×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne kolíky

Položky 65 až 96 z celkom 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doc Johnson American Bombshell Shellshock Small Gun Metal

    Doc Johnson predstavuje nový rad delostrelectva, do ktorého patrí aj tento taktický análny kolík pre nabitie vašich zadných vrátok. Plochá základňa ho udržuje na mieste a zabraňuje nepríjemným nehodám, zaoblený hrot naopak uľahčuje zavádzanie. Doprajte si pocit príjemnej plnosti.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sneaky Stainless Steel Butt Plug with Swarovski Crystal

    Luxusný análny kolík, s ktorým príjemne a štýlovo otvoríte svoje zadné dvierka vzrušujúcemu svetu análnych hier. Jeho skosený hrot sľubujete ľahké zavádzanie a jeho hladký dizajn sa pohodlne do zadočka zasúva. Široká základňa má praktickú aj bezpečnostnú funkciu a je zdobená oslnivým kryštálom Swarovski, ktorý kolíku dodáva šmrnc a lesk. Oddajte sa svojmu malému tajomstvu s týmto nádherným kolíkom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Massive Steel Butt Plug M Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík vás očarí svojim klasickým tvarom, ktorý je vždy stávka na istotu. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Butt Plug Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie a objavenie análnej rozkoše či skúšanie análneho strečingu. Tento flexibilný vibrátor má nielen krásny, ale aj praktický tvar. Použiť ho môžete k súčasnej stimulácii prostaty a hrádze, ktorú bude príjemne dráždiť svojou textúrou. Jeho dofukovacia funkcia zaistí pocit plnosti. Pridajte k tomu aj vibrácie o 7 režimoch a zbláznite sa slasťou.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Uranus Anal Vibrator

    Elegantný vibrátor z kolekcie Hueman pre všetkých milovníkov stimulácie prostaty! Je dômyselne zakrivený a optimálne tvarovaný tak, aby ste s ním pohodlne dosiahli na vašu prostatu. Vyrobený je z mäkkého silikónového materiálu, ktorý je veľmi príjemný a hygienický. Vyberte si zo 4 vibračných rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Red Heart Glass Anal Plug with Gem Set

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tieto skvostné análne kolíky symbolizujú krištáľovú čistotu, nekonečný šarm a podmanivú vášeň. Vyrobené sú z vysoko kvalitného skla, ktoré môžete pred použitím zahriať či ochladiť, a zakončené sú ligotavým červeným kamienkom v základni v tvare srdiečka. Noste ich ako šperk, ktorý vám v zadočku bude super príjemný.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Model Sweet Seal Connect App s ovládaním cez aplikáciu vás nadchne svojim silným motorčekom, objemným, zaobleným tvarom a intuitívnym ovládaním. Tento análny vibrátor zo silikónu je možné vďaka aplikácii Satisfyer Connect používať skutočne univerzálne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Wave L

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Snug Plug 2 Black

    Super pohodlný análny kolík s hmotnosťou 114 g sa stane vašou obľúbenou hračkou počas všetkých erotických hrátok. Poskytne vám zmyselný pocit naplnenia, ktorý si môžete užívať pri sexe, ale vďaka diskrétnosti kolíčku i mimo neho. Vyrobený je z pre telo bezpečného bezšvového silikónu, pre ľahkú manipuláciu je vybavený hladkou rukoväťou a pre dokonalé pohodlie tiež pružným krkom. Potešte svoj análik kvalitným kolíkom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Butt Plug Trio Set

    Aj cesta môže byť cieľ. Začnite s najmenším kolíkom a cez stredný sa dostaňte až k najväčšiemu! Táto sada od Nexus obsahuje 3 super hladké silikónové kolíky s rôznymi veľkosťami, pružným krkom a drobnou textúrou pre stimuláciu análneho otvoru. Vychutnajte si objavovanie vašich zadných vzrušujúcich možností.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550760 Black

