×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné análne kolíky

Položky 65 až 96 z celkom 160

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Zo všetkého najviac milujete análne prenikaniu? S týmto kolíkom si ho budete môcť užívať neustále! Na krku má totiž drobné pohyblivé koráliky, ktoré sa pohybujú hore a dole a napodobňujú tak pocit podobný rpenikaniu. Okrem toho vie aj vibrovať a vonkajšia texturovaná časť bude príjemne podpichovať hrádzu. Vychutnajte si zážitky podobné rimmingu a oddajte sa svojím vášňam.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    Silikónový model Satisfyer Backdoor Lover je vďaka okrúhlemu tvaru a silným vibráciám ideálnym análnym vibrátorom pre začiatočníkov. Široká základňa je zárukou bezpečných hrátok.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Plug Black

    Ťuk ťuk! Váš nový análny potešiteľ vám klope na zadné dvierka a chce dovnútra, aby vám ukázal, čo všetko vie. Budú to hlavne silné vibrácie, čím vás omámi a tiež ovládanie cez aplikáciu, ktorá vám ponúkne konečné možnosti využitia. Zabudnúť nesmieme ani dômyselný tvar kolíka, ktorý vám dopraje znateľne plný pocit. Vychutnajte si!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Priestor za vašimi zadnými dvierkami už máte úplne preskúmaný a chcete skúsiť niečo viac? Tento kolík vám doprajeme elektrizujúce vzrušenie, a to doslova! Kombinuje klasické vibrácie s brnením, klepaním a nárazmi spôsobenými vzrušujúcou elektrinou. Poďte to všetko objaviť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Butt Plug with Vibration

    Malý, kompaktný a taktiež veľmi výkonný! Tento análny kolík má príjemný a pohodlný tvar a ponuke vám 20 omamných vibračných režimov. Vychutnajte si vzrušujúce potešenie za vašimi zadnými vrátkami a ovládajte kolík pomocou tlačidla priamo na hračke.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Vždy chcete niečo viac? Aj čo sa týka erotických pomôcok a konkrétne análnych kolíkov? Intensity Plug od Satisfyer je tu priamo pre vás! Pohodlne sa zavádza, je príjemne pružný a vie tiež slastne vibrovať. A čo viac? Svoje vzrušenie si môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Stainless Steel Butplug with Remote

    Snívate o silných vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? Tak to určite snívate o kvalitnom kolíku, ktorým môže byť práve tento od značky Kiotos. Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele, takže má potenciál vám slúžiť dlhé roky a prinášať vám slastne vzrušujúce zážitky. Necháte si ovládač vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku a odovzdáte mu nad vami moc?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Snívate o maximálnom potešení vo vašom análi? A kto nie! Tento jedinečný análny kolík s modernou technológiou premení vaše prianie na skutočnosť. Má pre vás totiž intenzívne a hlboké vibrácie v 10 režimoch, medzi ktorými si budete voliť buď priamo na kolíku alebo pomocou diaľkového ovládača. Doprajte svojmu análiku to najlepšie a kúpte si kolík z rady A-Play.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Vždy chcete niečo viac? Aj čo sa týka erotických pomôcok a konkrétne análnych kolíkov? Intensity Plug od Satisfyer je tu priamo pre vás! Pohodlne sa zavádza, je príjemne pružný a vie tiež slastne vibrovať. A čo viac? Svoje vzrušenie si môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Expandable and Vibrating Butt Plug Flesh

    Chcete objaviť neuveriteľnú análnu rozkoš? Skúste to s tou hračkou! Je to nafukovací análny kolík, na nafukovanie ktorého slúži praktický balónik a nemenej praktickým drôtovým ovládačom si budete vyberať rýchlosť vibrácií. Nafúknite ho v sebe na maximum a doprajte si totálnu plnosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    Ak dohromady spojíte stimuláciu všetkých vašich citlivých miest, tak docielite maximálnu spokojnosť. Tak to je, bodka. Simul8 od prestížnej značky Nexus sa zameriava na penis, semenníky, hrádzu a prostatu. Užijete si ako osamote, tak v spoločnosti vášho náprotivku. Je úžasne pružný a ukrýva v sebe dva motory, ktoré mieria na prostatu a hrádzu. Potešte sa všade!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Máte chuť na lahodný koktejl plný potešenia a vášne? Tento Coctail bol navrhnutý pre maximálne spoločné uspokojenie, je výkonný a ukrýva v sebe hneď dva motory, takže poteší análik a vagínu zároveň. Nechať si ho v sebe môžete aj počas sexu, keď bude zmyselne dráždiť penis pri prenikaní. Zatvorte oči a vychutnajte si zamatový dotyk silikónu a tvar hračky, ktorá počúva vaše telo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Prostate Silicone Remote Anal Plug Black

