úrovní intenzity a 4 vibračných vzorov, ktoré vám doprajú tie najlepšie vzrušujúce pocity!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Discover Purple

    Vydajte sa na zvodnú cestu análneho skúmania. Tento báječný vibračný pomocník bude vašim sprievodcom. Bude vás dráždiť a vzrušovať. Jeho pružný krk aj dokonalý tvar sa prispôsobia vašej polohe a ovládač môže spočinúť v ruke vašej alebo vašej náprotivku. Doprajte si to, pretože inokedy, keď nie teraz?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Cocktail Black

    Máte chuť na lahodný koktelj plný potešenia a vášne? Tento Coctail bol navrhnutý pre maximálne spoločné uspokojenie, je výkonný a ukrýva v sebe hneď dva motory, takže poteší análik i vagínu zároveň. Nechať si ho v sebe môžete aj počas sexu, keď bude zmyselne dráždiť penis pri prenikaní. Zatvorte oči a vychutnajte si zamatový dotyk silikónu a tvar hračky, ktorý počúva vaše telo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Perfektná stimulácia z oboch strán! Toto totiž nie je len tak nejaký análny kolík, je to potešiteľ análu a krúžkom na penis a na semenníky. Pevne zovrie váš riad a kolík sa rozvibruje za zadnými vrátkami, čo vám zaistí perfektnú slasť. Ovládajte ho ľahko a pohodlne pomocou ovládača a ak chcete, zverte ho svojmu náprotivku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Game Changer Black

    Satisfyer Game Changer má zužujúci sa hrot a vypuklý tvar, vďaka ktorému vyplní análne partie a postará sa o zmyselnú stimuláciu. Análny vibrátor je možné ovládať pomocou intuitívneho ovládacieho panelu na širokej základni.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 83

    Túžite po dokonalých zážitkoch a elegantných hračkách? Icicle No. 83 naplní vaše túžby! Je to multifunkčný vibračný kolík zo skla s tvarom dvoch spojených guľôčok a s praktickou silikónovou základňou s účinnou prísavkou. Uchopte diaľkový ovládač a vyberte si z 10 vibračných funkcií pre seba alebo svojho partnera.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Asher Butt Plug with Remote Control Black

    Ponorte sa do tých najlepších análnych zážitkov s Aherom, najmodernejším análnym kolíkom od Action! Ohromí vás svojimi vibráciami, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládania. Objavte 6 vibračných funkcií a ponorte sa do sveta plného intenzívnej vášne.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Sensa Butt Plug with Remote Control Black

    Sexi pružná vibračná hračka na diaľkové ovládanie! Sensa v sebe urýva 2 motory, ktoré vedia vibrovať v 10 funkciách. Vyrobená je z veľmi mäkkého a príjemného liquid silikónu, ktorý je skvele flexibilný a bezpečný pre telo. Jej ergonomický tvar je super pohodlný a bude presne zodpovedať vašim telesným proporciám. Pripravte sa na vzrušenie, ktorému budete chcieť podľahnúť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Heavy Metal Butt Plug with Vibration Black

    Kolík Heavy Metal vám dopraje maximálne análne potešenie! Jeho klasický tvar zaručuje perfektné padnutie a 7 vibračných režimov sľubujú absolútnu slasť. Jednoduché ovládanie si okamžite osvojíte a príjemný kov vás bez pochýb ohromí!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Laser Fuck Me Medium Anal Plug with Remote Control Black

    Čo tak prežiariť noc svojou túžbou a to doslova? Toto nie je len tak nejaký obyčajný análny kolík, je totiž zakončený laserom premietajúcim jasne červený nápis FUCK ME, ktoré bude blikať v rytme vibrácií. Vyberte si zo 4 rôznych rýchlostí a 7 vzorov vibrácií a zároveň blikanie nápisu. Stačí sa chopiť ovládače!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Desire Black

    Sofistikovaný, jemný, drobný, avšak veľmi výkonný análny kolík pre všetkých, ktorí chcú zažiť dokonalé potešenie a vzrušenie z análnych hrátok. Jeho pevná základňa je tvarovaná tak, aby sa prispôsobila vášmu telu. Vnímajte, ako vaše telo zaplavuje vlna vzrušenia z pulzujúcich vibrácií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Space Invader Thumping Anal Plug