    Análna sexi smršť pre znalcov! Tento vibračný análny kolík od značky ANOS v špirálovitom dizajne vám poskytne intenzívnejšiu masáž a má tiež diaľkové ovládanie. Tým budete ovládať nielen vibrácie, ale tiež rotujúce masážne guľôčky v spodnej časti kolíka okolo krku. Základňu zdobí guľaté zrkadlo a ním potom samozrejme ozdobíte aj svoj zadoček!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    Vychutnajte si pulzovanie za vašimi zadnými vrátkami! Tento vibračný análny kolík od značky ANOS má príjemný klasický dizajn a tiež diaľkové ovládanie. Tým budete ovládať nielen vibrácie, ale tiež rotujúce masážne guľôčky v spodnej časti kolíka okolo krku. Základňu zdobí luxusné guľaté zrkadlo a ním potom samozrejme ozdobíte svoj zadoček.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Brave Vibrating Anal Plug Blue Metallic

    Rozbehnite to s The Brave! Je to dokonalý análny kolík s úchvatnou vibračnou funkciou. Poteší vás výkonným motorom so 7 rôznymi režimami a 3 vibračnými rýchlosťami. Každý režim je hlboký, dunivý a dostane vás do kolien!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Star Trooper Venus Rotating Anal Plug with Remote Blue

    Bezkonkurenčné análne potešenie? Kolekcia Star Troopers predstavuje to najlepšie pre vaše zadné dvierka! Patrí do nej aj Venus – análny kolík klasického tvaru s rotujúcimi guličkami. Pocity, ktoré s ním objavíte bude vskutku nadpozemské! Tak sa chopte diaľkového ovládača a vyberte si zo 7 rotačných rytmov a 3 rýchlostí!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Butt Plug Black-Pink Large

    Tiež sa vám stáva, že niekedy máte náladu byť ako sexi zajačik s huňatým chvostíkom, ale inokedy by ste boli radšej zvodne elegantná s trblietavým kamienkom v zadočku? Happy Rabbit vám rozumie a prichádza s vibračným análnym kolíkom s vymeniteľným koncom. Splňte si svoje aktuálne sny!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    Rozbehnite to s The Wild! Je to dokonalý análny kolík s efektom prirážania a funkciou vibrácií. Poteší vás výkonným motorom so 7 rôznymi pulzačnými režimami a 3 vibračnými rýchlosťami. Každý režim je hlboký, dunivý a ohromí vás magnetickým pulzným pohybom, wow!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Thrusting Buttplug

    Chcete vo svojom análiku zažiť absolútne vzrušenie? Pozvite si do neho tento šikovný kolík z kolekcie Hueman. Vyrobený je z mäkkého luxusného silikónu a vyniká dych vyrážajúcou funkciou prírazov o 10 režimoch. Je fantastický pre párové hrátky aj sólo použitie. Vychutnávajte si jeho schopnosti plnými dúškami!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Discover Black

    Vydajte sa na zvodnú cestu análneho skúmania. Tento báječný vibračný pomocník bude vašim sprievodcom. Bude vás dráždiť a vzrušovať. Jeho pružný krk aj dokonalý tvar sa prispôsobia vašej polohe a ovládač môže spočinúť v ruke vašej alebo vašej protivníku. Doprajte si to, pretože inokedy, keď nie teraz?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD Storm Ender Black L

    Značka Weapons of Ass Destruction, v slovenskom preklade zbrane na zničenie análu, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich dild korešpondujúcich s názvom značky. Toto dildo pomenované Storm Ender vás bude uspokojovať nekonečne príjemne vďaka svojmu zmyselnému tvaru. Wow.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Discover Purple

    Vydajte sa na zvodnú cestu análneho skúmania. Tento báječný vibračný pomocník bude vašim sprievodcom. Bude vás dráždiť a vzrušovať. Jeho pružný krk aj dokonalý tvar sa prispôsobia vašej polohe a ovládač môže spočinúť v ruke vašej alebo vašej náprotivku. Doprajte si to, pretože inokedy, keď nie teraz?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto análneho kolíka na diaľkové ovládanie, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Fancy Anal Plug

    Prekrásny análny kolík od značky Kiotos. Môžete ho použiť s oboma guľôčkami alebo len s jednou. Tú prostrednú totiž môžete veľmi jednoducho odskrutkovať, takže vám na lesklej rukoväti s malým kamienkom ostane len jedna guľôčka s priemerom 2,5 cm. Užite si nosenie tohto krásneho šperku z nerezovej ocele.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Inflatable Dildo in Penis Shape with Massive Core Black