    Chcete vo svojom zadočku zažiť orgazmický výbuch vášne? Tento dofukovací kolík vo vašom análiku narastie do požadovanej veľkosti a vás bude tešiť nielen zmyselnými vibráciami, ale tiež svojím tvarom pre presnú stimuláciu. Je z hodvábne hladkého silikónu a svojím zväčšovaním vám dopraje lahodný pocit plnosti. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a zažite plnú análnu slasť!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Classic Vibrating Plug Orchid

    Pošteklite svoj análik vibráciami tohto fialového kolíka! Je síce skôr drobný, ale neuveriteľne výkonný, takže radosť urobí začiatočníkom i pokročilým milovníkom. Je vyrobený z kvalitného ABS plastu s PU povrchom a intenzitu vibrácií si budete diktovať cez diaľkový ovládač. Skúste jeho 5 vibračných režimov doma alebo na verejnosti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Rotating & Vibrating Plug

    Chcete zažiť dychberúce rotácie vo svojom zadočku? Do toho! Tento neuveriteľne akčne rotujúci análny kolík má 7 rotačných režimov pohybov početných malých guľôčok umiestnených v krku kolíku. Úroveň točenia si budete vyberať skrz praktický diaľkový ovládač a hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Roztočte sa vzrušením!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Langloys Small Anal Plus with Led and Remote Control

    Chcete pre svoj análik niečo viac než obyčajný kolík? Tento čierny elegán rozhodne patrí k tomu naj svojho druhu! Je z úžasne mäkkého čierneho silikónu, s ktorým kontrastujú zlaté detaily, a jeho neodmysliteľným parťákom je diaľkový ovládač, ktorým budete prepínať medzi vibračnými režimami. Nechajte svoj análik žiariť slasťou a akoukoľvek farbou dúhy!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Thrusting Massager with Vibration Black

    Chcete okúsiť strhujúce potešenie v análnej oblasti? Tento RC kolík vie nielen vibrovať, ale aj prirážať! Objavíte s ním intenzívnu análnu stimuláciu a jeho mäkká a zúžená špička bude neustále narážať na prostaty vďaka funkcii ťahov. Vibrácie pocítite aj na hrádzi a vaše potešenie nebude poznať medzí!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel RC Butt Plug with 3 Functions Black

    Naplňujúce análne potešenie! Tento šikovný stimulátor vie poklepávať, pulzovať aj vibrovať v 10 režimoch, a ešte k tomu má úplne dokonalý tvar a vie sa nafúknuť. Jeho 3 výkonné motory sa o vašu zábavu jednoducho postarajú!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Anal Stimulator with Rolling Beads Black

    Niekedy obyčajné vibrácie nestačia! Pre náročné a zvedavé análiky tu je tento stimulátor s rotujúcimi guľôčkami pre tých najslastnejšie pôžitky. Nenechajte sa prehovárať a potešte svoju prostatu vibráciami a svoj ritný otvor lahodnými rotáciami.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Desire Purple

    Sofistikovaný, jemný, drobný, avšak veľmi výkonný análny kolík pre všetkých, ktorí chcú zažiť dokonalé potešenie a vzrušenie z análnych hrátok. Jeho pevná základňa je tvarovaná tak, aby sa prispôsobila vášmu telu. Vnímajte, ako vaše telo zaplavuje vlna vzrušenia z pulzujúcich vibrácií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Vice 2

    Chcete pre svoju prostatu to najlepšie a ešte vibrácie k tomu? Celosvetovo obľúbená značka stimulátorov prostaty Aneros teraz prichádza s vibračnou novinkou. Vice 2 má dokonalý anatomický tvar, ktorý bude rozumieť a počúvať vaše telo, naplní vás a 2 motory vás dostanú do intenzívnej extázy. Vyrazte si s ním, alebo zostaňte doma, oboje bude skvelé!