    Chcete sa svojom análiku zažiť absolútne vzrušenie? Pozvite si do neho tento vibračný análny kolík z mäkkého a príjemného silikónu. Ponúkne vám 4 rôzne vibračné nastavenia, jeho rebrované telo vás poteší extra stimuláciou a zúžený koniec jednoduchým zavádzaním. Vezmite si ho so sebou aj do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Metal Anchor Butt Plug with Vibration Medium

    Heavy metal pre váš anál! Tento úžasný análny kolík s praktickou koncovou kotvou od Anos je vyrobený z kvalitného kovu a pýši sa 7 vibračnými režimami. Ponúkne vám rozmanitú stimuláciu, pohodlnú manipuláciu a ľahké ovládanie. Je pomerne ťažký a vy jeho nosenie budete bezhranične milovať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Space Force Thumping Anal Plug

    Chcete sa svojom análiku zažiť vzrušujúcu stimuláciu? Pozvite si do neho tento vibračný análny kolík z mäkkého a príjemného silikónu. Ponúkne vám 4 rôzne vibračné nastavenia a vďaka hladkému klasickému tvaru so zúženou špičkou sa bude pohodlne zavádzať. Vezmite si ho so sebou aj do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Blanca Vibrating Anal Plug

    Snívate o lahodnej análnej stimulácie? Tento vibračný análny kolík vám dopraje 10 nádherných vibračných režimov na súši alebo vo vani, je totiž úplne vodotesný. Okrem toho má veľmi príjemný tvar, vyrobený je z kvalitného a príjemného silikónu a dobíja sa cez USB kábel. Tak nečakajte a doprajte si niečo sexi a uspokojivé.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gplug S Neon Rose

    Hľadáte kvalitný dobíjací silikónový vibračný análny kolík klasického tvaru? Gplug od Gvibe má všetko, čo potrebujete, a ešte oveľa viac. Bol špeciálne vyvinutý tak, aby vyhovoval úplne všetkým bez ohľadu na pohlavie. Pohráte sa s ním osamote alebo ho môžete zapojiť do párových hier s vaším náprotivkom, kedy sa skvele hodí na predohru, ale pokojne aj na samotné milovanie pre extra stimuláciu. Pripravte sa na intenzívne orgazmy, Gplug si jednoducho zamilujete!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naghi No.22

    Vibrátor pôvabnej ružovej farby od značky Naghi spĺňajúci všetky zásadné požiadavky, ktoré sú v súčasnej dobe na moderné erotické pomôcky kladené. Takže pekne od začiatku, Naghi No. 22 poskytuje duálnu stimuláciu, lebo v sebe ukrýva 2 motory o 10 vibračných režimoch a 10 rýchlostiach, príjemne vás prekvapia aj 3 úrovne vzrušujúcich rotácií. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, preto je hodvábne hebký, bezpečný pre telo, je aj nabíjateľný pomocou USB, vodotesný a jeho textúra zaručuje príjemnú stimuláciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Chrystalino Globy Glass Vibrator with Suction Cup and Remote Rechargeable 10 Speed Black

    Túžite po niečom výnimočnom? Tento vkusný sklenený vibračný análny kolík z kolekcie Chrystalino bol ručne vyrobený so srdcom plným vášne. Jeho vycibrený tvar si obľúbite na prvé použitie a vaše zmysly sa nechajú uniesť teplotnou hrou, pretože sklo môžete jednoducho zahriať či ochladiť. Urobte si celoživotnú radosť nádherným skleneným análnym kolíkom a zamilujte sa do podmanivých vibrácií.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Rio Vibrating Anal Plug Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibračný análny kolík je vybavený super silným motorom a je unisex. Vstúpte do vzrušujúceho raja za zadnými vrátkami!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 25X Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control Black

    Vychutnajte si dotyk zamatovo príjemného kolíka za vašimi zadnými dvierkami. Tento jedinečný kolík má klasický dizajn na dokonalé uspokojenie a je vybavený výkonným motorom. Hodí sa pre začiatočníkov/začiatočníčky aj expertov/expertky a pre párové aj sólo hrátky. Vyberte si z 5 vibračných vzorov a 5 intenzít vibrácií, čaká vás až 25 rôznych kombinácií!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 141

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.