    Prahne váš anál po vzrušujúcom naplnení, ktoré by rástlo priamo vo vás? S týmto nafukovacím análnym kolíkom v tvare penisu je všetko možné. Má masívne jadro a vyrobený je z prvotriedneho latexu. Chopte sa koncovej pumpy v tvare balónika a stláčajte ju, kým za vašimi zadnými vrátkami nebude plno!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Alpine Purple

    Snívate o pôvabnom análnom kolíku, ktorý by sa krútil za vašimi zadnými vrátkami a vytváral tak mimoriadne vzrušujúce pocity. Jeho inovatívny rotačný motor je ovládateľný cez diaľkový ovládač, ktorý si môžete nechať vo svojej ruke alebo ho zveriť svojmu náprotivku. Užite si luxusnú hračku, ktorej rotácie budete milovať!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • La Gemmes Butt Plug Black Obsidian

    Chcete niečo viac než obyčajný análny kolík? La Gemmes Butt Plug je zakončený 100% minerálom, ktorého liečivú energiu objavíte pri hrách s partnerom aj osamote. Kolík má tvar pre ľahké zavádzanie a je vyrobený z kvalitnej zliatiny hliníku. Buďte bližšie svojmu ja, svojej vnútornej podstate a vychutnajte si ešte silnejšie orgazmy.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Thunder Plug Large Black

    Toto nie je obyčajný análny kolík! Vnútorná časť Thunderu sa skladá z 3 častí, ktoré dohromady vytvárajú hlboké a prenikavé nárazy. Ergonomický tvar v kombinácii s tekým krkom vám umožní pokojne aj celodenné nosenie a neustále bude pri tom poklopkávať na prostatu a neuveriteľne vás dráždiť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Perfektná stimulácia z oboch strán! Toto totiž nie je len tak nejaký análny kolík, je to potešiteľ análu a krúžkom na penis a na semenníky. Pevne zovrie váš riad a kolík sa rozvibruje za zadnými vrátkami, čo vám zaistí perfektnú slasť. Ovládajte ho ľahko a pohodlne pomocou ovládača a ak chcete, zverte ho svojmu náprotivku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Sensa Butt Plug with Remote Control Black

    Sexi pružná vibračná hračka na diaľkové ovládanie! Sensa v sebe urýva 2 motory, ktoré vedia vibrovať v 10 funkciách. Vyrobená je z veľmi mäkkého a príjemného liquid silikónu, ktorý je skvele flexibilný a bezpečný pre telo. Jej ergonomický tvar je super pohodlný a bude presne zodpovedať vašim telesným proporciám. Pripravte sa na vzrušenie, ktorému budete chcieť podľahnúť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Desire Black

    Sofistikovaný, jemný, drobný, avšak veľmi výkonný análny kolík pre všetkých, ktorí chcú zažiť dokonalé potešenie a vzrušenie z análnych hrátok. Jeho pevná základňa je tvarovaná tak, aby sa prispôsobila vášmu telu. Vnímajte, ako vaše telo zaplavuje vlna vzrušenia z pulzujúcich vibrácií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Asher Butt Plug with Remote Control Black

    Ponorte sa do tých najlepších análnych zážitkov s Aherom, najmodernejším análnym kolíkom od Action! Ohromí vás svojimi vibráciami, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládania. Objavte 6 vibračných funkcií a ponorte sa do sveta plného intenzívnej vášne.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Angelina Remote Rotating Plug Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto análneho kolíka na diaľkové ovládanie, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Inflatable Butt Plug Large with Massive Core Black

    Prahne váš anál po vzrušujúcom naplnení, ktoré by rástlo priamo vo vás? S týmto nafukovacím análnym kolíkom je všetko možné. Má masívne jadro a vyrobený je z prvotriedneho latexu. Chopte sa koncovej pumpy v tvare balónika a stláčajte ju, kým za vašimi zadnými vrátkami nebude plno!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.