    229 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Pornhub Trilogy Anal Training Kit with Bullet

    Sada análnych kolíkov Pornhub Trilogy bude posúvať vaše análne hry do nových výšin. Obsahuje 3 hladké silikónové kolíky v rôznych veľkostiach a tiež elegantný mini vibrátor, ktorým môžete alebo nemusíte rozvibrovať svoj análik. Vydajte sa na vzrušujúcu cestu za análnou slasťou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Auto Inflate Anal Plug Black

    Túžite po poriadnom naplnení vašich zadných navijakov? Tento pôvabný análny kolík vás poteší vibráciami aj nafukovacou funkciou. Vibračných režimov má hneď 10 a režimov nafukovania 7. Vyberajte si pomocou diaľkového ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku a hrajte sa s kolíkom v páre.

    129 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Aquamarine

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Butt Plug Purple

    Čistý análny zážitok pre začiatočníkov aj pokročilých! Tento skvele tvarovaný análny vibrátor od značky Sweet Smile úplne presne vie, čo si vaše zadné dvierka vyžadujú. Má hebučký silikónový povrch, na ktorý je radosť siahať, a ponúkne vám hneď 10 vibračných režimov , medzi ktorými budete prepínať pomocou ovládača . Navyše je tiež vodotesný , takže si ho pokojne vezmite so sebou do vane alebo do sprchy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Anal Plug Massager Purple

    Šťastie si do vášho análiku pozvete s vibračným kolíkom od Pretty Love. Vyrobený z báječne hebkého silikónu lekárskej kvality a má 12 oslnivých vibračných funkcií. Vďaka pružnému krku sa ľahko zavádza a základňa zabráni tomu, aby sa nedostal tam, kam nemá. Nechajte si potešiť svoje zadné vrátka a vsuňte do nich vibračný kolík pre to naozajstné šťastie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Uranus Anal Vibrator

    Elegantný vibrátor z kolekcie Hueman pre všetkých milovníkov stimulácie prostaty! Je dômyselne zakrivený a optimálne tvarovaný tak, aby ste s ním pohodlne dosiahli na vašu prostatu. Vyrobený je z mäkkého silikónového materiálu, ktorý je veľmi príjemný a hygienický. Vyberte si zo 4 vibračných rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Butt Plug Black

    Chcete objaviť nové pocity za vašimi zadnými dvierkami? Tento kolík vás očarí elektro-stimulačnou funkciou a tiež vibráciami. Má výrazné drážky, robustnú rukoväť a úroveň funkcií si budete diktovať skrz ovládač. Zamilujte sa do dotyku hebkého silikónu a zbláznite sa radosťou a vzrušením potom, čo okúsite elektro-stimulačnú funkciu.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Butt Plug Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie a objavenie análnej rozkoše či skúšanie análneho strečingu. Tento flexibilný vibrátor má nielen krásny, ale aj praktický tvar. Použiť ho môžete k súčasnej stimulácii prostaty a hrádze, ktorú bude príjemne dráždiť svojou textúrou. Jeho dofukovacia funkcia zaistí pocit plnosti. Pridajte k tomu aj vibrácie o 7 režimoch a zbláznite sa slasťou.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Model Sweet Seal Connect App s ovládaním cez aplikáciu vás nadchne svojim silným motorčekom, objemným, zaobleným tvarom a intuitívnym ovládaním. Tento análny vibrátor zo silikónu je možné vďaka aplikácii Satisfyer Connect používať skutočne univerzálne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black XL

    Ďalší člen rodiny b-Vibe Snug sa vám postará o dokonalú stimuláciu. Bude sa totiž venovať nielen vášmu análiku, ktorý dokonale naplní, ale pozornosť bude venovaná aj vášmu penisu. Erekčný krúžok totiž stiahne penis pri koreni a posilní jeho erekciu, zatiaľ čo plug zabývaný v análi bude vibráciami stimulovať prostatu. Prepojte svoje citlivé miesta a nechajte sa vziať do neba.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Brave Vibrating Anal Plug Blue Metallic

    Rozbehnite to s The Brave! Je to dokonalý análny kolík s úchvatnou vibračnou funkciou. Poteší vás výkonným motorom so 7 rôznymi režimami a 3 vibračnými rýchlosťami. Každý režim je hlboký, dunivý a dostane vás do kolien!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 160

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.